znate kolko mi je ping 600 ,i šta ću on pobijedi ,čim se malo smanji ja ga odma deremharry_90 je napisao/la:Legenda reala izgubio 10:0 od mene u 5 minutatreba on jos vjezbat ..

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
znate kolko mi je ping 600 ,i šta ću on pobijedi ,čim se malo smanji ja ga odma deremharry_90 je napisao/la:Legenda reala izgubio 10:0 od mene u 5 minutatreba on jos vjezbat ..
Bravo reds, mislim nagradu dijelimo koliko si puta igrao sa mnom jbt 98% nagrade ide meni, sve ostalo tebi ....reds je napisao/la:De pusti čestitke,daj kakvu nagradu.volimliverpool je napisao/la:Reds je pobjedom od 4:3 postao pobjednik ovog natjecanja.
Čestitke!![]()
Baš me interesuje...S-Y-L-A-R je napisao/la:@reds
Jel se i dalje pitas kako znam![]()
![]()
![]()
ILoveLFC je napisao/la:Treba opet organizovati neki turnir
Pa ja sam odmah predlagao @volimliverpool-u ali on nije htio.danin je napisao/la:i treba na 2 dobijene ovako nije relanoILoveLFC je napisao/la:Treba opet organizovati neki turnir
on trazi suspenzijureds je napisao/la:Pa ja sam odmah predlagao @volimliverpool-u ali on nije htio.danin je napisao/la:i treba na 2 dobijene ovako nije relanoILoveLFC je napisao/la:Treba opet organizovati neki turnir
Moze turnir, sada i ja igram.. Ali samo i iskljucivo na 2 dobijene, i kad se igraci sloze da se moze zbog pinga igrati, pa nek se turnir igra i 3 mjeseca, nema veze..Just do it je napisao/la:hocel bit kakav turnir
ja sam 1312
Ja sam ovo samo predložio ne mogu ja ovo organizovat.edin_tm87 je napisao/la:Prijavljujem se xD
Ma lazu tebe redovno da znas igratreds je napisao/la:Pustim te da me dobiješ jednom i odmah...![]()
P.S. Lagalo mi ! :ugeek:
Tješi se...S-Y-L-A-R je napisao/la:Ma lazu tebe redovno da znas igratreds je napisao/la:Pustim te da me dobiješ jednom i odmah...![]()
P.S. Lagalo mi ! :ugeek:![]()
![]()
![]()
pustim ove slabije da pokazu sta znaju po ovim turnirima a ja igram u prijateljskim![]()
Slabo slabo...S-Y-L-A-R je napisao/la:Ovo su sve golovi protiv tebe
[youtube][/youtube]
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.