Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - opcenito
Sta nas ocekuje u sezoni 14/15 ostaje da vidimo, a sve to gledamo u natavku serijala "Lutvine vragolije u PL BiH".
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
U jednoj pjesmi kaže "ti sebe ne možeš skontati", e to tebi savršeno odgovara jer ni sam ne znaš za koga navijaš.habib je napisao/la:opet se ovaj iz jagomira javlja jesu vam to upalili wi fi ?fcsforever je napisao/la:Dzanelemi je napisao/la:Dobro da su radili neke tematske eimisije sa Siljkom, Osimom, Muharemovicem onda sigurno ne bi bili odron...
Boli na qrac sto je nekom odron... mi imamo svoju TV koja nas ispostuje svaki put, kako ni sami sebe ne bi...
A vi ganjajte/sanjajte CNN, Skysport, Sportklub...
sa Lutvom ce raditi najgledaniju emisiju...DAJ SAPU
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
Habib navija za Želju, samo mu brat navija za Sarajevo..
Habib je prava momčina i treba da bude uzor bratu.Forza Habib
Habib je prava momčina i treba da bude uzor bratu.Forza Habib
Ja te volim, volim Željo..
Lutvo i napadacki.Elegant je napisao/la:Sta nas ocekuje u sezoni 14/15 ostaje da vidimo, a sve to gledamo u natavku serijala "Lutvine vragolije u PL BiH".
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Ružnog kera, subhanallah. 
Brata mi i Lutvo ofalio skroz, pola ga nema
Hajd sto nemate za vode i struje, sto vas tuzi ko stigne...al zar nemate i da kera hranite.
Teski oblaci se nadvili nad Grbavicom.
Lutvo izdrzi. Bice za hrane barem.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
- SarajlijaTM
Ima'l administracije na vidiku? il se nastavlja pitarski vrtić po temama.

Sta ti znas,pa avatar ti se nije htio primiti,a nesto objasnjavasKrokodil je napisao/la:Ružnog kera, subhanallah.
Re: Odg: Premijer liga BiH - opcenito
Lutvo se hrani bolje od tebeAdiFKS je napisao/la:Brata mi i Lutvo ofalio skroz, pola ga nemaHajd sto nemate za vode i struje, sto vas tuzi ko stigne...al zar nemate i da kera hranite.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Nemoj tako, legnu nekad viršle ko budali šamarpile87 je napisao/la:Lutvo se hrani bolje od tebeAdiFKS je napisao/la:Brata mi i Lutvo ofalio skroz, pola ga nemaHajd sto nemate za vode i struje, sto vas tuzi ko stigne...al zar nemate i da kera hranite.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Al zato vam igraci nemaju hljeba da jedu, ni vode poslije treninga da se tusiraju.
Kvalitetno si poentirao, i zapravo to je sustina problematike.
Al' neka, samo da Amar nastavi tu diktaturu kod vas, a vi ideopoklonstvo. Navijam za to.
Kvalitetno si poentirao, i zapravo to je sustina problematike.
Al' neka, samo da Amar nastavi tu diktaturu kod vas, a vi ideopoklonstvo. Navijam za to.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
- SarajlijaTM
A caritas i merhamet im uplatili avion za 56 ljudi i smestaj u skoplju. Nisu tu cista posla,amar hapa lovu i ceka da se ispali.AdiFKS je napisao/la:Al zato vam igraci nemaju hljeba da jedu, ni vode poslije treninga da se tusiraju.![]()
Kvalitetno si poentirao, i zapravo to je sustina problematike.![]()
![]()
Pa kako vam ne dosadi vise pisati gluposti??? Al' fkt? Jbt,znam covjeka koji je jedan od glavnih u ep i aminuje iskljucenje struje vecim duznicima i potrosacima.Inace pitar do ja.ja.
Zeza mene za to iskljucenje jednom,pa onda veli posteno, "a morao sam i ovim mojima u isto vrijeme iskljuciti,nisu ni oni neke platise,posao je posao",znaci doslovno tako...
Btw.od dolaska Siljka na mjesto direktora,sve ide uredno i neke stvari cak i brze nego raja misle.A pred kraj godine sljedi iznenadjenje.nekome ugodno,nekome neugodno.A do tad psssst...
Navijaj, ne zna se još koliko ćete dana biti uspješniji klub od Želje, za sada 7 dana od prošlog četvrtka, možda vam je i kraj večeras šta misliš? Onda vam se valja vratiti surovoj realnosti 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ma čuj pametnice moje lijepe, on kofol nešto provaljuje, šta li?SarajlijaTM je napisao/la:Ima'l administracije na vidiku? il se nastavlja pitarski vrtić po temama.
Sta ti znas,pa avatar ti se nije htio primiti,a nesto objasnjavasKrokodil je napisao/la:Ružnog kera, subhanallah.![]()
![]()
Neka igre pocnu !!
Najbolja i najjaca liga na svijetu !!
Sretno svim ekipama
Najbolja i najjaca liga na svijetu !!
Sretno svim ekipama
Normalno samo plati on će rođenu majku prenositi, a Vi to sve plaćate iz tuđeg đepa to jest iz đepa utrpanog lika malca, ništa sami niste u stanju da stvorite sve napadna propaganda i hvala, hvalite me moja usta eto na taj fazon i zato Vas niko živ ne voli, i zato ste odvratni i zato jer ste fakat vještački i to svaki normalan čovjek zna.lafomamone je napisao/la:Kada dodjete u situaciju ili priliku da vas Maki prenosi onda imate pravo da kritikujete, do sada ste samo nijemi posmatraci i dezurna kmecala
Utakmica olimpic zeljezimicar na bht pocinje u 5 a prenos 16:45, u nedjelju na teletekstu od 22_35 do 23:35 sat vremena piše premier liga bih, jesu li to konačno skontali malo više posvetiti se prenosima a ne samo otaljavati posao i uključivati se 1 prije početka
Gdje ce biti prenosi na kojim kanalima ?????? utakmice 1. kola i koje ?
Zeljo na BHT-u, a sarajevo na AreniEdoBa je napisao/la:Gdje ce biti prenosi na kojim kanalima ?????? utakmice 1. kola i koje ?
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
a nista na onom Premijer liga Bih kanalu ?? :OOOanonimni je napisao/la:Zeljo na BHT-u, a sarajevo na AreniEdoBa je napisao/la:Gdje ce biti prenosi na kojim kanalima ?????? utakmice 1. kola i koje ?
Pa nema sta biti jer Moja TV obicno prenosi gostujuce utakmice sarajevskih klubova, a one (odnosno ova sa Otoke) su ovo kolo na TV-u
Zadnja izmjena: anonimni, dana/u 02 avg 2014, 10:40, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.