FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Sarajevo22
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
http://www.****.ba/clanak/92211262170 ... ajcitaniji" onclick="window.open(this.href);return false;
- franklampard8
- Kontakt:
Kevin Strootman.Sarajevo22 je napisao/la:Pa lupi ti neko ime.amypitar je napisao/la:Ima li kakvih mahalskih.![]()
Pa nece valjda proci dan,a da se neko ime ne poveze sa nama.
1946
Bate Borisov malo trguje, klub ima para i u stanju je zadrzavati igrace. Kupe sve sto valja iz njihove lige i ubacuju po 1 iz juniora svake sezone. Imaju jak koeficijent zahvaljujuci prijasnjim rezultatima i dobijaju lakse protivnike. Odlican sistem.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
fcsforever
- Kontakt:
Mani se Hilmo filozofije. Podjonio si par nasih momaka (koji su extra momci) i fasovali su ban a kospe su ti draze od nas....Prava braca ...Benko , Sekac, Aragon, Amy i recimo jos njih 6-7 (ne mogu nickova da se sjetim ali mi se njihovi stavovi svidjaju)....kada vidim da anamo oni hoce samo sa tobom pricati , puno toga mi je jasno...nije to bezze
Ps...mahalska braco pocinje od iduce hefte...100%. U toj mahalskoj ce biti i puno istine...
Ps...mahalska braco pocinje od iduce hefte...100%. U toj mahalskoj ce biti i puno istine...
Nemoj ga vise, valjda je naucio nestofcsforever je napisao/la:Mani se Hilmo filozofije. Podjonio si par nasih momaka (koji su extra momci) i fasovali su ban a kospe su ti draze od nas....Prava braca ...Benko , Sekac, Aragon, Amy i recimo jos njih 6-7 (ne mogu nickova da se sjetim ali mi se njihovi stavovi svidjaju)....kada vidim da anamo oni hoce samo sa tobom pricati , puno toga mi je jasno...nije to bezze
A sto se mahalskih tice, daj pisi, pa makar i netacne bile. Svi volimo mahalu
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
-
fcsforever
- Kontakt:
Kao prvo...cista je neistina da smo stupili u kontakt sa nekim bekom Borca. Manje ili vise...nije nam interesantan. Drugo , jutros sam cuo (naglasavam cuo) od jednog direktora banke (znate svi ko je..naravno) da vjerovatno dovodimo 4 igraca...i ono sto je najvaznije ZM...nije propala prica (ne kazem da je nas igrac ) ali definitivno nije propala prica. Cak su mu ponudili i jos malo vecu godisnju platu...i nije istina da bi kod nas zaradjivao 400 000 eura godisnje , nego je istina da bi mu to bila plata za 2 godine. Sada je to povecano na 450 000 eura....
Znaci ne umoris se puno u ovoj alan ford ligi , klepis milion KM (sa raznim bonusim)...a ionako si na kraju karijere. Ostanes u svabiji , klepis malo vise (ne placaju svabe djuturume previse)...slomis se ziv a ionako kraj karijere. E sad , svako ima svoje (sto se kaze) ali da mu je 25...26 razumio bih ga...ovako sa skoro 35..tesko da ga mogu skontati. Ali eto , da ne granamo o njemu...nista se jos ne zna...ni da hoce ...ni da nece
Znaci ne umoris se puno u ovoj alan ford ligi , klepis milion KM (sa raznim bonusim)...a ionako si na kraju karijere. Ostanes u svabiji , klepis malo vise (ne placaju svabe djuturume previse)...slomis se ziv a ionako kraj karijere. E sad , svako ima svoje (sto se kaze) ali da mu je 25...26 razumio bih ga...ovako sa skoro 35..tesko da ga mogu skontati. Ali eto , da ne granamo o njemu...nista se jos ne zna...ni da hoce ...ni da nece
Puno je brkatog masla u ovim bodovima koje je izgubio Olimpik, ako me razumijete.
Što se tiče ovih sastanaka, za skraćenje lige, ništa od toga dok oni anamo ne aminuju.
Što se tiče ovih sastanaka, za skraćenje lige, ništa od toga dok oni anamo ne aminuju.
-
fcsforever
- Kontakt:
marooni87 je napisao/la:Puno je brkatog masla u ovim bodovima koje je izgubio Olimpik, ako me razumijete.![]()
Naravno...u pravu si. Vucovi imaju sve cisto ko sunce. Frajer nije smio igrati i NEMA PRICE. Providna objasnjenja da je odradio kaznu u kupu RS ne piju vode jer je fino receno u pravilniku DA MOZE ODRADITI KAZNU SAMO U PRVENSTVENIM TEKMAMA ILI U KUPU BiH
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sjeca li se neko je li se ikad desilo da Bojan fuli penal? 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
ispade da vasi ljudi rade za BRKU,vi koji imate 5-6 ljudi u IO saveza i u razlicitim komisijama za razliku od nas koji nemamo mislim ni jednog,stvarno se nekad zapitam koji je nivo vase inteligencijemarooni87 je napisao/la:Puno je brkatog masla u ovim bodovima koje je izgubio Olimpik, ako me razumijete.![]()
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
-
fcsforever
- Kontakt:
Posto vi volite igrati igricu "otvaranje ociju" ...hoces li biti ljubazan pa nam odgovoriti na pitanje zasto se olimpicu ne dodijele 3 bobe za zelenim stolo , jer je vise nego jasno da su u pravu. Komplexe ne spominji jer ste ovdje redovni...a kada udjem i vidim nase postove kod vas...uhvati me takva sega...oko 0,002 %. Eto toliko , ko koga prati. Sta ces ...mrtva mocvara kod vas...pa malo navratis jel de ????
Ma nema potrebe da sad razglabamo o NSBIH,i nekim njihovim potezeima.Da temu ne odvedemo u haos,sa pricom ko,sta,gdje.
Bolje da se mi vratimo mahalanju.
Bolje da se mi vratimo mahalanju.
E nemogu da vjerujem sta ono nece izmisliti. I to jos zbog Olimpika
Stvarno glupost nema kraja, svaka vam cast pitari

- super
- Kontakt:
ti samo nemoj govoriti o kompleksima majke ti,visis na nasoj temi vise nego na svojoj,pogledaj svoje i moje postove i sve ce biti jasno,pod ovo zasto se ne dodjele bodovi olimpiku trebate pitati predsjednika(pitara) i gen.sekretara (pitara),merdanovica,selimovica,prolica,dzemidzica i ostale pitare koje sjede u savezu i sute,jer svima je opste poznato da smo naostrozub predsjednika izgubili komisije koje su pripale srbima odnosno hrvatima,pa se pitate sto nas kaznjavaju radi bakljada po 2000-10000 a npr navijaci borca,zrinjskog prave iste situacije na utakmici i dobiju po 1000-1500km,tu trazite razloge a ne prozivati covjeka koji apsolutno nema veze stim ili su mozda ovi nabrojani(pitari) u savezu na njegovom platnom spiskufcsforever je napisao/la:Posto vi volite igrati igricu "otvaranje ociju" ...hoces li biti ljubazan pa nam odgovoriti na pitanje zasto se olimpicu ne dodijele 3 bobe za zelenim stolo , jer je vise nego jasno da su u pravu. Komplexe ne spominji jer ste ovdje redovni...a kada udjem i vidim nase postove kod vas...uhvati me takva sega...oko 0,002 %. Eto toliko , ko koga prati. Sta ces ...mrtva mocvara kod vas...pa malo navratis jel de ????
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
-
karabaja_sa
- Kontakt:
Sad ti smetaju pitari, a ne smeta ti strumf Ivica Osim koji je ove instalirao na ova mjesta, kriminalac Begic mu je bio svjetlo na kraju tunela 
- super
- Kontakt:
jesam li ja spomenuo da mi neko smeta,vidim da vama vasi smetaju cim prozivate savez za olimpikkarabaja_sa je napisao/la:Sad ti smetaju pitari, a ne smeta ti strumf Ivica Osim koji je ove instalirao na ova mjesta, kriminalac Begic mu je bio svjetlo na kraju tunela
-
fcsforever
- Kontakt:
super je napisao/la:ti samo nemoj govoriti o kompleksima majke ti,visis na nasoj temi vise nego na svojoj,pogledaj svoje i moje postove i sve ce biti jasno,pod ovo zasto se ne dodjele bodovi olimpiku trebate pitati predsjednika(pitara) i gen.sekretara (pitara),merdanovica,selimovica,prolica,dzemidzica i ostale pitare koje sjede u savezu i sute,jer svima je opste poznato da smo naostrozub predsjednika izgubili komisije koje su pripale srbima odnosno hrvatima,pa se pitate sto nas kaznjavaju radi bakljada po 2000-10000 a npr navijaci borca,zrinjskog prave iste situacije na utakmici i dobiju po 1000-1500km,tu trazite razloge a ne prozivati covjeka koji apsolutno nema veze stim ili su mozda ovi nabrojani(pitari) u savezu na njegovom platnom spiskufcsforever je napisao/la:Posto vi volite igrati igricu "otvaranje ociju" ...hoces li biti ljubazan pa nam odgovoriti na pitanje zasto se olimpicu ne dodijele 3 bobe za zelenim stolo , jer je vise nego jasno da su u pravu. Komplexe ne spominji jer ste ovdje redovni...a kada udjem i vidim nase postove kod vas...uhvati me takva sega...oko 0,002 %. Eto toliko , ko koga prati. Sta ces ...mrtva mocvara kod vas...pa malo navratis jel de ????
ti si ocigledno slabovidan maleni covjece...prebroj moje postove kod vas i svoje kod nas...ali si jadnice bezobrazan kao i uvijek...nema veze kvota na tebe je uvijek 1...jer ti ne znas bolje...a radi psihe i ne mozes bolje
drugo draga kospo...komisija naka u savezu odlucuje o tome a ti kao slabovidan , i ne vidis ko sjedi u toj komisiji...
1-2 ...1-2...1-2
javili ste se cim se spomeno olimpic...vrlo interesnatno !!!!
super je napisao/la:ti samo nemoj govoriti o kompleksima majke ti,visis na nasoj temi vise nego na svojoj,pogledaj svoje i moje postove i sve ce biti jasno,pod ovo zasto se ne dodjele bodovi olimpiku trebate pitati predsjednika(pitara) i gen.sekretara (pitara),merdanovica,selimovica,prolica,dzemidzica i ostale pitare koje sjede u savezu i sute,jer svima je opste poznato da smo naostrozub predsjednika izgubili komisije koje su pripale srbima odnosno hrvatima,pa se pitate sto nas kaznjavaju radi bakljada po 2000-10000 a npr navijaci borca,zrinjskog prave iste situacije na utakmici i dobiju po 1000-1500km,tu trazite razloge a ne prozivati covjeka koji apsolutno nema veze stim ili su mozda ovi nabrojani(pitari) u savezu na njegovom platnom spiskufcsforever je napisao/la:Posto vi volite igrati igricu "otvaranje ociju" ...hoces li biti ljubazan pa nam odgovoriti na pitanje zasto se olimpicu ne dodijele 3 bobe za zelenim stolo , jer je vise nego jasno da su u pravu. Komplexe ne spominji jer ste ovdje redovni...a kada udjem i vidim nase postove kod vas...uhvati me takva sega...oko 0,002 %. Eto toliko , ko koga prati. Sta ces ...mrtva mocvara kod vas...pa malo navratis jel de ????
Ove gore ljude sto si nabrojao,su nekadasnji radnici FK.Sarajeva, i nista vise.
Selimovic je 100 putao rekao da se na papiru vodi u NSBIH, i da ga niko i nizašta ne pita.Dzemidzic radi na licencama klubova za premijer i evropsku ligu.Prolic je posmatrac suđenja(izmisljena funkcija,nema nikakav uticaj na iste).Nijaz Merdanović, direktor Opštih poslova NSBiH (najveci mu zadatak do sad bio, da dersove iz BiH dostavi na svjetsko prvenstvo u Brazil).
Ni jedna jedina,vazna funkcija.
Pitanje..
Koje koristi Sarajevo moze imati, od ovih gore nabrojanih.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 27 nov 2014, 14:21, ukupno mijenjano 9 puta.
-
fcsforever
- Kontakt:
Ma hebe mi se prvo za kospe , pa onda za Gracica...ali ne kontaju oni to. A da je lopovluk ne dati 3 bobe Olimpicu...jest i to LOPOVLUK GIGANTSKIH RAZMJERA.
Kod komsija mrtva tema, pa svi ovdje preselili.
Jos jedan od dokaza da smo glavni sportski brend u drzavi
Jos jedan od dokaza da smo glavni sportski brend u drzavi
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
Trenutno korisnika/ca: OzmoodPinglewood i 35 gostiju.