BH klubovi u Evropi 25/26
Re: BH klubovi u Evropi 25/26
Sarajevo samo nek izbjegne Aktobe - Sparta par i imali bi šanse za playoff. Naravno prvo nek prođu Rumune.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Hocete li povecavati tu granicu sve dok Sarajevo ne pocne opet predstavljat neki faktor u BiH? Jer da Zrinjski uzme sad 30 titula zaredom, i deset puta udje u ligu prvaka, napisali bi ne postaje se najveci klub kroz 40-50godinaMorpheus je napisao/la: ↑21 jul 2025, 09:31Nauči već jednom šta znači "najveći". Najveći se ne postaje kroz 15-20 godina. Trenutno ste **** velika.tutankamon1905 je napisao/la: ↑19 jul 2025, 12:35Najveci klub je vec starto, izbacio Virtusa i igra sad sa Slovanom koliko sam ja upucenNajvecaRadosti je napisao/la: ↑19 jul 2025, 10:29Dobro jutro svima,za 5 dana nas najveci klub starta svoju evropsku avanturu koja ce nadamo se potrajati
Sto se tice posjete,5 dana to utakmice rasprodata je jedna Grbavica.![]()

Kakvo povećavanje granice? Uzimam granicu kada ste počeli osvajati trofeje, to je bilo prije tih nekih 20-tak godina ako ne griješim. Kako možeš biti najveći klub za ovako kratko vrijeme? A da bi bio najveći ne gledaš samo trofeje, nego i druge stvari. Još puno, puno, puno godina rada da bi se mogli nazvati najvećim. Ne znam koliko, to se ne može odrediti, ali da treba puno treba. Niste čak ni prvi po broju trofeja, a zovete se najvećim.tutankamon1905 je napisao/la: ↑21 jul 2025, 10:07Hocete li povecavati tu granicu sve dok Sarajevo ne pocne opet predstavljat neki faktor u BiH? Jer da Zrinjski uzme sad 30 titula zaredom, i deset puta udje u ligu prvaka, napisali bi ne postaje se najveci klub kroz 40-50godina![]()

Ma sretno Zrinji i Sarajevu u evropi da promovišu što bolje ovaj jad i čemer od lige nebi li se podigao još kvalitet i neko čuo za nas.
Zrinjski izvlači Malmö i opet se tuku, ili Lech da pokuša osvetit ispadanje Sarajeva.Suki46 je napisao/la: ↑21 jul 2025, 09:24Zrinjski ako prođe igra sa pobjednicima duela:
KKS Lech Poznań (POL) - Breidablik (ISL)
FC RFS (LVA) - Malmo FF (SWE)
KuPS Kuopio (FIN) - FC Kairat Almaty (KAZ)
Zrinjski ako ispadne igra sa gubitnicima duela:
KKS Lech Poznań (POL) vs Breidablik (ISL)
KF Shkëndija (MKD) vs Fotbal Club FCSB (ROU)
Hamrun Spartans F.C. (MLT) vs FC Dynamo Kyiv (UKR)
Sarajevo ako prođe potencijalni protivnici:
FC Aktobe (KAZ) - AC Sparta Praha (CZE)
Omonia FC (CYP) - FC Torpedo Kutaisi (GEO)
FC Zimbru Chisinau (MDA) - FC Astana (KAZ)
Riga FC (LVA) - FC Dila Gori (GEO)
Hibernians FC (MLT) - FC Spartak Trnava (SVK)
Mi imamo neriješenih računa sa Čehoslovacima (Prag i Trnava), ali molim Boga da bude Riga

Edit: Ma daj Trnavu da upotpunimo trilogy.
“Teško je biti ikad sretan na klupi Sarajeva. Kad pobijediš, ne osjetiš preveliko olakšanje nego iščekuješ sljedeće dvoboje.” ZZ
Ako prođu Slovana , imam osjećaj na Kairat da idu.AKo ispadnu , protivnici su poraženi i tu je Škendija najnezgodnija.gh0stHZ je napisao/la: ↑21 jul 2025, 11:40Zrinjski izvlači Malmö i opet se tuku, ili Lech da pokuša osvetit ispadanje Sarajeva.Suki46 je napisao/la: ↑21 jul 2025, 09:24Zrinjski ako prođe igra sa pobjednicima duela:
Mi imamo neriješenih računa sa Čehoslovacima (Prag i Trnava), ali molim Boga da bude Riga
Što se tiče nas , osjećaj mi govori Riga također

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
-
- Kontakt:
Kakva steta za Zrinjski sto se nisu pojacali
Preko Virtusa,Slovana(revans kuci),Kairata do play offa lige prvaka.Ljudi moji znate li kakva elita to igra.Ovo tesko da ce vise dobiti
Preko Virtusa,Slovana(revans kuci),Kairata do play offa lige prvaka.Ljudi moji znate li kakva elita to igra.Ovo tesko da ce vise dobiti
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Oni kad se pojacaju, dobiju najtezeg protivnika. Kad su losiji, dobiju ove uvjetno receno tarabe. Jbt jaci protivnik u drugom pretkolu, nego trecem.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑21 jul 2025, 12:18Kakva steta za Zrinjski sto se nisu pojacali

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Jeb.o sliku svoju.Suki46 je napisao/la: ↑21 jul 2025, 11:51Ako prođu Slovana , imam osjećaj na Kairat da idu.AKo ispadnu , protivnici su poraženi i tu je Škendija najnezgodnija.gh0stHZ je napisao/la: ↑21 jul 2025, 11:40Zrinjski izvlači Malmö i opet se tuku, ili Lech da pokuša osvetit ispadanje Sarajeva.Suki46 je napisao/la: ↑21 jul 2025, 09:24Zrinjski ako prođe igra sa pobjednicima duela:
Što se tiče nas , osjećaj mi govori Riga također![]()

“Teško je biti ikad sretan na klupi Sarajeva. Kad pobijediš, ne osjetiš preveliko olakšanje nego iščekuješ sljedeće dvoboje.” ZZ
Da je Zrinjski prije 2-3 godine , play off LP bi se trebao ciljati , Virtus-Slovan-Kairat idealan put

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
-
- Kontakt:
Kad je ovo naše izvlačenje je li u 14 ?
I molimo ove sto su ispali u prvim pretkolima da sa poštovanjem komentarisu druga pretkola i aktualne utakmice.
I molimo ove sto su ispali u prvim pretkolima da sa poštovanjem komentarisu druga pretkola i aktualne utakmice.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Opet Breidablik, ako ispadnu od Lecha, a oni od Slovana
Preslikani protivnici od zadnje njihove sezone kad su bili prvaci

Preslikani protivnici od zadnje njihove sezone kad su bili prvaci

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Uci ce zrinjski u grupe, a Kabiri se uzet prize money kao snsd Borcu od konferencijske.
Ti ne kapiraš jednu stvar a to je da Zrinjski ili Borac nikad neće imati renome kluba iz glavnog grada. Sarajevo npr bez grupne faze u Europi ce uvijek prodati skuplje igrača nego Borac koji je dogurao više nego bilo koji klub,poslije rata,isto tako i Zrinjski.tutankamon1905 je napisao/la: ↑21 jul 2025, 10:07Hocete li povecavati tu granicu sve dok Sarajevo ne pocne opet predstavljat neki faktor u BiH? Jer da Zrinjski uzme sad 30 titula zaredom, i deset puta udje u ligu prvaka, napisali bi ne postaje se najveci klub kroz 40-50godinaMorpheus je napisao/la: ↑21 jul 2025, 09:31Nauči već jednom šta znači "najveći". Najveći se ne postaje kroz 15-20 godina. Trenutno ste **** velika.tutankamon1905 je napisao/la: ↑19 jul 2025, 12:35
Najveci klub je vec starto, izbacio Virtusa i igra sad sa Slovanom koliko sam ja upucen![]()
![]()
Moraš ukapirat da Rijeka sad bude 10 godina prvak zaredom u Hrvatskoj nikad neće biti kao Dinamo i imati takvu reputaciju. Postoji nešto što se ne može kupiti ni namjestiti...kao što nikad neće niko u glavi ko je van BiH povezat Zrinjski i Mostar..jer je vještačko... Dok Velež tako prirodno pripada Mostaru kroz igrače tipa : Halilhodžić,Marić,Jurić,Bajević,Slišković,Primorac,Mujić,Kodro,Tuce..
To je jednostavno tako kad isključiš politiku..
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
-
- Kontakt:
Kakve smo mi znali protivnike dobiti u prvom i drugom pretkolu naježim se na sjecanje.
Realno pomazio ih zrijeb na max i ne vjerujem da ce flopati protiv Breidablika.Mogu li izgurati na 3 fronta pogotovo ako udju u EL gdje imas 2 utakmice vise,pitanje.
Jos jedan dokaz koliko je samo bitno da si prvak
Realno pomazio ih zrijeb na max i ne vjerujem da ce flopati protiv Breidablika.Mogu li izgurati na 3 fronta pogotovo ako udju u EL gdje imas 2 utakmice vise,pitanje.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
BRAVO sve jasno napisano što se tiče glavnog grada . Isto tako u Engleskoj , Francuskoj , Italiji . ..rishovski je napisao/la: ↑21 jul 2025, 13:22Ti ne kapiraš jednu stvar a to je da Zrinjski ili Borac nikad neće imati renome kluba iz glavnog grada. Sarajevo npr bez grupne faze u Europi ce uvijek prodati skuplje igrača nego Borac koji je dogurao više nego bilo koji klub,poslije rata,isto tako i Zrinjski.tutankamon1905 je napisao/la: ↑21 jul 2025, 10:07Hocete li povecavati tu granicu sve dok Sarajevo ne pocne opet predstavljat neki faktor u BiH? Jer da Zrinjski uzme sad 30 titula zaredom, i deset puta udje u ligu prvaka, napisali bi ne postaje se najveci klub kroz 40-50godina![]()
Moraš ukapirat da Rijeka sad bude 10 godina prvak zaredom u Hrvatskoj nikad neće biti kao Dinamo i imati takvu reputaciju. Postoji nešto što se ne može kupiti ni namjestiti...kao što nikad neće niko u glavi ko je van BiH povezat Zrinjski i Mostar..jer je vještačko... Dok Velež tako prirodno pripada Mostaru kroz igrače tipa : Halilhodžić,Marić,Jurić,Bajević,Slišković,Primorac,Mujić,Kodro,Tuce..
To je jednostavno tako kad isključiš politiku..
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Liga Prvaka pa odmah Celtic, Lech...NajvecaRadosti je napisao/la: ↑21 jul 2025, 13:24Kakve smo mi znali protivnike dobiti u prvom i drugom pretkolu naježim se na sjecanje.

Kuglice u žrijebu u Nyonu odlučile su da pobjednik duela Slovan - Zrinjski u trećem pretkolu Lige prvaka igra sa boljim iz meča KuPS (Finska) - Kairat (Kazahstan).
Sta znaci koeficijent, prodju Slovan i eto ih na pragu playoffa lige prvaka, imaju jako velike sanse za Europa ligu ove godine
Sta znaci koeficijent, prodju Slovan i eto ih na pragu playoffa lige prvaka, imaju jako velike sanse za Europa ligu ove godine
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
tutankamon1905 je napisao/la: ↑19 jul 2025, 14:50
Ubjedljivo najveci i najjaci klub u Bosni i Hercegovini, Zrinjski Mostar.

Manje trofeja, manje navijača, lošiji međusobni omjer.

Ali jaka ti je ova, mora se priznati.

Trenutno korisnika/ca: VolimoSarajevo i 46 gostiju.