Bogicevic Kerla Vasilic
Zolotic Svraka
Brkovic Zeba Bekric
Adilovic
Ja bih ovako poceo u srijedu pa kud puklo da puklo..Ha ja..

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
majstore fali ti igracRios je napisao/la:Antolovic
Bogicevic Kerla Vasilic
Zolotic Svraka
Brkovic Zeba Bekric
Adilovic
Zato nikad ni nećeš biti u prilici da postavljaš igru i igrače fali ti igrač taktičaruRios je napisao/la:Antolovic
Bogicevic Kerla Vasilic
Zolotic Svraka
Brkovic Zeba Bekric
Adilovic
dobar ti osjećaj, pogledaj naslovnicu sporta (avaz) za sutraaleksandar_veliki je napisao/la:Nego, kao i prosle godine, dosli i misevi na svoje, ne mislim na raju koja onako normalno kritikuje, nego na ove kojima sada ni Amar ne valja. Preslikano od prosle godine, no sreca pa se fudbal igra i nakon Izraelaca, a i nakon Maribora. Onako, situacija nije bas sjajna, pricao sam malo sinoc, pojedini igraci nisu svjesni da nose dres Zelje, ali nose ga, jbg, pa moras navijati za njega. Tako logika nalaze, dalje, nije situacija ni u ekipi bas sjajna, mislim sa neke ljudske strane, moje informacije kazu da Sef i Zeba nisu u sjajnim odnosima. Dalje, ovi koji govore o nekoj idilicnoj situaciji s lovom, realno pojma nemaju, da se ne naljute. Imam neki osjecaj da ce i veliki predjsednik, koji godinama obecava stadion, kamp, klince palce, a koji je ustvari predmet sprdnje kod svakog uposlenika Zelje (igraca, trenera, radnika), sutra po novinama napadati Amara. Ovaj mu sto posto nece ostati duzan, tako da bas nisam optimistican. Dakle, ovo su neka moja zapazanja oko kluba, sto svakako ne mora biti tacno.
E sad o tekmi, proslo vise od 24 sata. U prvom dijelu svi se slazemo, bilo dosta dobro i onda krah. Taktika se nije mijenjala, bar se meni tako cinilo, a nakon prvih 45 minuta nije bilo ni potrebe. Adilovic najbolji, Zola nesto bolji od ovih ostalih kriminalnih. Amar svakako nadmudren od Milanica, no i to se desi. Moja zamjerka Amaru je sto je postavio pickastu igru, jbm fudbal sa jednim spicem, hoce li se nekad probati 4-4-2, pa bilo sta. Ovako kukavicki padnes i za kraj citirat cu po meni najboljeg trenera koji je radio u nasoj zemlji nakon agresije, radi se o rukometnom treneru, ali ova njegova recenica mi je uvijek na pameti.
"Sport je takav, nekad pobjedjujes, nekad gubis. I da, nije problem izgubiti, problem samo moze biti na koji nacin si izgubio", rekao Pipe Smajlagic, a ja zapisao.
On je ostao malo duze u svlacionici,dobijao posebna upustvaarelinho je napisao/la:majstore fali ti igracRios je napisao/la:Antolovic
Bogicevic Kerla Vasilic
Zolotic Svraka
Brkovic Zeba Bekric
Adilovic Selimovic
Ja bih ovako poceo u srijedu pa kud puklo da puklo..Ha ja..![]()
![]()
![]()
Semper je napisao/la:Problem je u tome što se ovim igračima Želje nastoje pružiti evropski uslovi ali oni to kao veliki nezahvalnici žele iskoristiti. Plate redovne premije manje više ,neizvjesnosti nema. Igrači znaju da iako su se obrukali da plata čeka prvog baš kao da rade u državnoj firmi. Mi navijači smo budale umjesto da ih poslije blamaža malo preslušamo mi ih dočekamo aplauzom. Sa ovakvim zabušantima se može samo na balkanski način, izgubiš nema plate za ovaj mjesec još uvijek raditi tako da im se nešto ostane dužno. Nakon svakog poraza mi navijači im trebamo prijetiti i psovati. Usprotnom igrači se osile pa ne jebu živu silu. Sa seljacima na seljački način.
Evo ja ću ti odgovoriti NIJE !!!! Samo što se igar Slovenaca zasnivala na visokim loptama, a ovo što je išlo po zemlji je Zola dobro zatvarao dok je imao snage. Prva lopta spuštena kako treba na zemlju je krunisana pogotkom i ostalo je istorijaaleksandar_veliki je napisao/la:Kritike su uvijek dobrodosle, ja cu ti samo postaviti jedno pitanje. Da li je sredina terena u prvom poluvremnu bila zatvorena?amerosm je napisao/la:Niko ne kaze da Amar Osim treba napustiti Zelju - daleko od toga, nego da i on mora uociti svoje greske koje pravi u Evropskim utakmicama i da iz njih mora izvuci pouku.
Hebiga i u Unitedu kritikuju Fergusona, ali to ne znaci da navijaci zele njegov odlazak. Po meni je Osim jucer napravio gresku sto nije zatvorio sredinu terena koja nas je kostala tri gola.
No sta je tu je. Bilo i proslo. Za narednu sezonu treba izvuci pouke i sada ce najvaznije biti vratiti igrace u zivot posebno na psihickom planu.
Ma sta ovaj glavonja laprda, bolje mu je da suti i da jednom pocne raditi svoj posao. Cuj izgubio milione, ko da ih je on donio u klub, sa svojim vrhunskim radom. Ako otjera Amara Bgm bit ce veselo.bambur je napisao/la:https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hp ... 9627_n.jpg
@ aco i koji je zaključak ove Pipetove rečenice koju si zapisao a odnosi se na našu utakmicu sinoć
a Sport često voli izbaciti natpise na naslovnici koji nemaju veze sa izjavama tih ljudi i tekstom, tako da to treba uzeti sa rezervom, mada Aco koji je upućen je već prije toga rekao da bi mogao Žujo srati, i na kraju još ima revanš, tako da niti je Maribor prošao niti Želji ispao jošstorm_raider je napisao/la:Pa i ovo sto je zatvarano na sredini je bio plod Zoline inspiracije. Nista vise. Ne bih volio ljudi da nam se ponovi historija kao poslije Heartsa. Zujo bi umjesto da stvara nepotrebne novinarske price trebao i MORAO da smiruje situaciju. Napravili smo mnogo u posljednjih par godina i sad ne smijemo da dozvolimo da nam se opet iste stvari ponavljaju.
Izgubili pa sta? Izgubicemo mi jos mnogo, mnogo velikih utakmica, tako se stvaraju sampioni, na takvim lekcijama. Jucer je lose izgledalo, bilo je tu i Amarove greske, ali treba mu dati punu podrsku.
bolan napisah vec za Bekrica da nece igrati ni u uzvratu najvjerovatnije jer je Osim dogovorio njegovu prodaju u Žilinu koja će ga kupiti valjda samo ako ne bude igrao u evropskim utakmicama jer bi izgubio pravo igranja za njih u ovoj sezoni, i ne znam što izbacate svi Jamaka,takvi smo mi kad se navučemo na nekoga ne skidamo se pa šta god on uradio,evo pričate o Antoloviću nešto,a ja stičem takav dojam da kod nas ni Joe Hart ne bi mogao braniti,onda Jamak,pa covjek ima dobar pas i u zadnje vrijeme je daleko iznad nekih naših igrača,mislim čak i Zebe što se vi naravno nećete složiti jer je za vas Zeba svetinjaRios je napisao/la:Antolovic
Bogicevic Kerla Vasilic
Zolotic Svraka
Brkovic Zeba Bekric
Adilovic
objasnio !GaziHusrevbeg je napisao/la: Mnogi na ovom forumu su itekako nezahvlani, instant navijači koji se pojave samo kad klub dobro igra, a do prije 3 godine nisu znali 3 prvotimca, a sad odjednom sve stručnjak do stručnjaka.
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Ferroviere1987, Levin, MrkiMedo i 50 gostiju.