FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 12 mar 2015, 14:13

Sjetite se nase price pred derbi i kako smo mudro prebacili ulogu favorita na komsije sto nam je kasnije i donijelo rezultat.
Vidite sta je mudra izjava, malo smijesna ali mudra:
Smatram da su nas nadigrali sinoć, da su i dalje favoriti za prolaz u polufinale i da smo mi autsajderi.

A nama smeta ako za sebe kazemo da nemamo tolike sanse za neki uspjeh, odmah ide prica ne treba nam taj gubitnicki mentalitet.

Ja se samo nadam da je i Meho svjestan da mi vise nismo favoriti uopce a kamo li apsolutni.

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 12 mar 2015, 14:22

hilmo je napisao/la:Sjetite se nase price pred derbi i kako smo mudro prebacili ulogu favorita na komsije sto nam je kasnije i donijelo rezultat.

Ja se samo nadam da je i Meho svjestan da mi vise nismo favoriti uopce a kamo li apsolutni.
e pa vala ako si zaista bolji i u boljoj situaciji, pa makar i za 10%, krit se i prebacivat uloge favorita na nekog slabijeg je za luzere, tu nesto nije sve kako treba, ides na na jako a sa cime, ne vjerujes toliko u sebe i svoju ekipu, priznaj sebi posteno, bolji smo u boljoj situaciji idemo po pobjedu (naravno danas u fudbalu svi su sa sansama, precesto bolji ne dobije ali u konacnici bolji objektivno ostvari bolji plasman), ako ne dodje, dogodi se neuspjeh, idemo dalje samo jako i max ozbiljno do kraja u borbu za zeljeni cilj.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Iceman100
Kontakt:

Post Postao/la Iceman100 » 12 mar 2015, 14:35

Dajte ba, izgubili smo tekmu, moralo se i to desit, bolje što je sad, i ova tekma, i to kup, nego prvenstvena neka, ovo je sport, fudbal.... Pritisak je ogroman, očekivanja visoka, veliki su ulozi, i svi dušmani su čekali da kiksamo da se naslađuju, al ovo nas može učinit jačim samo, ispravit greške, naučit da ne smijemo sebi dozvolit bilo koga da podcijenjujemo, ma kolko slab protivnik bio, i izbacit ''naš'' mentalitet ''zvijezde'', opet nam se nažalost događa ko i prošlih godina kad smo najjači i imamo sve u svojim rukama, padamo...... Jednostavno se vidilo sinoć da nam je odbrana preloša, kovačević jednostavno nije materijal za nas, tatko, ima srce ko trebević, ma kolko god ga raja gotivila, al realno nema on iskustva i kvaliteta za OVO Sarajevo, protić zaluto ovdje, barić sem centaršuta, loš igrač, škart, uprava nije odgovorila na odlazak dupovca, zamjenom nekom, bojim se da će nam se od glavu možda odbit to,bandovića podhitno na klupu, ne može ono više onako, po ko zna koji put nam se s njim ono dešava, velkoski je demotivisan lik, ko da je utučen, gubi se, nestane na terenu, ne znam što..... Al mam povjerenja u kodru 101% da će posložit kako treba.... :salut:

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 12 mar 2015, 14:37

Suspendovan Cuic, velike nam koristi od toga...
Savez napolje, Begicu mamice ti se naebem. :guz:
1946

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 12 mar 2015, 14:41

Svi nas mogu pobijedit, samo vi ne mozete :)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

Western
Kontakt:

Post Postao/la Western » 12 mar 2015, 14:43

Da se odma razumijemo Sarajevo je uz Sioki i Zrinjski jedan od favorita za titulu i ne treba omalovazavati Sarajevo. ALI Sarajevo uopste nije jako kako se to prikazuje u medijima. Javna tajna je koji su portali placeni da pisu o Sarajevu. Ja ih prozivati ne zelim niti me to interesuje.

Samo ovaj forum je veoma nerealan. Citam komentare nakon poraza. Kaze lik da ga ne citiram "glat prolazimo" drugi rece "oderacemo ih sljedece dvije" treci kaze 10 puta smo bolji. Sve je to moguce ali primis 2 gola iz nijedne sanse. Da se razumijemo onaj slobodnjak nije sansa onaj drugi go isto tako nije sansa. Eh sad zamisli da ti se stvore 3-4 sanse? Kako mozes reci da glat prolazis? Navijacki se nadati i tako treba ali titulu u ovoj ligi uvijek uzima najprizemljeniji klub. A cini mi se da je to ove godine Siroki.

Da Sarajevo igrao kao sto se reklamira u medijima ni grupna faza lige prvaka ne bi bila upitna. A Sarajevo uopste ne igra onako kako se prica tj. pise. A shvatio sam da je Selimovic doveo Ibrakovica da se on ne bi mora blamirati sa ovim izjavama.

I jos nesto nemojte sami sebe lagati. Nije sudija kriv niti je bilo penala nego su krivi oni sto su zicere fulili a zicera je bilo. Hocete penal za cist start na loptu pa onda za napucane lopte. Treba biti realan.

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 12 mar 2015, 14:47

Prošli smo atromitos nakon poraza na koševu
Prošli smo haugesund nakon poraza na koševu

Proci cemo i Borac!
Poraz jeste tezak, ponajvise zbog 8 000 ljudi koji su došli na Koševo, ali Boze moj, svakome se desi neki poraz, a iz ovog a treba izvuci neke pozitivne stvari. Npr. napokon da se okanemo trpanja Bandovića na gol, jer nije kvalitet za SARAJEVO.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 12 mar 2015, 14:48

Western, nek si nam otvorio oci , hvala ti sto postojis prosvjetitelju...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 12 mar 2015, 14:52

Opet kažem, sreća sreća što nam se ova škola desila sinoć, a ne u subotu. U kupu i da ispadnemo sad halal bilo, samo nek' titulu uzmemo ove godine. Hebo kup realno, u revanšu probati dobiti ako ne bude išlo, nema veze. Možda najveći gubitak koji nam donosi ovaj poraz je smanjenje posjete u subotu. I one sinoćnje gužve na ulazima i čekanje za kupovinu karti je bilo :facepalm:

I da, ja ne znam za vas ali ja od jutros kako sam se probudio sad samo čekam subotu ko da smo sinoć Borac ispratili sa tri komada :lol:

Za kraj, Tomislave Ćuiću sjetim ti se svega što ti je drago. Toliko.
1946

bv071
Kontakt:

Post Postao/la bv071 » 12 mar 2015, 14:56

u pravu si mali, ogromna je razlika u mentalitetu. Ti visis na temi mog kluba, dok mene za tvoj boli ku*ac. Razlika je ocigledna.

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 12 mar 2015, 14:58

Manje vise sve se reklo o utakmici, ne mozes izaci na teren i odmah upisati pobjedu, vrlo los pristup, nadam se da su igraci skontali da se moraju izboriti za pobjedu, da nece samo doci! Protic nije igrac za nas, to sam uvijek govorio, spor za beka a nema ni snage ni centarsuta kako treba, Puzigaca bolji 100 puta
Sreca pa je na neki nacin kup bio, moze se ispraviti u revansu iako ce biti tesko, ovako da je ligaska utakmica bila tesko da bi negdje nadoknadili bodove!

Ne treba sad padati u ocaj i stvarat negativnu energiju, ovu ekipu podrzati svi zajedno do cilja!

Sto kaze Okic: Idemo dalje zajedno
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 12 mar 2015, 15:01

Western je napisao/la:Da se odma razumijemo Sarajevo je uz Sioki i Zrinjski jedan od favorita za titulu i ne treba omalovazavati Sarajevo. ALI Sarajevo uopste nije jako kako se to prikazuje u medijima. Javna tajna je koji su portali placeni da pisu o Sarajevu. Ja ih prozivati ne zelim niti me to interesuje.

Samo ovaj forum je veoma nerealan. Citam komentare nakon poraza. Kaze lik da ga ne citiram "glat prolazimo" drugi rece "oderacemo ih sljedece dvije" treci kaze 10 puta smo bolji. Sve je to moguce ali primis 2 gola iz nijedne sanse. Da se razumijemo onaj slobodnjak nije sansa onaj drugi go isto tako nije sansa. Eh sad zamisli da ti se stvore 3-4 sanse? Kako mozes reci da glat prolazis? Navijacki se nadati i tako treba ali titulu u ovoj ligi uvijek uzima najprizemljeniji klub. A cini mi se da je to ove godine Siroki.

Da Sarajevo igrao kao sto se reklamira u medijima ni grupna faza lige prvaka ne bi bila upitna. A Sarajevo uopste ne igra onako kako se prica tj. pise. A shvatio sam da je Selimovic doveo Ibrakovica da se on ne bi mora blamirati sa ovim izjavama.

I jos nesto nemojte sami sebe lagati. Nije sudija kriv niti je bilo penala nego su krivi oni sto su zicere fulili a zicera je bilo. Hocete penal za cist start na loptu pa onda za napucane lopte. Treba biti realan.
Nemoj nam ti oči otvarati molim te.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 12 mar 2015, 15:07

Sad nam strucnjaci otvaraju oci :facepalm:

Pa ako se sjetite istu su nam pricu pricali i u europi dok smo igrali kako nas medijski dizu i kako se sami dizemo a dosli smo do play-offa.

Ovo su obicni bolesnici koji izlaze samo da bi lijecili svoje komplekse ovde i pisu samo kada kiksamo, ali dode dan kada iste te bolesnike klepimo po usima i to ih klepi upravo igrac kojeg ovaj strucnjak @CARSON ovde ponizava.

Nije vam lako znamo, tesko je gledati na to da gradski rival ima svemirske sponzore za nasu ligu kao sto je Turkish Airlines i ovakve igracine,gradi akadamiju,najbogatiji u ligi, planira rekonstrukciju stadiona itd. nemate druge nego pljuvati a nas boli neka stvar i za vas i za vas klub, ohladite malo bice vam lakse.
Ti si opet šampion !

Western
Kontakt:

Post Postao/la Western » 12 mar 2015, 15:08

Necu Hilmo ne boj se. Borac ce i drugi premijerligasi. Ja za to nisam placen. Ja imam posao, familiju i karijeru i ne zivim od foruma. A ti prebroj svoje komentare. A ja cu se svaki drugi mjesec prijaviti da vidim sta se ovdje pise.

Odoh malo na zrak i da mi se kosti ugriju ubi ovo hladjnje obolit cu.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 12 mar 2015, 15:15

Western je napisao/la:Necu Hilmo ne boj se. Borac ce i drugi premijerligasi. Ja za to nisam placen. Ja imam posao, familiju i karijeru i ne zivim od foruma. A ti prebroj svoje komentare. A ja cu se svaki drugi mjesec prijaviti da vidim sta se ovdje pise.

Odoh malo na zrak i da mi se kosti ugriju ubi ovo hladjnje obolit cu.
Aha..
Znači ni po forumu ne smijemo pisati jer ispada da imamo samo virtuelni život...
Svoj ti pos'o!!!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 12 mar 2015, 15:23

Ako u subotu bude branio opet Gianluigi Bandovic ja odoh kuci odmah! Pa ne mogu ja vise njegovih brukanja podnijeti, a ni moji zivci. Ne mogu da strepim zbog njega svaki put kad protivnik dođe u poziciju da sutira na nas gol. Nikad mi se nije gadio nijedan nas igrac, pa cak ni Melunovic zvani Penal, ali Bandovica ne mogu da gledam a da mi neka mucnina ne dođe vise.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 12 mar 2015, 15:27

[quote="joker90"]Ako u subotu bude branio opet Gianluigi Bandovic ja odoh kuci odmah! Pa ne mogu ja vise njegovih brukanja podnijeti, a ni moji zivci. Ne mogu da strepim zbog njega svaki put kad protivnik dođe u poziciju da sutira na nas gol. Nikad mi se nije gadio nijedan nas igrac, pa cak ni Melunovic zvani Penal, ali Bandovica ne mogu da gledam a da mi neka mucnina ne dođe vise. [/b]

[/quote]
:thumbup: isti sam ti...

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 12 mar 2015, 15:29

pustite dusmane i ignoristite ih vidite da su jedva docekali 5 minuta da proslave poraz Sarajeva i to puno govori o njima, mi imamo svoje ciljeve i idemo dalje, svakom se desi kiks, ako nista dosao je u pravo vrijeme i sto je jos bitnije u kupu !!!
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 12 mar 2015, 15:38

Ostrakovic i Delac su registrovani, tako da ocekujem i ja da ne gledam vise Bandovica na nasem golu
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 12 mar 2015, 15:50

Iste cijene u subotu kao jucer. Ima istok i od 10 maraka gdje prihod ide u humanitarne svrhe za izgradnju roditeljske kuce.
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: belosevic23, laznokrilo i 7 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []