RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

adnanhz
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la adnanhz » 21 avg 2011, 00:20

Cestitam na zasluzenom bodu, za nas go ko go nikad gluplji nismo primili, al da ste ga i onako zasluzili jeste igrali ste otvoreno za razliku od vecine na AFH mi losi i to je to ;)
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 21 avg 2011, 00:22

dzenan01 je napisao/la:Dobra partija Veleža. Da li ste dovoljno jaki za Evropu, vidjećemo.

Svaka čast na navijanju svih 90 minuta, još da je ona raja sa strana stala u kop izgledalo bi to mnogo ljepše.
kakva Evropa, prvo stabilizacija kluba, to nam fali od 1991/92 godine, to je prvenstveno cilj, zna to i Mirza, zato i nema neki imperativ, i zato može igrati rasterećeno...

TNT
Kontakt:

Post Postao/la TNT » 21 avg 2011, 00:22

Losa tekma pravo, nezna se ko je bio gori. Pa Sarajevo se brani i u 30 minuti tekmi zadrzaje vrijeme :o i to kuci...
Mirza pojma nema vadi Durakovica jednog od najbolji na terenu a ostavlja Mrkvu sve dok ovaj moze da hoda (ne da trci)...gola nebi do ujutro dali da ga oni nezabise sebi.
Ovo je bio nivo kantonalne lige, a veceras je Sarajevo bilo tako lose da neznam bi li ikoga iz ove nase lige dobili.

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 21 avg 2011, 00:40

OVAKO, bod ste zasluzili. Niste ga zasluzili nekim sansama ili nesto slicno al iste ga zasluzili borbenoscu i stalnom napadanju iako je te napade nasa odbrana dobro zatvorila. Odbrana nam vrijedi za najjaci dio tima ali ****, desi se kiks, nekad i dva kiksa zaredom.

I jos nesto, ono sto smo vam pjevali. Momak koji je vodio je priznao pred svima da je zajebo stvar. Skroz vas je pomjesao. Novi je jbg, pogubio se. Nemojte zamjerti.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 21 avg 2011, 00:49

Nema EUFORIJE, to je najbitnije, cilj pred ovo prvenstvo je bio stabilizacija kluba,i na dobrom smo putu, da to konačno dovedemo u red. To nek svi zapamte, a ako se kojim slučajem ukaže prilika za nešto veće, treba pokušati to iskoristiti, mada, mi smo tek na putu stabilizacije. Nek nam je to jasno.

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 21 avg 2011, 01:47

A STA STE PJEVALI NISTE SE CULI ISKRENO ,BAR NA NASOJ TRIBINI ;)

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 21 avg 2011, 01:49

VELEZDOGROBA je napisao/la:A STA STE PJEVALI NISTE SE CULI ISKRENO ,BAR NA NASOJ TRIBINI ;)
i mene to zanima :/ ja nista nisam cuo na nasoj tribini

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 21 avg 2011, 01:49

VELEZDOGROBA je napisao/la:A STA STE PJEVALI NISTE SE CULI ISKRENO ,BAR NA NASOJ TRIBINI ;)
pohvale za navijanje, ja od kako sam pratio utakmicu, 2 pol. samo sam vas čuo ;)
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 21 avg 2011, 01:51

HVALA DRUG...NAJBOLJE JE BILO POSLIJE TEKME POLA SATA KAD NAM POLICIJA NIJE DALA IZACI.
ZNACI GORILO!!!!

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 21 avg 2011, 01:52

Hvala brate, stvarno smo extra navijali ;) sta jest jest ;)

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 21 avg 2011, 01:53

VELEZDOGROBA je napisao/la:HVALA DRUG...NAJBOLJE JE BILO POSLIJE TEKME POLA SATA KAD NAM POLICIJA NIJE DALA IZACI.
ZNACI GORILO!!!!
Inače živim na Koševskom, blizu stadiona, tako da se malo i s balkona moglo čuti :mrgreen: a i brojka je bila solidna 100-200 ljudi odokativno :?:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 21 avg 2011, 01:54

KB-TM87 je napisao/la:
VELEZDOGROBA je napisao/la:HVALA DRUG...NAJBOLJE JE BILO POSLIJE TEKME POLA SATA KAD NAM POLICIJA NIJE DALA IZACI.
ZNACI GORILO!!!!
Inače živim na Koševskom, blizu stadiona, tako da se malo i s balkona moglo čuti :mrgreen: a i brojka je bila solidna 100-200 ljudi odokativno :?:
oko 400-500 je bilo :)

underground
Kontakt:

Post Postao/la underground » 21 avg 2011, 01:55

a sta su to horde pjevale pa se ovaj gore izvinjava :?:
UNITED CONVICTS ! ! !

Plavo, ružno, utonulo u bijelo.
Ko je to, sta je to, kaži... kaži... ?!

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 21 avg 2011, 01:56

underground je napisao/la:a sta su to horde pjevale pa se ovaj gore izvinjava :?:
ma nezz ni ja... na nasoj tribini se nista nije culo

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 21 avg 2011, 02:05

E cuj ovih manijaka,ccc :D

Navijali ste bolje par minuta u prvom poluvremenu i zadnjih 15 drugog, to je 20/90.
Iako smo mi drzali stvari u svojim rukama na terenu (ODLICNO se branili,imali dobre kontre,jos par sansi iz slobodnog i glavom) vi ste drzali loptu a POSJED LOPTE NAJVISE UTICE NA NAVIJANJE. Kad je sansa bude spica minut a kad imas loptu u posjedu spica traje duze.
Sve u svemu kompletan dekor na tribinama,zastave,koreografija,baklje i vatrometi,na kraju podrska igracima je nama odnjela pobjedu u navijackom derbiju. :mrgreen: Vi ste takodjer bili odlicni, dobar broj i navijanje.

A za ove sto pitaju sto se izvinjavam.
Vodja,SLUCAJNO i NENAMJERNO, poceo pjesmu "Velez,Velez evo ti ga evo pa sa njega gledaj Sarajevo" i "Velez Velez mrzimo i uvjek ga gu*imo". Covjek je poslje toga skontao i svima na tribini priznao gresku ali nije bilo nacina da se vama izvine. A to sto vi niste culi je zbog toga sto ga je pola raje izbojkotovalo tu pjesmu sto su trebali svi uradit.

underground
Kontakt:

Post Postao/la underground » 21 avg 2011, 02:13

Grbavica moj zivot je napisao/la:Samo jedno pitanje ako neko zna da mi potvrsi ovo.Ja sam cuo da su vam kamenovali jedan kombi po povratku u Mostar negdje dole oko stupa pa ako nesto neko zna samo da potvrdi ili negira ?
pa sta se cudis i ako jeste to je vas (sarajevski) stil
UNITED CONVICTS ! ! !

Plavo, ružno, utonulo u bijelo.
Ko je to, sta je to, kaži... kaži... ?!

Sole
Kontakt:

Post Postao/la Sole » 21 avg 2011, 02:22

Joint_Union je napisao/la:Bajro ih isprepada i levati ga zabiše :lol: .
Pa sta reci za Varupu, lik vam svaki put zabije najmanje jedan, al sad ga zabi sa 40 metara hahahaha
Rodjeni, svaka cast na skandiranju Vedranovog imena, zasluzeno ste uzeli bod, nasi stali poslije prvog gola i to nam se osvetilo na kraju. Po vasim najavama mislio sam da ce vas biti vise, al opet vase lijepo izdanje na kosevu. pozzz ;)

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 21 avg 2011, 02:26

Sole je napisao/la:
Pa sta reci za Varupu, lik vam svaki put zabije najmanje jedan, al sad ga zabi sa 40 metara hahahaha
Rodjeni, svaka cast na skandiranju Vedranovog imena, zasluzeno ste uzeli bod, nasi stali poslije prvog gola i to nam se osvetilo na kraju. Po vasim najavama mislio sam da ce vas biti vise, al opet vase lijepo izdanje na kosevu. pozzz ;)
ma uvijek smo mi skandirali vedranovo ime. I pomogli smo vam taj dan ;)

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 21 avg 2011, 02:27

vm22 je napisao/la:
Sole je napisao/la:

Svaka cast, mi smo vam zahvalili parolom.

Sole
Kontakt:

Post Postao/la Sole » 21 avg 2011, 02:28

vm22 je napisao/la:
Sole je napisao/la:
Znam buraz, hvala vam za to, al ne mogu ovih sugavaca sa sugavice, kako ih nije stid javljat se na forumu, poslije onakvih golova, jos vam kamenuju kombi na stupu, JADNO moji TM-ovci

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []