Hahah ja sam rekao da je poprilicno limitiran kada napada gol . I dobro koristi visinu ... Sto i jest istina **** pokretan je on vidi se i sad da zna zakucat + one skarice od prije par sezona, ugl dobro je da je opet pogodio. Nadam se da ce nastavit u istom ritmu pa mozda ga ko i primjeti iz serie A...zizu1991 je napisao/la:Ko kaže da Djura ne zna nogom dati gol ?
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Odlican gol djurica 
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Kvržić briljira u Rijeci.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
treba probati Djurica.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Jasmin scuk opet pogodio za mladu boleslav..osam utakmica, tri gola, a zadnji vezni 
Bolan, dosta je jedan Jablaničanin po generaciji u " A " repki, ohani malo. 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Jos bolje, 9 utakmica i 4 golaPapastathopoulos je napisao/la:Jasmin scuk opet pogodio za mladu boleslav..osam utakmica, tri gola, a zadnji vezni
Rođeni, Rođeni
Kraj Neretve Rođeni
"Mislim na Sea, dakle postojim."
Kraj Neretve Rođeni
"Mislim na Sea, dakle postojim."
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Ja to radi njegovih kvalitetazizu1991 je napisao/la:Bolan, dosta je jedan Jablaničanin po generaciji u " A " repki, ohani malo.
U pravu si, nisam racunao i ovu danasnju tekmunut_shell je napisao/la:Jos bolje, 9 utakmica i 4 golaPapastathopoulos je napisao/la:Jasmin scuk opet pogodio za mladu boleslav..osam utakmica, tri gola, a zadnji vezni
- Consigliere
- Kontakt:
Odvratno mi je ovo ponizavanje forumasa koji se bas i ne slazu sa veliko vecinom da smo mi preko noci postali fudbalska velesila. Uvijek ima prostora za napredak i promjene. Utakmice sa Slovackom su svakome trebale otvoriti oci, da se stvari nece bas uvijek poklapati u nasu korist i da se greske ne prastaju na najvecem nivou. Ocigledno, to se nije desilo. Svi su zadovoljni i sve je za pet. 
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- velez_mostar
- Kontakt:
Gringo napise post koji ni sekunde ne odstupa od istine, i jedan je od najrealnijih forumasa.
Njegove postove citiraju oni kojima je glavni argument to sto smo prvi, zanemarujuci sve probleme koji su i slijepcu vidljivi.
Njegove postove citiraju oni kojima je glavni argument to sto smo prvi, zanemarujuci sve probleme koji su i slijepcu vidljivi.
Daj mi reci tu formulu uspjeha da vidis samo ono sto ti odgovara, mislim tad ti zivot u veselju prodje bez obzira na sve...jasmin10 je napisao/la:Dilaver igra ligu prvaka isto kao i Rahimic, znaci klupa. Cocalic nema mjesta pored Spahica, Zukanovica, Vranjesa, Bicakcica + Seo.
Kako ti uspje da pobrojis ovo(Spahica, Zukanovica, Vranjesa, Bicakcica + Seo) a da zaboravis Sunjica i Pandzu beskucnika, Rahimica boljsevika i Zahirovica obolijevonogog????
Pogledaj jos jednom, mozda imamo isti broj bodova kao i penzionisana Grcka...el-fighter je napisao/la:Uvijek kad procitam gringov post provjerim jos jednom tabelu nase grupe. Stalno sticem dojam da smo zadnji na istoj.
Ma oni sebe ponizavaju, pogledaj im samo odgovora na moj post, evo ti primjer ovaj povis' [email protected] o mornarici a oni o Madzarskoj...Consigliere je napisao/la:Odvratno mi je ovo ponizavanje forumasa koji se bas i ne slazu sa veliko vecinom da smo mi preko noci postali fudbalska velesila. Uvijek ima prostora za napredak i promjene. Utakmice sa Slovackom su svakome trebale otvoriti oci, da se stvari nece bas uvijek poklapati u nasu korist i da se greske ne prastaju na najvecem nivou. Ocigledno, to se nije desilo. Svi su zadovoljni i sve je za pet.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Evo reko da se i ja malo ukljucim u forum nakon duzeg vremena. Najozbiljniji kandidati za poziv u repku su po meni Cocalic (jer pokriva vise pozicija, igra u solidnom klubu koji nastupa u Evropi), Djuric (vratio se u formu i redovno trese mreze u seriji B, najbolje rjesenje za đokera sa klupe kada nam je potreban pogodak), Kvrzic (krilni igrac jedno od prvih imena odlicne Rijeke), Mahmutovic (redovno trese mreze u Ceskoj, poslje Dzeke i Vede nas najbolji napadac), Scuk (igra na poziciji zadnjeg veznog a zna zabiti i asistirati), Hadzic (za njega vazi isto kao i za Scuka) i naravno Kolasinac ( svaka rijec o ovom supertalentovanom momku je suvisna).
Do kraja ovih kvalfikacija ce mozda jedino jos biti pozvan Hazdic niko vise to je sigurno.
- Hadzic i Kolasinac ce sigurno biti novi, vec u Brazilu.
- Cocalic, Djuric, Mahmutovic, Kvrzic, Scuk (ko je ovaj?) ... + mnogo ostalih ostaje da se vidi.
- Cocalic, Djuric, Mahmutovic, Kvrzic, Scuk (ko je ovaj?) ... + mnogo ostalih ostaje da se vidi.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Mozes li mi samo odgovoriti kako si tako siguran u kvalitete Hadzica,a nisi u kvalitete Cocalica?Austrijska liga nije nimalo jaca od Izraelske.Cak bi se usudio reci i da je slabija.Austrijski klubovi se redovno brukaju u europi.Elegant je napisao/la:Do kraja ovih kvalfikacija ce mozda jedino jos biti pozvan Hazdic niko vise to je sigurno.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
pa kazem da ne treba plakati za cocalicem, ionako ne bi upisao ni minute u ove dvije utakmice. gringonja ne ulazi u moj privatni zivot, ako se tebi zivot svodi na hejtanje papeta, na svadjanje na forumu, moj nije.
sunjic i pandza ionako ne trebaju da budu pozivani, a i taj tvoj celo sigurno nece biti pozvan, jer realno i nije potreban.
sunjic i pandza ionako ne trebaju da budu pozivani, a i taj tvoj celo sigurno nece biti pozvan, jer realno i nije potreban.
Znaci ti bi defanzivu bez back-up-a na klupi?????Aferimjasmin10 je napisao/la:pa kazem da ne treba plakati za cocalicem, ionako ne bi upisao ni minute u ove dvije utakmice. gringonja ne ulazi u moj privatni zivot, ako se tebi zivot svodi na hejtanje papeta, na svadjanje na forumu, moj nije.
sunjic i pandza ionako ne trebaju da budu pozivani, a i tao sj tvoj celigurno nece biti pozvan, jer realno i nije potreban.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
Pored svih napadača koji se spominju ja bih najviše volio da se zovnu MIlan i Hadžić iz Španije jer su oni budućnost a nisu ništa lošiji od Mahmutovića i sotalih koji se prizivaju ovdje. Pored toga bez obzira kako nekom zvučalo repka im može pomoći da njihov talenat što prije dođe do izražaja što ih vodi u bolji klub a samim tim mnogo prije dobijamo još kvalitenijeg i bojeg napadača ili napadače. Italija je jako čudna liga gdje napadači dolaze do izražaja u 25-oj pa čak i kasnije. Repka treba pomoći ovom momku da što prije dođe do serije A ili do neke druge lige petice jer čekati da u Italiji uspije može odmoći nama samima.Adi_Zepce je napisao/la:Fino,fino za Milana.Nadam se da ce nastaviti tresti mreze i da ce Susic "baciti" oko na njega
Ja provincijalcino "ulazim" samo zenskom rodujasmin10 je napisao/la:pa kazem da ne treba plakati za cocalicem, ionako ne bi upisao ni minute u ove dvije utakmice. gringonja ne ulazi u moj privatni zivot, ako se tebi zivot svodi na hejtanje papeta, na svadjanje na forumu, moj nije.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
Đurić je igrac koji trenutno igra na posudbi u 4. talijanskoj ligi, stvarno nema smisla da ga se iz te lige poziva, a o Kvržiću bi se već dalo pričati..vendeta87 je napisao/la:Evo reko da se i ja malo ukljucim u forum nakon duzeg vremena. Najozbiljniji kandidati za poziv u repku su po meni Cocalic (jer pokriva vise pozicija, igra u solidnom klubu koji nastupa u Evropi), Djuric (vratio se u formu i redovno trese mreze u seriji B, najbolje rjesenje za đokera sa klupe kada nam je potreban pogodak), Kvrzic (krilni igrac jedno od prvih imena odlicne Rijeke), Mahmutovic (redovno trese mreze u Ceskoj, poslje Dzeke i Vede nas najbolji napadac), Scuk (igra na poziciji zadnjeg veznog a zna zabiti i asistirati), Hadzic (za njega vazi isto kao i za Scuka) i naravno Kolasinac ( svaka rijec o ovom supertalentovanom momku je suvisna).
Volim te Bosno!!!
xavi26 je napisao/la: Đurić je igrac koji trenutno igra na posudbi u 4. talijanskoj ligi, stvarno nema smisla da ga se iz te lige poziva,
DRUG NEBI TI PUNCA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.