FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

secer
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la secer » 02 jul 2010, 12:23

isakovich je napisao/la: sa jednim mojim postom secer dovede u pitanje moje bošnjaštvo
:)
jbg. zlo se sasijeca u korijenu... :)

neki spominju tumbanje formacije... :?
covjece, neko bi pomislio kako je bayern profurao proslom sezonom osvojivsi lp, kup i bl ostavljajuci pratioce 15-tak bodova iza sebe... :)
nije to islo bas tako lahko. 8-)
salke, inace nula ekipa, visila je bayernu za vratom i do samog kraja sezone je bilo vise nego gutavo.
toliko puta im je zatrebao play koji ce razigravati napadace, dati neku finu loptu...
kup je osvojen nakon robenove solo-akcije u kojoj je prevazisao sam sebe i zabio gol salkeu u 100 i nekoj minuti.
onako mocna barcelona se pojacava, ulaze desetine miliona a bayernu, kobejagi, ne trebaju novi igraci.
jana majko, mozda bi gaalonja morao oznojiti gu-zove i promijeniti formaciju.

sacekajmo pocetak nove sezone i jos jaci salke, jak volfsburg, jak leverkuzen, pojacan hamburg, super jaku barselonu, super jak real, liverpul, mancester, celzi...

nesto mi je poznat scenario: "avaj, propade nam jesenja polusezona, kupuj sta mozes samo da se spasimo". 8-)

jedno znam: ako se bayern ne pojaca, seco nece pristajati na opklade. :lol:
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 02 jul 2010, 12:26

majestic24 je napisao/la:Nemoze se scholes nositi s schweinijem jer je ovaj puno mladji i s tim je bolji.
zasto trosis nase dragocjeno vrijeme kad si i sam upucen na istinu :?: 8-)

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 02 jul 2010, 12:40

geronimo je napisao/la:Svajnija bih pustio jedino ako mi Dzeku dovedu. :P Ali to vec zahtjeva rekonstrunkciju citavog tima, tako da to odmah pada u vodu. Isto kao sto ce Salihaga doci u Bayern.
´ta ce dzeko..
u formaciji 4-2-3-1 ili 4-2-2-2 bi prosao ala gomez.
cijena bi mu pala sa sadasnjih 30+ miliona na nekih 5 i bio bi sretan ako bi karijeru mogao nastaviti u m´gladbahu :lol:
dzeko je vanserijski igrac ali se kompletan tim mora podrediti njemu inace ce hodati od polovine terena do sesnesterca kao maneken. :D mislim da se to najbolje vidjelo u prijateljskoj protiv svaba.
mogao je sajo komotno i mene staviti u igru-pokazao bi isto sto i dzeko... 8-)
jbg. covjek nije dobio dvije upotrebljive lopte.
dakle, formacija 4-2-3-1 sa krilnim napadacima i jednim spicem ne donosi "srecu" igracima ala dzeko, gomez, kloze..
za takve igrace moras igrati u formaciji 4-4-2, ali posto je ta formacija otisla u peMziju, ispadne da su napadaci ala dzeko rodjeni u pogresno vrijeme. :lol:

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 02 jul 2010, 13:09

seco mislim da bi nama najbolje odgovarala meni najdraza taktika 3-5-2 onda bi i napadaci imali vajde , imali bi tog pleja kojeg trazis mislim da tu ulogu bi mogao da obavlja Toni kroos , eh onda bi jedan stoper letio napolje (moje misljenje opet je bolji bujten od demikelisa iako ni on nevalja) .Znaci Bujtenu bi pomagali Lahm i Coentrao (koji je i defanzivni dio posla obavljao dobro na sp ) Lahm nebi imao toliko prostora za napad ali bi onda lopte ribiju i robbiju dobavljala obilata sredina terena na celu s Svajnijem bommelom Kroosom , a napad bi takodje imao dosta vise upotrebljivih lopti ..
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!

Edvin_Mg
Kontakt:

Post Postao/la Edvin_Mg » 02 jul 2010, 13:19

Bayern je blizu dovodjenje Evree........ ja bi volio u Bayernu vidjeti Hondu,,,, mislim da je on obiljezio SP do sada.... stvarno mi se svidja......

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 02 jul 2010, 13:58

Ottl zeli ostati u Bayernu do kraja ugovora. Isti mu istice krajem predstojece sezone.

Bayern pokazao interesovanje za Hazarda, cijena oko 20-25 miliona. Po vokaciji bek.

Ekici na posudbi u Nurnbergu.

@secer: Taj gol Robbena je postignut u polufinalu. U finalu su zelembaci pocijepani. :lol: :lol: 8-) 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 02 jul 2010, 14:01

omerbavarac je napisao/la:Ottl zeli ostati u Bayernu do kraja ugovora. Isti mu istice krajem predstojece sezone.

Bayern pokazao interesovanje za Hazarda, cijena oko 20-25 miliona. Po vokaciji bek.

@secer: Taj gol Robbena je postignut u polufinalu. U finalu su zelembaci pocijepani. :lol: :lol: 8-) 8-)
Ja mislim da je ofanzivni vezni igrač.Nešto kao Sneijder u Interu.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 02 jul 2010, 14:05

FRANK RIBERY je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la:Ottl zeli ostati u Bayernu do kraja ugovora. Isti mu istice krajem predstojece sezone.

Ja mislim da je ofanzivni vezni igrač.Nešto kao Sneijder u Interu.
Allround igrac, moze djelovati na vise pozicija.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Edvin_Mg
Kontakt:

Post Postao/la Edvin_Mg » 02 jul 2010, 14:07

eh ofanziva,Hondaaaaaaa

Klare

Post Postao/la Klare » 02 jul 2010, 14:22

Jučer čitam na ovom forumu da su Ottl, Sosa i Braafheid dobili izlazne karte, a danas vijest da Ottl hoće ostati još jednu sezonu. Pa može li mi netko reći kakvi su planovi Bayerna u vezi njih trojice?

Klare

Post Postao/la Klare » 02 jul 2010, 14:24

Edvin_Mg je napisao/la:Bayern je blizu dovodjenje Evree........ ja bi volio u Bayernu vidjeti Hondu,,,, mislim da je on obiljezio SP do sada.... stvarno mi se svidja......
Evru nikako ne bih volio. Taj je umišljen, ufuran i prgav do bola, samo bi nam nemir u svlačionicu donio

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 02 jul 2010, 14:26

Klare je napisao/la:Jučer čitam na ovom forumu da su Ottl, Sosa i Braafheid dobili izlazne karte, a danas vijest da Ottl hoće ostati još jednu sezonu. Pa može li mi netko reći kakvi su planovi Bayerna u vezi njih trojice?
Nedefinisani, kao i prethodne tri godine, od kako se ne zna sta ce se s njih trojice ;)

Klare

Post Postao/la Klare » 02 jul 2010, 15:02

Hvala.
Nevezano za ovu temu:
Skandalozno i smiješno:Yaya Toure u Manchester Cityu za 33 500 000 eura. :o :o :o
Pa šta ovi stranci u Engleskoj od fudbala rade, i ne samo u Engleskoj nego prave pometnju u čitavom svijetu fudbala.
Hebo ih onaka liga, i kažu najjača liga na svijetu, a svaki klub u privatnom vlasništvu nekog stranca. :x :x :x :x

Keane_Roy
Kontakt:

Post Postao/la Keane_Roy » 02 jul 2010, 15:08

Klare je napisao/la:Hvala.
Nevezano za ovu temu:
Skandalozno i smiješno:Yaya Toure u Manchester Cityu za 33 500 000 eura. :o :o :o
Pa šta ovi stranci u Engleskoj od fudbala rade, i ne samo u Engleskoj nego prave pometnju u čitavom svijetu fudbala.
Hebo ih onaka liga, i kažu najjača liga na svijetu, a svaki klub u privatnom vlasništvu nekog stranca. :x :x :x :x
Pa koliko ste vi dali za Gomeza koji ne zna primiti lopte. Toure je preplacen ali u odnosu na Gomesa ovaj je bolji 10 puta

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 02 jul 2010, 15:11

Njemačka uoči Argentine ostala bez izbornika! :( :( :(

http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... p2010_news
VOLIM BAYERN

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 02 jul 2010, 16:00

omerbavarac je napisao/la:@secer: Taj gol Robbena je postignut u polufinalu. U finalu su zelembaci pocijepani. :lol: :lol: 8-) 8-)
dapace, samo sam mislio da to ne moram navoditi.
rekao sam da je kup osvojen nakon robbenovog gola ne ogranicivsi vrijeme.
da nebi robijevog gola(golcine) mozda bi i izgubili tu utakmicu na penale jer penali su lutrija.
znaci, nisam se zayebao jer nam je robenov gol otvorio put u finale koje je bayo i uzeo.
dakle, zahvaljujuci robenovom golu bayern je uzeo kup. 8-)

_amel_13_BHf_
Kontakt:

Post Postao/la _amel_13_BHf_ » 02 jul 2010, 18:17

isakovich je napisao/la:Njemačka uoči Argentine ostala bez izbornika! :( :( :(

http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... p2010_news
daj ba nemoguce...pa nije tolko low glup valjda :S
nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 02 jul 2010, 21:56

haaaaaaaaa čuj pa i breno nam oženjen aferim momci al ste giganti :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 03 jul 2010, 15:16

Nesto se momci usutili, nema nikog da se @seci suprostavi. :lol:
Ekici na posudbi u Nurnberg. Dobar potez, samo sto mi ovaj Ottl ide na zivce..frajer hoce da ostane i da se izbori za svoje mjesto u Bayernu. :twisted:
Vom Jäger zum Gejagten

amel10071988
Kontakt:

Post Postao/la amel10071988 » 03 jul 2010, 18:00

Šta onoo uradise muller klose i sweini :D nesto nam se maradona ušutio :D
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.