Nista ja ne proglasavam sam, samo navodim cinjenice. Jbg to sto se neki ne mogu pomiriti sa cinjenicama, to je njihov problem.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑10 dec 2023, 21:16Slabo ce ti ovaj odgovoriti jer samo lijepi klipove sa ovog yt kanala i sam proglasava grupu najboljom u drzavi![]()
Sarajevske grupe najmanje pale na gostovanjima. Sta je RA krivcnih platio ali se opet unese. Susjedi su isto konstantni na gostovanjima sto se tice pyro pa baklja baklja
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Lecler je napisao/la: ↑10 dec 2023, 21:13stendardo je napisao/la: ↑10 dec 2023, 21:08
Najvise zapaljene pirotehnike na jednoj utakmici u historiji PL Bosne i Hercegovine ako ne i sire. Gasi sve, motaj kablove...
LJESTVICA JE PODIGNUTA VISOKO. Ostale grupe su toliko iza da vec od ovog trenutka ni ne vide nivo na kojem se nalaze Manijaci.
Kakvo izdanje je*o te!
![]()
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- Meraak1921
- Kontakt:
KONTRASVIH je napisao/la: ↑10 dec 2023, 21:24Lecler je napisao/la: ↑10 dec 2023, 21:13stendardo je napisao/la: ↑10 dec 2023, 21:08
Najvise zapaljene pirotehnike na jednoj utakmici u historiji PL Bosne i Hercegovine ako ne i sire. Gasi sve, motaj kablove...
LJESTVICA JE PODIGNUTA VISOKO. Ostale grupe su toliko iza da vec od ovog trenutka ni ne vide nivo na kojem se nalaze Manijaci.
Kakvo izdanje je*o te!
![]()
![]()
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Bicete najjaci u federalnoj 
Debil.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Je li moguće da nema nijedan Željovac na forumu koji ide na utakmice, mislim da imaju ona dva momka sa avatarom Osima, ironično ljudima koji NE IDU na utakmice su puna usta posjete 
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Hahahaha jbo te onaj ko te učio računanje prosjeka. Glupko eto oduzmu i tih 8 hiljada, pa nam napiši koliko je prosjek. E nevjerovatno koji matematički dokazano, debil.Virtu4l je napisao/la: ↑10 dec 2023, 20:26Znači i dalje je veliki Željezničar najgledaniji tim u ligi iako igra jednu od najslabijih sezona u istoriji. To je dostignuće.Tabela po prosjeku publike nakon 17. kola
1. Sarajevo - 8072 (9)
2. Željezničar - 5620 (9)
3. Velez - 3775 (8)
4. Borac - 3033 (9)
5. Zrinjski - 2650 (8)
6. Posušje - 2612 (8)
7. Široki Brijeg - 1678 (9)
8. Igman - 1228 (9)
9. Gosk - 894 (8)
10. Tuzla City - 562 (8)
11. Sloga - 512 (9)
12. Zvijezda 09 - 334 (8)
Čisto da pojasnim, Sarajevo je na vrhu zbog derbija (21000 gledalaca) gdje je sigurno bilo 7-8 hiljada navijača velikog Željezničara.
Osmi na tabeli, tri boda iznad crte, posjeta i dalje najveća. Veliki Željezničar, veliki Manijaci.![]()
Jedna Al Dzaberova kikica vrijedi više od svih tih polovnjaka.19vendetta87 je napisao/la: ↑10 dec 2023, 21:20Ko da gledam, stavio Hasica i Oliveiru na preko milion, a Sahinovica na 800 000...
- FKSDoGroba
- Kontakt:
- Meraak1921
- Kontakt:
Rodjeni komentarisu navijace i bakljade? E Boze sacuvaj .. rekord postavili ljudi, oni govore da treba redovnije palit? Hahahaha
Rođeni81 odličnu si temu otvorio s obzirom da malo malo štrumfovi nađu nešto u čemu su naj mislim da je jasno da i najmanje pale baklje na gostovanjima
Nije poenta u tome. I lažov može reć istinu. Fora je u tome da javnost otvoreno priča o vašem uspjehu. Ali gle čuda, ne analizira se fantastična igra, postava, pojedinci....nego ono zbog čega i jeste tu gdje jeste. Nego reci ti meni hoćete li Posušje nabit kao slogu ili je drugačiji dogovor?
Pa ok ako ti mislis da ne treba redovnije i da treba samo kuci paliti sto vise.Meraak1921 je napisao/la: ↑10 dec 2023, 21:32Rodjeni komentarisu navijace i bakljade? E Boze sacuvaj .. rekord postavili ljudi, oni govore da treba redovnije palit? Hahahaha
Debil.
#Voajeroljupci na respiratorima.
- napoleon72
- Kontakt:
Sve na stranu, al oni vjeruju da ce Al Tuwairi bit selektor Saudijske Arabije i da se za to obucava u Zeljkanu.

GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
Može li neko fakat naći sliku Manijaka u Banja Luci da je upaljena bar jedna baklja ?
Hahaha, ali fakat oni vjeruju u to. Strasno Boga mi.napoleon72 je napisao/la: ↑10 dec 2023, 21:44Sve na stranu, al oni vjeruju da ce Al Tuwairi bit selektor Saudijske Arabije i da se za to obucava u Zeljkanu.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
since 1973
Trenutno korisnika/ca: Daduli, dime, DoktorXabaras, Morpheus, MostarskiBijeli1, torbica, worchester i 24 gosta.