Bude neprijatno. Kad replicira onaj drugi, podvojeni
bude mi lakše.to NoDi
Bit će u Želji solidnih para,stižu im pare za europu i procenat od prodaje Amira.jurisicduska je napisao/la: ↑05 dec 2023, 18:01Kad ispadnu iz lige s tim načinom razmišljanja onda će im bit kasno. Nemaju para da dovedu 3 dobra igrača a ne da otpuste 10 i dovedu 10. Mislim mogu oni tamo napisat nekakve ugovore koje opet neće moći ispoštovati i dug za godinu opet 5-6 miliona maraka. Tako i posluju zadnjih 20 godina.fks74 je napisao/la: ↑05 dec 2023, 17:55Rekoše počeli rezovi, mislim da nisu rezovi ako igrači sami odlaze.jurisicduska je napisao/la: ↑05 dec 2023, 17:39Ne bi bilo loše poslati Željezničaru dva tri igrača na posudbu da izbore opstanak. Jer nam je to sigurnih 9 bodova ubuduće.
A ne bi bilo loše i da kome bod otkinu jer nisu RS varijanta vise naginju Covicevcima. Ustvari ko da koji dinar. Dat im i koji dinar.
Ionako čitav život prizivaju naše skartove. Trenutno im je nas škart kapiten.![]()
Rustemovic, Amoah, Mekic, Krpic, Kosoric etc. su za njih premija u ovom trenutku i to trebaju da prihvate. Da su ostavili onog Cigeta bili bi u najmanju ruku osmi i ne bi se sekirali za opstanak. Cige je bar znao kući dobit utakmicu s vremena na vrijeme kad sudije zašilje.
Grlili ste i vi SDA pa završili gdje jeste i ko zna kada ćete nazad,mani se ti pitara i njihovih potreba u kakvom god da smo stanju uvijek se borimo za vrh a vi put Gornjeg Rahića
U Zenici na repci vas nikad nije bilo sem dobro skrivenih pojedinaca. Jarani iz Brčkog su vam dobro prošli.
Svaku utakmicu se idePonosniSmogovci je napisao/la: ↑05 dec 2023, 19:20U Zenici na repci vas nikad nije bilo sem dobro skrivenih pojedinaca. Jarani iz Brčkog su vam dobro prošli.![]()
Moguci su sporazumni raskidi ugovora, ne mora biti otpustanja. Posto se ocigledno razumijes u poslovanje klubova, sta mislis o poslovanju Sarajeva u prethodne tri sezone? Hoces li biti zadovoljan ako i nakon tri sezone velikih ulaganja ne osvojite titulu? Da li mislis da je to previse potrosenih para za Evropu koju mozes izboriti za dosta manje, primjer smo mi, kao i Velez sezonu 21/22. Sta mislis o tome da ste za period dok je Mirvic tu promijenili dosta trenera i da ste svakom treneru dali odrijesene ruke a par ih se pokazalo kao velike fule, kao i igraci koje su ti isti treneri doveli.jurisicduska je napisao/la: ↑05 dec 2023, 18:01Kad ispadnu iz lige s tim načinom razmišljanja onda će im bit kasno. Nemaju para da dovedu 3 dobra igrača a ne da otpuste 10 i dovedu 10. Mislim mogu oni tamo napisat nekakve ugovore koje opet neće moći ispoštovati i dug za godinu opet 5-6 miliona maraka. Tako i posluju zadnjih 20 godina.fks74 je napisao/la: ↑05 dec 2023, 17:55Rekoše počeli rezovi, mislim da nisu rezovi ako igrači sami odlaze.jurisicduska je napisao/la: ↑05 dec 2023, 17:39Ne bi bilo loše poslati Željezničaru dva tri igrača na posudbu da izbore opstanak. Jer nam je to sigurnih 9 bodova ubuduće.
A ne bi bilo loše i da kome bod otkinu jer nisu RS varijanta vise naginju Covicevcima. Ustvari ko da koji dinar. Dat im i koji dinar.
Ionako čitav život prizivaju naše skartove. Trenutno im je nas škart kapiten.![]()
Rustemovic, Amoah, Mekic, Krpic, Kosoric etc. su za njih premija u ovom trenutku i to trebaju da prihvate. Da su ostavili onog Cigeta bili bi u najmanju ruku osmi i ne bi se sekirali za opstanak. Cige je bar znao kući dobit utakmicu s vremena na vrijeme kad sudije zašilje.
Nodi je legenda.
Po nalogu UEFE do 2025 klubovi Premijer Lige BIH moraju formirati zenske ekipe hahaEspiritosanto je napisao/la: ↑05 dec 2023, 19:33Nodi je legenda.
Čovjek prati od omladinskih kategorija,zna naših mladih igrača po nekim juniorskim ekipama po europi što ne znaju svi selektori i njihovi pomoćnici zajedno.
Vidim čovjek prati i ženski fudbal, reprezentaciju.
Nije ni čudo što su vas dvojica legendo, treba to sve upratit![]()
Jesi eto zbog UEFE ti gledaš ženski fudbalNoDi80 je napisao/la: ↑05 dec 2023, 19:35Po nalogu UEFE do 2025 klubovi Premijer Lige BIH moraju formirati zenske ekipe hahaEspiritosanto je napisao/la: ↑05 dec 2023, 19:33Nodi je legenda.
Čovjek prati od omladinskih kategorija,zna naših mladih igrača po nekim juniorskim ekipama po europi što ne znaju svi selektori i njihovi pomoćnici zajedno.
Nismo al momak sad ima 3 godine ugovora pa izvolite.Anex je napisao/la: ↑05 dec 2023, 17:30E jeste navikli uzimati milion,sve što se do sad prodali niste uzeli 500.000StarmoCity je napisao/la: ↑05 dec 2023, 16:19Proberi te Oreca sad za milion.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑05 dec 2023, 16:16Mijesate me sa @IsmirMirvic. Nisam ja rekao da dovodimo Oreca, nego on.Jesam rekao da mozemo probrati igraca, ima ih par sto bi nam valjali.
![]()
Mogu ti reci da ima potencijalaEspiritosanto je napisao/la: ↑05 dec 2023, 19:38Jesi eto zbog UEFE ti gledaš ženski fudbalNoDi80 je napisao/la: ↑05 dec 2023, 19:35Po nalogu UEFE do 2025 klubovi Premijer Lige BIH moraju formirati zenske ekipe hahaEspiritosanto je napisao/la: ↑05 dec 2023, 19:33
Nodi je legenda.
![]()
Otjerace 15-ak igraca, neka se imena vec znaju. Znaci moraju i dovesti otprilike toliko ili malo manje. Pretpostavljam da ce Arapi to preuzeti na sebe, jer nema sanse da oni mogu sve platiti. To ne mogu ni puno finansijski jaci klubovi u ovoj drzavi, a oni su ludi ako misle da ce im neko samo halaliti sto mu pripada po ugovoru.jurisicduska je napisao/la: ↑05 dec 2023, 19:44Sto se tiče raskida ugovora. Sporazumnih. U ovoj ligi od njenog osnivanja zabilježena su 3 sporazumna raskida ugovora u konkretnom slučaju kakav je vas. Svakom igraču se ugovor mora isplatiti do kraja ako ga želiš otpustiti. “Sporazumno” se raskidaju ugovori kad igrač ima na stolu ponudu drugog kluba pa oprosti 10-20 tisuća maraka klubu u kojem igra kako bi mogao dobit taj drugi ugovor jer procjeni da mu je isplativije. Svoje pare nisu halalili ni vaše najveće legende a ne da vam halali nekakav lik sa Sokoca ili iz Rodoča. Tako da od tog nema ništa. Jest Miske kad je vodio klub predtsvaljao to na slijedeci način. Hervas ima ugovor 10 k mjesečno 2 godine i hoce da ide i vi mu date papire on kaže da ste zaradili na njemu. Zaradili jeste samo to sto je ostalo da mu otplatite od tog ugovora. To je kad igrač hoce sam da ide a vi se slažete. A vi da nekog tjerate a on da vam potpise dzaba da će ići to sumnjam. Dobar primjer je Ikic kojeg će Velež ako već nije morati isplatiti.
Da vam Mirvić ponudi 200.000 eura vi bi ga na leđima donijeli u Sarajevo,dobar jeste ali nije Dani AlvesStarmoCity je napisao/la: ↑05 dec 2023, 19:39Nismo al momak sad ima 3 godine ugovora pa izvolite.
Cekamo zuku da mu digne cifru na 800.000.
Nema posta da ne spomene nekakvog BaBaLua , za njeg mati rodjena nije cula, valjda kadet kod vasEspiritosanto je napisao/la: ↑05 dec 2023, 19:33Nodi je legenda.
Ako mislim na KM onda mozda.
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Direktorcic, MostarReds22, Najprvi, relativizam, SamoDaKazeem i 29 gostiju.