Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

johnnyyK
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la johnnyyK » 22 feb 2015, 00:52

johnnyyK je napisao/la:za danas nešto :

SP/Crystal Palace - Arsenal - X2
Arsenal u jako dobroj formi u posljednje vrijeme i vjerujem da neće izgubiti od ekipe koju su pobijedili u zadnja 4 međusobna duela.

SP/Halep - Pliskova - 1
Obje tenisačice su u odličnoj formi ali ipak blagu prednost dajem Simoni Halep.

Freiburg - Hoffenheim - odg/DA
Igrali su zanimljive mečeve u prošlosti, sa atraktivnim potezima i puno golova.Danas se opet sastaju i očekujem još jednu interesantnu utakmicu sa dosta golova...

-6,5/Nadal - Fognini - h2
Mislim da Nadal nije toliko kvalitetniji igrač od Fogninija, posebno sada kada nije u nekoj zavidnoj formi.Talijan je jedan od najboljih zemljaša i očekujem da dobro parira Rafi.

Young - Tomic (zg/23,5) - z2
Dva odlična igrača sa dobrim servisom i mislim da mogu odigrati jedan dug i zanimljiv meč.Obojica su igrali odlično na ovome turniru i obojica imaju priliku da uđu u finale.

Aston Villa - Stoke - 2D
Solidna kvota da će Stoke zabiti gol danas na gostovanju protiv Aston Ville.Očekujem zanimljivu utakmicu i nadam se bar jednim golom gosta..

kvota : 10,66

:wave:
:njanjanja:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 feb 2015, 00:56

Wolfsburg-Hertha 1 1.30
Elche-Real M. 2 1.15
Lyon-Nantes 1 1.50
Osijek-Dinamo 2 1.35
Eskisehir-Besiktas 2 2.20

kv. 6.66

:hmmmmm:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Griselda
Kontakt:

Post Postao/la Griselda » 22 feb 2015, 01:07

Griselda je napisao/la:Cordoba - Valencia (P.P.) @ 2.05 - Valencia je na četvrtoj poziciji i pokušava doći do mjesta koje vodi u Ligu prvaka, a kako bi to uspjeli, ovakve utakmice moraju pobjeđivati. Dakle, Cordoba je zadnja na ljestvici, u posljednje četiri utakmice imaju četiri poraza, a u prvom dijelu sezone Valencia ih je pobijedila 3-0.
Lokeren - Mouscron Peruwelz 1 @ 1.40 - Mouscron ne zna za pobjedu zadnjih osam utakmica, dakle dva i pol mjeseca. Zadnju pobjedu na gostujućem terenu ostvarili su 2.11, dakle prije tri i pol mjeseca.
Bastia - Lille manje od 2,5 gola @ 1.45 - objasnih izbor na drugoj temi.
Heracles - Utrecht 3+ @ 1.50 - u zadnjih 6 međusobnih susreta su 5 puta išli ovako, Utrecht u gostima osam puta u zadnjih devet utakmica, a Heracles doma devet puta u zadnjih jedanaest susreta.
Airbus - Port Talbot 1 @ 1.45 - da zaokružim na pet događaja, a čini mi se izgledno. Također, ovo:
slika
Ulog 5, dobitak (eventualni) 40. :kafa:
Griselda je napisao/la:Crystal P - Arsenal 2 @1.85 - Arsenal je Arsenal, čak i s toliko ozljeda.
Lokomotiva - Hajduk 3+ @1.65 - Ovdje očekujem prolaz do poluvremena, efikasne ekipe.
Schalke - Werder X2 @1.65 - Werder u najboljoj formi u drugom dijelu prvenstva, sve četiri pobjede.
Freiburg - Hoffenheim oba daju gol @1.50 - Zadnjih pet međusobnih: dva puta 3:3, jednom 2:1 i 5:3, te 1:1.
Moreirense - Benfica 2 @1.40 - Svakom pobjedom sve su bliže naslovu prvaka.

Na 5 je dobitak 45. :geek:

Ima brdo dobrih parova danas, ja sam odigrao ova dva listića, nadam se dobitna. Još sam uplatio jedan sa svih deset parova i jedan narodni na 1KM, tek tako za dušu :D

I singl na 1KM, tek tako bezveze, probat ću Airbus - Port Talbot tr1:0 @ 9.55.
Bar je jedan listić prošao, ja zadovoljan :kafa: Iako me na drugom srušio po jedan gol na svakoj tekmi...

prasovic89
Kontakt:

Post Postao/la prasovic89 » 22 feb 2015, 01:17

Zar ti nije taj dobitni preko petobe a ne 45 :D
Zemljo mojih djedova dok je tvojih sinova ti ces biti prkosna, slobodna i ponosna, zemljo naših djedova !

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 22 feb 2015, 01:33

Raja imam pogodjen tiket,ali imam i Sampdoriju koja je odgodjena,pa sad neznam jel treba cekati da se ta utakmica odigra ili je kvota 1 :?:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Lisac
Kontakt:

Post Postao/la Lisac » 22 feb 2015, 01:39

Lisac je napisao/la:
Cruz Azul - Guadalajara C. GG 2.30

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 feb 2015, 01:43

topnik1 je napisao/la:Raja imam pogodjen tiket,ali imam i Sampdoriju koja je odgodjena,pa sad neznam jel treba cekati da se ta utakmica odigra ili je kvota 1 :?:
Ako prodje 24 sata a utakmica se i dalje nije odigrala,kv. 1 ti je
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 22 feb 2015, 01:51

MortemHz je napisao/la:
topnik1 je napisao/la:Raja imam pogodjen tiket,ali imam i Sampdoriju koja je odgodjena,pa sad neznam jel treba cekati da se ta utakmica odigra ili je kvota 1 :?:
Ako prodje 24 sata a utakmica se i dalje nije odigrala,kv. 1 ti je
Hvala lijepo :D

Eh sada jedno pitanje za ove sto prate NBA imam na tiketu

A.Jefferson preko 17,5

L.Deng preko 15,5

uplata 10km jel moze to proci,imal imalo sanse,posto sam sa NBA los totalno :D
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Lisac
Kontakt:

Post Postao/la Lisac » 22 feb 2015, 09:20

Lisac je napisao/la:Monterrey - Queretaro 3+2.25 1&3+4.10 2:1
Cruz Azul - Guadalajara C. GG 2.30 1:2

Sva tri tipa bazirana na dosdasnjim medjusobnim susretima, 2,3 kvota na GG jednostavno se mora ispratiti, pa i da gost nikad nije dao gol u gostima u mejdusobnim susretima opet je puno
;)

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 22 feb 2015, 09:31

Pa dajte ljudi prijavljujte ove neke likove koji vam prodaju lažne dojave, neke TIP timove i slične varalice.

Zar je moguće da nema niko pametan na ovom forumu da prijavi momka koji vam svaki dan proda po tri ko fol namještene utakmice. Da on to zna šta je namješteno, bio bi milijarder a ne bi tipkao po forumu i pokušavao od vas izvući po par maraka.

Griselda
Kontakt:

Post Postao/la Griselda » 22 feb 2015, 09:37

prasovic89 je napisao/la:Zar ti nije taj dobitni preko petobe a ne 45 :D
Jest, ali odigrano u HL gdje mi uzimaju 10% na svaki dobitak ;)

HSV - Borussia M 2 @ 2.40 i manje od 2,5 gola @ 1.75

Hass
Kontakt:

Post Postao/la Hass » 22 feb 2015, 09:54

@admin,zar je potrebno prijavljivati?Zar nije ocito,da nam pokusavaju prodat' mu.da pod bubrege?
...Nek nam vrate Elvisa,HASETA,Brus Lija...

brunoconti
Kontakt:

Post Postao/la brunoconti » 22 feb 2015, 09:55

Sporting Gijon - Mirandes 2+.
Nakon jucerasnjeg kiksa Las palmasa, Gijon ima savrsenu priliku da se izjednaci bodovno sa liderom, dok s druge strane treci konkurent Valladolid koji takodjer danas igra u gostima ima tezak posao protiv Tenerife koji vodi grcevitu borbu za opstanak u Segundi. Ovo je po meni izgledan par, pobjeda domacina ne bi trebala doci u pitanje uz to treba dodati da iduce kolo igraju protiv Valladolida u gostima. Pored svega navedenog ocekujem brzu i dinamicnu utakmicu, i da ce Gijon zavrsiti posao vec u prvom poluvremenu, a golovi ne bi trebali izostati.
Guingamp - Montepellier 2+
Obje ekipe u strasnom naletu forme, igraju rastereceno sa puno golova, domacin od kraja prosle godine na domacem trenu zabija u prosjeku 2+, i to su samo dva put zabili po jedan gol i to oba pobjednicka protiv Monaca i PSG-a. S druge strane imamo ekipu koja u zadnjih pet kola zabiljezila tri pobjede, dva remija i jedan poraz, samo jedna utakmica je zavrsila neslavno 0:0, ostalo je islo sve preko 2+. Kratko i jasno, ocekujem golove, minimalno 2.
Villareal - Eibar 2+
Zadnjih 5 susreta tri poraza i dvije pobjede, Villareal ima idealno priliku da se istrese na Eibaru, mislim da ce scenariji biti slican kao jucersanji mec Atl.Madrida. Ipak ja bi ovdje prije igrao na golove nego na cistu pobjedu Villareala.
Zadnja izmjena: brunoconti, dana/u 22 feb 2015, 22:47, ukupno mijenjano 3 puta.

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 22 feb 2015, 10:19

Liga kup Island:

Vikingur Reykjavik - Selfoss / gost daje gol @1.45
Islanđani su to.. Poznato je da vole zatrest mrežu više nego pi*ke vidjet :)
Zapravo ovaj par nisam uopće imao u planu dok nisam vidio h2h i mogućnost igranja 3za3:

slika

Ako je suditi po slici, danas ne bi trebala iznenaditi pobjeda gosta. Odlična kvota od @6.30 bi se mogla naći u singlu ili na kakvom sistemskom tiketu.

Što se tiče međusobnih omjera, imali su još samo jedan, kad je Selfoss igrao kod kuće. Tada su dobili čak 6-1.
Dakle, 1.45 da će danas zabiti barem jednoga, svakako se čini kao kvota dana!
U desetom selu živi Antuntun!

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 22 feb 2015, 10:34

14:30 AA Gent - Club Brugge GG @1.65

Nedeljne meceve belgijskog sampionata otvaraju Gent i Briz. Ovo je jedan od dva derbija ovog kola. Domaci su uz Standard u najboljoj formi trenutno, oni u poslednje vreme igraju dosta efikasno i dobro. Na svom terenu imaju 7-3-3 uz gol razliku 26:12 na 13 utakmica. Gosti iz Briza su igrali u cetvrtak svoj prvi mec Lige Evrope protiv danskog Alborga i verovatno prosli u narednu rundu ovog takmicenja jer su u gostima slavili 1:3. No, u prvenstvu su u blagoj krizi rezultata i efikasnosti jer su na poslednja dva meca dali svega 1 gol uz osvojen jedan bod. Prvo je došlo do neocekivanog poraza na gostovanju Kortijku, a zatim i remi sa Lokerenom kod kuće. Sreca pa je i njihov najljuci rival i verni pratioc Anderleht u losoj formi pa su ostali vodeci na tabeli, sa 4 boda vise. No, prvenstvo Belgije je veoma dugo i zanimljivo, pogotovo kad se krene u play off tako da je sve jos moguce. Ovde ocekujem jedan zanimljiv i pre svega otvoren mec, uz makar po gol na obe strane. A njihovi medjusobni mecevi takodje ukazuju na to:

22.12.13 JUP Gent-Club Brugge 1 : 3

30.09.12 JUP Gent-Club Brugge 2 : 2

28.04.12 JUP Gent-Club Brugge 2 : 1

12.02.12 JUP Gent-Club Brugge 1 : 3

26.10.11 KUP Gent- Club Brugge 5 : 4
(4 : 4)

02.04.11 JUP Gent-Club Brugge 1 : 1

Poslednjih 6 meceva ova dva tima kad je Gent domaćin, svih 6 otisli u GG.

12:00 Mersin - Kardemir Karabuk 3+ @1.90 i x2 @1.50

Utakmica turskog prevenstva u kojoj se sastaju sedmi Mersin i sedamnaesti Karademir..Prije nekih sedmicu dana ova dva kluba su odigrali utakmicu u kupu u kojoj je Mersin slavio nakon produzetaka i pritome izborio prolazak dalje.Mersin je klub bez nekih vec ambicija ,nalaze se na odlicnom sedmom mijestu sa finom bodovnom prednoscu u odnosu na zonu ispadanja.Sa druge strane Karademir se nalazi u potpuno drugačijoj situaciji i bodovi su im silno potrebni za bijeg iz opasne zone.Ako pogledamo medjusobne mogao bi se i naslutiti neki vid saradnje prema kojoj bi Karademir danas trebao izaci neporazen i jos uzmemo li obzir nedavnu utakmicu u kupu u kojoj je Mersin izborio narednu rundu onda je sve moguce.Sto se tice tipa 3+ iz medjusobnih takodjer mozemo zakljuciti da jedna utamica u sezoni bude under a druga over.Prvu ligasku utakmicu Mersin je dobio sa 2:0 u gostima tako da bi danas moglo ici 3+..

16:00 Young Boys - Basel 3+ @1.70

Derbi svicarske lige u kojem se sastaju treci Young Boysi i prvi Basel.Obadvije ekipe igraju odlicno u ligi i ne znaju za poraz vec duzi niz utakmica.Zanimljivo da je u proslom kolu Youn Boys pobjedio Grashoper kod kuce sa visokih 4:2 dok je Basel takodjer u posljednjoj svojoj utakmici u gostima takodjer slavio protiv Grashoper sa 4:2.Medjusbni mecevi ova dva kluba obiluju golovima i nadam se da ce i u ovom mecu biti tako.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 22 feb 2015, 10:53

Botafogo RJ - Nova Iguacu 2-1
BRAZIL: Campeonato Carioca pocetak 20 00
imas da je igras u premier ako si od bosnu a spored prezime mislim da jesi..

Jaranu lik posalje sinoc utakmicu ovu,neki "tacne dojave" i prodje hahaha a on nije uplatio a ovaj trazi sad 300 eura :D
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 22 feb 2015, 11:06

Danas mora pročepiti, pa iz tog razloga idem na veći ulog.

Evertom (P.P) 1 1,95
Milan 1 1,40
Real 2/2 1,45
Reims - Metz 2+ 1,39

Ukupna kvota 5,5
ULOG 10
DOBITAK 55

Jedan na manji ulog.

Everton 1/1
Fiorentina - Torino 3+
Guingamp 2+
HSV - Borussia 3+
Empoli 1
Lyon 1
Lazio 1
Wolfsburg 0-3

Sretno svima danas.

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 22 feb 2015, 11:17

real-barsa kosarka, 1,75 kvota, mislim da je poklon dana

Marjan
Kontakt:

Post Postao/la Marjan » 22 feb 2015, 11:19

Verona daje gol @1,55
LFC- kp2 @1,90
Wolfsburg-1 @1,45
Lyon-1 @1,55

@6,60

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 22 feb 2015, 11:28

Nedavno sam dobio na karabuk-mersin na 4+ u kupu, ako se sjećate dva gola pala u drugom min. Danas se sastaju u prvenstvu i ponovo cu pokušati sa odg, 3+ ,4+,5+, 7+ i prelaze, imaju burnu prošlost pa možda i danas sta pozitivno urade

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.