Momci su u najosjetljivijim godinama, pored svega sto si nabrojao dodju likovi na forumu i pljuju ih ko da su ne znam ti sta. Kad pogledas, to su momci od 18-19 godina, ja sam uvjeren od ova nasa 4-5 mlada igraca, da ce bar jedan napraviti finu karijeru.Pasha je napisao/la: ↑14 maj 2023, 09:05Dobro shvatili smo.
Imaš pravo na mišljenje, a mišljenje je ko i shupak, svako ga ima.
Imaš jedan jedini plan, a to je da ocrnjavaš jednog igrača.
I inače, većina ovih najbrojanih koji su "pali" u formi u drugom dijelu sezone, su uglavnom još učenici srednjih škola.
Tu su veliki problemi, ocjene, curice, još dlake niću, a "ja bih da sam veliki"...
Ovo su najosjetljivije godine za igrače, mnogi se u tom periodu pogube i na kraju ne pruže, koliko su možda zaista mogli...
Kritika uredu, pljuvanje NE!
A poceli ste ovdje bez razloga pljuvati po nasoj djeci. Zaustavite se dok je vrijeme i ne unosite bezveze losu atmosferu, pogotovo ne pred baraz.
@convicts ok je, imas pravo na svoje misljenje i uvazavamo ga, ali prestani pljuvati po nekome na taj nacin. Nemoj mi ni odgovarati na ovaj post, jednostavno zaustavimo se na ovome. Idemo dalje, prvi smo, baraz je pred nama.
Izgleda azmir pustio simin han niz vodu, mogli bi im vratiti milo za drago, kad su nam juniore pokrali.