Ma imam flasheve pred spavanjeWinters je napisao/la: ↑15 avg 2024, 14:01Jesi dobio PTSP igrajući ga?MilanMladenovic je napisao/la: ↑14 avg 2024, 13:48Tople preporuke Hell Let Loose. Dugo nisam nista bolje igrao.![]()

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ma imam flasheve pred spavanjeWinters je napisao/la: ↑15 avg 2024, 14:01Jesi dobio PTSP igrajući ga?MilanMladenovic je napisao/la: ↑14 avg 2024, 13:48Tople preporuke Hell Let Loose. Dugo nisam nista bolje igrao.![]()
Ih šta bi onda tek rekao za SekiroSurreal je napisao/la: ↑14 avg 2024, 01:16Pa to je najgore, čitao i isto sam našao kao ti - idealna za ulazak u taj "Dark Souls" fazon igara, mada sam očekivao da je to njihovo lahko - stvarno lahkoJayCatwright je napisao/la: ↑14 avg 2024, 01:06Pa valjda prije nego sto bacis 60 dolara malo istrazis o kakvoj se igri radi i s kojim igrama je slicno i sta mozes ocekivati. Nije mi se nikad desilo da dam pare pa da poslije zalim za igrom. Nisam igrao Elden Ring ali sam citao i da je cak najlaksa od svih soul igara![]()
Ali, ima taj neki mazohističko adiktivni vajb, ne možes prestati![]()
VivaLaStella je napisao/la: ↑04 sep 2024, 23:03
Draga i ova![]()
Nekako bi volio RDR1 remaster više nego RDR3denimb je napisao/la: ↑04 sep 2024, 23:14
Presao dva puta igru, nisam poslije toga znao uopste sta da igram, sve mi lose ba, ili grafika ili prica...
Neku noc playtrough cijeli gledao na preskake, ali da su samo ovoliko u muziku se zadali, jbt, ne znam kako ce sa trojkom nadmasiti ovo, ali vec vidim da je najavljuju.
VivaLaStella je napisao/la: ↑05 sep 2024, 07:30Nekako bi volio RDR1 remaster više nego RDR3denimb je napisao/la: ↑04 sep 2024, 23:14
Presao dva puta igru, nisam poslije toga znao uopste sta da igram, sve mi lose ba, ili grafika ili prica...
Neku noc playtrough cijeli gledao na preskake, ali da su samo ovoliko u muziku se zadali, jbt, ne znam kako ce sa trojkom nadmasiti ovo, ali vec vidim da je najavljuju.