Nema ni njega,stvarno ne znam kako cemo..pesmaster je napisao/la:Šteta za Silvu , sad imamo još manje šanse da učinimo nešto više protiv Barce..
A šta je sa Abateom , hoćel se on vratiti do srijede ?
Bonera-Nesta-Mexes-Mesbah
možda ovako
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Nema ni njega,stvarno ne znam kako cemo..pesmaster je napisao/la:Šteta za Silvu , sad imamo još manje šanse da učinimo nešto više protiv Barce..

Da bogdom bude tako , šta bi se desilo ako bude igrao Zambrota umjesto Neste :Osenad_flamin je napisao/la:Nema ni njega,stvarno ne znam kako cemo..pesmaster je napisao/la:Šteta za Silvu , sad imamo još manje šanse da učinimo nešto više protiv Barce..
Bonera-Nesta-Mexes-Mesbah![]()
možda ovako
i ja sam na vasoj temi napisao koji sastav milana bi trebao istrcati na teren u srijeduRomariooo je napisao/la:steta sto ence biti silve jer lijepo bi bilo da u derbiju igraju svi najbolji igraci, nadam se da guardiola nece nista kalkulisati nego da ce napasti odmah u milanu i da se igra za gol vise, milanova mozda i jedina sansa je bila perfektna igra u odbrani, ovako bez silve, sa ostarjelim nestom i ostalim blago receno sumnjivim klasama, ocekivati da se odbranite, skoro pa nemoguce al ajd, dok ima i 1 posto sanse nista nije rijeseno i gledat cemo lijepu utakmicu uvjeren sam
nakon tih konkurenata u italiji koji su prilicno slabi, i nakon katastrofalnog arsenala na san siru, imat cete priliku da vidite i najbolje na djelu, i kod nas je dosta problema oko ozljeda u odbrani, lijevog beka ni prvog ni rezervnog nemamo, a ove rezerve sto i imamo u odbrani sve su djeca iz b tima, al opet nekako se moze skuckati fin sastav, jest da ce pozicije biti ispretumbane al i navikli smo tako vec,maskeranio kao zadnji vezni vec se sjajno pokazao i kao stoper, puyol je vec igra na toj neprirodnoj poziciji lijevog beka sasvim solidno, tako da vas ocekuje vjerovatno ovaj sastav
...................valdez...........
..alves..mascerano..pike...puyol..
..................sergio............
.....xavi.....fabregas....iniesta.
.........alexis......messi.......
nek je sretno i vama i nama, da ne bde nikakvih ciganluka, nek prodje bolji
i cestitke na tituli u italiji
meho-medo je napisao/la:i ja sam na vasoj temi napisao koji sastav milana bi trebao istrcati na teren u srijeduRomariooo je napisao/la:steta sto ence biti silve jer lijepo bi bilo da u derbiju igraju svi najbolji igraci, nadam se da guardiola nece nista kalkulisati nego da ce napasti odmah u milanu i da se igra za gol vise, milanova mozda i jedina sansa je bila perfektna igra u odbrani, ovako bez silve, sa ostarjelim nestom i ostalim blago receno sumnjivim klasama, ocekivati da se odbranite, skoro pa nemoguce al ajd, dok ima i 1 posto sanse nista nije rijeseno i gledat cemo lijepu utakmicu uvjeren sam
nakon tih konkurenata u italiji koji su prilicno slabi, i nakon katastrofalnog arsenala na san siru, imat cete priliku da vidite i najbolje na djelu, i kod nas je dosta problema oko ozljeda u odbrani, lijevog beka ni prvog ni rezervnog nemamo, a ove rezerve sto i imamo u odbrani sve su djeca iz b tima, al opet nekako se moze skuckati fin sastav, jest da ce pozicije biti ispretumbane al i navikli smo tako vec,maskeranio kao zadnji vezni vec se sjajno pokazao i kao stoper, puyol je vec igra na toj neprirodnoj poziciji lijevog beka sasvim solidno, tako da vas ocekuje vjerovatno ovaj sastav
...................valdez...........
..alves..mascerano..pike...puyol..
..................sergio............
.....xavi.....fabregas....iniesta.
.........alexis......messi.......
nek je sretno i vama i nama, da ne bde nikakvih ciganluka, nek prodje bolji
i cestitke na tituli u italiji
[youtube][/youtube]senad_flamin je napisao/la:
ovo se vidja samo u Seriji A
Milan,Juve,Inter ne bitno koji tim ,njihovi navijači prikažu raj za oči

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.