Ofiraže - smijeh do suza

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Heller
Kontakt:

Re: Ofiraže - smijeh do suza

Post Postao/la Heller » 09 apr 2015, 15:28

U ovoj priči je još gore poslije, što pičim ulicom i na taksi štandu vidim jaranov taksi parkiran, i prilazim nako kad lik po cijem sam taksiju povratio unutra, psuje nam mater obojici. Jos jednom sam zaustavio taksi, ispred neka djevojka a on skuzi da sam ja i govori majke mi ne bi ti stao da sam znao da si ti. A lik gori od mene kad otvori dusu :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 10 apr 2015, 20:22

Gledam sto ovi postavljaju slike ovih razvijenih curica na temi za facebook i naumpade mi jedna scena od prije 2 godine.
Otis'o ja s drustvom na more (u Neum,gdje cemo drugo bez para otic' :mrgreen: ) i bili mi na onom betonu odmah kod hotela.Zajebancija,uzivanje i tako,kad jedan govori gledaj dobre cure.Kad neka cura od nas mozda 10ak metara,stvarno dobra,grudi masala,a sjedi sama,cita neke novine.
Poceli mi raspravljat koliko ona ima godina,svi govore oko 17-18,ovaj jedan zapeo da ima 20.
Kad taj isti ustade nakon par minuta i kaze odoh kupit sladoled.
Vraca se on kroz minut,nosi dva sladoleda i ode do nje,daje njoj sladoled,nesto joj rece bezveze i pita je koliko ima godina,kad ustaje neki stariji covjek sa peskira 2 metra od njih,dolazi do njih i govori "Sine,sta je bilo?",govori ona "Nije nista,baba,dobila sladoled",kad govori taj lik "Aaaa,bas fino,kakav dzentlmen."
Ovaj jaran zbris'o iste sekunde,a mi uuuumiiiiraali ovamo :lol: :lol:

I imala je 15 godina :lol:
#miasanmia

Ljiljani87
Kontakt:

Post Postao/la Ljiljani87 » 10 apr 2015, 20:34

schweinsteiger je napisao/la:Gledam sto ovi postavljaju slike ovih razvijenih curica na temi za facebook i naumpade mi jedna scena od prije 2 godine.
Otis'o ja s drustvom na more (u Neum,gdje cemo drugo bez para otic' :mrgreen: ) i bili mi na onom betonu odmah kod hotela.Zajebancija,uzivanje i tako,kad jedan govori gledaj dobre cure.Kad neka cura od nas mozda 10ak metara,stvarno dobra,grudi masala,a sjedi sama,cita neke novine.
Poceli mi raspravljat koliko ona ima godina,svi govore oko 17-18,ovaj jedan zapeo da ima 20.
Kad taj isti ustade nakon par minuta i kaze odoh kupit sladoled.
Vraca se on kroz minut,nosi dva sladoleda i ode do nje,daje njoj sladoled,nesto joj rece bezveze i pita je koliko ima godina,kad ustaje neki stariji covjek sa peskira 2 metra od njih,dolazi do njih i govori "Sine,sta je bilo?",govori ona "Nije nista,baba,dobila sladoled",kad govori taj lik "Aaaa,bas fino,kakav dzentlmen."
Ovaj jaran zbris'o iste sekunde,a mi uuuumiiiiraali ovamo :lol: :lol:

I imala je 15 godina :lol:

:rol: :rol:, dobro ga nije natjerao da je odma ženi :D
1921 !
05.06.1998

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 10 apr 2015, 20:43

Kad smo kod zena, nedavno ja s ekipom otiso u Sarajevo i tamo se pozdravio s jednom drugaricom, i ona mase drugu mom a izmedju njih jos jedan lik, mase on glupira se kad ga treba samo zaobidje :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Ista djevojka, jedan lik ima mozda 31 32 godine i ulece klizeci sere, kad treba mrtva hladna nas djedovi ne interesuju
Nullius in verba

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 10 apr 2015, 20:55

Sta je ovo k'o bosanska verzija greentexta? :mrgreen:
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 10 apr 2015, 22:05

Heller je napisao/la:Kad smo kod zena, nedavno ja s ekipom otiso u Sarajevo i tamo se pozdravio s jednom drugaricom, i ona mase drugu mom a izmedju njih jos jedan lik, mase on glupira se kad ga treba samo zaobidje :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Ista djevojka, jedan lik ima mozda 31 32 godine i ulece klizeci sere, kad treba mrtva hladna nas djedovi ne interesuju
Isto Song u dodjeli pehara :rol: :rol: :rol:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 10 apr 2015, 22:24

Unofficialpage je napisao/la:
Heller je napisao/la:Kad smo kod zena, nedavno ja s ekipom otiso u Sarajevo i tamo se pozdravio s jednom drugaricom, i ona mase drugu mom a izmedju njih jos jedan lik, mase on glupira se kad ga treba samo zaobidje :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Isto Song u dodjeli pehara :rol: :rol: :rol:
To je ta situacija, jos frajer salje poljupce, a mislim da čita forum, **** mi sutra sve :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Nullius in verba

ultrassa1921
Kontakt:

Post Postao/la ultrassa1921 » 11 apr 2015, 09:51

imali smo mi jednog ludog profu iz engleskog..i sad jedna treba odgovara za 2 na kraju godine i zavrsi ona i govori joj on dobro si znala evo ti 2 i sad drago njoj raduje se jbg nije pala i taman da sjedne na mjesto kad kaze brat "al zakljucna 1,vidimo se u augustu" :lol: :lol: :lol: i stvarno je lik obori axxaxaaxa
Manijaci Zeljini

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 12 apr 2015, 00:48

@sabinho pobijedio :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

AgentttB
Kontakt:

Post Postao/la AgentttB » 12 apr 2015, 00:54

Obrukah se prije par mjeseci na aerodromu u Geteborgu.Stojim ono u redu,čekam da predam pasoš i kartu,i dođe red na mene..Ona gospođa pruži ruku prema meni,a ja ne znam šta mi bi pa joj pruži ruku i pozdravi se sa njom,umjesto da joj uručim dokumente.Izgubi se žena na sekundu i odvali se smijati,pa i ja isto grohnu u smijeh,kontam manja je bruka ako se i ja smijem..
@francobaresi

-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.

brile
Kontakt:

Post Postao/la brile » 12 apr 2015, 13:06

Mozel ko naci onog sa onim bananama i sto kera hrani kobasicama

Na to sam plako
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !

SPARTANS FC

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 12 apr 2015, 15:28

Jednom pred polazak na faks, odem s roditeljima malo u kupovinu i hajd nesto odjece da kupim, dosli mi do dijela gdje su potkusulje i gace, sad mater mi govori da kupujem samo bijele i crne gace, lakse obrati, ali jok, moj caca naisao neke na prvu s nekim crtici fazoni na gacama, i kaze sine promjeni malo uzmi ove vesele, kad je uzeo jedne gace i rasirio ih kad tamo slika kako neki mrsavi lik guzi debelu zenu :D
Reko poslusacu ja mater :D
Sent from my Nokia 909

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 12 apr 2015, 15:30

zar ima i toga :eh: :eh: hahahaahahh

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 12 apr 2015, 16:02

ima, ja sam se sjebo, gaće normala, bijele, crne, bilo je i onih djecijih s ben ten, i eto prodavaci i takve stave

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 12 apr 2015, 18:00

Dok sam radio u domu zdravlja, u lab. dijagnostici, došla mi je nena i pitala šta treba da preda na šalteru kod mene. Ja reko citiram " Donesite vi meni uzorak urina ovdje, svakim danom sam do 12h i ništa se ne brinite".
Dolazi ona meni sutradan, nosi mi kanister pišaće i kaže opet citiram "Odvadi sebi sine koliko hoćeš, pa mi vrati kanister" i ode žena odmah. :facepalm:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 12 apr 2015, 18:05

HariTz je napisao/la:Dok sam radio u domu zdravlja, u lab. dijagnostici, došla mi je nena i pitala šta treba da preda na šalteru kod mene. Ja reko citiram " Donesite vi meni uzorak urina ovdje, svakim danom sam do 12h i ništa se ne brinite".
Dolazi ona meni sutradan, nosi mi kanister pišaće i kaže opet citiram "Odvadi sebi sine koliko hoćeš, pa mi vrati kanister" i ode žena odmah. :facepalm:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 14 apr 2015, 11:35

:lol: :lol: :lol:
Zadnja izmjena: Mokroguz, dana/u 14 apr 2015, 22:05, ukupno mijenjano 1 put.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

ChaosX
Kontakt:

Post Postao/la ChaosX » 14 apr 2015, 17:52

Ajd' da i ja jedan :D

Bio l'jep dan, zove stara napolje da se tepisi ribaju.
Znam da to nije samo 1 tepih, da mi valja makar 2h ribat, pa iznesem na balkon zvucnike
Namjestim sebi muziku i odvrni, te se bacim na ribanje.
Prošlo je i više od 2h, uvjek ima oko kuće posla, muzika ispjevala svoje(ugaseno/smanjeno).
I ja radim tako, kad odjednom cujem neko jaukanje/jecanje
Ma reko umisljam. Kad sve glasnije i glasnije(neko je *ebe), ja trci ispred kuče, kad jecaji dolaze iz zvučnika.
Stari zasjeo, pustio zanimljivosti(rnjavupo) i posto nije baš čuo dobro(zvučnici napolju) pojač'o ko gospodin.

Nisam izas'o iz kuće narednih mjesec, samo kad moram, sramota me komšija i danas dan pogledat.

:oops:

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 14 apr 2015, 18:06

A daj jbte :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 14 apr 2015, 18:08

:lol: :lol:

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Jabroni, jasmin10, Sheyi i 9 gostiju.