AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

senad_flamin
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la senad_flamin » 24 mar 2012, 21:19

pesmaster je napisao/la:Šteta za Silvu , sad imamo još manje šanse da učinimo nešto više protiv Barce..

A šta je sa Abateom , hoćel se on vratiti do srijede ?
Nema ni njega,stvarno ne znam kako cemo..

Bonera-Nesta-Mexes-Mesbah :roll:

možda ovako
-RIVALDO-

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 24 mar 2012, 21:30

steta sto ence biti silve jer lijepo bi bilo da u derbiju igraju svi najbolji igraci, nadam se da guardiola nece nista kalkulisati nego da ce napasti odmah u milanu i da se igra za gol vise, milanova mozda i jedina sansa je bila perfektna igra u odbrani, ovako bez silve, sa ostarjelim nestom i ostalim blago receno sumnjivim klasama, ocekivati da se odbranite, skoro pa nemoguce al ajd, dok ima i 1 posto sanse nista nije rijeseno i gledat cemo lijepu utakmicu uvjeren sam

nakon tih konkurenata u italiji koji su prilicno slabi, i nakon katastrofalnog arsenala na san siru, imat cete priliku da vidite i najbolje na djelu, i kod nas je dosta problema oko ozljeda u odbrani, lijevog beka ni prvog ni rezervnog nemamo, a ove rezerve sto i imamo u odbrani sve su djeca iz b tima, al opet nekako se moze skuckati fin sastav, jest da ce pozicije biti ispretumbane al i navikli smo tako vec,maskeranio kao zadnji vezni vec se sjajno pokazao i kao stoper, puyol je vec igra na toj neprirodnoj poziciji lijevog beka sasvim solidno, tako da vas ocekuje vjerovatno ovaj sastav

...................valdez...........
..alves..mascerano..pike...puyol..
..................sergio............
.....xavi.....fabregas....iniesta.
.........alexis......messi.......

nek je sretno i vama i nama, da ne bde nikakvih ciganluka, nek prodje bolji

i cestitke na tituli u italiji
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 24 mar 2012, 21:35

slika

ovo se vidja samo u Seriji A

Milan,Juve,Inter ne bitno koji tim ,njihovi navijači prikažu raj za oči 8-)
-RIVALDO-

pesmaster
Kontakt:

Post Postao/la pesmaster » 24 mar 2012, 21:38

senad_flamin je napisao/la:
pesmaster je napisao/la:Šteta za Silvu , sad imamo još manje šanse da učinimo nešto više protiv Barce..

A šta je sa Abateom , hoćel se on vratiti do srijede ?
Nema ni njega,stvarno ne znam kako cemo..

Bonera-Nesta-Mexes-Mesbah :roll:

možda ovako
Da bogdom bude tako , šta bi se desilo ako bude igrao Zambrota umjesto Neste :O

@Romarioo

Lijepo rečeno ;)
Sloboda Tuzla !!!

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 24 mar 2012, 21:39

Romariooo je napisao/la:steta sto ence biti silve jer lijepo bi bilo da u derbiju igraju svi najbolji igraci, nadam se da guardiola nece nista kalkulisati nego da ce napasti odmah u milanu i da se igra za gol vise, milanova mozda i jedina sansa je bila perfektna igra u odbrani, ovako bez silve, sa ostarjelim nestom i ostalim blago receno sumnjivim klasama, ocekivati da se odbranite, skoro pa nemoguce al ajd, dok ima i 1 posto sanse nista nije rijeseno i gledat cemo lijepu utakmicu uvjeren sam

nakon tih konkurenata u italiji koji su prilicno slabi, i nakon katastrofalnog arsenala na san siru, imat cete priliku da vidite i najbolje na djelu, i kod nas je dosta problema oko ozljeda u odbrani, lijevog beka ni prvog ni rezervnog nemamo, a ove rezerve sto i imamo u odbrani sve su djeca iz b tima, al opet nekako se moze skuckati fin sastav, jest da ce pozicije biti ispretumbane al i navikli smo tako vec,maskeranio kao zadnji vezni vec se sjajno pokazao i kao stoper, puyol je vec igra na toj neprirodnoj poziciji lijevog beka sasvim solidno, tako da vas ocekuje vjerovatno ovaj sastav

i ja sam na vasoj temi napisao koji sastav milana bi trebao istrcati na teren u srijedu
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 24 mar 2012, 22:03

meho-medo je napisao/la:
Romariooo je napisao/la:steta sto ence biti silve jer lijepo bi bilo da u derbiju igraju svi najbolji igraci, nadam se da guardiola nece nista kalkulisati nego da ce napasti odmah u milanu i da se igra za gol vise, milanova mozda i jedina sansa je bila perfektna igra u odbrani, ovako bez silve, sa ostarjelim nestom i ostalim blago receno sumnjivim klasama, ocekivati da se odbranite, skoro pa nemoguce al ajd, dok ima i 1 posto sanse nista nije rijeseno i gledat cemo lijepu utakmicu uvjeren sam

i ja sam na vasoj temi napisao koji sastav milana bi trebao istrcati na teren u srijedu

ma ja, ok je to, bilo bi lijepo da imamo neke kulturne i argumentovane rasprave, a ne recimo da nam bude kao s pacenicima realskim ili arsenalskim koji ne sutnu po golu za cijelu utakmicu i neke urote i lazi izmisljalju, ako smo imalo normalni znamo o cemu se radi, razlika u kvalitetu jest ogromna, pogotovo je milan i dodatno oslabljen, al sta je tu je

po meni dosta je sad ovdje otezavajucih okolnosti za milan, pato ce faliti puno, protiv barce sanse i imaju jedino takvi niski brzi igraci, ibra ce mislim biti dodatni teren za milan jer nema neku brzinu za presinga i to, al vjerovatno je to alegri i zamislio da ibra lagano u napadu ceka priliku, dok ce ostali morati trcati ko konji da bi sprijecili ono klasicnu barcinu igru kojom melje protivnika kad ga uhvati u masinu. po meni milan bi najbolje sanse kad bi trio u napadu bio robinjo-pato-boateng, dakle vrlo pokretljivi igraci, a i u sredini mislim da ce vam sedorf biti kocnica jer ne znam koliko je trkacki spreman u ovim godinama

bilo kako bilo, da bi bilo ono top neizvjesno potrebno bi bilo da milan ima igrace ko kasnih devedesetih (barezi, maldini, rajkard, gulit, van basten i ostali), jer ova generacija barcelona moze se mjeriti samo sa tako nekim najjacim generacijama u istoriji, sad ocekivati da tu mogu parirati nocerino, ostarjeli van bomel sedorf, nesta, pa jos i ovaj mesbah, bonera i takvi, to su vec razlike neke astronomske, mozete zaisliti kakva je razlika u kvalitetu na relacijama puyol-mexes, bonera-alves, nocerino-iniesta, messi-sarawey i sl. al opet, milan je milan pa da igraju tu zajko zeba i višća, derbi je derbi
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 24 mar 2012, 22:06

senad_flamin je napisao/la:slika

ovo se vidja samo u Seriji A

Milan,Juve,Inter ne bitno koji tim ,njihovi navijači prikažu raj za oči 8-)
[youtube][/youtube]

;)

Il campionato piu bello del mondo
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

pesmaster
Kontakt:

Post Postao/la pesmaster » 24 mar 2012, 22:15

Od povrijeđenih igrača možemo napraviti idealan tim koji bi poharao italiju.. Pato , Cassano , Silva , MvB , Abate , Robinho itd itd ..

Prednost dajem barci , jer Bonera ( ako bude igrao ) nije igrač koji može zaustaviti Messia , dok Nesta opet ne znam , u prvoj utakmici u Barceloni je igrao , primili smo "samo" 2 gola tako da može i nekako proći .. Uglavnom , Ambrosini , Boateng , Aquilani i Nocerino mogu koliko toliko parirati sredini terena barcelone , u napadu vjerovatno Ibrahimović i Faraon. Uglavnom , teško da prođemo , daj bože da se ne osramotimo !
Sloboda Tuzla !!!

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 24 mar 2012, 22:25

a yebo majku jest mi krivo :roll:
________________Abbiati
__Zambrotta__Nesta__Mexes__Antonini
_______________Ambrosini
_______Seedorf___________Nocerino
________________Prince
________Robinho_______Ibra

kritično do mila Boga al ajd ... samo da se ne obrukamo :oops: :P

IBRA SUPREMACY OPET NA DJELU 8-) Majstorski drugi gol stvarno, Kjaer baš ko dijete pored njega :P
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 24 mar 2012, 22:32

ne boj te se! dok je ovog momka ja se za milan ne bojim :lol:

slika

i hvala ti berlusconi što si najjači beg u italiji i što si kupio sudije i ovaj nepostojeći penal :mrgreen:
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 24 mar 2012, 22:39

Zajebavali smo se svi previše na Bonerin račun a u zadnje vrijeme stvarno igra odlično,hvale ga i Allegri i Galliani
Al imam osjećaj da će sve to usrat protiv Barse :lol:
-RIVALDO-

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 24 mar 2012, 22:44

kako znate da će igrat uopšte ? :lol:

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 24 mar 2012, 23:13

[youtube][/youtube]

8-)
Genius, outrageous, the best ever! RF!

rastafarian
Kontakt:

Post Postao/la rastafarian » 25 mar 2012, 00:24

Bio bih zahvalan ukoliko bi neko postavio slike sa današnje tekme. :D
Ž'21 !

alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!

UEFA MAFIJA !

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 25 mar 2012, 08:30

Ma igrat će Bonera,prvo "u dobroj je formi" :lol: ,drugo Abate povrijedjen ,Silva povrijedjen.
Pitanje je samo hoće li igrati na beku ili štoperu
-RIVALDO-

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 25 mar 2012, 09:49

a šta je s Antoninijem ?

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 25 mar 2012, 10:46

Ne znam za njega ništa.

Evo sad čitam Cassano će možda zaigrati do kraja sezone 8-)

http://www.calciomercato.com/milan/mila ... ano-717738
-RIVALDO-

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 25 mar 2012, 11:20

Protiv Barce bez brazilaca,ne znam kad nam se ovo desilo posljenji put,da u jednoj utakmici LP nemamo brazilca.

Robinho i T.Silva neće bit spremani :cry:
-RIVALDO-

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 25 mar 2012, 11:20

Otrese Ibra Kjaera k'o iskusna ravaku tinejdžera... 8-)
fakat ga je napravio benevrekom..

šteta za Silvu i Robinha
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 25 mar 2012, 11:34

stvarno šteta zbog ovih silnih ozljeda, neznam jel ikad bilo gore nego ove sezone, nemože biti slučajno ili su pretrenirani ili se nešto pogrešno radi, samo sreća da je velik broj igrača pod ugovorom, pa se nekako pokrpaju te rupe.
Što se LP tiče pa niko nije ni najavio neki super rezultat na početku sezone, ući među 8 je sasvim dobar rezultat, u odnosu na prošle sezone je čak i iskorak, da je bilo sreće u žrijebu moglo se i u polufinale, ali više od toga teško-realno.
Ovako sad sa šarolikim sastavom protiv barcelone ja se i ne nadam nečem senzacionalnom, možda KPB i ibra i mogu zabiti koji gol, ali bonera/mesbah/antonini sigurno mogu primiti još više :lol: (ako me slučajno demantuju niko sretniji od mene).

Treba uzeti scudeto opet, i na ljeto dovesti par pravih pojačanja(pravi bek i vezni obavezno) pa dogodine možda napasti i LP.
sad pogledao raspored u ligi do kraja, milan ima poprilično dobar raspored, juventus koji je jedini konkurent ima puno teži, plus prednost od 4/7 bodova i nije baš tako mala tako da sam što se titule tiče optimista :D
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.