FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Mene iskreno nervira što pojedini igrači izjavljuju tipa da je Željezničar favorit, da bi odmah potpisali nerješen rezultat i da bi to bio uspjeh. S tim izjavama bi kao na njima bio pritisak? Kakav? Mislim da s tim izjavama samo diže samopouzdanje kod ekipe Željezničara.
Činjenjica je da je Sarajevo bolja i kvalitetnija ekipa. Željezničar jest trenutno ispred ali čim su igrali sa malo ozbiljnijim ekipama kao što su Široki, Zrinjski.. budu nadigrani u svim segmentima. Mislim da se protiv ovakve ekipe Želje ne smije zadovoljit sa bodom bez obzira što se igra na Grbavici. S obzirom na bodovni zaostatak u odnosu na Široki, Zrinjski... mora se ići samo na pobjedu bez obzira što je to gradski derbi.
Snagu treba pokazat u ovim utakmicama, treba odigrat jako i muški, razmišljat drugačije a ne zadovoljavat se bodom, samo o pobjedi treba razmišljati i od prve minute napasti. Od ovakvih izvaja i mišljenja nema ništa i samo to može koštati bodova.
Iskreno, navijam za Sarajevo u derbiju kao i u svakom do sad i uvjeren sam u pobjedu ako igrači budu tražili istu a ne bit zadovoljni i bodom.
Činjenjica je da je Sarajevo bolja i kvalitetnija ekipa. Željezničar jest trenutno ispred ali čim su igrali sa malo ozbiljnijim ekipama kao što su Široki, Zrinjski.. budu nadigrani u svim segmentima. Mislim da se protiv ovakve ekipe Želje ne smije zadovoljit sa bodom bez obzira što se igra na Grbavici. S obzirom na bodovni zaostatak u odnosu na Široki, Zrinjski... mora se ići samo na pobjedu bez obzira što je to gradski derbi.
Snagu treba pokazat u ovim utakmicama, treba odigrat jako i muški, razmišljat drugačije a ne zadovoljavat se bodom, samo o pobjedi treba razmišljati i od prve minute napasti. Od ovakvih izvaja i mišljenja nema ništa i samo to može koštati bodova.
Iskreno, navijam za Sarajevo u derbiju kao i u svakom do sad i uvjeren sam u pobjedu ako igrači budu tražili istu a ne bit zadovoljni i bodom.
skidanje pritska s kluba. pa vi ako popusite ovu utakmicu ima da vas nemapitic je napisao/la:Tako je Boki. Ni nas ne zanimaju njihovi igrači, klub i sve ostalo vezano za ublehu, al ne može im čovjek dokazat samo da bi nas prestali peglat, barem na našoj temi.Head je napisao/la:
A fino je što nam igrači skidaju pritisak u klubu ovim izjavama, a svi znamo da idu da im gozov.e oderu![]()
Poslije tekme ce bit "pa nismo se ni nadali pobjedi". Strah od Zeljinog vrtica. 
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.
Nastavice se...
Nastavice se...
Pojedinci iznajmili sobu na temi FK Sarajevo.
Gledati malene kako pjene. priceless
Gledati malene kako pjene. priceless
Biti srcem vezan, u tome leži snaga
Duljevic, Okic, Bilbija, Velkoski, Bekic. Sa koja tri igraca poceti?
Mislim da je Velkoski siguran, za ostala dva mjesta kandiduju Bilbija, Okic i Duljevic.
Tezak zadatak za Mehu koga na klupi ostaviti
Mislim da je Velkoski siguran, za ostala dva mjesta kandiduju Bilbija, Okic i Duljevic.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Duljević je najbolji igrač Sarajeva.Aragon je napisao/la:Duljevic, Okic, Bilbija, Velkoski, Bekic. Sa koja tri igraca poceti?
@siouxlukavac
To što igrači izjavljuju nema nikakve veze kako će se ponašati na terenu.
Mislim da je pored Velkoskog i Okić siguran, jedina dilema je Bilbija ili Duljević.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
To što igrači izjavljuju nema nikakve veze kako će se ponašati na terenu.
Mislim da je pored Velkoskog i Okić siguran, jedina dilema je Bilbija ili Duljević.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Mislim da dileme ne smije biti. Duljevic je igrac koji donosi prevagu i mora bit' u prvih 11.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Onda Bilbija ili Okic klupa?Sabinho je napisao/la:Mislim da dileme ne smije biti. Duljevic je igrac koji donosi prevagu i mora bit' u prvih 11.
Meni je Bilbija prejak bio zadnju tekmu, bilo bi mi zao ako ostane na klupi.
I ja smatram da je Duljevic nas najkvaliteniji igrac, ali sam misljenja da bi na ovoj tekmi on trebao na klupi ostati.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
-
Hordekatedrala
- Kontakt:
Duljević je na klupi.
Otkud sad najednom da niste favoriti. E baš ste namazaniado19211 je napisao/la:skidanje pritska s kluba. pa vi ako popusite ovu utakmicu ima da vas nemapitic je napisao/la:Tako je Boki. Ni nas ne zanimaju njihovi igrači, klub i sve ostalo vezano za ublehu, al ne može im čovjek dokazat samo da bi nas prestali peglat, barem na našoj temi.Head je napisao/la:
A fino je što nam igrači skidaju pritisak u klubu ovim izjavama, a svi znamo da idu da im gozov.e oderu![]()
borba za evropu ce biti mrka kapa
Zasto bi trebao na klupu druze? Bilbija bude li igrao bice il' pukovnik il' pokojnik odnosno il' ce konacno proraditi il' cemo ga ponovo proklinjati nakon utakmice. Mogao bi to biti trenutak odluke za njega.Aragon je napisao/la:Onda Bilbija ili Okic klupa?Sabinho je napisao/la:Mislim da dileme ne smije biti. Duljevic je igrac koji donosi prevagu i mora bit' u prvih 11.
I ja smatram da je Duljevic nas najkvaliteniji igrac, ali sam misljenja da bi na ovoj tekmi on trebao na klupi ostati.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
samo za @sinbosanski
Za navijače FK Sarajevo bit će obezbjeđeno 2.500 ulaznica za dio tribine "Sjever" stadiona "Grbavica" i to po cijeni od 10 KM. Prodaja ulaznica bit će organizovana na dan utakmice, a lokacija za prodaju ulaznica za navijače FK Sarajevo bit će objavljena naknadno, saopćeno iz FK Željezničar.
Eto ti ga ublehašu jedan... crkni od muke opet ce se prolamati nasa pjesma onim pokusajem od stadiona
Za navijače FK Sarajevo bit će obezbjeđeno 2.500 ulaznica za dio tribine "Sjever" stadiona "Grbavica" i to po cijeni od 10 KM. Prodaja ulaznica bit će organizovana na dan utakmice, a lokacija za prodaju ulaznica za navijače FK Sarajevo bit će objavljena naknadno, saopćeno iz FK Željezničar.
Eto ti ga ublehašu jedan... crkni od muke opet ce se prolamati nasa pjesma onim pokusajem od stadiona
1946
Pjesma ili jecaji, vidjet cemo. Doduse, vi od muke navijate i kad gubite. Dok se ne razidjete oko 61. minute.BitiSrcemVezan je napisao/la:samo za @sinbosanski
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.
Nastavice se...
Nastavice se...
- SinBosanski
2.500 !? dakle kao sto sam i rekao, dobit ce te ovaj zeleni dio, kao i izmedju zelenog i plavog, to je sve za razliku od predhodnih derbija kada ste zauzimali i slovo O., pozdravljam ...BitiSrcemVezan je napisao/la:samo za @sinbosanski

ne znam sto se raspravljas s njim.Sabinho je napisao/la:Zasto bi trebao na klupu druze? Bilbija bude li igrao bice il' pukovnik il' pokojnik odnosno il' ce konacno proraditi il' cemo ga ponovo proklinjati nakon utakmice. Mogao bi to biti trenutak odluke za njega.Aragon je napisao/la:Onda Bilbija ili Okic klupa?Sabinho je napisao/la:Mislim da dileme ne smije biti. Duljevic je igrac koji donosi prevagu i mora bit' u prvih 11.
Aragon je napisao/la:Duljevicu yebem ti materrrr. Koliko si dobar toliko si sebican i glup.
- hordasDoboj
- Kontakt:
Slazem se oko toga da Duljevic ostane na klupi, da formacijski se pocne sa Bilbijom povucenijim a Radovcem gore, a Duljevica uvest nekad oko 60 min da slomi ovu djecu sa golubarnika. 2 slaloma, 2 golaAragon je napisao/la:Onda Bilbija ili Okic klupa?Sabinho je napisao/la:Mislim da dileme ne smije biti. Duljevic je igrac koji donosi prevagu i mora bit' u prvih 11.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- hordasDoboj
- Kontakt:
Tako smo govorili da mozemo proc Borussiu pa igraci usli puni samopouzdanja, ipak bolje prebacit pritisak, ne sumnjam da cemo ih nadigrat ali pobjeditsDobrinje je napisao/la:Cuj Zeljeznicar favorit,Zeljeznicar je kita Musanova
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
In Meho we trust 
Poredis drugoplasiranu ekipu bundeslige sa invalidskom zadrugom sa Grbavice?
Pa sa cime ces uci u utakmicu nego sa samopuzdanjem?Ocemo uci u tekmu sa gacama punim govana?
Pa sa Zrinjskim i Listicom smo se laktali na gostovanjima i bolji bili i onda da mi ovi invalidi budu favoriti.
Meni kad bi igrac rekao da je Zeljo favorit puco bih ga lopatom po guzovima,pa makar i taj nakav famozni pritisak da se skine
Pa sa cime ces uci u utakmicu nego sa samopuzdanjem?Ocemo uci u tekmu sa gacama punim govana?
Pa sa Zrinjskim i Listicom smo se laktali na gostovanjima i bolji bili i onda da mi ovi invalidi budu favoriti.
Meni kad bi igrac rekao da je Zeljo favorit puco bih ga lopatom po guzovima,pa makar i taj nakav famozni pritisak da se skine
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.