Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

ramos4
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la ramos4 » 10 feb 2015, 14:40

ramos4 je napisao/la:da probamo kineze preko poena na 5-aka

slika
padavac usrali su u 3/4

slika

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 10 feb 2015, 14:48

Jedan par za veceras..

The Strongest - Monarcas 1 1,5 (ja odigrao na kvoti 1,80)

Jako bitna utakmica u kojoj ce ova dva tima tražiti prolaz u grupnu fazu Copa Libertadoresa. Domaci su iz prve utakmice kuci se vratili sa dobrim rezultatom (1-1) i sigurno da je sada sve na njima..

Strongest je Bolivijska ekipa,svi znamo koliko je teško igrati u toj Južno Americkoj zemlji tako da Meksikancima ne dajem velike šanse pogotovo ako uzmemo u obzir da su jako loše ušli u sezonu ali i opcenito se dosta muce na gostovanjima i u domacoj ligi..

Ulog je veliki,Strongest kod kuce standardno igra dobro i vjerujem da ovo dobija bez problema pa zašto ne i u hendikepu..

Arsenal- Leicester - 1 1,3

Arsenal igra sjajno kod kuce u zadnje vrijeme i cisto sumnjam da slabašni Leicester može nešto više ovdje..Domacinima je imperativ pobjeda u toj borbi za TOP 4 a Leicester kod kuce je nešto što se mora iskoristiti za nova tri boda..

I ovdje cu igrati na hendikep,ocekujem gol Arsenala u prvih 20.minuta susreta a onda se tek gostima ne piše dobro..

Sunderland - QPR - 1x 1,25

Nema se tu šta posebno analizirati,gosti su još uvjek bez osvojenog boda na strani ali eto ostavio sam mogucnost da osvoje taj prvi bod :mrgreen: Kec na domace spojiti sa hendikepima gore..

markic77
Kontakt:

Post Postao/la markic77 » 10 feb 2015, 14:54

Hokej Fracuska 1. liga
Dijon - Briancon 2 Kvota dobro u padu valja oprobat koga šiša
Švedska hokej 2.liga
Bjorkloven - Asploven 1 i tu je kvota dobro u pada pa i to oprobat koga šiša :salut:

Obe prodjose ;-)
Zadnja izmjena: markic77, dana/u 11 feb 2015, 12:10, ukupno mijenjano 1 put.

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 10 feb 2015, 15:04

Huddersfield - Wolves 1 @2.50

Susret engleskog championshipa izmedju Huddersfielda i Wolvesa.Ono sto mi je zapalo za oko su njihovi medjusobni koji kazu da Hudd redovno tuce vukove.Kvota na Hudd je odlicna 2.50.Proslo kolo su dobili Milwall u gostima sa viskoih 3:1 i prava sansa je da iskoriste ovu priliku za daljnji napredak na tabeli.Pobjedom u ovom mecu bi prisli danasnjem protivniku na 4 boda.Wolves igra po principu toplo hladno,naprave seriju pobjeda pa onda upadnu u krizu od par meceva bez pobjede..U proslo kolu su izgubili kod kuce od Readinga sa 2:1 i ne znjau za pobjedu u prethodna 3 meca (spomenuti poraz i dva remija)..

slika
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

cosakladionicar
Kontakt:

Post Postao/la cosakladionicar » 10 feb 2015, 15:08

Blackpool - Middlesbrough 2 @1.50
Bez puno mudrovanja Boro mora iskoristiti priliku jer danas igraju Bournemouth - Derby i kakav god ishod bio na toj utakmici oni idu na visu poziciju, naravno ako pobjede.

Charlton - Norwich 2 @1.75
Charlton odavno u problemima. Ne znaju za pobjedu od pocetka novembra. Izvuku tu i tamo neki remi ali odnos uprava-menadzer je bio los i naravno doveli su novog koji je jako dobro otvorio prvu utakmicu porazom od Watforda 4-0. Norwich ima 47 bodova a Watford 50 s tim da Watford danas igra protiv Brentforda u gostima i taj mec ce im biti jako dobar ispit i vidjeti cemo da li su za playoff-a i mogucu promociju.

Jos 2 prijedloga:
Birmingham 1 @1.95
Huddersfield - Wolves 3+

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 10 feb 2015, 15:20

Southend - Cheltenham 2 @5.20 i pokusati 1/2 @36

Hajde da probamo sa jendim iznenadjenjem.U pitanju je okrsaj iz engleske lige 2.Gledajuci njihove posljednje medjusbne moglo bi se reci da ove dvije ekipe imaju neki vidi saradnje.Poprilicno raspodjeljuju bodove po sezoni,tu i tamo im se omakne poneki prelaz u ligi i kupu tako da vrijedi pokusati u nekom sistmeu 2 i 1/2.Southend se nalazi na 5 mjestu i imaju sanse za prvu poziciju i promociju u visi rang..Zaostaju za prvim Burtonom 6 bodova,bjeze sestom Newportu 5 bodova..Southend sam i ranije upratio da vole mutiti po mecevima,praviti prelaze,gubiti na svom terenu iako su izraziti favoriti,izmedju ostalog takav je slucaj skoro sa vecinom klubova u engleskim nizim ligama..stemanja i mutni rezultati..Cheltenham se za razliku od Southenda nalazi u potpuno drukacijoj situaciji..Nalaze se 2 boda od zone ispadnja i ukoliko ima saradnje izmedju ova dva kluba trebala bi dvica uletiti..

Prosle sezone kod Cheltenhama klasicni prelaz 1/2.Gol Cheltenhama u 45+1 minuti za 1:0 i onda ekspresni preokret Southenda u drugom za samo 3 minuta

http://www.betexplorer.com/soccer/engla ... d=dvhLVTbg

Jos jedan prelaz u carling cupu

http://www.betexplorer.com/soccer/engla ... d=Wpd2kW7k

slika

Samo jos da dopunim Southend danas bez prvog strijelca ekipa..Cheltenham bez bitnih izostanaka..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 10 feb 2015, 15:46

Sutra 11.02.2015

Parma-Chievo 2/2 kv: 5.0

Parma skoro pa da i ne postoji, sigurni su putnici u drugu ligu, ako se i prije toga ne ugase, zalosno ali klub sa bogatom istorijom je pred ponorom.
S druge strane Chievo, ekipa koja je u nekoliko utakmica pokazivala zrelost i dobru igru, nalaze se u zoni ispadanja, ali vjerujem da ce se uspjeti iscupati i izboriti opstanak, ovo im je prilika da izadju iz zone ispadanja, posebno jer se radi o losijem protivniku, mislim da ne bi trebali imati vecih problema protiv slabasne Parme.
Da naglasim da je kvota u konstatnom padu, s toga je uzimam danas.
Sretno nam.

Lisac
Kontakt:

Post Postao/la Lisac » 10 feb 2015, 15:49

Pasha_car_aga je napisao/la:Sutra 11.02.2015

Parma-Chievo 2/2 kv: 5.0

Parma skoro pa da i ne postoji, sigurni su putnici u drugu ligu, ako se i prije toga ne ugase, zalosno ali klub sa bogatom istorijom je pred ponorom.
S druge strane Chievo, ekipa koja je u nekoliko utakmica pokazivala zrelost i dobru igru, nalaze se u zoni ispadanja, ali vjerujem da ce se uspjeti iscupati i izboriti opstanak, ovo im je prilika da izadju iz zone ispadanja, posebno jer se radi o losijem protivniku, mislim da ne bi trebali imati vecih problema protiv slabasne Parme.
Da naglasim da je kvota u konstatnom padu, s toga je uzimam danas.
Sretno nam.
Definitivno treba probati 2 na Chievo,Parmi je zadnji dan prelaznog roka otislo 5-6 igraca,ja sam htio i u nedelju igrati al odlozena bila zbog snijega :)

Lisac
Kontakt:

Post Postao/la Lisac » 10 feb 2015, 16:04

slika
Onako na prvu i dok nisu stigle info ko igra a ko ne :)

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 10 feb 2015, 16:28

slika
Semper Fidelis

ramos4
Kontakt:

Post Postao/la ramos4 » 10 feb 2015, 16:36

slika

sta mislite o ovome? dal moze proci?

shakalll
Kontakt:

Post Postao/la shakalll » 10 feb 2015, 16:36

Arsenal - Leicester h1
Lpool - Totenham ps1
Bristol - Port Vale 1
Birmingham - Millwal 1
Blackpool - Middlesbrough 2

Sretno :)
1946

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 10 feb 2015, 16:39

Karpat-Lukko 2/1

pa sta bude :D
!

badel62
Kontakt:

Post Postao/la badel62 » 10 feb 2015, 16:50

Evo par prijedloga da proberite nesto ako vam se svidja.

Sijisling-Tomic 2 1,35
Monaco-De Bakker 1 1,60
Queerrey-Ben.Becker 1 1,55
Dzumhur-Balleret 1 1,65
Harrison-Jaziri 1 1,60
G.Mull/A.Murray-Bautist/J.Sousa 1 1,40

Ulog: 8 KM
Dobitak: 99 KM

Kratko-zašto !
1.Tomic u odlicnoj formi,napokon se uozbiljio i sav njegov talenat bi u ovoj godini trebao doci do izrazaja,igra se u dvorani ,tvrda podloga uvjeti koji su za tomica idealni,posljednji i jedini njihov medjusobni mec je otisao na stranu tomica i to sa uvjerljivih 6-1 6-2 .Jeste da i sijsling voli ove uvjete i da ima prilicno solidan servis ali opet sve je na strani Tomica i mislim da je mentano zreo da dodje i TOP 20 a samim tim i da pobjedjuje igrace koji su preko 50 mjesta na ATP listi (SIjsling 90.)
2.Svi znamo ko je monaco,zemlja,uslovi koje igrac kao on najvise voli,u jednom njegovom videu sa treninga na zemlji sam vidio da je spreman i sam je o izjavio iako nije odigra ni jedan mec na zemlji iza sebe a sa druge strane de baker ima 4 meca s tim da su zadnja tri sa kvalifikacija i pobjede nad igracima koji nisu bas na nivou monaca.Mislim da bi monaco ovdje lagano trebao da uzme ,razlika je evidentna i na atp listi tako da s epo oovj kvoti isplati uzeti ovaj tiip
3.Querey,uu nizu od 4 poraza,prije toga 21 objedu zaredom,vrijeme je da uzme jedan mec jer znanja ima sigurno,podloga koju on volii mislim da bi treba dobiti njemackog veterana (33 godine) koji je pruzio neke solidne partije na pocetku sezone ali ovjde ce qurey da odese pobjedu.
4.Nas dzumi! Prvo odigrao sam ga navijacki ,drugo baleret ima 12 pobjeda u nizu ali realno dzumi mu je najteza prepreka do sad i misim da je tu vrijeme da stane.Dzumiju najomiljnija podloga,podloga na kojoj je postizao najbolje rezultate (izuzmimo AO) i ovo mu j eprilika da ganja TOP 100 a igrace koji su kao balleret bi trebao pobjedjivati ako misli to da uradi i on sam je svjestan da vrijeme prolazi i da mora poceti redati dobre rezultate.SRETNO DZUMI!
5.harrison,pisao sam prije neku kratku analizu o njemu,promjenio treenera,vratio starog koji ga je i odveo u Top50,Na povetu osovjiio chalenger ,pobjedio u finalu bagdatisa,i sam je izjavio da osjeca sjajno,i da je spreman da se vrati tamo gdje i pripada,u nizu je od 3 pobjeded u kvalifikacijama .Jaziri ,dobar pocetak sezone za nejga,isto tako i puno srece.Harison je z aklasu bolji od jazirija u udarcima sa osnovne linije i tu bi on trebao traziti svoje sanse i trebao bi uspostavi svoj stil igre i ako to ostvari uz dobar ulazak u mec (a motivacije mu nece nedostajati jer su ga skoro svi ismijavali na kraju godine ,cak je prekinuo i sa curom ) mislim da ce odnijeti pobjedu.
6.kratko,oba para igraju zajedno prvi put,mullera znamo kao odlicjog igraca parova,uz svoj servis koji je sinoc pokazao i uz uzbiljnost murraya msm da pobjeda nece doci u pitanje.

Sretno svima. :kafa:
FK Sarajevo !

breskva
Kontakt:

Post Postao/la breskva » 10 feb 2015, 16:55

Izbacujem Džumhura i uplačujem na sitno, sretno. :)

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 10 feb 2015, 17:16

Stevenage - Bury 3+ @2 premier kladionica

Dosad odigrali 7 medjusobnih samo jednom nije doslo 3+.Kod Stevenagea 3 utamice dosad sve tri 3+ dolazile.

Oldham - Swindon 2 @2.30 premier kladioica

Swindon 2 na tabeli a Oldham 7.Swindon se bori za direktan ulazak u visi rang.Zaostaju jedan bod za prvim Bristolom i bjeze jedan bod trecem Miltonu.Bristol danas ima lahku domacu utakmicu sa Port vale i ocekuje se lagan pobjeda dok je Milton juce kiksao u gostima i izgubio od Bradforda.Ovo je prava prilika za Swindon da se pobjedom dodatno ucvrste na drugoj poziciji a mozda cak uz neki kiks Bristola zasjednu i na prvu poziciju.Oldham igra promjenljivo cijelu sezonu i mislim da je Swindon u ovom trenutku blizi pobjedi..

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 10 feb 2015, 17:33

Za sutra Bolivijska liga Sport boys-Oriente 2 1,53 wwin hendikep 2,44 kvota do sutra ce vjerovatno pasti ukratko Sport boys igraju na stadionu Orientea i ostali su bez 6 glavnih igraca zbog financijskih problema

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 10 feb 2015, 17:47

Peterborough-Gillingham 2/1

probati obavezno :mrgreen:

isto tako i ovo

Burton-AFC Wimbledon 5+ i 6+
Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 10 feb 2015, 17:51, ukupno mijenjano 1 put.

markic77
Kontakt:

Post Postao/la markic77 » 10 feb 2015, 17:51

Liverpool - Tottenham 7+
Puknut u sistem [GRINNING FACE WITH SMILING EYES]

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

MirsoNi
Kontakt:

Post Postao/la MirsoNi » 10 feb 2015, 17:56

Dosta dobro prolazi ovaj zp1+, navukli su me pojedinci sa foruma na ovo :lol:
Ugl, za sada mi je dobar procenat pogođenih parova na zp1+
Za večeras ću ovo ispratiti:
slika

Birmingham - Milwall / zp1+
Zadnjih 7/8 međusobnih utakmica bilo je zp1+, dovoljno meni da probam sa ovim parom..

Huddersfield - Wolves / zp1+
Zadnjih 3/3 međudobnih bilo zp1+, isto kao i za Birmingham..

Bolton - Fulham / zp1+
Zadnjih 5/5 međusobnih bilo zp1+, u prilog ide i to da je Fulham dosta efikasan na gostovanjima, čak 3.6 golova po utakmici

Arsenal - Leicester / zp1+
Međusobni ovdje nemaju puno uticaja, jer su u posljednjih 10 godina odigrali samo 1 međusobnu tekmu (ove sezone u BPL) gdje je rezultat na poluvremenu iznosio 1:1.. po mom mišljenju, trebalo bi proći..

Osasuna - Zaragoza / zp1+
Par na kojem je najveća kvota i koji najranije počinje, španci su to, možda je bolje bilo izbjeć ih..
Zadnjih 5/5 međusobnih prolazilo zp1+, na domaćim tekmama Osasune u prosjeku pada 3.2 gola, dok na gostujućim tekmama Zaragoze pada u prosjeku 3.6 golova.. Ja sam ih odigrao, pa ćemo vidjeti..

Koeficijent: 4.63
Sretno svima koji isprate.. :thumbup:
Sometimes it's only madness that makes us what we are.

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.