Emir ZENICA je napisao/la:aj sutiavenija je napisao/la:ja pick.ca i sminkercica![]()
Nek ti imas jaknu Converse,adidas patike i tommy hi. hlace![]()

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Emir ZENICA je napisao/la:aj sutiavenija je napisao/la:ja pick.ca i sminkercica![]()
Nek ti imas jaknu Converse,adidas patike i tommy hi. hlace![]()
ma ko vas ba lozialan_kardec je napisao/la:ma loži nas čovjek.
Monolog je napisao/la:Da na kraju neće biti:"Znaš Haso, mislim da je moj crni konj malo veći od tvog bijelog."
nije brate. kazem ti jakna je 90 % istog izgleda. sad koja je marka ofo ono meni vala nije ni vaznoEmir ZENICA je napisao/la:Pa jel Calvin Klein ?
Trebao si napisati,jer za tu cijenu koju si napisao na ovu jaknu je dzabejasmin10 je napisao/la: nije brate. kazem ti jakna je 90 % istog izgleda. sad koja je marka ofo ono meni vala nije ni vaznosamo neka lijepo izgleda
taman ja znam koja je marka calvin klain i pizda materinaEmir ZENICA je napisao/la:Trebao si napisati,jer za tu cijenu koju si napisao na ovu jaknu je dzabejasmin10 je napisao/la: nije brate. kazem ti jakna je 90 % istog izgleda. sad koja je marka ofo ono meni vala nije ni vaznosamo neka lijepo izgleda
Prvi, ovaj prvi mi je nekako papanski'Emir ZENICA je napisao/la:Ma jarane kazem ti mozes naci nesto duplo bolje,duplo bolju kombinaciju za toliko para,a da nije fus sa pijace.Vjerujem ja tebi,daleko od togaDevil je napisao/la: Pa ovo je mrtvi orginal,od istog lika sto sam i onaj suskavac kupio.![]()
Inace ovo meni brat nadje jer je ovo profil sa fb-a prodaja nike sve orginalne stvari,eto ko ima fb neka ga doda za prijatelja i nek vidi.
edit :
koji je bolji ?
Koji je sad papanskiTeaM87 je napisao/la:
Prvi, ovaj prvi mi je nekako papanski'
Ma i uzeo sam ih da imam preko zime za trening i rekreaciju, aa sto tako mislis?Devil je napisao/la:Imam nesta osecaj da ces za pola godine da trazis nove.
Ovakve ja imam dvije nisu iste ali su uglavnom na ovaj fazon..Sa kapuljačom koja se skida.Vise su planinske jakne ali mogu i za grada..Emir ZENICA je napisao/la:Imal gdje kod nas uzeti ovakve jakne
Ajde da vas vidim sad![]()
Ne izgledaju mi preterano "tvrdo",cak koliko vidim samo su lepljene napred bez "veziva".adis.p je napisao/la:Ma i uzeo sam ih da imam preko zime za trening i rekreaciju, aa sto tako mislis?Devil je napisao/la:Imam nesta osecaj da ces za pola godine da trazis nove.
p.s. ovo nisu moje org slike, ove sam nasao na netu, al su identicne..
Ma kontam sta govoris.. al imam isto adidas predator one plavo-zute od ljeta i u njima sam stalno i skoro svako par dana igram fudbala i nista.. aa naprijed isto tako nisu 'prosivene'Devil je napisao/la:Ne izgledaju mi preterano "tvrdo",cak koliko vidim samo su lepljene napred bez "veziva".adis.p je napisao/la:Ma i uzeo sam ih da imam preko zime za trening i rekreaciju, aa sto tako mislis?Devil je napisao/la:Imam nesta osecaj da ces za pola godine da trazis nove.
p.s. ovo nisu moje org slike, ove sam nasao na netu, al su identicne..
Jesi ga vidio ,što je mašala napredangeronimo je napisao/la:Vilde, jesi li ovo ti?
Trenutno korisnika/ca: feniksptica i 5 gostiju.