Alen Halilović

Aktuelna dešavanja na domaćoj i međunarodnoj sportskoj sceni.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

nate
Kontakt:

Re: Alen Halilović

Post Postao/la nate » 09 okt 2012, 14:59

revan je napisao/la:
nate je napisao/la:Kolika količina licemjerstva..

Ono što kažu jutarnji i večernji su izmišljotine,a što kažu bih novine to je sigurn oistina.i nemoj te me yebat s ovim fb profilom pa ko to vjeruje osim vas :lol:

ima tri dana saznali za nejga i odjednom je on bosanac i te gluposti.tata mu je bosanac,ali on je rođen u zagrebu i ima hrvatsko državljanstvo znači hrvat je.a što vas to pogađa šta ću vam ja.

i vi nas prcate u mozak,a vi ste tu ima nekoliko dana napisali ovoliko broj stranica,pravili facebook o ostale gluposti.niste normalni ljudi.i onda ga hrvati pritišću.jesu ku*ca.
Vidim Ljubuški. Imaš bh. državljanstvo, dakle Bosanac si. :)
ko ti kaže da imam bh.državljanstvo?

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 09 okt 2012, 15:04

pa ja Hercegovina je tvoja drzava,sigurno imas Hercegovacko drzavljanstvo.Izvini nismo znali da ima ta drzava.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 09 okt 2012, 15:05

Jel @ nate, nije bitno, ko si, šta si, odakle si, nego, ne odgovori mi šta hoćeš da pokažeš postovima ove vrste ?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 09 okt 2012, 15:09

nate je napisao/la:
revan je napisao/la:
nate je napisao/la:Kolika količina licemjerstva..

Ono što kažu jutarnji i večernji su izmišljotine,a što kažu bih novine to je sigurn oistina.i nemoj te me yebat s ovim fb profilom pa ko to vjeruje osim vas :lol:

ima tri dana saznali za nejga i odjednom je on bosanac i te gluposti.tata mu je bosanac,ali on je rođen u zagrebu i ima hrvatsko državljanstvo znači hrvat je.a što vas to pogađa šta ću vam ja.

i vi nas prcate u mozak,a vi ste tu ima nekoliko dana napisali ovoliko broj stranica,pravili facebook o ostale gluposti.niste normalni ljudi.i onda ga hrvati pritišću.jesu ku*ca.
Vidim Ljubuški. Imaš bh. državljanstvo, dakle Bosanac si. :)
ko ti kaže da imam bh.državljanstvo?
Aha. Znači ilegalno si u BiH? Da zovemo službu za strance. :D
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 09 okt 2012, 15:09

zizu1991 je napisao/la:Jel @ nate, nije bitno, ko si, šta si, odakle si, nego, ne odgovori mi šta hoćeš da pokažeš postovima ove vrste ?
hebiga nema curu,nema jarane,roditelji ga ne sljive ni 1%(gledaju turske serije),a ovdje dobiva makar malo paznje,pa je sav happy
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

TheVerminator
Kontakt:

Post Postao/la TheVerminator » 09 okt 2012, 15:10

zizu1991 je napisao/la:Jel @ nate, nije bitno, ko si, šta si, odakle si, nego, ne odgovori mi šta hoćeš da pokažeš postovima ove vrste ?
hoće da pokaže da je nacionalista, eto šta hoće. :evil:

Sad ću i ja u potpis stavit: Moja zemlja - Podrinje. :| (iako nisam iz Podrinja, dajem primjer)
Victoria Concordia Crescit

“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 09 okt 2012, 15:11

Mislim da covjek (dijete?) hoce paznju, a vi mu je dajete. :mrgreen:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 09 okt 2012, 15:17

Ja neznam sta vas muce ovaj nate?? Naravno da zeli kao hrvat da Alen igrat za hrvatsku....
Ako je Hercegovina njegova zemlja nek bude.
Nemogu da shvatim sta vas toliko uzbudjuje???

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 09 okt 2012, 15:26

To meni ne predstavlja nikakav problem, nego njegov način pisanja, i donošenja nekih zaključaka i iznošenja istih bez ikakvih dokaza, apsolutno smiješno.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 09 okt 2012, 15:31

Na sta vi samo vrijeme gubite.

Samo da dodam: Hercegovina > Bosna. :P
Zadnja izmjena: Pirke, dana/u 09 okt 2012, 15:49, ukupno mijenjano 1 put.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

IVICA OSIM
Kontakt:

Post Postao/la IVICA OSIM » 09 okt 2012, 15:32

ako hoce da igra za bih sto cisto sumnjam on ne bih razmisljo i o hrvatskoj
ovako dva izbora i po meni nase sanse su mozda 10% da zaigra za nas
mi smo nesposobni da zadrzimo svoje talenta a kamoli da otimamo od drugih
da je kojim slucajem obratno i da mali alen igra u zelji ili sarajevu a otac mu igro za croat. tu nebi bilo dvojbe mali bih odma izabro hrvatsku
ja iskreno se i ne nadam da ce igrati za nas
lahko je zelji biti sampion kad redovno dere sarajevo

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 09 okt 2012, 15:42

IVICA OSIM je napisao/la:ako hoce da igra za bih sto cisto sumnjam on ne bih razmisljo i o hrvatskoj
A to sto je vec reprezentativac Hrvatske, a razmislja o BiH i nece jos da se odluci to je svejedno?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 09 okt 2012, 15:48

Principatus je napisao/la:
IVICA OSIM je napisao/la:ako hoce da igra za bih sto cisto sumnjam on ne bih razmisljo i o hrvatskoj
A to sto je vec reprezentativac Hrvatske, a razmislja o BiH i nece jos da se odluci to je svejedno?
Da sam on, i ja bih razmisljao... Reprezentacija BiH je u usponu sa mladim igracima a repka Hrvatske naglo pada sa Stimcem na kormilu.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

IVICA OSIM
Kontakt:

Post Postao/la IVICA OSIM » 09 okt 2012, 15:58

Pirke je napisao/la:
Da sam on, i ja bih razmisljao... Reprezentacija BiH je u usponu sa mladim igracima a repka Hrvatske naglo pada sa Stimcem na kormilu.
daj boze da ja grijesim
al sve te bitke smo izgubili kad je u pitanju sport i mladih talenata koji mogu da nastupaju za nas a i hrvatsku pa i srbiju
osim djurica mada i njega jos nismo osigarali sve dok ne zaigra za a tim mozemo i njega da izgubimo a pravi je golgeter
lahko je zelji biti sampion kad redovno dere sarajevo

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 09 okt 2012, 16:01

Ponavljam,ključ je u ovim kvalifikacijama.
Ako se plasiramo na SP u Brazil,stanje oko reprezentacije će se popraviti za 200%.
Ukoliko i ovaj put ne prođemo,ne nadajte se puno.
Opet ćemo potonuti.
I potonuće interesovanje za reprezentaciju,kao i uvijek.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 09 okt 2012, 16:03

Ma ljudi, ja sam skroz optimističan i mislim da je Alen već odlučio, igrat će ta BiH, samo što još neće da kaže, jer bi onda hr. mediji radili veliki pritisak na njega, a pritisak zna uništiti igrača, a on ima tek 16.

Hrvatska skoro sigurno neće otići na SP u Brazil, ne sa ovakvim mazlumom od trenera, koji je postavljen tu da gura Dinamovce(Mamićevce) u reprezentaciju. To se treba iskoristiti i učiniti sve da mi odemo na SP, te tako max. olakšamo izbor Alenu.

Kad je sljedeće okupljanje U- 21 repke? :?
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 09 okt 2012, 16:06

ljudi moji opet vas lozi ovaj seljak iz ljubuskog ;)
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 09 okt 2012, 16:10

STEVIE je napisao/la:ljudi moji opet vas lozi ovaj seljak iz ljubuskog ;)
Čekaj malo, ako je ovo forum zašto čovjek ne može imati drugačije mišljenje?!
ne branim ga, samo mi nije jasno.
Ili je bolje jednoumlje.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 09 okt 2012, 16:11

ZOI84 je napisao/la:Bože da li su na hrvatskim portalim culi za brisanje uvrijdljivih komentara, svaki drugi, treci komentator vrijeda BiH, rasipa mržnju, a ovi se prave ludi i to ne brisu. Bolje ne citat ni clanke , a ni komentare vezane za Alena, samo ne do Bog možes postati kao i oni
Bas tako. Jednostavno kolicina tih komentara je nevjerovatna. Tuzno kako neko moze biti tako opterecen mrznjom, prostaklukom, ne vidjeti dalje od svog nosa, biti zatucan, zatvoren u svom malom svijetu, ne poznavati vise od svog coska, ogranicen, naivan, siromasan po ikakvoj vrsti intelektualnog blaga i ljudskih vrijednosti, jednostavno primitivan kao da je propustio zadnjih 100 godina razvitka civilizacije, imati pogled na svijet koji je cisto formiran od predrasuda, duhovnog smeca, i onoga sta mu drugi kazu.... i tako dalje i pored svega toga jos misliti da nam moraju objasnjavati kako nam se sprdaju. E ta cinjenica me je na neki nacin ironicno nasmijala, iako je ustvari ozbiljno i iskreno tuzno, jer su za mene svi ljudi braca, ma kakvi bili.
slika

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 09 okt 2012, 16:14

raul-zakon je napisao/la:Ma ljudi, ja sam skroz optimističan i mislim da je Alen već odlučio, igrat će ta BiH, samo što još neće da kaže, jer bi onda hr. mediji radili veliki pritisak na njega, a pritisak zna uništiti igrača, a on ima tek 16.

Hrvatska skoro sigurno neće otići na SP u Brazil, ne sa ovakvim mazlumom od trenera, koji je postavljen tu da gura Dinamovce(Mamićevce) u reprezentaciju. To se treba iskoristiti i učiniti sve da mi odemo na SP, te tako max. olakšamo izbor Alenu.

Kad je sljedeće okupljanje U- 21 repke? :?
Kljuc svega je to i Osman hamidov :D
Ja sto sam skupio pojmove ovih dana onjemu, niko me nemoze ubjedit da on Ne zeli za nas igrat osim samog njega.

Zaključano

Natrag na “Aktuelne teme”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.