Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Nerminovic
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Nerminovic » 24 avg 2014, 22:46

samo_lijevo je napisao/la:
Nerminovic je napisao/la:
samo_lijevo je napisao/la:@nerminovic,ima li kakva gore da se dogovorimo oko papira?
pa da ja onda zaboravim sa zadovoljstvom jezik. :cool:
:lol:
Bas sam htio tebe da pitam za ovo, ima li kakva gore koju ti znas - mozda tako da naucim bosanski. :lolno:
Imas ti vamo koliko god hoces, samo nije lako - forumasi na sport.sport su hejteri velikih i ako zaboravis nas jezik gotov si. Promijenio sam jos potpis. :facepalm:

Nije lako brate, nije lako..... ostani ti.
sto ces mene pitati?
moj krajnji domet je Gradac u Hrvatskoj :x
odoh gledat sportski,poslije cu pisati. :wave:
Cuj'.... pa' sta ces' ti onda vamo? Imas more, imas bolje cure, imas toplo vrijeme i ne samo kise kao vamo. :kafa:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 24 avg 2014, 23:00

Cartman je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:ima li najvećeg sina Osla, nešto mi se ušutio :P
Bolan nabavi pos'o gdje mozes sjedit za kompjuterom. Ovako te nikad nema. Skoro sam zaboravio koji ti je avatar otkad te nisam vidio. :(
Završi ono i nećeš me više zaboravljati :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 24 avg 2014, 23:02

legenda reala je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:ima li najvećeg sina Osla, nešto mi se ušutio :P
Bolan nabavi pos'o gdje mozes sjedit za kompjuterom. Ovako te nikad nema. Skoro sam zaboravio koji ti je avatar otkad te nisam vidio. :(
Završi ono i nećeš me više zaboravljati :lol: :lol:
Ne zasluzujes dok ne nadjes posao za gospodu. :tralala:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 24 avg 2014, 23:03

[youtube][/youtube]
Opis idealne žene!!! xd
A.F.C. Bournemouth!

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 24 avg 2014, 23:10

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 24 avg 2014, 23:14

Kawhi je napisao/la:
Narin je napisao/la:Oj Charlie,sad znam kako je tebi skoro svaku noc.. :damn:
Vala ja 2 noći trijezan.Šta to tebi bi?Nije valjda neka žena :roll:
Svaka čast ,dobar si..
Ma bilo zatvaranje SFFa,party u meeting pointu,švercao pive,zaradio,a malo pretjerao,boli me glava skoro čitav dan.. :damn:

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 24 avg 2014, 23:23

Platio si danak neiskustvu :kafa:
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 24 avg 2014, 23:24

Cartman je napisao/la: Ne zasluzujes dok ne nadjes posao za gospodu. :tralala:
e jbg sad, razočaro si me :cry:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 24 avg 2014, 23:33

Nerminovic je napisao/la: Cuj'.... pa' sta ces' ti onda vamo? Imas more, imas bolje cure, imas toplo vrijeme i ne samo kise kao vamo. :kafa:
ti mene zajebav..
nadji mi ga koji nece da ide odavde.
I ja sam iz srca Bosne,more u zadnje vrijeme vidim samo na TV-u.Sta cu od cura,vremena,kise kad je u dzepu propuh.

sto se tice jezika,opet si dobar s obzirom da ga nisi ucio.Ja sam ga imao 12 godina pa opet nisam nista bolji. :oops:
Ali nije ni cudo kada sam ima tricu.

@belmine bolja ova. :njanjanja:
[youtube][/youtube]
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 24 avg 2014, 23:47

Ja sam kao osjećao neku lojalnost prema BiH, no ovo je prešlo sve normalne granice razuma. Prva prilika i doviđenja BiH, koja mi nije ništa dala ni omogućila. Neki kažu BiH ti je dala...ma šta mi je dala, sve što se ima, platilo se iz vlastitog džepa državi BiH. Volim BiH, uvijek ću je voljeti, no nepotizam je prevelik da bi se uspjelo sa nekim poštenim radom. Džabe ti diplome (koliko je samo nezaposlenih mladih) i svo znanje svijeta kada nemaš veze sa strankama, ne znaš ljude na funkcijama itd. Samo u BiH imate slučaj da majka i kćerka rade u državnoj firmi jedna kraj druge.

Samo će budala, tatin sin, mamina kćerkica i jedna te ista prezimena koja su uvijek na funkciji ostati u BiH.

Ako ja ne doživim, nadam se da će sljedeće generacije imati priliku vidjeti BiH u EU, tako da će imati mnogo veće mogućnosti nego što smo mi imali, od sporta, školovanja do normalnog posla.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 24 avg 2014, 23:56

slika

evo Neutral da docaram tvoje pisanje.

u mene komsija radio u Njemackoj u banci,zajedno sa zenom.Dobije sina i kcerku i covjek se vrati u BIH eto da bi mu djeca odrasla ovdje bla,bla,bla.NIje proslo godinu dana bracika se vratio u Njemacku.Inace zavrsio elektrotehniku.
Ovdje moras dobro dati gu.ze da bi barem imao sansu,naravno ako bi babin sin nisi obavezan ni osnovnu zavrsiti.

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 24 avg 2014, 23:58

+1 upravo se kanim izganjat kakvu stipendiju za master i otic bilo gdje.. to mi je zadnja sansa jer nazalost nemam vani nikog od familije da bi mogao preko njih otici.
Ovdje se ne isplati radjati djecu i usadjivat im nas mentalitet.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 24 avg 2014, 23:59

Nerminovic je napisao/la: Cuj'.... pa' sta ces' ti onda vamo? Imas more, imas bolje cure, imas toplo vrijeme i ne samo kise kao vamo. :kafa:
ti mene zajebav..
nadji mi ga koji nece da ide odavde.
I ja sam iz srca Bosne,more u zadnje vrijeme vidim samo na TV-u.Sta cu od cura,vremena,kise kad je u dzepu propuh.

sto se tice jezika,opet si dobar s obzirom da ga nisi ucio.Ja sam ga imao 12 godina pa opet nisam nista bolji. :oops:
Ali nije ni cudo kada sam ima tricu.
ti mene zajebav..
Dobro, vidim... samo ja ne znam kako i sta kad nikad nisam zivio u BIH.
Iskreno ti kazem... kad sam u Sarajevo ili kod rodaka u Sanski Most ili u Zenici kad je sezona, uzivam kao covjek. Dobro znam da situacija nije stabilna ali ja sto sam iz dijaspore sve to gledam i vidim drugacije. Ovako je lako misliti da je BIH samo kafici, sunce, ljepota i da se uziva zivot. Sad ako bih neko rekao hajde kod mene u BIH, sad bih torbu uzeo i krenuo. Sad ja ne znam kako je ziviti gore, citam novine, gledam vijesti, znam da je situacija losa ali kad sam ja u BIH ja sve to zaboravim i zato je lako ovako meni pricati kako je fino biti u BIH.

Sto se tice jezika...trica je stabilna ocjena. :lol: :thumbup:

BackSpace United

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 25 avg 2014, 00:03

@ljevo

Vidio sam tu sliku, lijepa poruka za ono shemale što je na vlasti. U većini država privatni fakulteti su cijenjeni i vrijede nešto, kod nas služe za takve likove kojima je sve servirano na tanjiru, da bi se tek tako pojavili i završili taj jadni fakultet i onda automatski dobili posao.

@Brazzo

Imati djecu u BiH je strašna nepravda prema njima. Očekuješ kad će te dijete kleti zbog toga što živi u ovom pokušaju od države gdje vlada nerad, haos i gamad u odijelima. Sretno ti, nadam se da poznaješ strani jezik jer ti je to veoma važno.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 25 avg 2014, 00:10

legenda reala je napisao/la:
Cartman je napisao/la: Ne zasluzujes dok ne nadjes posao za gospodu. :tralala:
e jbg sad, razočaro si me :cry:
Yebiga momcino, mislis ti da ja dajem svoje najdraze tek tako? Moras se dokazat. :nedam: To jest prvo meni, pa onda njoj. Nije ovo Pakistan da joj ja naredim nesto. :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 25 avg 2014, 00:10

Nerminovic je napisao/la: Dobro, vidim... samo ja ne znam kako i sta kad nikad nisam zivio u BIH.
Iskreno ti kazem... kad sam u Sarajevo ili kod rodaka u Sanski Most ili u Zenici kad je sezona, uzivam kao covjek. Dobro znam da situacija nije stabilna ali ja sto sam iz dijaspore sve to gledam i vidim drugacije. Ovako je lako misliti da je BIH samo kafici, sunce, ljepota i da se uziva zivot. Sad ako bih neko rekao hajde kod mene u BIH, sad bih torbu uzeo i krenuo. Sad ja ne znam kako je ziviti gore, citam novine, gledam vijesti, znam da je situacija losa ali kad sam ja u BIH ja sve to zaboravim i zato je lako ovako meni pricati kako je fino biti u BIH.

razumijem ja tebe,to su neke druge stvari.
Situacija je i vise nego losa.Jos je koliko-toliko normalno u Sarajevu,BL i jos par mjesta,ovo ostalo je propalo.
imam dosta prijatelja,komsija koji su otisli u Austriju,Njemacku,Svedsku i sada su lordovi za nase prilike.Neki su otisli kao zanatlije,neki da studiraju,neki otisli traziti papire(zenu :mrgreen: ) samo da idu odavde.
I to je iz godine u godinu povecava.
E sada nekom je zao otici,kao recimo meni iako sam imao priliku,i sada se duboko kajem.Sto idu dani sve vise vidim gdje zivim.

@neutral
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
i hajde da je samo ona,nego ima ih koliko hoces.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 25 avg 2014, 00:20

Shemale je odradila svoje, :kafa:
[youtube][/youtube]
Početak klipa sve objašnjava, ;)

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 25 avg 2014, 00:24

Nerminovic je napisao/la: Dobro, vidim... samo ja ne znam kako i sta kad nikad nisam zivio u BIH.

razumijem ja tebe,to su neke druge stvari.
Situacija je i vise nego losa.Jos je koliko-toliko normalno u Sarajevu,BL i jos par mjesta,ovo ostalo je propalo.
imam dosta prijatelja,komsija koji su otisli u Austriju,Njemacku,Svedsku i sada su lordovi za nase prilike.Neki su otisli kao zanatlije,neki da studiraju,neki otisli traziti papire(zenu :mrgreen: ) samo da idu odavde.
I to je iz godine u godinu povecava.
E sada nekom je zao otici,kao recimo meni iako sam imao priliku,i sada se duboko kajem.Sto idu dani sve vise vidim gdje zivim.

@neutral
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
i hajde da je samo ona,nego ima ih koliko hoces.
Da... inace roditelji su iz Trebinje. Prije nekoliko kaze babo hoce da se vrati koji dan, ali u Sarajevo gdje imamo stan. Sta ce... ne zna jezik vamo, zna ono pomalo ali slabo.

BackSpace United

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 25 avg 2014, 00:36

Nerminovic je napisao/la: Da... inace roditelji su iz Trebinje. Prije nekoliko kaze babo hoce da se vrati koji dan, ali u Sarajevo gdje imamo stan. Sta ce... ne zna jezik vamo, zna ono pomalo ali slabo.
za mene najljepsi grad u BIH,mislim na Trebinje. :D

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 25 avg 2014, 00:38

Frend mi je iz Trebinja (ne živi dole više, iako ima mislim kuću). Očekuju aerodrom, :lol:

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Slatinash_7 i 18 gostiju.