11 000Elddar je napisao/la:Može li mi neko reći koliko karata je u prodaji? Došlo bi nas 20-ak iz Tuzle. Molim vas što prije da odg
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Nastranu sto nitko ne prenosi od tv kuca, radi li itko vlastiti prijenos Sarajevskih klubova, recimo u stilu hercegovina live?Elegant je napisao/la:Nece, niko ne prenosi.Android je napisao/la:Hoce li biti livestream?
...Život za Široki...
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Slobodno krenite, bice karata milion posto...Elddar je napisao/la:Može li mi neko reći koliko karata je u prodaji? Došlo bi nas 20-ak iz Tuzle. Molim vas što prije da odg

P.S. Ako ne bude, imas moju kartu...

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Evo sad prestala i ovdje,pa ljetni pljusak,ma nek pada i veceras,briga me,samo da bude kratko.kenooo je napisao/la:raja hoce ovi slovenci pokisnuti do veceras hahah
Nadam se da ce veceras sve biti puno!
bujrum'te, nešto čisto sumnjam da će zafaliti karata 

u koliko je sati utakmica,ima li prijenosa na tv i kojoj,hvala
U 21 h..Nema nigdje prenosa utakmice..zvjezdas je napisao/la:u koliko je sati utakmica,ima li prenosa na tv i kojoj,hvala
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
"Jel bilo muskih iz Slovenije?" Kako sam oplako ovom komentaru 

- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Ova naša marketing služba je fakat katastrofa, prije mjesec dana najavljuju kako će godišnje karte važiti i za kup i za prvenstvo, a na karti piše kako važi samo za prvenstvene utakmice. Nije mi do tih 15 ili 20 KM, ali kad nešto obečaju nek i ispune, ovako samo lažu raju.
Eto da razbijem ovu raspravu o janezima.
Eto da razbijem ovu raspravu o janezima.

Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
Uz Boziju pomoc i podrsku navijaca, samo hrabro."Vjerujem u nas i siguran sam da možemo odigrati dobru utakmicu i zabiti tri gola. Istina, biće teško, ali vjerujem u snagu našeg kolektiva i uz veliku podršku s trbina sve je moguće", dodao je Bekrić.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Koja sramota da niko ne prenosi utakmicu....
Ja odo kavu popit na Marinu i onda pravac AHF.
Nekako mi dan pokvariše ovi incidenti,a vidim i raja na forumu previše pažnje posvećuje ko je više šamara popio.... prestanite sa tim,ko želi dobro Želji i Bosni trebao bi te priče o belajima i tučama ostavit za kućne bajke.
Uvjeren sam da moremo dobit janeze. Da li ćemo ih dobit sa 3-0 što bi značilo čudo,vidjećemo. Svaki željovac će doprinijeti isključivo ako se večeras bez obzira na pljuskove nadje na stadionu i promukne pjevajući svom Želji,nikako ne pomažete kenjajuć po forumu,stvarate neprilike svima iz TM! Stop priči o tučama,sačekušama, naročito vas koji niste vidjeli stadiona,jer dosta momaka zbog vaših bajki i net huliganstva moglo bi ispaštat........
Željo i ništa više!
Nekako mi dan pokvariše ovi incidenti,a vidim i raja na forumu previše pažnje posvećuje ko je više šamara popio.... prestanite sa tim,ko želi dobro Želji i Bosni trebao bi te priče o belajima i tučama ostavit za kućne bajke.
Uvjeren sam da moremo dobit janeze. Da li ćemo ih dobit sa 3-0 što bi značilo čudo,vidjećemo. Svaki željovac će doprinijeti isključivo ako se večeras bez obzira na pljuskove nadje na stadionu i promukne pjevajući svom Želji,nikako ne pomažete kenjajuć po forumu,stvarate neprilike svima iz TM! Stop priči o tučama,sačekušama, naročito vas koji niste vidjeli stadiona,jer dosta momaka zbog vaših bajki i net huliganstva moglo bi ispaštat........
Željo i ništa više!
Cristiano Ronaldo - "Volim kurve"
- skyisthelimit
Elegant je napisao/la: Uz Boziju pomoc i podrsku navijaca, samo hrabro.
ja vjerujem da su njihovi igraci glavama vec prosli zbog toga bi to mogli iskoristiti. Njima je cini se glavna briga hoce li Dudelange proci nego vecerasnja utakmica. Kaznite ih
15.10 - 15.06 ...
JOŠ DA GROM OPALI NEGDJE PA DA STRUJE NESTANE,,,
Prije pola sata uzeo kartu na Grbavici idu ko halva, dok sam izvadio pare iz novcanika uzeo kartu i kusur prodano je 10 karti, znaci tim tempom ide.
Ko zeli da gleda trkom dok nije nestalo...
Ko zeli da gleda trkom dok nije nestalo...
Ne vjerujem da je neka nasa ekipa pa hajde uostalom i to sto pravi razliku izmedju nas i njih je taj profesionalni pristup svemu.skyisthelimit je napisao/la:Elegant je napisao/la: Uz Boziju pomoc i podrsku navijaca, samo hrabro.
ja vjerujem da su njihovi igraci glavama vec prosli zbog toga bi to mogli iskoristiti. Njima je cini se glavna briga hoce li Dudelange proci nego vecerasnja utakmica. Kaznite ih
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
zar nece biti na FACE TV prijenos ??
nećevm22 je napisao/la:zar nece biti na FACE TV prijenos ??
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 52 gosta.