AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

A_d_0
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la A_d_0 » 09 maj 2010, 09:20

ovo je vise bilo da malo isprovociram jer se prestalo diskutovati gdje ce on. :D
moje misljenje je da ce jako tesko doci u Milan osim ako ne promjenimo vlasnika.
Al opet ostaje nada.

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 09 maj 2010, 09:30

Trezeguet nije izrazio zelju da dodje u Milan.. njegov agent je izrazio zelju da David napusti Juve ne bitno koji klub, samo da se taj agent malo opari.. gluposti.. ne bi takvi igraci nikad to uradili svom klubu.. isto kao sto ni Pirlo nece u Juve, tako nece ni David u Milan..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 09 maj 2010, 14:48

Trezeguet je prosle sezone odbio dolazak u Milan,i covjek fino izjavio nije to lijepo prema navijacima juventusa i to je za Massive Respect!!!Svaka cast covjeku.A sto se tice Džeke ja mislim da je on igrac Milana sigurno od iduce sezone,sad sve je moguce al mislim da je nas i da ga ceka broj 11,jer ce Huntelaar skoro sigurno biti prodat.Danas idemo po pobjedu protiv Genoe!!!!
Forza Milan!!!!!!

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 09 maj 2010, 14:51

iskreno se nadam Dzeki al sumnjam da ce onaj glavonja dati pare.
Danas jako teska utakmica protiv Genoe. Nema velikog pritiska. Moguci sastav:
Dida-Antonini-Silva-Favalli-Zambrotta-Pirlo-Gatuzo-Seedorf-Huntelaar-Boriello-Ronaldinho.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 09 maj 2010, 15:11

igra Pato jbt. mozda je ovo greska. bezpotrebno ga guraju a on je nedovoljno oporavljen.

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 14 maj 2010, 18:49

na presici pred juventus danas objavljeno da je to zadnja leonardova utakmica na klupi ac milana, za mene jedna super vijest, doduše cilj je bio mjesto u lp a to je ostvario, za nešto više nije ni imao igrača ali on nije nikakav trener, igrao je stalno jednu te istu formaciju, nikad ništa novo da napravi jednostavno sve po šablonu, igra sa krilnim napadačima a samo 1 igrač koji je brz (pato) a i on je zapravo izraziti špic, pa kad se on ozljedio po krilu mu igrao huntelar iako ima brzinu kornjače i to nikad u karijeri nije igrao, lijevo ronaldinjo koji jest odigrao sasvim ok sezonu al i on nije brz i prodoran, abate na beku je bilo tragično gledati, favalija i na štoperu i na beku isto tako, mladim igračima ukupno nije dao 90 minuta iako je primavera uzela kup italije i ušla među 8 u prvenstvu.
ko god da dođe teško može lošije voditi ekipu, leonardu hvala na igračkoj karijeri i kao skaut je vrh, al kao trener se nije snašao.
sutra bi barem trebao dati nekim mlađim da igraju jer 3 mjesto je sigurno tako da nije neka bitna utakmica al on će garant opet po svom. znači još nije ni počeo period transfera a već je fino počelo, dovesti nekog mladog i perspektivnog trenera, kao što je to capelo bio kad je dolazio i još 3-4 takva igrača nikakve superzvijezde i praviti tim za naredne sezone
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 15 maj 2010, 22:18

evo gledam utakmicu i cudim se cudu kako igramo. a jos se vise cudim kako onaj ronaldinho nije pozvan za SP. :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 15 maj 2010, 22:23

Ma Dunga uzeo malo koksa od Maradone pa počeo iznivljati sa igračima. Pijani Ronaldinho je bolji od svih onih napadače koji se nalaze na rosteru reprezentacije Brazila. Sramota za Dungu, dabogda nikad nigdje ne našao posao zbog ovog "Ronnyhuljenja".
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 15 maj 2010, 22:24

e moj ado , gledam i ja tekmu , 2gola i najbolji igrac na terenu , Dunga stvarno nije normalan ne pozove li Pata i Ronaldinha na ovo prvenstvo , kladim se da mu to nece oprostiti u Brazilu , a ni u svijetu!

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 15 maj 2010, 22:30

Furymaker je napisao/la:e moj ado , gledam i ja tekmu , 2gola i najbolji igrac na terenu , Dunga stvarno nije normalan ne pozove li Pata i Ronaldinha na ovo prvenstvo , kladim se da mu to nece oprostiti u Brazilu , a ni u svijetu!
Ako ne ostvari ocekivani rezultat, a to je za Brazil iskljucivo titula, ima da ga objese tamo, dozivjet ce medijski linc i bice otjeran k'o zadnja mraka... iskren da budem, sa onim sta je pozvao, ne vidim kako moze i grupu da prodje... steta, a bio mi je drag kao igrac... i bio je puno bolji nego trener... 8-)
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 15 maj 2010, 22:31

Furymaker je napisao/la:e moj ado , gledam i ja tekmu , 2gola i najbolji igrac na terenu , Dunga stvarno nije normalan ne pozove li Pata i Ronaldinha na ovo prvenstvo , kladim se da mu to nece oprostiti u Brazilu , a ni u svijetu!
vec su poceli protesti zbog ronaldinha. nek on zove robinha koji igra u pm tamo negdje a ne ronaldinha covjeka koji ima 11 golova i 18 asistencija.

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 15 maj 2010, 22:32

Uhvatit ce se Dunga za glavu ako mu se kojim slucajem Kaki nesto desi.
Eh,onda sam siguran da ce biti drzavni neprijatelj broj 1 :D
Ronaldinho je odigrao najbolju sezonu u zadnjih 4-5 godina, i ovo sto je Dunga uradio,cisti je genocid.
Al eto,vjerovatno mu je Maradona predlozio svog dilera,pa se istom drogom udaraju.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 15 maj 2010, 22:34

Kaka mi je najdrazi igrac al realno ako nije ronaldinho zasluzio poziv nije onda ni on jer je ova sezona tragicna. mislim da ronaldinho i pato moraju biti pozvani. brazil je nekad igrao daleko najljepsi i najatraktivniji fudbal a dunga od takve ekipe prave klasicnu englesku trkacku ekipu.

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 15 maj 2010, 22:37

najvažnija stvar koju sam noćas vidio je na se favali napokon oprostio :D ,
druga stvar oni što pišu na temi serije a kako su canavaro iaquinta grosso candreva i camonaresi zaslužili poziv u reprezentaciju lažu,
dinjo, pirlo i sedorf totalno dominirali na sredini a nijedan nije pošteno potrčao,
milan igrao lijepo ali čini mi se da je to više zbog kriminalno lošeg juventusa.
navijači ipak nisu bojkotovali utakmicu čak su došli u velikom broju, transparenti zahvale leonardu (iskreni pozdravi pravo milanisti ili sl.), nešto protiv berluskonija i ovacije za favalija :lol:
dunga izgleda tjera neki inat ili je u svađi sa ronaldinjom jer on je trenutno ubjedljivo najbolji brazilski veznjak a on ga ne zove
izgleda da se i dida oprostio, o bože hvala ti, izgleda da ipak ima nade za sljedeću sezonu
ove sezone sa juventusom 6-0 :lol: prvi set smo riješili bez problema,
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 15 maj 2010, 22:39

Petnaest golova i šesnaest asistencija u Milanu.
Pato na 22 utakmice postigao 12 golova.

Grafite 11 golova!!!
Kaka - ima li potrebe da njegove brojke pišem?
Baptista - same case.
Elano???

Ovo su samo osnovni statistički parametri.
A gdje je vizualni dojam. Ronaldinho je protim Manchestera pokazao koliko je spreman, Pato je pokorio Madriđane, Grafite ne može da izađe na kraj sa Kolnovom odbranom. Kaka u 3 mjeseca nije odigrao 2 utakmice, a Baptistina kilaža je na nivou sumo hrvača. I nek neko kaže da je Dunga zdrav. Ok, želiš radnike u ekipi, ali ako ti "radnici" istjeruju prave igrače, onda tu nešto ne štima. Smiješno, smiješno, smiješno.

Brazil ovom postavom podsjeća više na NJemačku, negoli na bilo koju južnoameričku reprezentaciju.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 15 maj 2010, 22:40

A_d_0 je napisao/la:Kaka mi je najdrazi igrac al realno ako nije ronaldinho zasluzio poziv nije onda ni on jer je ova sezona tragicna. mislim da ronaldinho i pato moraju biti pozvani. brazil je nekad igrao daleko najljepsi i najatraktivniji fudbal a dunga od takve ekipe prave klasicnu englesku trkacku ekipu.
Naravno, al eto,sta ocekivati od covjeka koji kaze da ce mu udarni tandem biti onaj iz Wolfsburga(Josue i Grafite)
Siguran sam da ce mu se obiti od glavu,i neka ce,jer ovo sto su uradili on i Maradona je cisti cirkus.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 15 maj 2010, 22:42

Ronaldinjo kvari idilicnu atmosferu u Brazilskoj reprezentaciji i njegovo je tamo proslo. Vidjeli smo svi kako su Brazilci izdominirali Argentinu sa ovim istim timom i bez zvijezda na copa americi, uz Englesku i Holandiju najveci favorit na svjetskom.
Dio Arsenala

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 15 maj 2010, 22:44

-Paja je napisao/la:Ronaldinjo kvari idilicnu atmosferu u Brazilskoj reprezentaciji i njegovo je tamo proslo. Vidjeli smo svi kako su Brazilci izdominirali Argentinu sa ovim istim timom i bez zvijezda na copa americi, uz Englesku i Holandiju najveci favorit na svjetskom.
prosvjetli nas veliki ucenjace. sta ti znas ko je ronaldinho?

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 15 maj 2010, 22:47

Robinho je gori i nediscipliraniji od Ronaldinha, Adriana i Ronalda zajedno
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 15 maj 2010, 22:47

Monolog je napisao/la:Petnaest golova i šesnaest asistencija u Milanu.
Pato na 22 utakmice postigao 12 golova.

Grafite 11 golova!!!
Kaka - ima li potrebe da njegove brojke pišem?
Baptista - same case.
Elano???

Ovo su samo osnovni statistički parametri.
A gdje je vizualni dojam. Ronaldinho je protim Manchestera pokazao koliko je spreman, Pato je pokorio Madriđane, Grafite ne može da izađe na kraj sa Kolnovom odbranom. Kaka u 3 mjeseca nije odigrao 2 utakmice, a Baptistina kilaža je na nivou sumo hrvača. I nek neko kaže da je Dunga zdrav. Ok, želiš radnike u ekipi, ali ako ti "radnici" istjeruju prave igrače, onda tu nešto ne štima. Smiješno, smiješno, smiješno.

Brazil ovom postavom podsjeća više na NJemačku, negoli na bilo koju južnoameričku reprezentaciju.
dobro sad malo sam se za kaku zeznuo :D :D . on ipak mora biti pozvan jer je ovo prva losija sezona u karijeri. neki cak misle da se cuva za SP al on,ronaldinho i pato bi bili ubitacni.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.