Sigurno da bi se neko iz kluba trebao oglasiti povodom ovih cinjenica. Ne znam da li je to, ali moguce da nismo ispostovali sporazum o odgodi placanja ili kako vec, valjda smo to potpisali sa poreznom kad je bio uvijet za igranje u Evropi?zaboljisportuBiH je napisao/la:druže to i ja napisah maloprije ali nisam baš znao datum, ali sam znao da je nedavno bilo. Zato mi sad ništa niej jasno. Valjda će neko iz kluba demantovati ili potvrditi.H-beg je napisao/la:Na dan 30.06.2012. na spisku duznika preko milion KM nas nije bilo, dok su Sarajevo, Sloboda i Celik tada imali isti dug kao i sad. Ispade da nam se dug za 6 mjeseci povecao za vise od milion maraka.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga, u mom' srcu jedna ljubav i ne postoji druga, volim te Željo, tvoj Manijak s' Juga !!!
- ficobahtic
- Kontakt:
Rezultati su tu, rekao bih nikad bolji u poslijeratnoj istoriji. Odgovori ti meni zasto onda nema gledalaca? Nemoj misliti da sve ovo sto ja navodim nije usko povezano, vise sponzora vise para...itd..itd..SarajlijaTM je napisao/la:Jarane,ne znam da li ides na tekme ili ne,mislim ni ne interesuje me,ali da ti postavim jedno banalno pitanje.ficobahtic je napisao/la: Neko je zadovoljan, neko ne. Vecina nas ne trazi ni skupine lige prvaka ni lige europe, ali malo vise transparentnosti nije na odmet! Naravno da je vecina navedenog opravdano ali evo recimo za sponzore, pa necemo mi navijaci traziti ulagace, zma se ciji je to posao. Ljudi iz uprave kaskaju za strucnim stabom i rezultatima, a morali su iskoristiti povoljan momenat i privuci gledaoce, sponzore itd! Mozemo li povuci paralelu, u zadnje tri godine i konkretno reci sta je uprava dobroga donijela!?
Kad gledas utakmicu,jel citas sta pise na reklamama,brojis posjetioce i kontas koliko ima love od toga ili posmatras,gledas,ona 22 covjeka sto dole trckaraju i ganjaju loptu ?![]()
![]()
![]()
Koji ce meni klinac ti podatci oko uprave,koliko je para leglo i koliko treba da legne i sl,meni kao navijacu,gledaocu,posmatracu?
Sta imam od toga i da znam to?
A kakve stete od toga sto ja ne znam te podatke?
Edit: cuj radi manjka transparentnosti nema raje,e vecu glupost odavno nisam cuo,boze sacuvaj sta sve ljudi nece lupati![]()
![]()
Sta imas od toga sto meni repliciras, cekaj onda da istrce ta 22 igraca i uzivaj!
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!
Boli me qujac za porez i rad uprave,imaju ljudi sto su zaduzeni za to,a vecina ovdje je maloljetna i razglaba o finansijama a srednje jos nemaju zavrsene,samo da postavim pitanje za sta ste vi: da se skine dug a da pritom ne osvojite nista ( a kako otplatiti ako nema para od Evrope i transfera igraca)ili da uzimamo trofeje pa cemo mozda nekad rijesiti pitanje duga.Ja mislim da je bolje za nas da pustimo ove ljude da na miru rade svoj posao a da mi navijaci trazimo samo rezultate ......ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI
sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001
- ficobahtic
- Kontakt:
za plate manje vise, ni mene nesto osobito ne zanima to, ali treba nam akcije i to svakodnevno. Marketing, tv i radio reklame, najave utakmica, neke nagradne igre, bezbjedonosni aspekt, itd... Moramo privuci obicnog gledaoca koji ima pare a nije to neki bauk, pa da se sa malo ulaganja dobije dvostruko vise. Svi kazu neka, budimo strpljivi, doci ce sve na svoje i ja se nadam da hoce, ali cinjenica je da stagniramo jer pomaci su skoro pa nevidljivi!bob je napisao/la:a vidi opce poznato da uprava kaska za strucnim timom tu se slazem a nadam se da ce se kroz godine to promjeniti , puno se prica o tim sponzorima kako ih nema kako uprava ne radi po tom pitanju al mene zanima ko ih ima u ovoj ligi evo svi hvale ovaj siroki kako su najorganizovaniji itd. al nesto ne vidim da su im sponzori toliko jaci u ove tri godine jer bi se onda i rez. vidili , a sta je uprava donjela pa eto svake god. imaju pripreme po mjeri , valjda isplacuju igrace ove tri god. koji su nam donjeli ove trofeje nek neko upucenije kaze vise u vezi uprave , jer mene iskreno ne zanima ko koliko ima platu i slic. samo rezultati me zanimaju kao navijaca ...ficobahtic je napisao/la:Neko je zadovoljan, neko ne. Vecina nas ne trazi ni skupine lige prvaka ni lige europe, ali malo vise transparentnosti nije na odmet! Naravno da je vecina navedenog opravdano ali evo recimo za sponzore, pa necemo mi navijaci traziti ulagace, zma se ciji je to posao. Ljudi iz uprave kaskaju za strucnim stabom i rezultatima, a morali su iskoristiti povoljan momenat i privuci gledaoce, sponzore itd! Mozemo li povuci paralelu, u zadnje tri godine i konkretno reci sta je uprava dobroga donijela!?bob je napisao/la: ne znam kako je tesko priznati da smo daleko od kluba koji bi napravio neki iskorak u europi , mislim stvarno svi ocekuju svake godine neki uspjeh al realno daleko smo mi od toga , ovo sto sad postizemo je super a za europu treba ozbiljna fin. inekcija sto je u danasnjim uslovima ne realno , mozemo se nadati nekoj sreci kroz zdrijeb pa proci dva kola i to je to , sto se tice transparentnosti meni je ok prije nije bila praksa za koliko smo prodali igraca i slicno dok danas jeste na sjednici kad je bila krajem pros. god. izneseni su finansijski detalji itd. ovi dugovi sto se tice poreza vjerovatno su na stand by poziciji dok se vjerujem makar dijelom isplacuju ostala zaduzenja tako da to nije relevantno inace kako bi dobili licencu ako se neizmiruju obaveze , jednostavno treba biti zadovoljan sa ovim jer bog zna u kakvim uslovima rade ljudi u klubu tj. kakava je besparica danas , da smo klub koji zaradi desetak miliona godisnje , da imamo jake sponzore i slicno onda bi se moglo diskutovati i srati gdje su pare ovako prihvatiti realnost i nastaviti graditi nesto a na dobrom smo putu ...
-
- Kontakt:
Opet nam bacaju prašinu u oči što se tiče gradnje stadiona 

svakako je pauza, nek se makar supljira u vezi stadionasamozeljo1987 je napisao/la:Opet nam bacaju prašinu u oči što se tiče gradnje stadiona

Metropole
jedino kod nas rasprava o dugu prema drzavi,na ostalim stranicama nikog zivog ne interesuje,s tog molim admina da napravi stranicu poreska potrazivanja drzave od bh klubova a da nasa stranica bude samo vezana za fudbal

@ublehas
Ja sam bas realno sagledao neke stvari.Zaradili smo dosta para od evrope,prodali smo par igraca i to je osnova da se dovedu dva - tri kvalitetna igraca. Oslobodis se nekih igraca koji primaju pare za nista Colic,Ramic,Tomic,Pehilj,Cutuk pa prije toga Drakul primao platu pola godine nije odigrao 2 minute i jos dosta slicnih primjera.
Svaka cast za trofeje daBogda mi nastavili ovako jos dugo godina,ali isto tako nije na odmet iznijeti neke stvare koje se rade skroz naopako.
Cinjenica koje su se pisala da nema igraca za nas,da nema igraca s kvalitetom i da KAO nece da potpise na vise godine su price za malu djecicu.
Sta ce nama Smajic,kakve mi koristi imamo od njega?Ovdje je dvije godine a nije odigrao dvije utakmice posteno.Povrijeden svakih tri dana,bacanje pare.
Jedino dobro u posljedne vrijeme je dovodenje Kvesica i vracanje Bekrica,ostalo su sve zive fule.
Osvajamo trofeje,ali mi ne mozes reci nikako da si i jednu utakmicu izasao s Grbavice zadovolja.Svaka je utakmica bila JEDVA,ovo je ono ako pisemo realno i necemo da se lazemo.Ne zanimaju me uopce ovi sto ce doci na temu i provocirati,ali ako pisemo pisimo realno.
Za dobru igru,potrebni su kvalitetni igraci i tu se prica zavrsava.
Ja sam bas realno sagledao neke stvari.Zaradili smo dosta para od evrope,prodali smo par igraca i to je osnova da se dovedu dva - tri kvalitetna igraca. Oslobodis se nekih igraca koji primaju pare za nista Colic,Ramic,Tomic,Pehilj,Cutuk pa prije toga Drakul primao platu pola godine nije odigrao 2 minute i jos dosta slicnih primjera.
Svaka cast za trofeje daBogda mi nastavili ovako jos dugo godina,ali isto tako nije na odmet iznijeti neke stvare koje se rade skroz naopako.
Cinjenica koje su se pisala da nema igraca za nas,da nema igraca s kvalitetom i da KAO nece da potpise na vise godine su price za malu djecicu.
Sta ce nama Smajic,kakve mi koristi imamo od njega?Ovdje je dvije godine a nije odigrao dvije utakmice posteno.Povrijeden svakih tri dana,bacanje pare.
Jedino dobro u posljedne vrijeme je dovodenje Kvesica i vracanje Bekrica,ostalo su sve zive fule.
Osvajamo trofeje,ali mi ne mozes reci nikako da si i jednu utakmicu izasao s Grbavice zadovolja.Svaka je utakmica bila JEDVA,ovo je ono ako pisemo realno i necemo da se lazemo.Ne zanimaju me uopce ovi sto ce doci na temu i provocirati,ali ako pisemo pisimo realno.
Za dobru igru,potrebni su kvalitetni igraci i tu se prica zavrsava.
- SarajlijaTM
Ok,pametnjakoviću,obrazlozi svoju tvrdnju argumentima...Zeman je napisao/la:Bravo, napisao si jedan od glupljih postova u historiji ne samo ovog foruma, nego interneta uopšte. Ne mislim na @bahtica, nego na tebe. Da ne bi bilo zabuneSarajlijaTM je napisao/la: Jarane,ne znam da li ides na tekme ili ne,mislim ni ne interesuje me,ali da ti postavim jedno banalno pitanje.
Kad gledas utakmicu,jel citas sta pise na reklamama,brojis posjetioce i kontas koliko ima love od toga ili posmatras,gledas,ona 22 covjeka sto dole trckaraju i ganjaju loptu ?![]()
![]()
![]()
Koji ce meni klinac ti podatci oko uprave,koliko je para leglo i koliko treba da legne i sl,meni kao navijacu,gledaocu,posmatracu?
Edit: cuj radi manjka transparentnosti nema raje,e vecu glupost odavno nisam cuo,boze sacuvaj sta sve ljudi nece lupati![]()
![]()
Najlakse je lupetati,bez osnove
@fico-navijaca/gledalaca nema zbog milion stvari,a mislim da je najmanji broj onih koji ne dolaze radi nedostatka transparentnosti
Razabu bas bi volio da cujem kolio imas godina? a ja cu ti odgovriti zasto raje nema zato sto mi nismo fudbalska nacija brzo se svega zasitimo pprvu sezonu koju smo uzeli nije bilo mjesta< na tribini ali ne brini se ti za posjetu protiv sirokog na onoj hladnoci je bilo 8000-9000 hiljada samo jos da se poprve ulovi na tribini i to ce biti to
- ficobahtic
- Kontakt:
1 razlog je ekonomska situacija opcenito u drustvu a ostalih 999 999 je sto se uprava ponasa bahato i amaterski u svakom pogledu. Ne mogu da vjerujem da se raspravljamo o radu uprave? Zar postoji neko ko bar malo poznaje situaciju u nasem klubu a da je zadovoljan radom uprave???SarajlijaTM je napisao/la:Ok,pametnjakoviću,obrazlozi svoju tvrdnju argumentima...Zeman je napisao/la:Bravo, napisao si jedan od glupljih postova u historiji ne samo ovog foruma, nego interneta uopšte. Ne mislim na @bahtica, nego na tebe. Da ne bi bilo zabuneSarajlijaTM je napisao/la: Jarane,ne znam da li ides na tekme ili ne,mislim ni ne interesuje me,ali da ti postavim jedno banalno pitanje.
![]()
![]()
![]()
Najlakse je lupetati,bez osnove
@fico-navijaca/gledalaca nema zbog milion stvari,a mislim da je najmanji broj onih koji ne dolaze radi nedostatka transparentnosti
- ficobahtic
- Kontakt:
Preko tri godine je ova uprava na celu FK Zeljeznicar, pa sta su to popravili vezano za uslove, i ne samo uslove bilo sta? Ispadas smijesan jer branis sut Bekrica sa 11m, tj branis neodbranjivo!CARSON je napisao/la:Razabu bas bi volio da cujem kolio imas godina? a ja cu ti odgovriti zasto raje nema zato sto mi nismo fudbalska nacija brzo se svega zasitimo pprvu sezonu koju smo uzeli nije bilo mjesta< na tribini ali ne brini se ti za posjetu protiv sirokog na onoj hladnoci je bilo 8000-9000 hiljada samo jos da se poprve ulovi na tribini i to ce biti to

EDIT
Kakva smo mi to nacija hokejaska, vaterpolo, ma daj...
- SarajlijaTM
ti imas svoje misljenje,ja svoje,da ne bi tako u nedogled,ja cu se interesovati za pojacanja,ti za transparentnost...
uprava bi uvjek mogla biti bolja,al osvrni se oko sebe i pogledaj gdje zivis,daleko smo mi od bliskog zapada. a kad se sjetim godina prije ove uprave,zlatni su mi
P.S.-da hoce 6 sati da se zanimamo o tekmi,a ne o ovim glupostima
uprava bi uvjek mogla biti bolja,al osvrni se oko sebe i pogledaj gdje zivis,daleko smo mi od bliskog zapada. a kad se sjetim godina prije ove uprave,zlatni su mi
P.S.-da hoce 6 sati da se zanimamo o tekmi,a ne o ovim glupostima
osvojene 2 titule i 2 kupa meni dosta a ponavljam smarate o finansijama bezveze.........idi u klub i zali se a ne ovdje sa rajomficobahtic je napisao/la:Preko tri godine je ova uprava na celu FK Zeljeznicar, pa sta su to popravili vezano za uslove, i ne samo uslove bilo sta? Ispadas smijesan jer branis sut Bekrica sa 11m, tj branis neodbranjivo!CARSON je napisao/la:Razabu bas bi volio da cujem kolio imas godina? a ja cu ti odgovriti zasto raje nema zato sto mi nismo fudbalska nacija brzo se svega zasitimo pprvu sezonu koju smo uzeli nije bilo mjesta< na tribini ali ne brini se ti za posjetu protiv sirokog na onoj hladnoci je bilo 8000-9000 hiljada samo jos da se poprve ulovi na tribini i to ce biti to
EDIT
fico idi kod kona oni ce objerucke prihvatiti sve tvoje da smo u qujcu i slicne stvari......nas popusti smaras brate 

- ficobahtic
- Kontakt:
Iznosim cinjenice a ako ti se ne svidja zaobidjes moj post i odes slusat koketa na proslavi tih kupova i titula.zeljo1 je napisao/la:osvojene 2 titule i 2 kupa meni dosta a ponavljam smarate o finansijama bezveze.........idi u klub i zali se a ne ovdje sa rajomficobahtic je napisao/la:Preko tri godine je ova uprava na celu FK Zeljeznicar, pa sta su to popravili vezano za uslove, i ne samo uslove bilo sta? Ispadas smijesan jer branis sut Bekrica sa 11m, tj branis neodbranjivo!CARSON je napisao/la:Razabu bas bi volio da cujem kolio imas godina? a ja cu ti odgovriti zasto raje nema zato sto mi nismo fudbalska nacija brzo se svega zasitimo pprvu sezonu koju smo uzeli nije bilo mjesta< na tribini ali ne brini se ti za posjetu protiv sirokog na onoj hladnoci je bilo 8000-9000 hiljada samo jos da se poprve ulovi na tribini i to ce biti to
EDIT
ponavljam smaras fico bezveze raju..........cak sam na granici da te posaljem gdje ne treba......sorry 

- ficobahtic
- Kontakt:
Koga Nas? govori u svoje ime i previse toga sebi dajes za pravo, ti sto si slijep kod ociju to je tvoj problem!zeljo1 je napisao/la:fico idi kod kona oni ce objerucke prihvatiti sve tvoje da smo u qujcu i slicne stvari......nas popusti smaras brate
hajde idi uzmi planinarsku opremu i skini mi se sa qujcaficobahtic je napisao/la:Koga Nas? govori u svoje ime i previse toga sebi dajes za pravo, ti sto si slijep kod ociju to je tvoj problem!zeljo1 je napisao/la:fico idi kod kona oni ce objerucke prihvatiti sve tvoje da smo u qujcu i slicne stvari......nas popusti smaras brate
- ferroviere
- Kontakt:
ko nije zadovoljan nek gleda city i ostale bogatase, vozdra 

Svaka pizda s brda može zapaliti i srušiti Sarajevo. Samo ga Željo, međutim, može pobijediti.
S.S. Lazio - Padroni di Roma !
S.S. Lazio - Padroni di Roma !
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Ferroviere1987 i 26 gostiju.