Amidzi hvala do neba!

Prvi cu nositi majicu sa njegovim likom, ali neke se granice podvlace i ne prelaze nikad! Legendu kakva je Hase trebamo biti sretni sto imamo, malo je klubova koji su te srece

[/quote]
Druze ne radi se o bilo kakvom skrnavljenju uspomene na Haseta,gluho bilo.Ali Tan je dosao kada niko nije htio,kada smo bili goli ko lipa,i ne radi se samo o parama nego o postupku COVJEKA.Ljudskom postupku koji je dosao,ne da se obogati,nego da nam pomogne,sto hvala bogu uspijeva.I nema vise ko donese pare,evo ti bista,ni slucajno.Lako je sada dovesti ljude sa parama kada polako postajes nesto.
O bisti sam govorio kao o najmanjem znaku paznje prema covjeku koji nas je digao iz pepela,sto se moze maltene uporediti i sa svim,prije svega ljudskim osobinama,naseg velikog Haseta[/quote]
Ljudi dragi dozovite se malo!!!! Hase otisao i vratio se covjek odbio pare, jer je mogao samo za nas da igra...I vi njega poredite sa Tan-om??? Tan da nije skontao da moze za koju godinu imati koristi od FKS, ne bi nikad marke uložio!!!! Gdje zivite vi??? U kojem paralelnom univerzumu???
[img]http://****.com/wp-content/uploads/2014/12/Asim-Ferhatovic-Hase3.jpg[/img][/quote]
A u kojem ti univerzumu zivis??????Gdje bi bili da taj isti Tan nije dosao da se "obogati" na Sarajevu
De boga ti ne filozofiraj bezveze nego dobro procitaj sta sam napisao pa onda pljuj[/quote]
Hvala Bogu pa intelektualci vode klub...mi se nista ne pitamo. Amin.