Nema ih nikako na repki
Sto li Boze
E jeste navikli uzimati milion,sve što se do sad prodali niste uzeli 500.000StarmoCity je napisao/la: ↑05 dec 2023, 16:19Proberi te Oreca sad za milion.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑05 dec 2023, 16:16Mijesate me sa @IsmirMirvic. Nisam ja rekao da dovodimo Oreca, nego on.Jesam rekao da mozemo probrati igraca, ima ih par sto bi nam valjali.
Rekoše počeli rezovi, mislim da nisu rezovi ako igrači sami odlaze.jurisicduska je napisao/la: ↑05 dec 2023, 17:39Ne bi bilo loše poslati Željezničaru dva tri igrača na posudbu da izbore opstanak. Jer nam je to sigurnih 9 bodova ubuduće.
A ne bi bilo loše i da kome bod otkinu jer nisu RS varijanta vise naginju Covicevcima. Ustvari ko da koji dinar. Dat im i koji dinar.
Ionako čitav život prizivaju naše skartove. Trenutno im je nas škart kapiten.
Treba iduce gostovanje 100 manijaka,100 RA,100 HZ,tako isto fukara i robova,na rusiju udariti
Klub ti se raspada i svi brišu qrac o njega a ti raspravljaš čiji je babo jači i presipaš iz šupljeg u prazno
Kad ispadnu iz lige s tim načinom razmišljanja onda će im bit kasno. Nemaju para da dovedu 3 dobra igrača a ne da otpuste 10 i dovedu 10. Mislim mogu oni tamo napisat nekakve ugovore koje opet neće moći ispoštovati i dug za godinu opet 5-6 miliona maraka. Tako i posluju zadnjih 20 godina.fks74 je napisao/la: ↑05 dec 2023, 17:55Rekoše počeli rezovi, mislim da nisu rezovi ako igrači sami odlaze.jurisicduska je napisao/la: ↑05 dec 2023, 17:39Ne bi bilo loše poslati Željezničaru dva tri igrača na posudbu da izbore opstanak. Jer nam je to sigurnih 9 bodova ubuduće.
A ne bi bilo loše i da kome bod otkinu jer nisu RS varijanta vise naginju Covicevcima. Ustvari ko da koji dinar. Dat im i koji dinar.
Ionako čitav život prizivaju naše skartove. Trenutno im je nas škart kapiten.![]()
NoDi ima li insajderskih? Hoće li to fakat Menalo kod vas?NoDi80 je napisao/la: ↑05 dec 2023, 18:03Imali smo prije 2 godine 8 miliona duga, sad imamo preko 4
Turbulento jeste, ali odmakli smo se mi od raspada
E cuj pljuvali
Cini vam se jer nikad ne idete s rodjenima smo Grcku obisli pitaj njih
Ja bih volio da se vi dignete
To rivalstvo s nama i to ostavi po stran
Na udarnim gostivanjima repke vas nema
Nit imate neke akcije s nekim jacim grupama vani
Nit ovdje akcijate neke mrzitelje
Fukare i robiju ne treba ni spominjati oni su prekucali repku
Dobro bilo da im ojacaju tribine ponovo
Kome normalnom je bolan bitno ko je koga akcijao i ko je kome razbio oklagijom glavu i slupao auto?To je furka za šaku narkomana i probisvjeta i to nema veze sa fudbalom i sportom,ako mislite da ste jaki odete u Beograd dobijete po labrnji par vas izgubi glavu i onda dođite i hvalite se akcijom,bože sačuvaj
Sreca neces se ti pitati. Nakon sto su vas sa drzavne sisse skinuli nakon 25 godina sad je peoblem sto drugi. E stani u red, sad smo mi na redu, a vi .....Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑05 dec 2023, 16:57Najjednostavnije rjesenje bi bilo da Mirvic kupi i Velez. Ja kao porezni obaveznik ne zelim da se moj novac preusmjerava u taj klub. Ima puno prioritetnijih stvari koje javni novac treba pokrivati, od bolnica do autoputeva.