Plava starleta koja vec 99 godina opstaje tako sto zadovoljava razne politicke stranke i partije.Hajdeee je napisao/la: ↑24 jun 2020, 17:48FK Dude lange.Haver ! je napisao/la: ↑24 jun 2020, 15:22"Željo je ostao bez prihoda, nije bilo utakmica, karata, TV prenosa i u kontaktu sa direktorom i predsjednikom kluba došao sam do informacije da je doveden u pitanje opstanak kluba. Dogovorilo smo se da ova sredstva, na ovakav način, preusmjerimo." N.Koldžo
Ako je dovedeno u pitanje opstanka kluba, onda halalosum sve pare s budžeta poreznih obveznika...
Prosjaci.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
-
TheIvicnjak
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Prije par godina i malo vise se povlacila prica kako je zemljiste na kojem se nalazi Kosevo rezervisano za neki veliki stambeno poslovni kompleks.
Mjau !
Samo što još vecu želju ima vaš seniorski tim jer i momci koji su završili srednju školu ne pamte da je željo ugostio veliki evropski klubsvrakino1921 je napisao/la: ↑24 jun 2020, 13:55velika zelja komsijaGradKamena2 je napisao/la: ↑24 jun 2020, 13:44Juniori ekipe Sarajeva će u LP umjesto ekipe Željezničara ?
da igraju protiv velikh europskih klubova
kao npr.Club Atletico de Madrid
naravno u tom uzrastu
Ne HZ su skandirale Puzigaći "Kosovo je srce Srbije" na Koševu.Samo da vas ispravim.Inače snimak ima sam Puzigaća i daje svima na uvid,kaže da su najbolji navijači.Toliko o mitomaniji!!
Ako im da još 200.000 stadion ce zvati Koldzo ArenaHajdeee je napisao/la: ↑24 jun 2020, 17:48FK Dude lange.Haver ! je napisao/la: ↑24 jun 2020, 15:22"Željo je ostao bez prihoda, nije bilo utakmica, karata, TV prenosa i u kontaktu sa direktorom i predsjednikom kluba došao sam do informacije da je doveden u pitanje opstanak kluba. Dogovorilo smo se da ova sredstva, na ovakav način, preusmjerimo." N.Koldžo
Ako je dovedeno u pitanje opstanka kluba, onda halalosum sve pare s budžeta poreznih obveznika...
Prosjaci.
- ASD
- Kontakt:
Ja iskreno ni ne bih volio da ovakvi igrači počnu dolaziti u ligi. Bačene pare.
On će tamo u poznim godinama pokupiti dobre pare uz rekreativan pristup.
-
Bosnausrcu9
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Je l moguce da je ovaj lik ovako propo
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Crnka nakon isteka ugovor 30.6. najvjerovatnije prelazi u Želju. Kod nas je uglavnom bio dobar uz manje i povremene oblike nediscipline i nikada nije smio zaigrati protiv Sarajeva na Koševu. Ako ga Amar ukroti može dogurat i do reprezentacije što se kvaliteta tiče,
- feniksptica
- Kontakt:
Pa sta su mu pisali i navijaci Zelje ne bi cudilo da ne smije i protiv Zelje na Grbavici vise a on za njih sad..bit ce lizat
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- svrakino1921
- Kontakt:
A zasto kod nas
Nek ide u Olimpik
On ne smije na Grbavici sa 4 metra od gola i to sam frajer da puca u gol nego ceka da ga neko obori da trazi penal
Jos su ga Horde ganjale valjda fulio u Sirokom neke sanse
I sad takav syeban treba kod nas
Nek ide u Olimpik
On ne smije na Grbavici sa 4 metra od gola i to sam frajer da puca u gol nego ceka da ga neko obori da trazi penal
Jos su ga Horde ganjale valjda fulio u Sirokom neke sanse
I sad takav syeban treba kod nas
- svrakino1921
- Kontakt:
Jel ovo mi sad mozemo Partizan dobit u prvom pretkolu
- ASD
- Kontakt:
I jedno 20 puta skuplji.Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑24 jun 2020, 21:44Pazi, lik je 2 godine mlađi od Bekrića npr.
-
Bosnausrcu9
- Kontakt:
I jedno 49 levela iznad Bekrića... Mislim, treba nam ovakvih igrača radi podizanja rejtinga lige koja je na dnu dna.ASD je napisao/la: ↑24 jun 2020, 23:05I jedno 20 puta skuplji.
-
footballfan1921
- Kontakt:
Yebo te Bekric, covjek koji je dosao da zavrsi karijeru vrlo vjerovatno i koji ce odigrati 5 tekmi u sezoni, racunajuci i kup i ti uzmes njega za porediti.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Znaš koliko je ovom liku do Armenije i takve lige.. Boli njega tuki za nadmetanjem, došao lik da ubije paru, odigra koju tekmu, većinu propusti i ode on dalje.
Imaš najbolji primjer u Kukoču recimo, nije nivo Goufrana, ali je smatran 'kapitalcem' za našu ligu. Došao, odigrao nekoliko tekmi, većinu na tribinama ispratio, uzeo masne pare i arrivederci. Kukoča lijevo mudo zaboli za Zrinjskim, zayebavao se, dobro sve naplaćeno i ako ubode neki angažman vani, dobro i jeste. To je njima primarni cilj.
Onda imaš jednog Ibaneza.. Sjećam se balili na našoj temi tamo kako Zrinjski dovede njega, mi ne možemo bla bla, dok sam ja uz još par likova ubjeđivao zašto je to dobro. I šta pokaza Ibanez? Ništa spektakularno u odnosu na CV. Platili bi ga boga oca za ništa.
Ja sam protiv takvih igrača, jer njima je ovo ovdje nezanimljivo. Dođu i oživljavaju karijere kako bi našli ino angažman. Ibanez došao u Zrinjski nakon par propalih destinacija. Mi sad tu imamo Tinu, koji tek treba da se pokaže kao pojačanje.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
Vjeverica777
- Kontakt:
Da a kao Tinu ne zaboli lijevo jaje za Sarajevo...Malo realnog svijeta druze,svi idu za parama a nasa liga je zadnja u svijetu u koju bi igrac trebao doci jer je masa razloga za to,onaj tko razmislja sa sportskog aspekta sigurno nece doci ovdje...
Koliko su zadnjih 7,8 godina Sarajevo i Zeljo potrosili na raskide ugovora, mogli su strasne igrace dovesti da je bilo pameti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.