BH klubovi u Evropi 26/27
- Threeplanetrees
Re: BH klubovi u Evropi 26/27
Prije 5 godina ista cijena karata je bila pa se napunila Grbavica. Nama cijena nikakav problem ne predstavlja više ljudi iskazuju nezadovoljstvo ne odlaskom jer se 5 godina nije u stanju riješiti par sitnica da bi dobili dozvolu da kući igramo

Najveći problem Vrapčića je nedostatak civilizacijskih standarda, i infrastrukturnih i ljudskih.
Dobar žrijeb za Borac.
Uz malo sreće,i eto ih u 4.kolu l.k.
Uz malo sreće,i eto ih u 4.kolu l.k.
Velež ako prođe Dunajsku na poraženog Twente/Ferencvaroš
-
TribuneEst
- Kontakt:
Zrinjski ako naleti na Nordsjeland to je vjerovatno kraj. Nije bilo srece iako ne idu stazom sampiona.
Velez ako nekako i prodje Dunajsku, zavrsava pricu u 3 kolu.
Borac jedini ima sansu da dodje do 4. kola pa sta im Bog da tamo. Imaju sansu da jos bildaju svoj koeficijent za sljedece sezone.
Velez ako nekako i prodje Dunajsku, zavrsava pricu u 3 kolu.
Borac jedini ima sansu da dodje do 4. kola pa sta im Bog da tamo. Imaju sansu da jos bildaju svoj koeficijent za sljedece sezone.
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Ma Velez nema nikakve sanse proci ni 2kolo, vec trece bi bilo guznjave 6-7 razlike
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Ni ovakve nas ne mozete uzetGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑20 jul 2026, 14:40Ma Velez nema nikakve sanse proci ni 2kolo, vec trece bi bilo guznjave 6-7 razlike
Ti si naša ljubav jedina!
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
fudbalfudbal je napisao/la: ↑20 jul 2026, 14:51Ni ovakve nas ne mozete uzetGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑20 jul 2026, 14:40Ma Velez nema nikakve sanse proci ni 2kolo, vec trece bi bilo guznjave 6-7 razlike
Jel maaaaajke ti?
Mi se borimo za opstanak, zar vas trebamo uzeti? Kazem realno kako jeste, u slucaju prolaska ide guznjava 6-7 razlike , realnost sine
- Threeplanetrees
Da nam je ostala ekipa koja je izborila evropu i da igramo na našem terenu bilo bi 60-40 za Stredu. Ovako 95-5 treba biti realan i sami smo krivci za to. Bez obzira nema predaje
S obzirom na sutuaciju sa zabranom i za ove je bilo barem 80-20 pa se proslo.Threeplanetrees je napisao/la: ↑20 jul 2026, 16:05Da nam je ostala ekipa koja je izborila evropu i da igramo na našem terenu bilo bi 60-40 za Stredu. Ovako 95-5 treba biti realan i sami smo krivci za to. Bez obzira nema predaje
Treba se rijesiti tog mentaliteta predaje unaprijed i igrati fudbala. I da gubis 2-0 u 85-oj treba igrati ko da je 0-0 i napadati
Velež je već uradio više nego sto se ocekivalo nakon svega sto se desavalo u i oko kluba. Streda je puno kvalitetnija i od Milsamija i od nas i trebalo bi se desit cudo pa da ih izbacimo.
Ali mislim da u ovom dvomeču nema pritiska za igrače i treba ih pustit da uživaju i igraju za svoju dušu..
Ali mislim da u ovom dvomeču nema pritiska za igrače i treba ih pustit da uživaju i igraju za svoju dušu..
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Znači i Zrinjski po svemu sudeći otpada u trećem kolu.
O brate rođače, o brate ćutuče
Zašto me raspila, zašto me utuče
O brate obade, o brate udave
Zašto me udavi, zašto me ubode
Zašto me raspila, zašto me utuče
O brate obade, o brate udave
Zašto me udavi, zašto me ubode
Iz fife su zvali i rekli da ce pogledat uplatu i mail veleza u sljedecih 120 dana
Ja sam sve ono što ne smijete priznati sebi!
Pa stavite pare na dance i eto love.Danci jesu puno kvalitetniji ,vrijede skoro 50 miliona eura ,neki njihovi igrači su igrali na svjetskom prvenstvu za svoje reprezentacije a ovaj iz Gane je čak i zabio jedini gol za pobjedu Game u prvom kolu na SP.Ali Zrinja u Europi igra solidno ,nema predaje unaprijed ,izuzev portugalaca, Niko nas nije lako izbacio ,tako da …….vidjet ćemo ,možda se opet iznenadimo
Volim Mostar pa makar i vaki