FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Svaka cast na parolama pogotovo onoj najvecoj i svaka mu cast ko je ono uradio i skontao znaci perfekcija... UEFA-MAFIA necu komentarisati samo cu reci da bezveze skandiramo gluposti umjesto da bodrimo svoj tim... a sto se tice paljenja baklji pogotovo one dvojice kretena na sjeveru znaci izbijanje para voljenom klubu i paljenje neke zastave i skandiranje imena ratnog zlocinca cace ne bitno sto je bio pod navodnicima nas on je ratni zlocinac i STVARNO JE JADNO NA STA JE SPALA JUZNA TRRIBINA DA SE SKANDIRA IME ZLOCINCA, ja sam mislio da smo posebni jer nije toga bilo kod nas ali ovo sto sad vidim je dno dna...
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Sad bi trebale Sarajlije da skaču i da se obračunavaju sa šljamom ? A kad se dijelilo i pojasalo po gradu po opštini, po kantonu, po parcelama onda došle nisu zvale Sarajlije, onda su se pozicionirale. Pa sad kad je neko tamo šljam skočite vi Sarajlije ja sam došlo.....
Papak je najgora naprava koja može postojati, samo mi je žao ovog grada što će runde vladati njime narednih 100 godina i što će ubiti i ovo malo ljepote što su donosile utakmice i sport u ovom gradu.
I da treba da se kliče Cacama, kucama macama, zato jer su oni tako klicali svojima pa ćemo naše kretenizme pravdati njima, jednako kao što će i oni to iskoristiti za daljnje idiotizme i tako unedogled. Bruka i sramota, to nije Sarajevo, to nije grad u kojem živim 4 decenije i takav maloumnik može samo sebe predstavljati a ne mene, ne moj grad ne Sarajevo, ne Dževada Begića Džildu, zato on i mnoge Džilde nisu dali živote da bi mi bili kao "oni"
Izvinjavam se na off-u ali vas molim da ne brišete ovo
Papak je najgora naprava koja može postojati, samo mi je žao ovog grada što će runde vladati njime narednih 100 godina i što će ubiti i ovo malo ljepote što su donosile utakmice i sport u ovom gradu.
I da treba da se kliče Cacama, kucama macama, zato jer su oni tako klicali svojima pa ćemo naše kretenizme pravdati njima, jednako kao što će i oni to iskoristiti za daljnje idiotizme i tako unedogled. Bruka i sramota, to nije Sarajevo, to nije grad u kojem živim 4 decenije i takav maloumnik može samo sebe predstavljati a ne mene, ne moj grad ne Sarajevo, ne Dževada Begića Džildu, zato on i mnoge Džilde nisu dali živote da bi mi bili kao "oni"
SAMIR NUHANOVIĆ 66'
Sve sto si napisao je istina i potpuno si u pravu narocito to da su stadioni ispolitizirani i da sve manje sluze za pravu namjenu,jedino se na ovim Balkanskim prostorima navijaci na utakmicama vise iskazuju privrzenost politici a ne sportu pa se zato i pjevaju himne i nose zastave(ovdje mislim na sve navijacke grupe ne samo na nasu) da bi se drugi provocirali i da bi dokazivali privrzenost nekoj od drzava zavisno od nacionalnosti.NEZALAGANJE je napisao/la:@dinolj Druze ne treba ti ta polemika,ali nikako....Tesko je dokuciti i doprijeti do njih....Sve je danas drugacije,niko nikome kritiku ne moze uputiti,a da ovaj to ne shvati kao atak na njega...Zeljini navijaci su se uvijek i iskljucivo bavili Zeljom i pjesmama posvecenim njemu....U zadnjih godinu-dvije prvo se pocela pjevati himna RBiH(nemam nista protiv nje ,volim je,ali nije joj mjesto na Zeljinim tekmama)onda su lagano pocele i zastave stare(isti stav imam i prema njoj,ali joj opet tu nije mjesto)da bi veceras ovo kulminiralo....Potom malo malo pa parole Srebrenici(ok,postujem i to,ali ne tako ucestalo,jer se gubi smisao i pocinje mi liciti na politikanstvo).Sad ce se neko naci i reci,pa sta 'anamo-oni' sve nama rade!?Mene to ne zanima,mi nismo kao oni,niti smo ikada bili,ali ako nastavimo ovim tempom,bicemo!Najlakse je kritkovati druge,a da se prvo ne osvrnes na sebe,a cesto znamo reci kakvi su 'oni'.Nemoj raditi drugome ono sto njemu smeta,a ako on to stalno radi tebi,ignorisi ga,jer time pokazuju svoje malogradjanstvo i nemogucnost da dopru do nas!
Ako na stadionu nema sahovnice,ljiljana i orla sa cetiri es ili ako se ne pjeva boze pravde,jedna si jedina ili lijepa nasa onda se to smatra izdajom nacionalnog interesa i nisi trebao ni dolaziti na tekmu jer si izrod svog naroda bez obzira sto si cetiri godine krv pisao po raznim vukojebinama i sto smo im zajedno sa svim onim mrtvim i prezivjelim iz tog vremena pruzili mogucnost da imaju kakav takav mir i drzavu.Kao sto si rekao na Grbavici su se i prije i par godina poslije rata samo pjevale pjesme o Zelji i tada je bilo ljepota doci na tekmu a sada smo mi zaostali i nismo u trendu sta ces na utakmici ako ne psujes sve Srpsko,Hrvatsko i Muslimansko zavizno gdje zivis,vrijeme nas "pregazilo?" prijatelju nismo in i u trendu.Pozdrav i sve najbolje.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Caci su skandirali momci od 15-16 godina, tako da ni ne znaju ko je on i sta je, a kad je to pocelo veci dio juga je zazvizdao pa je prestalo. Jednostavno treba uvesti ogromne promjene na tribini. A Želji svaka cast, ide ka tituli, a raji dosadilo ici na utakmice kad znaju da cemo pobjediti 
Vozdra masvi ljoze pionsam!
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Kakve Sarajlije ljudi dragi, pa nema nas vise 10% u gradu? Mene neki dan drot zaustavio oko 19.00h. Kaze mozes li mi vjerovati da si ti prvi Sarajlija kojeg sam danas zaustavio... Sta da vam pricam vise...
Sve se ovo moze rezimom rijesiti samo drzava nema volje ili bolje receno nema ljude za to. Evo primjer... Navijaci koji pale baklje (MUP snima navijace svaki mec, pa neka fino snime te osobe koje pale baklje i neka ih njima naplate trostruko, pa im vise nikada na pamet nece baklja pasti kada bude morao cekati tri ili cetiri plate za otplatu jedne kazne)
NEZALAGANJE - Svaka cast za post, sve sto si napisao je nasa bolna istina
Sve se ovo moze rezimom rijesiti samo drzava nema volje ili bolje receno nema ljude za to. Evo primjer... Navijaci koji pale baklje (MUP snima navijace svaki mec, pa neka fino snime te osobe koje pale baklje i neka ih njima naplate trostruko, pa im vise nikada na pamet nece baklja pasti kada bude morao cekati tri ili cetiri plate za otplatu jedne kazne)
NEZALAGANJE - Svaka cast za post, sve sto si napisao je nasa bolna istina
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 02 sep 2012, 02:12, ukupno mijenjano 1 put.
Ja cu o utakmici,necu o tribinama...nekada davno,a mozda i ne tako davno smo bili navijacki ponos...danas vise nismo...Djilda se jadni,iako su ga ubili,okrece u svom mezaru zbog danasnjih navijaca.No o tome ne zelim fakat.Eto djece,neka oni misli kako treba danas navijati za Zelju.Ja sam to davno prepustio sa svojom generacijom,ova djeca ne pamte i misle da je ovo sto oni danas navijaju zakon,i da su Bogovi.Neka im.
Prilicno prosjecna predstava,ali ja sam opet pravo zadovoljan.Ekipa Slavije je odlicna,ali definitivno ekipa koja ima glavu i rep,dosta trke,prilicnu drskost i agresivnost,ne padaju,ne valjaju se i teze nadigravaju.To im na Grbavici nije uspjelo,ali zato i nama nije uspjelo da danas igramo svoju igru.No taman dovoljno za jedan gol na njihovu gresku i za jednu majstoriju pravog "kapitena" Beslije.
Antolovic sasvim siguran.Kada treba da reaguje,meni odaje sigurnost.Jako sam zadovoljan njegovim igrama otkad je sa nama.
B.Colic je defanzivno dobar,ofanzivno uzasan,a njegove duge lopte su u fazonu "ne ponovilo se nikome".Zao mi je jer je mlad i perspektivan,ali on ocigledno nema zelju da vise napreduje i ja mu za dvije godine,kada prestane da bude mlad i perspektivan,a Zeljo dovede boljeg beka,predvidjam odlazak u Travnik kao narednu destinaciju gdje ce graditi karijeru.Sto se ono kaze,do njega je.
Kvesic odlican,rezantan skolski centarsut,igrac koji voli da igra i da koristi mozak,osim glupo zaradjenog zutog kartona,sve je uradio kako treba.
Stoperski par bez greske,a u tom paru imamo i strijelca.Kerla je bio glavni u skokovima,osim par izbijanja "jako i nikome",ali to je dio njegove igre,jer momak nema neko znanje ali ima karakter borbenosti koji ne neprocjenjiv i nadmoc u skoku.Odlican.Vasilic,dobar.
Zolotic mi se nije svidio veceras,ali bice da je to jedna od onih tekmi kada mlad igrac sakuplja iskustvo i izgori u zelji.Njemu sve oprastam.Mora biti brzi i tacniji u predaji,mora biti okretniji i mora da iskustvom skonta da se na pojedinim dijelovima terena ne igra sa loptom,cak iako ima osjecaj da on to moze.Neiskustvo ga zavara.
Svraka,onako...nije bio los iskreno,no igrac reprezentativnog kalibra mora biti dominantan na toj poziciji u ovoj ligi.No on to nije bio,par puta sam ga uhvatio pogledom gdje kaska na neke kontre i polukontre Slavije ,dok je on negdje u napadu.Ne smije sebi to dozvoliti.I predaja jako losa.Ne zna dodati loptu.Ipak,imao je dosta smislene trke i solidno je pokrivao teren defanzivno,osim tih par puta.
Zeba odlican.Raja njemu sada vise broji izgubljene lopte.Ali uradio je mnogo dobrih stvari.Fali mu mozda malo vise trke,prije je vise izgarao,sada vise prica,onako kapitenski,iako nije kapiten.No dobra predstava.
Bekric je puno puno trcao.Meni je bio najbolji.To je ono sto sam ranije pisao,ne moze biti da i Zeba i Bekric budu zrtvovani na pozicijama a da igra Jamak to.Sada,kada nema Jamaka,Bekric bar nije zrtvovan i igrao je poziciju koja mu odgovara.To je uradio jako dobro,dok je imao snage,garant je i ova varijanta bolesti uticala na sve igrace pa je drugo poluvrijeme inace bilo malo slabije.
Selimovic niti smrdi niti mirise danas,ali on to tako zna da odigra,pa onda bljesne sa nekim potezom.On je meni inace odlican.Danas slabije nego inace.
Adilovic nije bio cak ni borben danas.Danas sam se sjetio Laze i kontam da bi dao par dobrih stopanja i povratnih lopti na Bekrica ili Zebu.No bio je Adil,i promasio je sve sto se moze promasiti.Volio bih fakat da nekoga prevarimo i da ga prodamo,i nadjemo boljeg,jer bolji nam treba.No dobro,Adil je opet dao neke golove i u ovom prvenstvu i ne treba sada suditi po ovoj lossoj partiji samo.Trebao je danas da rijesi pobjednika u vise navrata.
E.Colica necu spominjati,osim sto cu se pitati i pitacu sve vas,na koji nacin je po vama ovaj momak zaradio produzenje ugovora.Cime je on to zasluzio.Frajer trecu godinu igra u Zelji i nije napravio apsolutno nista.Evo veceras je pokazao koliko on moze.Zali Boze na sta lice ove nase rezerve.
No tu je Beslija The Great...kada lopta nece u gol,kada imas sanse,kada se lomi igra i rezultat,tu onda imamo pravog kapitena koji kada treba postane majstor.Svaka cast za golcinu.Pored toga pokusao je jos dva puta.To su varijante kada igrac koji je iskusan osjeti da treba tako.I pogodio je.Svaka cast.
Prilicno prosjecna predstava,ali ja sam opet pravo zadovoljan.Ekipa Slavije je odlicna,ali definitivno ekipa koja ima glavu i rep,dosta trke,prilicnu drskost i agresivnost,ne padaju,ne valjaju se i teze nadigravaju.To im na Grbavici nije uspjelo,ali zato i nama nije uspjelo da danas igramo svoju igru.No taman dovoljno za jedan gol na njihovu gresku i za jednu majstoriju pravog "kapitena" Beslije.
Antolovic sasvim siguran.Kada treba da reaguje,meni odaje sigurnost.Jako sam zadovoljan njegovim igrama otkad je sa nama.
B.Colic je defanzivno dobar,ofanzivno uzasan,a njegove duge lopte su u fazonu "ne ponovilo se nikome".Zao mi je jer je mlad i perspektivan,ali on ocigledno nema zelju da vise napreduje i ja mu za dvije godine,kada prestane da bude mlad i perspektivan,a Zeljo dovede boljeg beka,predvidjam odlazak u Travnik kao narednu destinaciju gdje ce graditi karijeru.Sto se ono kaze,do njega je.
Kvesic odlican,rezantan skolski centarsut,igrac koji voli da igra i da koristi mozak,osim glupo zaradjenog zutog kartona,sve je uradio kako treba.
Stoperski par bez greske,a u tom paru imamo i strijelca.Kerla je bio glavni u skokovima,osim par izbijanja "jako i nikome",ali to je dio njegove igre,jer momak nema neko znanje ali ima karakter borbenosti koji ne neprocjenjiv i nadmoc u skoku.Odlican.Vasilic,dobar.
Zolotic mi se nije svidio veceras,ali bice da je to jedna od onih tekmi kada mlad igrac sakuplja iskustvo i izgori u zelji.Njemu sve oprastam.Mora biti brzi i tacniji u predaji,mora biti okretniji i mora da iskustvom skonta da se na pojedinim dijelovima terena ne igra sa loptom,cak iako ima osjecaj da on to moze.Neiskustvo ga zavara.
Svraka,onako...nije bio los iskreno,no igrac reprezentativnog kalibra mora biti dominantan na toj poziciji u ovoj ligi.No on to nije bio,par puta sam ga uhvatio pogledom gdje kaska na neke kontre i polukontre Slavije ,dok je on negdje u napadu.Ne smije sebi to dozvoliti.I predaja jako losa.Ne zna dodati loptu.Ipak,imao je dosta smislene trke i solidno je pokrivao teren defanzivno,osim tih par puta.
Zeba odlican.Raja njemu sada vise broji izgubljene lopte.Ali uradio je mnogo dobrih stvari.Fali mu mozda malo vise trke,prije je vise izgarao,sada vise prica,onako kapitenski,iako nije kapiten.No dobra predstava.
Bekric je puno puno trcao.Meni je bio najbolji.To je ono sto sam ranije pisao,ne moze biti da i Zeba i Bekric budu zrtvovani na pozicijama a da igra Jamak to.Sada,kada nema Jamaka,Bekric bar nije zrtvovan i igrao je poziciju koja mu odgovara.To je uradio jako dobro,dok je imao snage,garant je i ova varijanta bolesti uticala na sve igrace pa je drugo poluvrijeme inace bilo malo slabije.
Selimovic niti smrdi niti mirise danas,ali on to tako zna da odigra,pa onda bljesne sa nekim potezom.On je meni inace odlican.Danas slabije nego inace.
Adilovic nije bio cak ni borben danas.Danas sam se sjetio Laze i kontam da bi dao par dobrih stopanja i povratnih lopti na Bekrica ili Zebu.No bio je Adil,i promasio je sve sto se moze promasiti.Volio bih fakat da nekoga prevarimo i da ga prodamo,i nadjemo boljeg,jer bolji nam treba.No dobro,Adil je opet dao neke golove i u ovom prvenstvu i ne treba sada suditi po ovoj lossoj partiji samo.Trebao je danas da rijesi pobjednika u vise navrata.
E.Colica necu spominjati,osim sto cu se pitati i pitacu sve vas,na koji nacin je po vama ovaj momak zaradio produzenje ugovora.Cime je on to zasluzio.Frajer trecu godinu igra u Zelji i nije napravio apsolutno nista.Evo veceras je pokazao koliko on moze.Zali Boze na sta lice ove nase rezerve.
No tu je Beslija The Great...kada lopta nece u gol,kada imas sanse,kada se lomi igra i rezultat,tu onda imamo pravog kapitena koji kada treba postane majstor.Svaka cast za golcinu.Pored toga pokusao je jos dva puta.To su varijante kada igrac koji je iskusan osjeti da treba tako.I pogodio je.Svaka cast.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
- champions1921
Sto se tekme tice prvo poluvrijeme odlicno, drugo ocajno vjerovatno iz razloga sto neki prvotimci nisu bili 100% spremni zbog posljedica trovanja.. Po meni svi zasluzuju prolaznu ocjenu osim Adilovica i Benje koji su van forme.. Kerla je terminator pravi..
Zna li neko sto je Dino Pekic sredinom drugog poluvremena trcao za pomocnim sudijom na istoku i nesto mu govorio??
Sto se tice dijela tribina:Sportski tereni nisu mjesto za ovakve stvari.. Ko zeli agresivu uzrokovanu nacionalizmom eto mu blizu Lukavice i Pala pa neka tamo prosipa silnu hrabrost i patriotizam ako ih posjeduje.. Mnogim dugogodisnjim navijacima ovakve stvari prisjednu svaki put.. Zasto se sve dobro baca u drugi plan nebuloznim potezima pojedinaca koji ocigledno na utakmice ne dolaze da bi bodrili svoj klub vec samo da bi plasirali svoje glupe ideje koje samo stete ugledu kluba a i finansijski ga ostecuju.. Nebi me iznenadilo da je neko i platio tim "mangupima" da u svrhu predizborne kampanje uzrokuju ovakve pojave i skrecu sire narodne mase od normalnih stvari medju kojima bi trebala biti i jedna fudbalska utakmica..
Edit: Jeli neko snimao tekmu u HD-u i ima li gdje kakav link kompletne utakmice ili je jos rano??
Zna li neko sto je Dino Pekic sredinom drugog poluvremena trcao za pomocnim sudijom na istoku i nesto mu govorio??
Sto se tice dijela tribina:Sportski tereni nisu mjesto za ovakve stvari.. Ko zeli agresivu uzrokovanu nacionalizmom eto mu blizu Lukavice i Pala pa neka tamo prosipa silnu hrabrost i patriotizam ako ih posjeduje.. Mnogim dugogodisnjim navijacima ovakve stvari prisjednu svaki put.. Zasto se sve dobro baca u drugi plan nebuloznim potezima pojedinaca koji ocigledno na utakmice ne dolaze da bi bodrili svoj klub vec samo da bi plasirali svoje glupe ideje koje samo stete ugledu kluba a i finansijski ga ostecuju.. Nebi me iznenadilo da je neko i platio tim "mangupima" da u svrhu predizborne kampanje uzrokuju ovakve pojave i skrecu sire narodne mase od normalnih stvari medju kojima bi trebala biti i jedna fudbalska utakmica..
Edit: Jeli neko snimao tekmu u HD-u i ima li gdje kakav link kompletne utakmice ili je jos rano??
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 02 sep 2012, 09:32, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!
Pravu rijec si spomenuo a to je kucni odgoj,kada ljudi shvate da pojam papak ne predstavlja geografski pojam vec odrazava mentalni sklop covjeka.I ja i sve moje u zadnji tristotinjak godina rodjeno je u ovom gradu i mogu reci da papanluk u ne konzumiraju samo ljudi koji dosele sa strane vec i masa Sarajlija. koja se ku..e samim tim sto su rodjeni ovdje.A ovo sto se desava na tribinama je odraz nacionalistickog predizbornog folklora,jer mladi ljudi su podlozni i za sitan novac ce uraditi sve sto traze od njih bez obzira gdje su rodjeni.Tuzno ali istinito i zbog toga nam tribine pocinju liciti na predizborne skupove.kralj_je_mrtav je napisao/la:Ko prica o pojasanju, o pozicioniranju, pricam ti o ljudima koji su okruzivali tog papka na tribinama. Svi sute ko pickurine i onda se pitamo zasto nam je ovakvo stanje kakvo jeste. Svi smo nijemi promatraci onog sto se desava pored nas, a kada se treba zaliti, naci uvrijedjen na forumu, supljirati tu smo najbolji. Frajer sa asfalta, rodjen u ovom gradu danas se popisa na nas sviju, pa i na mene doslu, samo sto sam ja iz jednog malog mjesta ovdje donio odgoj, a on ga nema. Kazu, to se kupuje u domu, kod kuce, a ne u gradu.hearts je napisao/la:Sad bi trebale Sarajlije da skaču i da se obračunavaju sa šljamom ? A kad se dijelilo i pojasalo po gradu po opštini, po kantonu, po parcelama onda došle nisu zvale Sarajlije, onda su se pozicionirale. Pa sad kad je neko tamo šljam skočite vi Sarajlije ja sam došlo.....
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
- bistrikboy
- Kontakt:
Odlican start u sezonu.Iskreno mislio sam da ce nakon Mariboru sve ovo biti mnogo teze ne zbog ekipe vec zbog nas,bilo je stvarno svakakvih misljenja poslije Maribora o Amaru,ekipi,klubu itd.
Drago mi je da su se momci i Amar izdigli iznad toga i odlicno krenuli.Sada slijedi pauza pa onda Mostar i dosta teska tekma.Bravo Željo!
Drago mi je da su se momci i Amar izdigli iznad toga i odlicno krenuli.Sada slijedi pauza pa onda Mostar i dosta teska tekma.Bravo Željo!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- SarajlijaTM
[youtube][/youtube]
Statistika:
Šutevi u okvir: 6-1
Šutevi: 17-9
Korneri: 6-4
Prekršaji:25-23
Ofsajdi:1-1
Posjed: 56-44
Vrijeme igre: 25.55-19.47
Šutevi u okvir: 6-1
Šutevi: 17-9
Korneri: 6-4
Prekršaji:25-23
Ofsajdi:1-1
Posjed: 56-44
Vrijeme igre: 25.55-19.47
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
I nisu mu jasni ovu što govore Grbavica me neć dugo vidjeti zbog navijanja i slično. To je dokaz koliko pojedini vole Želju, znači zbog nekog skandiranje nekih balavaca oni neće dolaziti gledati Želju...
White shoes never lose !
White shoes never lose !
- champions1921
Neki jedva cekaju da imaju opravdanje da ne dolaze na tekme.. To su ti uglavnom pojedini "pljuvaci" sa sjevera.. Niko ih ne tjera ni da dolaze..ipetm je napisao/la:I nisu mu jasni ovi što govore Grbavica me neće dugo vidjeti zbog navijanja i slično. To je dokaz koliko pojedini vole Želju, znači zbog nekog skandiranja nekih balavaca oni neće dolaziti gledati Želju...
BUDI ŽELJO !!!
ja neću reći da neću dolaziti...jer hoću. ali ono je sramota. sporno skandiranje nije trajalo ni 5 sekundi naprosto zato jer 90% NIJE htjelo to da pjeva. ali kakvi umovi su to mogli povesti? jesu li uopšte bili u planovima dok je caco bio živ, znaju li kako je skončao i zašto...boga pitaj, ali mnogo prije da ne znaju...
Slažem se i ja da nije uredu, ali nemože se zbog toga izbjegavati stadion...
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Evo da i ja kazem nesto pa ici cu redom
Tribina
sramota nekad bila ponos BIH pa cak i bivse Yugoslavije a sinoc idem kuci i stid me kontam jeli se culo na televiziji jedino dobro u tom svemu je sto nije trajalo duze od 10 sekundi i sto je vecina zvizdala ta mala grupa glupana nas je dovela u isti rang sa onim tamo primitivcima nazalost.
Posjeta
Slaba i jos dugo vremena ce biti slaba znaci nikakav marketing kojeg hvala bogu nemamo nikakvi uspjesi vise nece prevariti raju jedino rjesenje je rekonstrukcija stadiona i da navijaci dobiju uslove kakve zasluzuju.
Strucni stab i igraci
su jedina svjetla tacka i svaka im cast vidim da me neki prozivaju za Besliju pa kad kritikujete onda reci bio si upravu za E. Colica kojem svaki sut na tribini zavrsi nego od svih igraca koje sam naveo uhvatili se Beslije za kojeg sam rekao da mu se za sve treba zahvaliti sto i dalje mislim
Tribina
sramota nekad bila ponos BIH pa cak i bivse Yugoslavije a sinoc idem kuci i stid me kontam jeli se culo na televiziji jedino dobro u tom svemu je sto nije trajalo duze od 10 sekundi i sto je vecina zvizdala ta mala grupa glupana nas je dovela u isti rang sa onim tamo primitivcima nazalost.
Posjeta
Slaba i jos dugo vremena ce biti slaba znaci nikakav marketing kojeg hvala bogu nemamo nikakvi uspjesi vise nece prevariti raju jedino rjesenje je rekonstrukcija stadiona i da navijaci dobiju uslove kakve zasluzuju.
Strucni stab i igraci
su jedina svjetla tacka i svaka im cast vidim da me neki prozivaju za Besliju pa kad kritikujete onda reci bio si upravu za E. Colica kojem svaki sut na tribini zavrsi nego od svih igraca koje sam naveo uhvatili se Beslije za kojeg sam rekao da mu se za sve treba zahvaliti sto i dalje mislim
igrom sam dosta zadovoljan, da je adilović pogodio, eto samo dva od tri najmrtvija zicera vodili bismo 3-0 na poluvremenu i svi bi opet pričali o dominaciji. a igra ista. zeba isto dva mrtva zicera u drugom, još jedna ona prečka, još par izblokiranih šuteva u zadnji čas, realno je trebalo biti jedno 6-1 za nas. i sve iz finih timskih akcija. bio je samo onaj jedan period kad im je naša odbrana poklonila dvije dobre šanse, ali dobro se završilo.
- SarajlijaTM
Ako izuzmemo ljubav prema klubu,iskren da budem,zbog nekih takvih stvari,koje nas uklapaju u sivilo oko nas,ja licno trazim opravdanje sto dolazim uopste!champions1921 je napisao/la:Neki jedva cekaju da imaju opravdanje da ne dolaze na tekme.. To su ti uglavnom pojedini "pljuvaci" sa sjevera.. Niko ih ne tjera ni da dolaze..ipetm je napisao/la:I nisu mu jasni ovi što govore Grbavica me neće dugo vidjeti zbog navijanja i slično. To je dokaz koliko pojedini vole Želju, znači zbog nekog skandiranja nekih balavaca oni neće dolaziti gledati Želju...
Mi nismo nikad bili kao ostali,ne trebamo ni biti!!!
nekim stvarima jednostavno nije mjesto na utakmici,kako je vec receno,za klub se navija pjesmama o zelji. ja sam tu zbog zelje utakmice i hajmo reci atmosfere,a ne da dokazujem neki svoj "patriotizam"
Medju nama sinoc je sigurno bilo familije nekoga od momaka koji leze u velikom parku,koje je doticni cije se ime skandiralo pobio.e skontaj sad kako je njima bilo. prvi sam zvizdao na sve to...
mislim da samo malo treba mozak ukljuciti i razmisliti o posljedicama postupaka,ako ne sad,docice to s godinama...
izvinjavam se na off
p.s.-adil je konacno dostojan nasljednik laze
Samo da dodam Adilovica ne treba kritikovati i usporedjivati sa lazom ipak je on dao 20 golova i siguran sam da ce opet biti dobar i da ce nas Zeljo zaaradit na njemu.