Sutra igraju protiv Sunsa mnogo tezi mec, tako da ne mislim sad da ce gledati da rabiju protivnika. Ne kazem da nece pokriti hendikep, ali se bar ne bih zalijetao sa vecom uplatom. Vraca se i Butler, te bi tu probao Rosea manje 20.5 mu je granica.adis30 je napisao/la:Los Angeles Lakers - Chicago Bulls (-8,5) 2 1,85
Lakersi bez Younga i Kobija,Bullsi odmorniji odavno nikog nisu razbili u gostima pa evo veceras prilike.
Gadjao bi ovo na jacu uplatu pa da cujem misljenje ostalih stručnjaka.
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- Evolution87
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
- Kontakt:
Jedva dobiseadmir12345 je napisao/la:http://prntscr.com/5ypgvj ajde sevilja jaci steil cu opet po obicaju na 1

- plavipatriota
- Kontakt:
nurkić, hibbert i buzzer preko?
Koliko su ti sad ponudili prijevremenu smradovi?admir12345 je napisao/la:Jedva dobiseadmir12345 je napisao/la:http://prntscr.com/5ypgvj ajde sevilja jaci steil cu opet po obicaju na 1
ajde jos hokej plsss dosta vise na 1 nocas se tradicija rusi

Oko 160
Odlican tiket, nadam se da prolazi i zadnji ako ne uzmes prijevremenu
Da ne bude off
Anthony over 26,5
Maestralan u zadnjim utakmicama protiv Pacersa, NY se malo digao i vjerujem da Melo moze nastaviti svoj niz.
Upitan je za veceras ali ja sam ga vec odigrao.

Odlican tiket, nadam se da prolazi i zadnji ako ne uzmes prijevremenu

Da ne bude off
Anthony over 26,5
Maestralan u zadnjim utakmicama protiv Pacersa, NY se malo digao i vjerujem da Melo moze nastaviti svoj niz.
Upitan je za veceras ali ja sam ga vec odigrao.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
- MaliOdDirektora
- Kontakt:
Derek Fisher says Amar'e Stoudemire & Cole Aldrich are out tonight. Melo will play vs. Pacers.MaliOdDirektora je napisao/la:Igra Entoni večeras.
Ja opalio Hardawaya manje

Zadnja izmjena: Guarin14, dana/u 30 jan 2015, 00:28, ukupno mijenjano 1 put.
- 10DelPiero
- Kontakt:
M. Gasolu je rodendan veceras pa eto nekom logikom bi mogao da se vise isforsira nego inaceSempreJuve je napisao/la:Mislim da ce veceras imat poseban motivmahic je napisao/la:I meni se svidje middleton vise; al mislim da ce prije randolph preko nego gasol
Postano kroz Forum SportSport.ba app.![]()

Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
- Kontakt:
Probati Orlando KP 1 2,5
Orlando u regularnom vremenu nije izgubio od Milwaukee skoro 10god,vrijedi pokusat..
Orlando u regularnom vremenu nije izgubio od Milwaukee skoro 10god,vrijedi pokusat..

- MaliOdDirektora
- Kontakt:
J.Nurkić 6,5 ISPOD
Ne mogu ja svom bošnjaku vjerovati, pa to ti je. Osobno mislim da će mu večeras M.Gasol zgaditi košarku i vratiti ga u djetinjstvo, čisto zbog krkanskog ponašanja Juke u prvom susretu ova dva tima. Granica je mala, al' sam opet odigrao samo iz razloga što je Gasol jr. na drugoj strani. Očekujem ga na brze dvije lične i sve poslije bi trebalo ići svojim tokom. Sretno.
Ne mogu ja svom bošnjaku vjerovati, pa to ti je. Osobno mislim da će mu večeras M.Gasol zgaditi košarku i vratiti ga u djetinjstvo, čisto zbog krkanskog ponašanja Juke u prvom susretu ova dva tima. Granica je mala, al' sam opet odigrao samo iz razloga što je Gasol jr. na drugoj strani. Očekujem ga na brze dvije lične i sve poslije bi trebalo ići svojim tokom. Sretno.
Živimo Željezničar.
-
- Kontakt:
Tradicija zvana 1 se nastavlja http://prntscr.com/5yu8ra" onclick="window.open(this.href);return false;

Re: Odg: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Zalosno druze...Sretno dalje..Mora jednom proci i ta jedna...admir12345 je napisao/la:Tradicija zvana 1 se nastavlja http://prntscr.com/5yu8ra" onclick="window.open(this.href);return false;![]()
![]()
![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Znam da je prerano za nba ali dok su margine jos male, kazem male jer bi mogle ici i gore za kos da.
Irving 24+
Bosch 24+
James ne igra sigurno, Love 95% isto ne igra, kod Miamija veceras bez Denga i Wadea.
Irving 24+
Bosch 24+
James ne igra sigurno, Love 95% isto ne igra, kod Miamija veceras bez Denga i Wadea.
☆Leo Messi☆
☆Roger Federer☆
☆Roger Federer☆
E jbg druze bio sam siguran da ces dobit ovo.Ne znam zasto uvijek na tiket stavis jednu utakmicu sto igra kasno poslije ponoci,upratio sam te i vidim da cesto te uvijek ta utakmica zezne.Probaj izbjegavati te utakmice i nece biti ovakvih padovaadmir12345 je napisao/la:Tradicija zvana 1 se nastavlja http://prntscr.com/5yu8ra" onclick="window.open(this.href);return false;![]()
![]()
![]()

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
- rob do bagro
- Kontakt:
Mogao je uzet prijevremenu isplatu. 

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
-
- Kontakt:
http://prntscr.com/5yvlnw" onclick="window.open(this.href);return false; kakve sam danas srece odigrao ranije ove kineze da stignem
Hajmo ljudi dajte informacije o povredama za Euroligu i NBA,prijedloge za over/under.evo meni je zapeo za oko Carlos Aroyo iz Galate under 13,5
- MaliOdDirektora
- Kontakt:
Glatko. Kao što sam i najavio, Gasol ga je u potpunosti zatvorio, pritom mu nedopustivši nijedan koš uz 0-7 iz igre. Loša noć Juke nije popraćena mojim dobitkom,jer je Chicago odlučio da je.be majke kontra Lakersa..MaliOdDirektora je napisao/la:J.Nurkić 6,5 ISPOD
3/4
Živimo Željezničar.
-
- Kontakt:
http://prntscr.com/5yw96f" onclick="window.open(this.href);return false; necu vise ni jedan danas odigrat padnem li nemam ja toliko zivaca vise 

Nešto me vuče na Poljsku golove da odigram 23.5+ 1.9 kvota,neznam hoče li malo opreznije danas odigrati.
Kakvo je vaše mišljenje
Išli su:26,32,27,24,24
A Katar primao:29,28,(22 BjelaRusija),27.24
Kakvo je vaše mišljenje

Išli su:26,32,27,24,24
A Katar primao:29,28,(22 BjelaRusija),27.24
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.