FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

lisander
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la lisander » 19 jul 2012, 09:46

LJudi ba sinoc se vidjelo da su oni Real za nas, ne tolko po kvalitetu kolko po mentalitetu, nakon sinocnjeg sto sam vidjeo u Mariboru iskreno bila bi prvorayredna senzacija da smo ostvarili povoljan rez, pocevsi od njihovog stadiona pa do fiziotarapeuta sve djeluje ko singerica, a kod nas u klubu samo jedan covjek normalno radi, a sinoc je i on imo svojih gresaka, pa njihova devetka izgleda ko da igra sa pola snage a Kerla se odbija od njega, nepojmljivo je da jedan 19/to godisnjak u ovakvoj utakmici bude nas glavni igrac i defanzivi i ofanzivi, pa nasi stoperi su vise trpali Zolu nego Svraku i Jamaka, al dobro njih ni ne mozes utrpat kad su se krili, hajd Jamak i nekako prvo poluvrijeme al Svraka uzas, uzas sad se dokazalo da sam moze igrat protiv Travnika, Kozare i isto ko i Zeba, a sto Bekric nije igro to sam Bog zna, Kerla i Bogicevic isto skretnicari, ne znam jel zato sto nisu uigrani il sto je Bogi u osjetnom padu od par zadnjih kola, Kvesic ne moze nazatvarat pozadi kolko je Zeba izgubi lopti.

O Slovencima sve najbolje posebno o njihovoj policiji koja se ponasala preprofesionalno i ljudi mi smo svjetlosnu godinu iza njih, po svemu, osim po navijanju, gdje su oni iza nas tu svjetlosnu godinu.

ala_juve_tm87
Kontakt:

Post Postao/la ala_juve_tm87 » 19 jul 2012, 09:49

jel se utakmica igra u utorak il u srijedu?
Život je kratak da se dijeli,zato Željezničar za život cijeli!!!! TM87 4 ever

TOJEMOJTIM
Kontakt:

Post Postao/la TOJEMOJTIM » 19 jul 2012, 09:58

dečko koji je bio gore (ne znam mu nick) je to fino objasnio...ljudi mnogo mnogo bolje trče..kod 0:1 sam bio blagi optimista ne zbog rezultata već zbog toga što sam vjerovao da ćemo biti bolji u drugom...da, fakat nisam bio sretan kako smo odigrali i prvo poluvrijeme. gol je sretno došsao, maribor nas je puno respektovao. oni su nas i kod 3:1 respektovali! a mi im i tada poklonimo gol....fakat zabrinjavajuće. zola koji je uz adilovića i kerlu bio ubjedljivo najbolji naš igrač (samo ta trojica + mali čola koji nije puno griješio su jedini i igrali lopte) nije imao snage! napraviti faul...e drugovi to nam govori koliko fizika/motorika znači...nemati snage da se napravi faul. za ostale stvari treba pogledati amarov intervju gdje on prognozira da za 3 godine (konstantnog napretka, dobrih odluka i uz dozu sreće) možemo očekivati da imamo tim koji neće gubiti tekme zbog stvari koje se podrazumjevaju u profi sportu (fizika i motorika)...šteta što smo ovako izgubili ali treba biti realan i reći da je maribor jači bar 40%...sada treba pokušati pobjediti kući, kako god jer je bitno zbog reputacije i koeficijenta. prodaja igrača je sljedeće što nas čeka...vjerujem da svraka i adilović vjeroatno idu, možda i zeba (kojeg u tom slučaju mjenja bekrić) - ali ovo je samo moje mišljenje/procjena. i da ne zaboavim, kvesić je bio moj ljubimac ali je sinoć bio tanak, a kerlu ćemo moći prodati za bar 400k ako potpišemo malo bolji i dugoročniji ugovor...biće bolje

scootyTM
Kontakt:

Post Postao/la scootyTM » 19 jul 2012, 09:59

Sad se vratili iz slovenije, dobro bilo, mocno, zauzeli im trg, malo im se kurcili po gradu itd... , kako smo isli korteom , naidjemo na neki njihov pub, bjeze ko BOLT :P . Sto se tice utakmice nisam bas puno upratio, ali jedno znam na kraju kad smo ih sazvali, obecali su da ce proci, pa ostaje da vidimo kako i sta dalje ;)

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 19 jul 2012, 10:25

scootyTM je napisao/la:Sad se vratili iz slovenije, dobro bilo, mocno, zauzeli im trg, malo im se kurcili po gradu itd... , kako smo isli korteom , naidjemo na neki njihov pub, bjeze ko BOLT :P . Sto se tice utakmice nisam bas puno upratio, ali jedno znam na kraju kad smo ih sazvali, obecali su da ce proci, pa ostaje da vidimo kako i sta dalje ;)
Pa šta će drugo reći, neće sigurno pred navijačima govoriti, nabit' će nas i na Koševu.

tarikbu
Kontakt:

Post Postao/la tarikbu » 19 jul 2012, 10:26

Ulaganja i pare na jednu stranu...jasno da se nemožemo takmičiti sa klubovima iz okruženja... ALI UVIJEK POLUDIM KADA JE JASNO DA NAŠI KLUBOVI NISU FIZIČKI SPREMNI!

na planinu i opleti brate... ako si jači - bolji si...

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 19 jul 2012, 10:31

Iskreno, sinoć kad smo poveli, ja sam se odma prepao, mislim slavio sam ja gol al bilo je sa zadrškom, jednostavno mi je sve to predobro izgledalo u tom momentu. Najviše sam se bojao da ih ne potcijenimo, kao ono tutnuli smo im gol odma na njihovom terenu, lako ćemo mi to. A mislim da se upravo to desilo, počeli smo nonšalantno ulaziti u duele, pa sjetite se kako je Kerla otpuhao par njihovih igrača u prvom poluvremenu, a u drugom ti isti igrači otpuhuju njega. Isto tako i neki vezni igrači, tačnije svi osim Zole. Što se tiče Bogičevića, on je igrač postavljanja, a ne igrač fizičkog duela, on čita igru i ide direktno na loptu kada mu igrač prilazi, a da bi to uradio kako treba onda MORA, al baš MORA biti uigran sa drugim štoperom, jer napadač koji ga pokušava preći (ako ga uspije proći) mora dati dugi for, a tad uskače drugi štoper (ili bek) i čisti, to je tablica množenja. On i Kerla nisu uigrani i trebaće nekoliko mjeseci da se to desi, kao što su se recimo uspjeli uigrati Bogi i Vasilić. Neuigranost naše zadnje linije će biti naš problem i na početku domaćeg prvenstva, slično kao i prošle sezone. O fizičkoj spremi ne treba uopšte trošiti riječi, nema to veze sa pripremama nego sa činjenicom da svaki igrač ima limit koliko može biti fizički spreman. Limit naših igrača je daleko ispod limita igrača Maribora, pogotovo njihovih Brazilaca. Jedna je stvar biti fizički spreman da izdominiraš sredinu terena protiv Slavije, Rudara ili Travnika, ovo je totalno druga priča. Naravno, određena strategija defanzivnog karaktera može "sačuvati" snagu tokom cijele utakmice, i to se uglavnom i koristi kada je ekipa fizički inferiorna, ali to naravno nije nikakva garancija. Amar je to pokušao sinoć, ali njegov problem nije bila samo fizička (ne)pripremljenost u odnosu na Maribor. Najveći problem je u glavama naših igrača, a taj je ekstremizam u razmišljanju. Il nam sve cvijeta il sve propada, nema da se stane na loptu u situaciji kad vodiš 0:1 i skontaš da si još kilometrima daleko od plasmana dalje. a se kladim da je pola naših već razmišljalo ko nam je slijedeći protivnik, dajte Basel da se igramo, i ta logika. A onda kod 2:1 umjesto da shvate da je to odličan rezultat i da sa njim imamo ogromne šanse da idemo dalje oni sigurno razmišljaju o onih 0:1 i kako je sve propalo. Pa i kod 3:1 se imaju solidne šanse ako ništa zaprijetiti Mariboru, ali ne, oni primaju i četvrti gol i propadaju do kraja. Klasična bosanska priča. Dakle, prvo potcijeniš klub koji je jači od tebe, pa onda još digneš ruke protiv jačeg kluba kad te ne ide dobro. Ta kombinacija može značiti samo jedno - katastrofu. Basel je klub koji je sigurno daleko slabiji od Uniteda i Bayerna nego što smo mi od Maribora, pa ih je svejedno uspio dobiti. Zašto? Zato što nije pomislio nakon vodstva da je pobijedio. Još više impresionira remi Basela na OT-u nakon što su gubili 2:0. Naš klub da gubi 2:0 na terminu izgubio bi do kraja 5:0 samo radi nikakve psihe. Psihloška priprema igrača je danas jedna od najvažnijih stvari u modernom fudbalu, samo kod nas je to nebitna stvar. Boli to što fudbalski ne zaostajemo za mnogim državama koliko zaostajemo infrastrukturno u svakom smislu te riječi. Neko kaže ne igraju kampovi, stadioni, svlačionice i to. Možda ne igraju, ali mnogo je ljepše igrati kad sve to skupa imaš iza sebe plus dobru psihološku pripremu. Kod nas se Amar brine za sve. On je i trener i menadžer i direktor i čistač i ložač i psiholog. Svaka čast našem Amaru al nije on Mesija brate dragi, ne može čovjek da stigne sve. Dok ostali bacaju šuplju i gledaju kako da se ugrade mi opet imamo obraza da pljujemo po Amaru. On nas je i doveo u poziciju da igramo sa Mariborom i on ima pravo da izgubi 10:0 od Maribora, jer da nije Amara Osima institucija zvana FK Željezničar bi danas možda činila društvo Slobodi u Prvoj ligi Federacije BiH. Šta sad ta ista Sloboda ima od svog imena i tradicije? Ništa. Samo to da se svaki lokalni klub naoštri 150% protiv njih u toj cvajti, da im noge polome i tako te stvari. Dakle ne izazivaju respekt, nego obrnuto. Možda su juče igrači izgubili 4:1 u Mariboru, ali problem nije bio na terenu nego u glavama igrača, a igrači imaju problem u glavi radi svih ovih stvari koje sam nabrojao. Nije Bogičević onako loš igrač kao što je to pokazao sinoć, nije ni Zeba onako neučinkovit, naravno nisu ni Vidić i Messi kao što neki naši navijači misle. Moramo početi razmišljati Evropski inače ćemo uvijek biti prvi u avliji, a zadnji u Evropi. Pri tome mislim na sve nas, od navijača pa do predsjednika, svi izuzev Amara, on odavno razmišlja Evropski.

galeb
Kontakt:

Post Postao/la galeb » 19 jul 2012, 10:36

TOJEMOJTIM je napisao/la:dečko koji je bio gore (ne znam mu nick) je to fino objasnio...ljudi mnogo mnogo bolje trče..kod 0:1 sam bio blagi optimista ne zbog rezultata već zbog toga što sam vjerovao da ćemo biti bolji u drugom...da, fakat nisam bio sretan kako smo odigrali i prvo poluvrijeme. gol je sretno došsao, maribor nas je puno respektovao. oni su nas i kod 3:1 respektovali! a mi im i tada poklonimo gol....fakat zabrinjavajuće. zola koji je uz adilovića i kerlu bio ubjedljivo najbolji naš igrač (samo ta trojica + mali čola koji nije puno griješio su jedini i igrali lopte) nije imao snage! napraviti faul...e drugovi to nam govori koliko fizika/motorika znači...nemati snage da se napravi faul. za ostale stvari treba pogledati amarov intervju gdje on prognozira da za 3 godine (konstantnog napretka, dobrih odluka i uz dozu sreće) možemo očekivati da imamo tim koji neće gubiti tekme zbog stvari koje se podrazumjevaju u profi sportu (fizika i motorika)...šteta što smo ovako izgubili ali treba biti realan i reći da je maribor jači bar 40%...sada treba pokušati pobjediti kući, kako god jer je bitno zbog reputacije i koeficijenta. prodaja igrača je sljedeće što nas čeka...vjerujem da svraka i adilović vjeroatno idu, možda i zeba (kojeg u tom slučaju mjenja bekrić) - ali ovo je samo moje mišljenje/procjena. i da ne zaboavim, kvesić je bio moj ljubimac ali je sinoć bio tanak, a kerlu ćemo moći prodati za bar 400k ako potpišemo malo bolji i dugoročniji ugovor...biće bolje
Koliko sam ja shvatio, glavni zadatak Kvesica je bio zaustaviti Ibrahimija, koji je ako si gledao tekme Maribora najopasniji igrac, tako da je koliko toliko Kvesa to uspio odraditi. Sama cinjenica da se Kvesa tek u 85 minuti prikljucio napadu potvrdjuje moje misljenje. Sto se tice Kerle i B.Colica, posebno ovog drugog, najvise me nerviralo peglanje lopte kada se treba izbiti. Kod slobodnjaka pred kraj poluvremena Benjo pegla loptu a par igraca oko njega umjesto da je nabije, Selimovic nije imao drugo rjesenje nego praviti faul. Kad sam kod Selimovica, pozitivno iznenadjen sam zalaganjem, i treba mu dati vise prilike za igru.Adilovic me samo tako iznenadio, em sto ga je bilo na svakom dijelu terena, em sto se bukvalno hrvao s njima. Zola posjeduje ogroman potencijal koji se mora iskoristiti. Sve u svemu treba jos puno poraditi na fizickoj spremi kod vecine nasih igraca. I moram ovo reci ali ova oprema je totalni fail. Moje misljenje ,ne mora se niko sloziti, ali brate preruzno izgleda, pogotovu Antoloviceva, ko da su od carsafa pravljeni dresovi ali et.. Pozdrav!

Hase10
Kontakt:

Post Postao/la Hase10 » 19 jul 2012, 10:45

[youtube][/youtube]

ove greske neprave ni amateri u san marinu :o :o
stvarno ovo je veliki kiks za nas fudbal, navijam za zelju, al ovo je katastrofa i glupost.
Mi smo propali kao zemlja i kao fudbal-nacija.
G BUSSA BUSS

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 19 jul 2012, 10:46

Poslije prespavane noći malo su se slegli jučerašnji utisci. Ja definitivno još nisam načisto jesmo li mi sinoć samo slabo odigrali, ili nam je šugava liga kroz koju smo se prošetali dala neku lažnu nadu da imamo neki kvalitet za Evrope?? Poraz k'o poraz, desi se..ali mi smo sinoć bez ispaljenog metka pali. Dali smo onaj gol više sretno nego spretno i to je bilo sve. Šta je razlog, da li mnogo veći kvalitet Maribora (u šta me ne može niko ubijediti), da li smo se prepali dobrog rezultata ili smo jednostavno taraba??? Ne znam. Znam samo da opet željno očekujem revanš na Koševu, da vidim gdje smo i šta smo.

Hase10
Kontakt:

Post Postao/la Hase10 » 19 jul 2012, 10:48

tarikbu je napisao/la:Ulaganja i pare na jednu stranu...jasno da se nemožemo takmičiti sa klubovima iz okruženja... ALI UVIJEK POLUDIM KADA JE JASNO DA NAŠI KLUBOVI NISU FIZIČKI SPREMNI!

upravo tako, sta ti igraci rade na treningu? trljaju muda? ja kako znam trcanje je besplatno, uvjek nismo fizicki spremni, nemamo snage itd. nije samo zeljo, vec i ostale ekipe iz PL.
ja neznam sta treneri uopste rade? ja bi to natjerao da trce svaki dan po sat vremena, pa bi onda vidjeli kako se trci po terenu.
G BUSSA BUSS

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 19 jul 2012, 10:49

Jos uvijek mi nije jasno ZASTO BEKRIĆ NIJE IGRAO ? To nesto nije uredu između njega i Osima 100 % .Pa on nam je ponajbolji igrac i da ne dobije ni minute u ovako bitnoj utakmici :?
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Fidelito
Kontakt:

Post Postao/la Fidelito » 19 jul 2012, 10:54

E jeli zna neko hoćemo li slijedeće godine biti nosioci u 2 predkolu? Nego na Koševo odigrati na neku pobjedu i oprostit se od Evrope na malo bolji način....I još nešto ove godine ne očekujmo previše prodatih sezonskih i polusezonskih,a samim tim i manju posjetu,ako je to moguće u odnosu na prošlu sezonu jer rezultat iz Evrope se veoma odrazi na posjetu bar kod nas...Sinoć prolaznu ocjenu mogu dobiti Kerla,Adilović(dobio puno duela i eto dao gol),možda Antolović(zračio je sigurnošću kod ubacivanja i kornera,a ne bih rekao da je on kriv za neki gol) i Čolić(nije on bio nešto,ali u odnosu na ostale dobar je bio)

TOJEMOJTIM
Kontakt:

Post Postao/la TOJEMOJTIM » 19 jul 2012, 10:55

@galeb, drug nisam ja kvesića optužio da je loš već sam od njega očekivao više jer sam zaista vjerovao da je reprezentativna klasa a od čolića nisam očekivao ništa (fakat mislim da je tanak igrač) i zato sam bio iznenađen nj korektnom partijom. druga stvar, neko je maloprije spomenuo da igrači imaju limit na fizičkom aspektu i to je tako (nema tih priprema koje to mogu promjeniti)...uporedi startnost adilovića i onog balavca što nam je zabio 2 gola (tu su negdje visinom, konstitucijom), uporedi kretnje/motoriku naših veznjaka i njihovih i to je to. to je ta razlika! kerla je sinoć jedini (uz zolu i adilovića donekle) dobijao duele...glavni problem je što u bosni nema 6 igrača koji trkom, motorikom, fizičkim predispozicijama mogu odgovoriti modernom fudbalu - a to je problem rada mlađih kategorija. vidio si koja je prevaga bio niema (koji je tehnički, pa i taktički prilično neškolovan igrač) u našoj ligi..da ne spominjem dialibu. jednostavno je, skauting mora postojati, moraju se dovlačiti afrikanci i kupovati najbolje iz BiH do 18-19 godina. kako god, nema predaje!

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 19 jul 2012, 10:57

Hase10 je napisao/la:
tarikbu je napisao/la:Ulaganja i pare na jednu stranu...jasno da se nemožemo takmičiti sa klubovima iz okruženja... ALI UVIJEK POLUDIM KADA JE JASNO DA NAŠI KLUBOVI NISU FIZIČKI SPREMNI!

upravo tako, sta ti igraci rade na treningu? trljaju muda? ja kako znam trcanje je besplatno, uvjek nismo fizicki spremni, nemamo snage itd. nije samo zeljo, vec i ostale ekipe iz PL.
ja neznam sta treneri uopste rade? ja bi to natjerao da trce svaki dan po sat vremena, pa bi onda vidjeli kako se trci po terenu.
Legendo, da je u pitanju samo trčanje sve bi ekipe bile podjednako fizički spremne. Danas je to sve postalo nauka, pa velike ekipe imaju čitav koncilij doktora, naučnika...koji prate svaku sitnicu na tijelu igarača i prepisuju im kakve treninge da rade. Ne možeš kod nas očekivati od igrača da bude tako fizički spreman, a uslovi su katastrofa, najedu se maslenjaka kod kuće pa hajd' na trening, ne ide to. ;)

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 19 jul 2012, 11:00

voltron30 je napisao/la:Poslije prespavane noći malo su se slegli jučerašnji utisci. Ja definitivno još nisam načisto jesmo li mi sinoć samo slabo odigrali, ili nam je šugava liga kroz koju smo se prošetali dala neku lažnu nadu da imamo neki kvalitet za Evrope?? Poraz k'o poraz, desi se..ali mi smo sinoć bez ispaljenog metka pali. Dali smo onaj gol više sretno nego spretno i to je bilo sve. Šta je razlog, da li mnogo veći kvalitet Maribora (u šta me ne može niko ubijediti), da li smo se prepali dobrog rezultata ili smo jednostavno taraba??? Ne znam. Znam samo da opet željno očekujem revanš na Koševu, da vidim gdje smo i šta smo.
Glavni krivac je mentalitet igraca. Ako primis jedan to znaci da ces ih primit jos 5. Hvala Bogu pa nismo primili go na pocetku tekme
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 19 jul 2012, 11:01

Sad gledam ove golove, tj. akcije iz kojih smo primili golove, pa od 4 gola, Zola je mogao 2 spriječit, a svi ga hvale. Prvi i četvrti go, pogledajte opet, Zola trčkara par metara iza lopte, kod prvog ima mogućnost da isprati igrača koji daje go, a kod četvrtog njegov igrač dodaje na stranu, Zola stane, taj igrač dobije povratnu i da go. Samo želim da ukažem da ni on nije blistao, i da ne snosi ništa manju krivicu od svih ostalih. ;)
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 19 jul 2012, 11:01

slika
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

Amoxicillin
Kontakt:

Post Postao/la Amoxicillin » 19 jul 2012, 11:07

Što se tiče te fizičke spreme i toga :) Ko je u Želji za to zadužen??

Sigurno nije neki čovjek koji je magistrirao/doktorirao na FASTO ili neki bivši uspješni sportista a-a.
Đaba tebi kad ovi ne znaju ni trening postavit', a amar ne može sve sam :)
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.

galeb
Kontakt:

Post Postao/la galeb » 19 jul 2012, 11:10

TOJEMOJTIM je napisao/la:@galeb, drug nisam ja kvesića optužio da je loš već sam od njega očekivao više jer sam zaista vjerovao da je reprezentativna klasa a od čolića nisam očekivao ništa (fakat mislim da je tanak igrač) i zato sam bio iznenađen nj korektnom partijom. druga stvar, neko je maloprije spomenuo da igrači imaju limit na fizičkom aspektu i to je tako (nema tih priprema koje to mogu promjeniti)...uporedi startnost adilovića i onog balavca što nam je zabio 2 gola (tu su negdje visinom, konstitucijom), uporedi kretnje/motoriku naših veznjaka i njihovih i to je to. to je ta razlika! kerla je sinoć jedini (uz zolu i adilovića donekle) dobijao duele...glavni problem je što u bosni nema 6 igrača koji trkom, motorikom, fizičkim predispozicijama mogu odgovoriti modernom fudbalu - a to je problem rada mlađih kategorija. vidio si koja je prevaga bio niema (koji je tehnički, pa i taktički prilično neškolovan igrač) u našoj ligi..da ne spominjem dialibu. jednostavno je, skauting mora postojati, moraju se dovlačiti afrikanci i kupovati najbolje iz BiH do 18-19 godina. kako god, nema predaje!
Shvatio sam za Kvesu, nego pokusavam da opravdam cinjenicu da je imao previse defanzivnih zadataka da bi uopste mogao igrati onako kako smo navikli od njega. Ibrahimi se nije vidio, on uvijek ide kao Zeba dribling, ulazak u sredinu i sut, ali sinoc je bio primoran na centarsuteve, sto po meni znaci da je Kvesa zatvorio njegovo najjace oruzje...A sto se tice fizicke spreme i ostalih stvari sto si naveo, svjestan sam i prije utakmice bio da su oni fizicki spremniji, ali mene je vise iznenadila nasa nespremnost, nego neka njihova nadmoc (fizicka) nad nama. Nasi igraci su mi izgledali kao da imaju na nogama tegove od par kila pa se jedva vuku. Adilovic znamo svi da tehnicki potkovan, ali po meni se najvise zalagao, trcao, bilo ga je na svakom mjestu, pa i kod gola, vrlina napadaca je da bude u pravo vrijeme na pravom mjestu, zato sam iznenadjen njegovim pristupom, sto se nije uklopio u najmanj receno sivilo ekipe. Sve u svemu, Bosanski fudbal je daleko od modernog Evropskog, koliko god se mi trudili da prikazemo drugacije, ali i kod nas ima vjeruj mi mladjih igraca koji imaju sve predispozicije da budu vrhunski igraci, ali tu opet na scenu stupa nas mentalite ( lahko cu ja odo se nacugat pa cu 2 3 dana raditi i nece biti nikakvih posljedica, pa i fudbalske skole su nam katastrofa, djeca od 17 godina ganjaju neke ugovore, menadzere sta ti ja znam sta jer su umislili da treniraju u Barci a ne u Zelji, Sarajevu, Bubamari, sta ti ja znam vise gdje ne). Ali eto sve u svemu mora se ici naprijed, na Kosevu nek nas sve iznenade, prolazu se ne nadam iskreno ali ocekujem i nadam se da demantuju svaku kritiku iznesenu ovdje na forumu na njihov racun...Lijep pozdrav!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Sarun i 33 gosta.