to, toZZtop10 je napisao/la:Šaban , Sinan, Mitar i flasa od litar

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
to, toZZtop10 je napisao/la:Šaban , Sinan, Mitar i flasa od litar

jest vala, prije se nije moglo ostat od petardi, sad nistaAgresivnoDjubre je napisao/la:Koliko se manje puca sad,ja znam kad sam bio mali, sa svojim jaranima sam bacao petarde od 3 popodne ahha Sad nista,slabo skroz,nema vise tog praznicnog duha.

baš, ja čitav dan bio u gradu i čuo 3 petardeAgresivnoDjubre je napisao/la:Koliko se manje puca sad,ja znam kad sam bio mali, sa svojim jaranima sam bacao petarde od 3 popodne ahha Sad nista,slabo skroz,nema vise tog praznicnog duha.

al' ništa to, da sam koju dimnu vidio pa hajd'

Lajk.TH14 je napisao/la:Nista posebno.Skinuo sam diskografiju od Miladina Šobića i preslušavam. Kontam i pogledati neki film.Stvarno mi ta nova godina ne predstavlja nešto.

Pojačali milicajci aktivnosti, pa raja ne prodaje više, prpa ih.anonimni je napisao/la:baš, ja čitav dan bio u gradu i čuo 3 petardeAgresivnoDjubre je napisao/la:Koliko se manje puca sad,ja znam kad sam bio mali, sa svojim jaranima sam bacao petarde od 3 popodne ahha Sad nista,slabo skroz,nema vise tog praznicnog duha.

Ma na Sportklubu, ali inače imaš buraz streamove po netu, pa koja ti tekma godi otvoriš i gledaš.DooVe je napisao/la:Gdje će bit te tekme NBA, koji kanal da i ja okrenem?
E hvala brateinsider je napisao/la:Ma na Sportklubu, ali inače imaš buraz streamove po netu, pa koja ti tekma godi otvoriš i gledaš.DooVe je napisao/la:Gdje će bit te tekme NBA, koji kanal da i ja okrenem?

Naravno. Ja sam u mladim danima miksao leksaurine i Jack D. pa uglavnom prođe bez većih posljedica.Doodle je napisao/la:Hajd neki ekspert nek' kaze smije l' se mijesat crno toceno i tablete za grlo,grehota ne popit veceras jbga.

Ma na moju incijativu, jedini doborovoljac. Inače posao završila firma u 19 sati. Svi derneče, samo ja lojalan ovoj divnoj firmici.legenda reala je napisao/la:Ministre jesi to opet ti dežurni za novu
Ima na Al Jaziri Sport večeras možda Mirza dobije novogodišnji poklon u vidu nekih deset minuta
To "uglavnom" me i brine.insider je napisao/la:Naravno. Ja sam u mladim danima miksao leksaurine i Jack D. pa uglavnom prođe bez većih posljedica.Doodle je napisao/la:Hajd neki ekspert nek' kaze smije l' se mijesat crno toceno i tablete za grlo,grehota ne popit veceras jbga.

ma kur.ac ne prodaje, puna Ferhadija, a još i po Čaršiji počeliSemsudin je napisao/la: Pojačali milicajci aktivnosti, pa raja ne prodaje više, prpa ih.
anonimni, Sretna ti Nova, hvala za sve kladioničarske savjete koje si mi udijelio.

nadam se da su ti pomogli (a znam da nisu
 nadam se da su ti pomogli (a znam da nisu  )
 )Kod nas slabo, može se nać' al onih malih zelenih.anonimni je napisao/la:ma kur.ac ne prodaje, puna Ferhadija, a još i po Čaršiji počeliSemsudin je napisao/la: Pojačali milicajci aktivnosti, pa raja ne prodaje više, prpa ih.
anonimni, Sretna ti Nova, hvala za sve kladioničarske savjete koje si mi udijelio.

hvala, takođernadam se da su ti pomogli (a znam da nisu
)

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], VensanKasel i 5 gostiju.