Premijer liga BiH - aktuelno
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Prva domaća na Grbavici nakon zimske pauze. Ovi što ne pjevaju još nisu tekst naučili.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- TMmanija2012
- Kontakt:
Gdje je prvu loptu sutnuo ,djavola bi njega prodao Wolfsburg da nije bilo nasnapoleon72 je napisao/la: ↑11 dec 2023, 20:43Prodao Wolfsburg, ne vi.TMmanija2012 je napisao/la: ↑11 dec 2023, 20:38Nama Wolfsburg proda kloca ko vi sve te vase talente i antitalente, jos pure Mirva mora pojesti kod Seje da uzme love za jedan transfer ko mi za Dzeku![]()

Ja vas ljudi nikako ne kontam. Raspravljati sa virtualom je jednako raspravljati sa djetetom koje je tek počelo sklapati rečenice. Pa frajer ne zna iz 9 brojeva izvući prosjek.
- TMmanija2012
- Kontakt:
Dzeko je jos aktivan igrac i babuka za te vase akademce
Evo sad ga Fener moze prodati Arapima za 5-10 miliona 

Prodaja Dzeke tema, covjek pred penzijom!! Pa Zeljkane rahmetli, jesi li ti normalan?? 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Odlican posao Sarajeva. Inace je bio poznat kao:

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
đeko dojuće bio sirotinja
Koševo širok greben
dođeš pošten, odeš je.ben
1 9 4 6
- TMmanija2012
- Kontakt:
Posto vi samo vjerujete transfermarketu Edin Dzeko vrijedi 4 miliona eura ili ti ga 8 milki KM
Penzos koDze babuka nas , kloc nas 

- TurkishAirlines
Ipak je broj u nicku, datum rodjenjaTMmanija2012 je napisao/la: ↑11 dec 2023, 20:45Ali je igrao u Zelji i mi dobro zaradilinofearhz je napisao/la: ↑11 dec 2023, 20:40**** te bog Dzeko u Zelji igrao prije 15 i kusur godina kakve ste vi budale vjecito od stare slave ziviteTMmanija2012 je napisao/la: ↑11 dec 2023, 20:38Nama Wolfsburg proda kloca ko vi sve te vase talente i antitalente, jos pure Mirva mora pojesti kod Seje da uzme love za jedan transfer ko mi za Dzeku![]()
![]()

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
The saddest thing in life is wasted talent.
Zaradio je Željo na Džeki(naknada za treniranje 5%, koju je djelio sa Teplicama), samo bih volio da mi stručnjaci kažu koliko je Džeko ukupno donio Želji, jer kada se sve sabere jedva prelazi Dalov transfer.TMmanija2012 je napisao/la: ↑11 dec 2023, 20:45Ali je igrao u Zelji i mi dobro zaradilinofearhz je napisao/la: ↑11 dec 2023, 20:40**** te bog Dzeko u Zelji igrao prije 15 i kusur godina kakve ste vi budale vjecito od stare slave ziviteTMmanija2012 je napisao/la: ↑11 dec 2023, 20:38Nama Wolfsburg proda kloca ko vi sve te vase talente i antitalente, jos pure Mirva mora pojesti kod Seje da uzme love za jedan transfer ko mi za Dzeku![]()
![]()

Onaj prica o prodaji Dzeke hahahahahahahah Sad ce 2024 godina oni i dalje o Dzekinoj prodaji
Ma daj nevjerovatno
Ma daj nevjerovatno
- TMmanija2012
- Kontakt:
Jeste li izracunali sve vase transfere
Ni blizu naseg procenta od Dzeke 

Nemoj psovati živ i zdrav bio.nofearhz je napisao/la: ↑11 dec 2023, 20:40**** te bog Dzeko u Zelji igrao prije 15 i kusur godina kakve ste vi budale vjecito od stare slave ziviteTMmanija2012 je napisao/la: ↑11 dec 2023, 20:38Nama Wolfsburg proda kloca ko vi sve te vase talente i antitalente, jos pure Mirva mora pojesti kod Seje da uzme love za jedan transfer ko mi za Dzeku![]()
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Za Bajica i Hadziahmetovica Zeljo je dobio ukupno preko 4 milionaTMmanija2012 je napisao/la: ↑11 dec 2023, 21:14Jeste li izracunali sve vase transfereNi blizu naseg procenta od Dzeke
![]()
Ali nebitno to je proslost
Daj sad da prodamo Sabica
Napravimo projekat od njega
Tek 17 napunio
Najbolje godine za vani otici
Oni sad prodaju, mi stali evo 2 godine
Ali siguran sam da ce se stanje popraviti
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 11 dec 2023, 21:28, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Saudijski investicioni fond - osnovan zbog ulaganja i razvoja Arapskog fudbala , države Saudijske Arabije , će razvijati Arapske igrače i staf tako sto će kupovati Željezničaru igrače za 500.000 k na mjesečnom nivou iz nama susjednih država Srbije, Hrvatske ili neke druge nacije.
Dakle osnovali se da bi razvijali mlade Arape i njih stipendirali po svijetu a sad će se okrenut politici finansiranja srbijanskih i hrvatskih polovnjaka u skoro pa najgoroj ligi na svijetu za Željezničar. Čime li ste ih to zadužili ? Recite
Dakle osnovali se da bi razvijali mlade Arape i njih stipendirali po svijetu a sad će se okrenut politici finansiranja srbijanskih i hrvatskih polovnjaka u skoro pa najgoroj ligi na svijetu za Željezničar. Čime li ste ih to zadužili ? Recite

Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Fakat bogarate i psujete previse u zadnje vrijeme, sta je reciH8Z7 je napisao/la: ↑11 dec 2023, 21:15Nemoj psovati živ i zdrav bio.nofearhz je napisao/la: ↑11 dec 2023, 20:40**** te bog Dzeko u Zelji igrao prije 15 i kusur godina kakve ste vi budale vjecito od stare slave ziviteTMmanija2012 je napisao/la: ↑11 dec 2023, 20:38Nama Wolfsburg proda kloca ko vi sve te vase talente i antitalente, jos pure Mirva mora pojesti kod Seje da uzme love za jedan transfer ko mi za Dzeku![]()

Inace na ovoj temi pogresnog naziva sve po starom. Ko o cemu ? duskica i njena ekipica od Zelji

Bahati mangup, za najlošije prvotimce ove sezone uzima milionske iznose.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Trenutno korisnika/ca: Proximic, VolimBiH96 i 20 gostiju.