FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

CARSON

Re: FK Željezničar

Post Postao/la CARSON » 03 okt 2012, 23:40

kralj_je_mrtav je napisao/la:Mislim da ste pomalo dosadni za copiranjem ovog oko stadiona, jbt mislim da nas ipak ima jos ovdje koji razmisljamo svojom glavom. Pet dana pred izbore veliki nacelnik nesto prezentuju, mada sam jutros mislio da nece ni to, ali ispao sam onako pomalo naivan, cuj nece :). Sest godina, cetiri reflektora, pa pet dana pred izbore idejni projekat ultramodernog stadiona. Ma mrs u tri pm, zar fakat misle da smo stoka.

Tekma ko tekma, Zeljo ko Zeljo. Rutinski, bez srkleta. Mislim da Stanin drugi prekrsaj nije bio za zuti, no to je rezultat medijske hajke na klub od strane zna se koga i radi cega. Debili majmune, odnosno Salemu Prolicu sjetim ti se familije. Adil doktorski, Slavija sve losija, u subotu je u Lukavici okrsaj trenera koji disu na skrge, Vlado ili Jagodic su od subote bivsi.

O potezu najboljem necu, ali Capljic me razocarao, valjda u vlastitom dvoristu, vidio nema Manijaka, pa pokazao pravo lice. Gnjida jedna nekulturna neodgojena. Na kraju tekme pitao Sefa onako u sali, mozete li izgubiti posteno, naravno Sef mu ga suknuo kao i obicno. Odgovor glasio, mi tri godine ne gubimo, ni posteno ni neposteno.

Slazem se sa tobom ali radi naseg Ivice sam siguran da ce biti smijem glavu na panj staviti

admirone
Kontakt:

Post Postao/la admirone » 04 okt 2012, 00:07

CARSON je napisao/la:Ljudi tako mi je zao naseg druga Pace pa to nije normalno ako moze neko da se sjeti one sevdalinke koju jeon volio?
a neznam jeli neko gledao Hayat i naseg Ivicu molim te boze da jos 100 godina taj covjek zivi to je jedna gromada legenda ma pravi gospodar nase familije
El-Fatiha za plavog brata.
Željezničar 1921

Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.

http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 04 okt 2012, 00:07

Sredit cemo mi njega aBd, da je predizborna, jeste, ali ko zna, vrijeme je za stadion, Platini je bio tu, rekao je pokrenite, i mi cemo takodje podrzati.. Evo danas su svi bili tu, mozda se aBd i pokrene... FORZA ZELJO

Neka je vjecni rahmet Paci...

P.S. Evo vidite da ima istine u ovome sto pricam:
Trenutno stadion Grbavica ne zadovoljava ni najmanje kriterija, a nijedna međunarodna utakmica ne može se igrati na tom stadionu. Stadion četvrte kategorije prema najvišim standardima, s gotovo 20.500 klupa, za dvije godine mogao bi postati stvarnost. Ukoliko je novac na raspolaganju, radovi idu veoma brzo, a za obnovu će prema sadašnjim procjenama, trebati 15 miliona KM.

"Jučer je Platini glasno i jasno rekao ovo što stalno govorimo: UEFA ne pravi stadione, Nogometni savez ne pravi stadion, to gradi država od lokalne zajednice do najviših nivoa vlasti, jer je to objekat od javnog inetresa", kaže Nihad Hodžić, koordinator za infrastrukturu stadiona i sigurnost Nogometnog saveza BiH.

Ivica Osim s nostalgijom se sjeća koliko je stadion značio za raju s Grbavice i Malte. Nostalgija je, kaže, opasna stvar, a ovaj projekt je iznad toga. U šali kaže da bi čak nekog i prevario samo da dobije sredstva.

" Volio bih da vidim jednu pravu utakmicu reprezentacije na Grbavici da se upale nova svjetla, ljudi i ne znaju šta to znači. Ja sam uvijek govorio da stadion dođe kao neki hram, Grbavica je hram jer nisi mogao proći pored Grbavice onako, bez veze", sjeća se Ivica Osim.

Bez stadiona nema ni kvalitetnog sporta. Možda se navijačima san pretvoriti u stvarnost da i u Sarajevu, u BiH, pogledaju pravu utakmicu koju sada mogu gledati samo na malom ekranu.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

CARSON

Post Postao/la CARSON » 04 okt 2012, 01:18

Volio bih da vidim jednu pravu utakmicu reprezentacije na Grbavici da se upale nova svjetla, ljudi i ne znaju šta to znači. Ja sam uvijek govorio da stadion dođe kao neki hram, Grbavica je hram jer nisi mogao proći pored Grbavice onako, bez veze", sjeća se Ivica Osim.

Ovo samo on moze sastaviti ako bogda i ova zelja ce da ti se ispuni i ne samo jednu nikad mi vise necemo imati ovakvu legendu .

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 04 okt 2012, 01:28

Rutinska igra i pobjeda jucer uz ovjeren plasman u 1/4 finale takmicenja. Sada u Subotu treba hladne glave odraditi Rudar i onda imamo dvije sedmice da se pripremo za utakmicu sa Gradinom, a nadam se da ce se do tad oporaviti Zeba i Kerla i da ce Smajic biti spreman da odigra 15-tak minuta na susretu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 04 okt 2012, 01:29

R.I.P Admire :cry:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 04 okt 2012, 01:44

posto sada slijedi dopis UEFA-i mislim da od ovog moze biti nesto ako UEFA odgovori pozitivno. Znamo da je Platini rekao da UEFA ne pravi stadione ali isto tako znamo da stadione koje pravi drzava pomaze i uefa isto je tako pravljen i stadion u rumuniji gdje je dio sredstava dala uefa slican slucaj moze biti i sa Grbavicom
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 04 okt 2012, 09:22

Kako je dobra akcija bila kod naseg treceg gola, beton :o kakva je povreda kod Vasilica, je li nesto ozbiljno?
p.s. Neka je vjecni rahmet momku sa nase tribine sto je preselio na Ahiret.
Volim te Zeljo!!!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 04 okt 2012, 09:55

ĐENAZA NAŠEM BRATU JE SUTRA 05.10.2012 U 16.30 NA MEZARJU GRLIĆA BRDO

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 04 okt 2012, 10:04

[youtube][/youtube]

EDIT:Direktan prijenos utakmice između FK Željezničar i FK Rudar - Prijedor

Mogućnost praćenja ove utakmice imaju ekskluzivno pretplatnici usluge mojaTV i mojaWebTV.

Utakmica će se odigrati 06.10.2012. sa početkom u 18:30 sati.

BH Telecom
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 04 okt 2012, 12:36

Interesantno da je u prvih osam kola dodijeljeno 37 zuti i 2 crvena za nase protivnike.´

U kupu sest zuti i jedan crveni za dvije tekme.

A u Evropi smo mi bili ocajni i zaradili 14 zuti i tri crvena za samo dvije utakmica...
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 04 okt 2012, 12:37, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 04 okt 2012, 12:37

Poslednji selam za našeg sugrađanina i velikog navijača Želje, Pacu.
F.K.SARAJEVO

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 04 okt 2012, 12:52

Ultras1921 je napisao/la: Mogućnost praćenja ove utakmice imaju ekskluzivno pretplatnici usluge mojaTV i mojaWebTV.
i oni koji budu gledali stream :mrgreen:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 04 okt 2012, 13:07

Apelujemo odmah na sve dobre duše da se na vrijeme napravi stream!
Dajte ljudi Vukasovića vam da gledamo k'o insani :D

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 04 okt 2012, 13:09

Vukasović dobio prolaznu ocjenu.
DRUG NEBI TI PUNCA

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 04 okt 2012, 13:18

Zezaju nas ove povrede dobro :cry:
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 04 okt 2012, 13:20

Ultras1921 je napisao/la:Zezaju nas ove povrede dobro :cry:
Predeverati jos utakmicu protiv Rudara a onda slijedi pauza posle koje bi trebali svi biti 100% spremni racunajuci mozda i Smajketa..

Edit: Ima li danas treninga??
BUDI ŽELJO !!!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 04 okt 2012, 13:31

bagrcavi je napisao/la:Vukasović dobio prolaznu ocjenu.
Cuj to?Hocel' o tome clanak napisati?Ili o u.staske pycke na Kosevu,kamenovanju busa?
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

nanek

Post Postao/la nanek » 04 okt 2012, 13:49

E pogodite sada koji je medij digao najvecu hajku da se kaznimo,pogodite
koji je medij digao najvecu hajku da se kazni vukasovic, pogodite koji je medij digao najvecu hajku kad je bio belaj u
Mostaru.A sad? Sta sada? Niko ne pise o ustaske p, ne pise o tom njihovom izvoru da ce se kaznit vukasovic, itd itd.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 04 okt 2012, 16:33

Citam sad ovaj clanak o Bate B.
http://sportsport.ba/ino_fudbal/bate-bo ... sima/89106" onclick="window.open(this.href);return false;

i gledam jbt,znaci ljudi imaju malo veci budzet od nas,plate su im znaci prosjecno 5-10k vece,sto za evropu i nije neka razlika. Koliko igra srcanost,pozrtvovanost i vjera u sebe,a to je bas ono sto nama fali,fali nam i onaj mentalitet da u glavi imamo da mozemo pobjediti,da su to sve ljudi od krvi i mesa i trening je najbitniji i fizicka sprema i trka,a ne da se u startu predamo kad vidimo ko ima koliko vise para od nas.
Mislim i bate ce ispasti vjerovatno nakon sto prodje grupe,a procice ih sigurno ovim pristupom,a mi do tad mozemo sanjati o grupama

Eto samo da nekad hoce pokusati,samo pokusati,a ne predati se odma,pa sta bude...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, Levin, MrkiMedo, NazorUso i 53 gosta.