EnZo_85@;Fakat jarane,ti si najiskreniji i najrealniji navijač Sarajeva.EnZo_85 je napisao/la:A jel nam ovaj isti Regoje i j.b majku bal.. u Lukavici i pokazivao tri prsta zajedno sa Spalevicem, ne znam pola Slavije u F.K. Sarajevo pređe, necu da preudiciram stvari al ako su ovo neka "pojačanja" opet polovni istrošeni igrači. Jeb ga nisu prosli vani u istočnim, lijevim ligama pa hajd kod nas, opet stara prica. Ne znam za ovog Arsenijevica kakav je, al Regoje podalje od F.K. Sarajevo nisi ti nikakva klasa, osim za kung-fu sa igračima i sudijama
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nego sta ima raja
..... sta se ovo manijaci okupili na nasoj temi :S nesto im interesantno .... ovaj "nas" sto kaze da se pljuvalo po slaviji .... NIJE SE PLJUVALO PO igracima nego po Klubu i njihovoj upravi i td (odim onog tropprstica) ,najzad ja ovdje nevidim prijateljstvo,nego vidim da ce slavija ostati bez svega sto valja
e sad sto to nekkome SMETA
to je druga stvar .... nego hajte vi tam u aziju malo ....ko zna MOZDA iduce godine vidite EVROPU 

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
ono sto je mozda i najbolje od ovih transfera je to sto Arsenijevic igra desnog beka,a Scepanovic desno krilo,igrali su zajedno pa tako da nece biti im problem u Sarajevu da igraju
Pogledajte treci gol Slavije protiv Alborga na Kosevu,ko je asistent iza auta a ko je strijela
Ocekujem od Devila da nam on prokomentarise Scepanovica jer prati Slaviju i odlicno poznaje njihove igrace,tako da Devil ako si online izvoli..
Pogledajte treci gol Slavije protiv Alborga na Kosevu,ko je asistent iza auta a ko je strijela

Ocekujem od Devila da nam on prokomentarise Scepanovica jer prati Slaviju i odlicno poznaje njihove igrace,tako da Devil ako si online izvoli..
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

Na prethodnoj str. on je to već učinio. Solidan, vidjećemo.Hairlija je napisao/la:ono sto je mozda i najbolje od ovih transfera je to sto Arsenijevic igra desnog beka,a Scepanovic desno krilo,igrali su zajedno pa tako da nece biti im problem u Sarajevu da igraju
Pogledajte treci gol Slavije protiv Alborga na Kosevu,ko je asistent iza auta a ko je strijela![]()
komplekis cudo,samo da kazem da nisam nacionalista al ovo je preslo svaku granicu,pa vise vi imate nemuslimana u timu nego mi.
samo me zanima sto nedodju na nasu temu,Seyo,grbavica je moj zivot dino itd... dolaze samo manijaci kojim je prosjek godina 13-14
Smirite djeco
samo me zanima sto nedodju na nasu temu,Seyo,grbavica je moj zivot dino itd... dolaze samo manijaci kojim je prosjek godina 13-14
Smirite djeco

[quote="Hairlija"]komplekis cudo,samo da kazem da nisam nacionalista al ovo je preslo svaku granicu,pa vise vi imate nemuslimana u timu nego mi.
Smirite djeco[/quo oooo
neka srba nama da nije purica mi bi ispali iz lige i sad stajic dosao i karadža bice opet dobri tekmi i derbija izmedžu celika i sarajeva ej aj da vam vratimo onu vasu dvojicu duru i obucu svakako kod nas nosaju vodu na treninzima
Smirite djeco[/quo oooo
neka srba nama da nije purica mi bi ispali iz lige i sad stajic dosao i karadža bice opet dobri tekmi i derbija izmedžu celika i sarajeva ej aj da vam vratimo onu vasu dvojicu duru i obucu svakako kod nas nosaju vodu na treninzima
nemoj ziv bio neka ih kod vas,ako hocete poslacemo vam i kloca DuduSAUDIN23 je napisao/la:Hairlija je napisao/la:komplekis cudo,samo da kazem da nisam nacionalista al ovo je preslo svaku granicu,pa vise vi imate nemuslimana u timu nego mi.
Smirite djeco[/quo oooo

-
Drugi tim nam čine igrači SlavijeTeodosic Milos je napisao/la:Jos samo golmana i imate vise od pola sastava Slavije,odnosno imali

Danas potpisuje Šćepanović , a možda danas saznamo još koje ime novog transfera .. i danas je izvlačenje parova za predstojeću sezonu
novo ime : Stevo Nikolić nekadašnji napadač Modriče !
Zadnja izmjena: Respektiva, dana/u 01 jul 2010, 11:12, ukupno mijenjano 1 put.
Nece,Lucic je potpisao za Olipmpik a Dujkovic nije klasa ni za bilo koji klub u ligi.Teodosic Milos je napisao/la:Jos samo golmana i imate vise od pola sastava Slavije,odnosno imali

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Stevo Nikolic danas potpisuje za Borac ..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ne bojim se ja za klupu ona je zadnjih 20 godina rezervisana za nase juniore,malo klupa pa onda SASK Napredak,a ovi ,,profesionalci,, ce svakako da igraju....miky_hz je napisao/la:Znas ti da su mozda dva najbolja poslijeratna stopera u Sarajevu bili Zukic i Krupinac,posebno Krupinac ,al u svakom smislu su isti ama isti profil Regoja ono na fazon lopta mozda i moze proci ali ti bogami nema sanse,samo sto ovaj Regoje puca slobodnjake samo tako,ono pravi stoper za ove nase lige,nema nista na finjaka
Sto se mene tice samo nek dolaze,ima i klupa nece svi odma u vatru sto veca konkurencija za prvih 11 to bolje
Mi sa igracima iz Slavije nefulamo
-
Ništa od Steve Nikolića naši ga nisu zvali i čovjek produžio u Banja Luku..
-
- Kontakt:
Ajde vjeruj ti ako napisu da ga nasi nisu zvali pa je to odma istina,ako i ode u Borac otice samo iz jednog razloga a to je da su mu ponudili vise para!Respektiva je napisao/la:Ništa od Steve Nikolića naši ga nisu zvali i čovjek produžio u Banja Luku..
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Na današnjoj press konferenciji odžanoj u klupskim prostorijama Sarajeva, kao novi igrač bordo momčadi predstavljen je Vučina Šćepanović.
"Doista sam prezadovoljan što sam došao u veliki klub i mislim da sam napravio pravi potez. Jutros sam trenirao i uočio sam da među igračima vlada sjajna atmosfera, što me je posebno obradovalo", rekao je Šćepanović i dodao:
"Neke igrače poznajem i mislim da će mi to mnogo značiti kako bi se što lakše prilagodio. Siguran sam da ću opravdati očekivanja i nadam se da ćemo se na kraju sezone svi zajedno radovati, odnosno da će titula doći na Koševo."
Novinarima se obratio i Mensud Bašić.
"Počinjemo slagati pravu momčad i na ovome nećemo stati. Predsjednik Blekić i šef struke Varešanović otišli su po neke igrače i u narednim danima ćemo se ovako skupljati", rekao je Bašić.
"Doista sam prezadovoljan što sam došao u veliki klub i mislim da sam napravio pravi potez. Jutros sam trenirao i uočio sam da među igračima vlada sjajna atmosfera, što me je posebno obradovalo", rekao je Šćepanović i dodao:
"Neke igrače poznajem i mislim da će mi to mnogo značiti kako bi se što lakše prilagodio. Siguran sam da ću opravdati očekivanja i nadam se da ćemo se na kraju sezone svi zajedno radovati, odnosno da će titula doći na Koševo."
Novinarima se obratio i Mensud Bašić.
"Počinjemo slagati pravu momčad i na ovome nećemo stati. Predsjednik Blekić i šef struke Varešanović otišli su po neke igrače i u narednim danima ćemo se ovako skupljati", rekao je Bašić.
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Hoćemo još, hoćemo još ! 

Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
ČELIK..

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Raspored Sarajeva u jesenjem dijelu sezone:
1.kolo: SARAJEVO – Čelik
2.kolo: Slavija – SARAJEVO
3.kolo: SARAJEVO – Sloboda
4.kolo: SARAJEVO - Zrinjski
5.kolo: Budućnost – SARAJEVO
6.kolo: SARAJEVO – Borac
7.kolo: Rudar – SARAJEVO
8.kolo: SARAJEVO – Olimpik
9.kolo: Zvijezda – SARAJEVO
10.kolo: SARAJEVO – Travnik
11.kolo: Željezničar – SARAJEVO
12.kolo: SARAJEVO – Leotar
13.kolo: Široki Brijeg – SARAJEVO
14.kolo: SARAJEVO – Drina
15.kolo: Velež - SARAJEVO
HOCEMO TITULU, TITULU NA KOSEVU
1.kolo: SARAJEVO – Čelik
2.kolo: Slavija – SARAJEVO
3.kolo: SARAJEVO – Sloboda
4.kolo: SARAJEVO - Zrinjski
5.kolo: Budućnost – SARAJEVO
6.kolo: SARAJEVO – Borac
7.kolo: Rudar – SARAJEVO
8.kolo: SARAJEVO – Olimpik
9.kolo: Zvijezda – SARAJEVO
10.kolo: SARAJEVO – Travnik
11.kolo: Željezničar – SARAJEVO
12.kolo: SARAJEVO – Leotar
13.kolo: Široki Brijeg – SARAJEVO
14.kolo: SARAJEVO – Drina
15.kolo: Velež - SARAJEVO
HOCEMO TITULU, TITULU NA KOSEVU
pa prvih 10 kola možete do 10 pobjeda... extra raspored
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
-
- Kontakt:
Nije tacno.harry_90 je napisao/la:Stevo Nikolic danas potpisuje za Borac ..
Prvi dio sezone nam je jako dobar 

Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, bosnas_, Google Adsense [Bot], keli, Lecler, nedimmmm1337, rimljanin90 i 50 gostiju.