Da nema naseg grba rekao bih da je u pitanju neka konferencija za stampu Barcelonejoker90 je napisao/la:
Bit ce sutra ludnica!

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Da nema naseg grba rekao bih da je u pitanju neka konferencija za stampu Barcelonejoker90 je napisao/la:
Bit ce sutra ludnica!
Ko je taj ? Jel' dobar, mogli bi ga i mi dovesti ?Zizou je napisao/la:Sta to Sport pise da je Serif nakon sto kupili Dupovca i zaintresovan za Velkovskog
Head je napisao/la:Zbog tog bola kad sa Bristola ka Turkishu gledamo.![]()
Jedina prepreka pri realizaciji ovoga transfera mogla bi biti visina odšteta... Podsjetimo, Velkoski je ljetos bio na listi želja skopskog Vardara, koji mu je nudio 120.000 eura po godini, ali transfer nije realizovan jer je sportski direktor FK Sarajevo tražio obeštećenje od 800.000 eura.macahz je napisao/la:Koliko nasi traze za Velkoskog ?
u novoj sezoni idu el. reklameAdiFKS je napisao/la:Prica mi jaran da TA ima i neki dio ugovora a vezano za one elektronske reklame oko terena na kojima se trebaju reklamirati? Zna li se vise o tome...
svaka ti čast momakfundament je napisao/la:treba sutra postavit sergiju pa da se prikupi tih 5k za Zvijezdu pa da mogu igrati protiv tima ciji jedan igrac vrijedi kao njihova cijela ekipa.Ostrakovic je po meni solidno rjesenje. lik ima 27 godina a ja konto on stariji...![]()
Cinjenica da je reprezentativac mu dize cijenu u startu.amypitar je napisao/la:Jedina prepreka pri realizaciji ovoga transfera mogla bi biti visina odšteta... Podsjetimo, Velkoski je ljetos bio na listi želja skopskog Vardara, koji mu je nudio 120.000 eura po godini, ali transfer nije realizovan jer je sportski direktor FK Sarajevo tražio obeštećenje od 800.000 eura.macahz je napisao/la:Koliko nasi traze za Velkoskog ?
Kopirano sa Avazovog sporta,sad koliko je istina pojma nemam.
Odakle Vardaru tolike pare ?? :O... velika primanja nema sta, 4 puta vise nego kod nas, a i fina para, milion ipo marakaamypitar je napisao/la:Jedina prepreka pri realizaciji ovoga transfera mogla bi biti visina odšteta... Podsjetimo, Velkoski je ljetos bio na listi želja skopskog Vardara, koji mu je nudio 120.000 eura po godini, ali transfer nije realizovan jer je sportski direktor FK Sarajevo tražio obeštećenje od 800.000 eura.macahz je napisao/la:Koliko nasi traze za Velkoskog ?
Kopirano sa Avazovog sporta,sad koliko je istina pojma nemam.
ma nemas se radi cega izvinjavati i jeste komentar za reagovanja, uzivajzmaj348 je napisao/la:svaka ti čast momakfundament je napisao/la:treba sutra postavit sergiju pa da se prikupi tih 5k za Zvijezdu pa da mogu igrati protiv tima ciji jedan igrac vrijedi kao njihova cijela ekipa.Ostrakovic je po meni solidno rjesenje. lik ima 27 godina a ja konto on stariji...![]()
sreća pa si u manjini,izvinite što sam upao na temu...
Vardar ima trenutno uz Rijeku najvece pare.Kupio ih neki Rus i enormno ulaze u njih.macahz je napisao/la:Odakle Vardaru tolike pare ?? :O... velika primanja nema sta, 4 puta vise nego kod nas, a i fina para, milion ipo marakaamypitar je napisao/la:Jedina prepreka pri realizaciji ovoga transfera mogla bi biti visina odšteta... Podsjetimo, Velkoski je ljetos bio na listi želja skopskog Vardara, koji mu je nudio 120.000 eura po godini, ali transfer nije realizovan jer je sportski direktor FK Sarajevo tražio obeštećenje od 800.000 eura.macahz je napisao/la:Koliko nasi traze za Velkoskog ?
Kopirano sa Avazovog sporta,sad koliko je istina pojma nemam.![]()
Ibrakadabra je strasan menadzer, prejebace Mamica
Ma samo sa ovom prvom trojicom mladica, uveliko je prebacio tu cifru.macahz je napisao/la:Kakav je fudbal biznis i kakav je Tan napravio posao mozemo vijdeti evo i sad. On vec sada moze vratiti duplo vise nego sto je ulozio u upravljacka prava. Cimirot, Radovac, Duljevic, Velkoski, Okic, Tatomirovic, Mihojevic, Kallasi.
A tek u iducim godinama, stvarno svkaa mu cast na hrabrosti, ali ko ne riskira taj i ne profitira.
Nek si ti nama adzuka ziv i zdrav