FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

zlaja-73TM87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zlaja-73TM87 » 01 jul 2010, 09:02

EnZo_85 je napisao/la:A jel nam ovaj isti Regoje i j.b majku bal.. u Lukavici i pokazivao tri prsta zajedno sa Spalevicem, ne znam pola Slavije u F.K. Sarajevo pređe, necu da preudiciram stvari al ako su ovo neka "pojačanja" opet polovni istrošeni igrači. Jeb ga nisu prosli vani u istočnim, lijevim ligama pa hajd kod nas, opet stara prica. Ne znam za ovog Arsenijevica kakav je, al Regoje podalje od F.K. Sarajevo nisi ti nikakva klasa, osim za kung-fu sa igračima i sudijama
EnZo_85@;Fakat jarane,ti si najiskreniji i najrealniji navijač Sarajeva.

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 01 jul 2010, 10:06

Nego sta ima raja :D ..... sta se ovo manijaci okupili na nasoj temi :S nesto im interesantno .... ovaj "nas" sto kaze da se pljuvalo po slaviji .... NIJE SE PLJUVALO PO igracima nego po Klubu i njihovoj upravi i td (odim onog tropprstica) ,najzad ja ovdje nevidim prijateljstvo,nego vidim da ce slavija ostati bez svega sto valja :D e sad sto to nekkome SMETA :D to je druga stvar .... nego hajte vi tam u aziju malo ....ko zna MOZDA iduce godine vidite EVROPU :D
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 01 jul 2010, 10:11

ono sto je mozda i najbolje od ovih transfera je to sto Arsenijevic igra desnog beka,a Scepanovic desno krilo,igrali su zajedno pa tako da nece biti im problem u Sarajevu da igraju

Pogledajte treci gol Slavije protiv Alborga na Kosevu,ko je asistent iza auta a ko je strijela :D

Ocekujem od Devila da nam on prokomentarise Scepanovica jer prati Slaviju i odlicno poznaje njihove igrace,tako da Devil ako si online izvoli..
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

Pašalić
Kontakt:

Post Postao/la Pašalić » 01 jul 2010, 10:16

Hairlija je napisao/la:ono sto je mozda i najbolje od ovih transfera je to sto Arsenijevic igra desnog beka,a Scepanovic desno krilo,igrali su zajedno pa tako da nece biti im problem u Sarajevu da igraju

Pogledajte treci gol Slavije protiv Alborga na Kosevu,ko je asistent iza auta a ko je strijela :D

Ocekujem od Devila da nam on prokomentarise Scepanovica jer prati Slaviju i odlicno poznaje njihove igrace,tako da Devil ako si online izvoli..
Na prethodnoj str. on je to već učinio. Solidan, vidjećemo.

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 01 jul 2010, 10:23

komplekis cudo,samo da kazem da nisam nacionalista al ovo je preslo svaku granicu,pa vise vi imate nemuslimana u timu nego mi.

samo me zanima sto nedodju na nasu temu,Seyo,grbavica je moj zivot dino itd... dolaze samo manijaci kojim je prosjek godina 13-14
Smirite djeco
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

SAUDIN23
Kontakt:

Post Postao/la SAUDIN23 » 01 jul 2010, 10:32

[quote="Hairlija"]komplekis cudo,samo da kazem da nisam nacionalista al ovo je preslo svaku granicu,pa vise vi imate nemuslimana u timu nego mi.

samo me zanima sto nedodju na nasu temu,Seyo,grbavica je moj zivot dino itd... dolaze samo manijaci kojim je prosjek godina 13-14
Smirite djeco[/quo oooo
neka srba nama da nije purica mi bi ispali iz lige i sad stajic dosao i karadža bice opet dobri tekmi i derbija izmedžu celika i sarajeva ej aj da vam vratimo onu vasu dvojicu duru i obucu svakako kod nas nosaju vodu na treninzima

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 01 jul 2010, 10:35

SAUDIN23 je napisao/la:
Hairlija je napisao/la:komplekis cudo,samo da kazem da nisam nacionalista al ovo je preslo svaku granicu,pa vise vi imate nemuslimana u timu nego mi.

Smirite djeco[/quo oooo
neka srba nama da nije purica mi bi ispali iz lige i sad stajic dosao i karadža bice opet dobri tekmi i derbija izmedžu celika i sarajeva ej aj da vam vratimo onu vasu dvojicu duru i obucu svakako kod nas nosaju vodu na treninzima
nemoj ziv bio neka ih kod vas,ako hocete poslacemo vam i kloca Dudu

Respektiva

Post Postao/la Respektiva » 01 jul 2010, 10:58

Teodosic Milos je napisao/la:Jos samo golmana i imate vise od pola sastava Slavije,odnosno imali :)
Drugi tim nam čine igrači Slavije :lol:

Danas potpisuje Šćepanović , a možda danas saznamo još koje ime novog transfera .. i danas je izvlačenje parova za predstojeću sezonu

novo ime : Stevo Nikolić nekadašnji napadač Modriče !
Zadnja izmjena: Respektiva, dana/u 01 jul 2010, 11:12, ukupno mijenjano 1 put.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 01 jul 2010, 11:29

Teodosic Milos je napisao/la:Jos samo golmana i imate vise od pola sastava Slavije,odnosno imali :)
Nece,Lucic je potpisao za Olipmpik a Dujkovic nije klasa ni za bilo koji klub u ligi. :lol:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 01 jul 2010, 11:41

Stevo Nikolic danas potpisuje za Borac ..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 01 jul 2010, 11:52

miky_hz je napisao/la:Znas ti da su mozda dva najbolja poslijeratna stopera u Sarajevu bili Zukic i Krupinac,posebno Krupinac ,al u svakom smislu su isti ama isti profil Regoja ono na fazon lopta mozda i moze proci ali ti bogami nema sanse,samo sto ovaj Regoje puca slobodnjake samo tako,ono pravi stoper za ove nase lige,nema nista na finjaka

Sto se mene tice samo nek dolaze,ima i klupa nece svi odma u vatru sto veca konkurencija za prvih 11 to bolje :)

Mi sa igracima iz Slavije nefulamo 8-)
Ne bojim se ja za klupu ona je zadnjih 20 godina rezervisana za nase juniore,malo klupa pa onda SASK Napredak,a ovi ,,profesionalci,, ce svakako da igraju....

Respektiva

Post Postao/la Respektiva » 01 jul 2010, 12:01

Ništa od Steve Nikolića naši ga nisu zvali i čovjek produžio u Banja Luku..

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 01 jul 2010, 12:25

Respektiva je napisao/la:Ništa od Steve Nikolića naši ga nisu zvali i čovjek produžio u Banja Luku..
Ajde vjeruj ti ako napisu da ga nasi nisu zvali pa je to odma istina,ako i ode u Borac otice samo iz jednog razloga a to je da su mu ponudili vise para!

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 01 jul 2010, 12:33

Na današnjoj press konferenciji odžanoj u klupskim prostorijama Sarajeva, kao novi igrač bordo momčadi predstavljen je Vučina Šćepanović.

"Doista sam prezadovoljan što sam došao u veliki klub i mislim da sam napravio pravi potez. Jutros sam trenirao i uočio sam da među igračima vlada sjajna atmosfera, što me je posebno obradovalo", rekao je Šćepanović i dodao:

"Neke igrače poznajem i mislim da će mi to mnogo značiti kako bi se što lakše prilagodio. Siguran sam da ću opravdati očekivanja i nadam se da ćemo se na kraju sezone svi zajedno radovati, odnosno da će titula doći na Koševo."

Novinarima se obratio i Mensud Bašić.

"Počinjemo slagati pravu momčad i na ovome nećemo stati. Predsjednik Blekić i šef struke Varešanović otišli su po neke igrače i u narednim danima ćemo se ovako skupljati", rekao je Bašić.
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

_BooS_
Kontakt:

Post Postao/la _BooS_ » 01 jul 2010, 13:30

Hoćemo još, hoćemo još ! :D
Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 01 jul 2010, 13:33

ČELIK.. :twisted: 8-) 8-) 8-)
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 01 jul 2010, 13:37

Raspored Sarajeva u jesenjem dijelu sezone:

1.kolo: SARAJEVO – Čelik
2.kolo: Slavija – SARAJEVO
3.kolo: SARAJEVO – Sloboda
4.kolo: SARAJEVO - Zrinjski
5.kolo: Budućnost – SARAJEVO
6.kolo: SARAJEVO – Borac
7.kolo: Rudar – SARAJEVO
8.kolo: SARAJEVO – Olimpik
9.kolo: Zvijezda – SARAJEVO
10.kolo: SARAJEVO – Travnik
11.kolo: Željezničar – SARAJEVO
12.kolo: SARAJEVO – Leotar
13.kolo: Široki Brijeg – SARAJEVO
14.kolo: SARAJEVO – Drina
15.kolo: Velež - SARAJEVO

HOCEMO TITULU, TITULU NA KOSEVU

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 01 jul 2010, 13:38

pa prvih 10 kola možete do 10 pobjeda... extra raspored
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

potencijal
Kontakt:

Post Postao/la potencijal » 01 jul 2010, 13:38

harry_90 je napisao/la:Stevo Nikolic danas potpisuje za Borac ..
Nije tacno.

Silkoni
Kontakt:

Post Postao/la Silkoni » 01 jul 2010, 13:40

Prvi dio sezone nam je jako dobar :D

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, bosnas_, Google Adsense [Bot], keli, Lecler, nedimmmm1337, rimljanin90 i 50 gostiju.