FK Goražde

Moderator/ica: GracanicaAA

KB-TM87
Kontakt:

Re: FK Goražde

Post Postao/la KB-TM87 » 09 jan 2013, 23:19

:lol:

znači planirano je da bude tih postojećih 650 + 3.ooo što je ovaj iznad napisao, i nek još može stat hiljadu dvije sa strana na stajanje, mogla bi to biti pristojna cifra. ;)
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 09 jan 2013, 23:25

KB-TM87 je napisao/la::lol:

znači planirano je da bude tih postojećih 650 + 3.ooo što je ovaj iznad napisao, i nek još može stat hiljadu dvije sa strana na stajanje, mogla bi to biti pristojna cifra. ;)
Ma na ovu postojeću tribinu je samo postavljeno 650 stolica i natkriveno, to je samo ovo na sredini, može se još 700-800 stolica postaviti na ovu postojeću tribinu.

Oni vjerovatno žele napraviti gdje ta međa jednu ovakvu tribinu, i da zadovolje tih nekih 3000 hiljade, ili možda za goste naprave kakvu montažnu, ma više će se znati u narednim danim kažu(šta i kako)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 10 jan 2013, 11:01

ako misle igrati ovdje evropu morat ce se mnogo sta rekonstruisati ;) no svidja mi se kako olimpic radi tako da
smatram da nece biti nekih problema ;) sve rade dosta smisljeno ;)
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 10 jan 2013, 11:06

delko je napisao/la:ako misle igrati ovdje evropu morat ce se mnogo sta rekonstruisati ;) no svidja mi se kako olimpic radi tako da
Ima vremena za evropu.Tek sledece sezone su isti klub, tako da imaju vremena za rekonstrukciju do tad..A i ne sumnjam u Gorazde, ja mislim da oni dugo u fudbal nisu ulagali ;) A i simpatizeri Gorazda dugo nisu gledali dobre utakmice njihovih miljenika...Bice to dobro ja mislim ;)

Sretno vam u Gorazdu ;)

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 10 jan 2013, 11:11

Maniaacs je napisao/la:
delko je napisao/la:ako misle igrati ovdje evropu morat ce se mnogo sta rekonstruisati ;) no svidja mi se kako olimpic radi tako da
Ima vremena za evropu.Tek sledece sezone su isti klub, tako da imaju vremena za rekonstrukciju do tad..A i ne sumnjam u Gorazde, ja mislim da oni dugo u fudbal nisu ulagali ;) A i simpatizeri Gorazda dugo nisu gledali dobre utakmice njihovih miljenika...Bice to dobro ja mislim ;)

Sretno vam u Gorazdu ;)
heheh i ja se nadam tako necemu ;) pa da to bude jedan vise top klub ;)
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 10 jan 2013, 11:13

Maniaacs je napisao/la:

Sretno vam u Gorazdu ;)
Ma Goražde je više rukometni grad, stoga mi je drago što ćemo imati i odličan fudbalski klub ovdje.
I sam više pažnje pridajem rukometu, ali drago mi je što Goraždani neće biti ograničeni samo na to, već će imati razloga da budu zainteresovani u fudbal.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 10 jan 2013, 16:19

Stvarno mi ja drago zbog Gorazda. Svaka cast jos jednom...

Ima li kakvih naznaka da bi se stadion mogao sredivati? Hvala

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 10 jan 2013, 17:02

DzoleZeljo je napisao/la:Ima li kakvih naznaka da bi se stadion mogao sredivati? Hvala
pa mora ako hoće igrati u Goraždu :mrgreen: kažu na prošloj stranici, čini mi se, da će se praviti nove svlačionice i 3000 sjedećih mjesta...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 10 jan 2013, 17:23

Prodali ste dusu vragu. Cim grad prestane ulagati Gracic ce se ispaliti
NO PYRO NO PARTY

svejedno
Kontakt:

Post Postao/la svejedno » 10 jan 2013, 17:28

Buu je napisao/la:Prodali ste dusu vragu. Cim grad prestane ulagati Gracic ce se ispaliti
Sta mislis da ****

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 10 jan 2013, 18:30

@Legendo kakvo je razmisljanje u Gorazdu,svidja li vam se preterano ova ideja ? :?
Hoce li klub imati podrsku iza sebe na utakmicama.Tu prvenstveno mislim negde najmanje 1000 dusa jer ipak prvi put je to da se igra ozbiljan fudbal u Gorazdu u ligi u poslednjih ko zna koliko godina.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 10 jan 2013, 20:11

Ma realno Gracic je nasao pogresan grad.Strast za fudbalu u Gorazdu je 0 poena.Da ima neki ribolovni klub pa eto,rek'o bi da ce covjek uspjeti.Ovako mali grad koji nema taj mentalitet,fudbal im nije toliko bitan.Pa ljude vise zanimaju kamioni nego lopta i fudbalski klub.
1946

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 10 jan 2013, 21:34

DzoleZeljo je napisao/la:
Ima li kakvih naznaka da bi se stadion mogao sredivati? Hvala
Ma odmah počeli roviti nešto, prave dva teniska terena, pomoćni teren, moraju rekonstruisati svlačionice i proširiti kapacitet tribine.
Buu je napisao/la:Prodali ste dusu vragu. Cim grad prestane ulagati Gracic ce se ispaliti
Eto nekog briga za to :lol: on da je očekivo od grada ne bi ni dolazio ;) (finaskijski grad kao grad mu nema šta ponuditi, dok privreda može jako puno, ako im bude u cilju)

Devil je napisao/la:@Legendo kakvo je razmisljanje u Gorazdu,svidja li vam se preterano ova ideja ? :?
Hoce li klub imati podrsku iza sebe na utakmicama.Tu prvenstveno mislim negde najmanje 1000 dusa jer ipak prvi put je to da se igra ozbiljan fudbal u Gorazdu u ligi u poslednjih ko zna koliko godina.
Ovi iz rukovodstva jedva dočekali kao i igrači, svim silama su pokušavali ostvariti ovu ideju o fuziji.Pa su sve to ubrzali.

Ma biće ba i više od hiljadu kad ti ja kažem, bićemo ko vi u Srbiji, prvi po posjeti na domaćim utakmicama :mrgreen:
Kad se ušlo u Premier Ligu u rukometu prvih 2-3 godine svako kolo dvorana puna po 2500 hiljade gledalaca, ja sam uvjeren da će i do kraja ove sezone stadion većinom biti pun, poznajem ja naš narod :P To će sve pohrliti da vidi šta je.

E zaboravio sam jednu bitnu stavku, koliko će karte koštati :?:
Head je napisao/la:Ma realno Gracic je nasao pogresan grad.Strast za fudbalu u Gorazdu je 0 poena.Da ima neki ribolovni klub pa eto,rek'o bi da ce covjek uspjeti.Ovako mali grad koji nema taj mentalitet,fudbal im nije toliko bitan.Pa ljude vise zanimaju kamioni nego lopta i fudbalski klub.
Ja konto ti Ekonomista pa znaš šta Nijaza zanima, kad ono jok.
Zamisli ako ti rođak stane uz klub, biće jači od vas :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 10 jan 2013, 22:43

Ma roleta vise zanimaju austrijanci nego Gracic moja legendo. :)
Meni bi bilo drago da vi malo zivnete,ali poznavajuci vas mentalitet tesko.
1946

Nah1d
Kontakt:

Post Postao/la Nah1d » 10 jan 2013, 22:44

Ček,jel tako da cete vi sad navijat za olimpic? ahahahah XD
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 10 jan 2013, 22:57

@ legendo

sta ocekujes koji ce vlasnik kafica najbolje iskoristiti ovu fuziju. Moj tip je Almir i njegov Coco.
Sto se tice cijena ulaznica mislim da ce na pocetku biti 3 KM kako bi se privukla publika, a 5 KM kada bude gostovao Zeljo.

Znam kada su protekle godine skocile cijene ulaznica da je bila velika uzbuna medju navijacima.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 10 jan 2013, 23:02

Jao čuj onoga "vaš mentalitet", pa nije mrtav konj :?
Goražde ima jednu od najboljih rukometnih publika u BiH, zašto uz malo podsticaja ne bi imali i respektabilnu fudbalsku.Sve je moguće, samo je potreban interes.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 10 jan 2013, 23:11

Head je napisao/la:Ma roleta vise zanimaju austrijanci nego Gracic moja legendo. :)
Meni bi bilo drago da vi malo zivnete,ali poznavajuci vas mentalitet tesko.
Al zamisli da stane :P
U kojem smislu mentalitet

amerosm je napisao/la:@ legendo

sta ocekujes koji ce vlasnik kafica najbolje iskoristiti ovu fuziju. Moj tip je Almir i njegov Coco.
Sto se tice cijena ulaznica mislim da ce na pocetku biti 3 KM kako bi se privukla publika, a 5 KM kada bude gostovao Zeljo.

Znam kada su protekle godine skocile cijene ulaznica da je bila velika uzbuna medju navijacima.
Pa ja svi ga igrači znaju, to će biti njihova baza gdje će se okupljati, logično + Admir je igro tamo, a vidim šetka se po gradu, ne bi me iznenadilo da potpiše za Olimpik 8-)

Ma i ja sam konto 3 markice da navuku narod.A i sasvim uredu je to.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 10 jan 2013, 23:27

Ja vam garantujem, da samo sredi taj stadioncic da bude kao bombonica, eto tih 3.000 sjedista i da to natkrije, plus da sredi teren i rasvjetu, prosjek bi bio 2.000, nista manje...

Vamos
Kontakt:

Post Postao/la Vamos » 11 jan 2013, 01:23

Mozda i proradi lokalpatriotizam :mrgreen: . Mozda i vi sto navijate za zelju i Sarajevo, pocnete sada za Olimpic :D

Mozda se i kakva navijacka skupina organizuje, Nijaz ce dati lovu za to, nije problem..i po Sarajevu je pokusavao kupovati cak i navijace, sasvim sigurno ce i kod vas.
Evo i zeleni smajli u cast Olimpica Gorazde :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Quartararo i 8 gostiju.