kralj_je_mrtav je napisao/la:Mislim da ste pomalo dosadni za copiranjem ovog oko stadiona, jbt mislim da nas ipak ima jos ovdje koji razmisljamo svojom glavom. Pet dana pred izbore veliki nacelnik nesto prezentuju, mada sam jutros mislio da nece ni to, ali ispao sam onako pomalo naivan, cuj nece. Sest godina, cetiri reflektora, pa pet dana pred izbore idejni projekat ultramodernog stadiona. Ma mrs u tri pm, zar fakat misle da smo stoka.
Tekma ko tekma, Zeljo ko Zeljo. Rutinski, bez srkleta. Mislim da Stanin drugi prekrsaj nije bio za zuti, no to je rezultat medijske hajke na klub od strane zna se koga i radi cega. Debili majmune, odnosno Salemu Prolicu sjetim ti se familije. Adil doktorski, Slavija sve losija, u subotu je u Lukavici okrsaj trenera koji disu na skrge, Vlado ili Jagodic su od subote bivsi.
O potezu najboljem necu, ali Capljic me razocarao, valjda u vlastitom dvoristu, vidio nema Manijaka, pa pokazao pravo lice. Gnjida jedna nekulturna neodgojena. Na kraju tekme pitao Sefa onako u sali, mozete li izgubiti posteno, naravno Sef mu ga suknuo kao i obicno. Odgovor glasio, mi tri godine ne gubimo, ni posteno ni neposteno.
Slazem se sa tobom ali radi naseg Ivice sam siguran da ce biti smijem glavu na panj staviti