i ja msm da je sjever i jug 60 dana..al ne spominju se pise samo sanacija istoka i zapadatatamata je napisao/la:Dajte ljudi zna li iko upuceniji o cemu se ovdje radi?Misljenja sam da je rok za zavrsetak svih radova komplet 60 dana,u to je vjerovatno ukljuceno natkrivanje istoka,ali bez izgradnje sjevera i juga.A ovaj minimum sto nama treba za Evropu ce biti odradjen do kvalifikacija...Tako je najlogicnije.
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
-
borac_sampion
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
TREĆI PUT ČASTIMO
ne znam kako to ide kod uefe ali sumnjam da ce oni doci dan prije utakmice i odluciti da li je stadion spreman za evropu...odluka ce se vjerovatno donijeti mjesec dana ranije
Sutra fino svi na stadion i da vidimo šta rade 
-
borac_sampion
- Kontakt:
sutra svi na skelu(gostujuci navijaci),pivu u ruke i nadgledati radovemejdan je napisao/la:Sutra fino svi na stadion i da vidimo šta rade
TREĆI PUT ČASTIMO
Ma joj bitno da su poceli konacno.
A nema sta,moracemo majstore malo nadgledati,davati im moralnu podrsku,da ubrzaju posao! 
Treci put castimo
A od sutra najavljuju visoke temperature. Znači samo po karton pive,skela i pjesma podrške za naše majstoretatamata je napisao/la:Ma joj bitno da su poceli konacno.A nema sta,moracemo majstore malo nadgledati,davati im moralnu podrsku,da ubrzaju posao!
$ нас $ $ $ $ " " $ ", " ' $ $ " $ $ нас. не ' $ - " то " $ $mejdan je napisao/la:A od sutra najavljuju visoke temperature. Znači samo po karton pive,skela i pjesma podrške za naše majstoretatamata je napisao/la:Ma joj bitno da su poceli konacno.A nema sta,moracemo majstore malo nadgledati,davati im moralnu podrsku,da ubrzaju posao!
$ " по $ &, $ " " за '
"" ПУТ ""
-
borac_sampion
- Kontakt:
haha pametno pametno" je napisao/la:$ нас $ $ $ $ " " $ ", " ' $ $ " $ $ нас. не ' $ - " то " $ $mejdan je napisao/la:A od sutra najavljuju visoke temperature. Znači samo po karton pive,skela i pjesma podrške za naše majstoretatamata je napisao/la:Ma joj bitno da su poceli konacno.A nema sta,moracemo majstore malo nadgledati,davati im moralnu podrsku,da ubrzaju posao!
![]()
$ " по $ &, $ " " за '
TREĆI PUT ČASTIMO
Ma treba zvati ove iz Nektara da nam onu jednu točilicu instaliraju. Ne bi bilo loše i roštilj neki organizovati

Zadnja izmjena: mejdan, dana/u 06 jun 2010, 15:05, ukupno mijenjano 1 put.
-
borac_sampion
- Kontakt:
haha pametno pametno" je napisao/la:$ нас $ $ $ $ " " $ ", " ' $ $ " $ $ нас. не ' $ - " то " $ $mejdan je napisao/la:A od sutra najavljuju visoke temperature. Znači samo po karton pive,skela i pjesma podrške za naše majstoretatamata je napisao/la:Ma joj bitno da su poceli konacno.A nema sta,moracemo majstore malo nadgledati,davati im moralnu podrsku,da ubrzaju posao!
![]()
$ " по $ &, $ " " за '
TREĆI PUT ČASTIMO
& за $ сјевера " југа је 160 $,а не 60.$ - $ ' " " $,а сјевер " југ - " " $ & $ ? & $ % " " ? за Европу...tatamata je napisao/la:Dajte ljudi zna li iko upuceniji o cemu se ovdje radi?Misljenja sam da je rok za zavrsetak svih radova komplet 60 dana,u to je vjerovatno ukljuceno natkrivanje istoka,ali bez izgradnje sjevera i juga.A ovaj minimum sto nama treba za Evropu ce biti odradjen do kvalifikacija...Tako je najlogicnije.
' ": ' $ " " ' $ $ $ је " ? &...
Е ' '...
Е ' '...
-
opustenoBL
- Kontakt:
sve je to OK,,samo da bude do kraja godine,progledacemo im kroz prste i ove sezone,,al meni se cini da od sjevera i juga nece biti nista,oktobar kad prodje radovi u citavmo gradu staju kao da nikad nisu ni poceli....neko je napisao da nam mazu oci pred izbore,e meni ove godine neceDragan-BL je napisao/la:& за $ сјевера " југа је 160 $,а не 60.$ - $ ' " " $,а сјевер " југ - " " $ & $ ? & $ % " " ? за Европу...tatamata je napisao/la:Dajte ljudi zna li iko upuceniji o cemu se ovdje radi?Misljenja sam da je rok za zavrsetak svih radova komplet 60 dana,u to je vjerovatno ukljuceno natkrivanje istoka,ali bez izgradnje sjevera i juga.A ovaj minimum sto nama treba za Evropu ce biti odradjen do kvalifikacija...Tako je najlogicnije.
DUPLA MAJSTORE
- otpravnik_vozova
- Kontakt:
Mozda se ja ne bih trebao petljati jer "gradski" je vaš stadion, ali volio bih kao navijač doći na novo-izgradjenu tribinu! Ovo vam je jedinstvena prilika (čak mislim jedna i jedina) da imate kompletan stadion za vas ali i neke buduće generacije...Nemojte odustati od pritiska bilo kakve vrste dok na stadionu ne bude uradjeno sve što treba, jer para kako čujem ima više nego dovoljno!opustenoBL je napisao/la:sve je to OK,,samo da bude do kraja godine,progledacemo im kroz prste i ove sezone,,al meni se cini da od sjevera i juga nece biti nista,oktobar kad prodje radovi u citavmo gradu staju kao da nikad nisu ni poceli....neko je napisao da nam mazu oci pred izbore,e meni ove godine neceDragan-BL je napisao/la:& за $ сјевера " југа је 160 $,а не 60.$ - $ ' " " $,а сјевер " југ - " " $ & $ ? & $ % " " ? за Европу...tatamata je napisao/la:Dajte ljudi zna li iko upuceniji o cemu se ovdje radi?Misljenja sam da je rok za zavrsetak svih radova komplet 60 dana,u to je vjerovatno ukljuceno natkrivanje istoka,ali bez izgradnje sjevera i juga.A ovaj minimum sto nama treba za Evropu ce biti odradjen do kvalifikacija...Tako je najlogicnije.
Možda ova vaša rekonstrukcija bude inicijalna kapisla i za nas pa i mi uskoro počnemo raditi u dolini!?
PS Sve je u vašim rukama!
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"
kakve pive spominjete,nema nista od piva ima da stadion urade kako treba,mogu dobiti samo bezalkoholne
Posto je izvjesno da se do Evrope nece napraviti sjever i jug zna li neko gdje oni planiraju smjestiti gostujuce navijace?
Posto je izvjesno da se do Evrope nece napraviti sjever i jug zna li neko gdje oni planiraju smjestiti gostujuce navijace?
Pa nece ni ovo napraviti vjerovatno i Europu cete igrati u SB.& ? je napisao/la: Posto je izvjesno da se do Evrope nece napraviti sjever i jug zna li neko gdje oni planiraju smjestiti gostujuce navijace?
Bolje i u Sirokom,nego na stadionu najljuceg gradskog rivala. 
Treci put castimo
Ali ima jedan problem Kosevo nije stadion naseg najljuceg rivala vec stadion grada Sarajeva stoga samo malo tisu ako nisi dobro informisan i bolje igart u nasem gradu nego na nekom selu kao sto cete vi igrat...

Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Da,da isto tako Gradski nije stadion Borca,nego ce na njemu igrati i BSK i Laus i Naprijed...Daj pusti te price momak.Arogantni je napisao/la:Ali ima jedan problem Kosevo nije stadion naseg najljuceg rivala vec stadion grada Sarajeva stoga samo malo tisu ako nisi dobro informisan i bolje igart u nasem gradu nego na nekom selu kao sto cete vi igrat...![]()
![]()
Treci put castimo
Znao je i Zeljo odigrati po koju sezonu na Kosevutatamata je napisao/la:Da,da isto tako Gradski nije stadion Borca,nego ce na njemu igrati i BSK i Laus i Naprijed...Daj pusti te price momak.Arogantni je napisao/la:Ali ima jedan problem Kosevo nije stadion naseg najljuceg rivala vec stadion grada Sarajeva stoga samo malo tisu ako nisi dobro informisan i bolje igart u nasem gradu nego na nekom selu kao sto cete vi igrat...![]()
![]()
Kosevo je Kosevo...Zna se ko tu igra.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
izmedju ostalih klubova i sarajevo..tatamata je napisao/la:Da,da isto tako Gradski nije stadion Borca,nego ce na njemu igrati i BSK i Laus i Naprijed...Daj pusti te price momak.Arogantni je napisao/la:Ali ima jedan problem Kosevo nije stadion naseg najljuceg rivala vec stadion grada Sarajeva stoga samo malo tisu ako nisi dobro informisan i bolje igart u nasem gradu nego na nekom selu kao sto cete vi igrat...![]()
![]()
Kosevo je Kosevo...Zna se ko tu igra.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.