I vas su komšije ostavile bez stadiona.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑04 jan 2024, 20:00Nemoj zaboraviti ni ono pisanje u kupu kada smo vas ostavili bez evrope i pokupovali vam karte u Sarajevu. Duplo pisanjeNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑04 jan 2024, 19:58
Bljesnuli jednom u Europi i kao da su LS osvojili. Nevjerovatno kurcenje i ogroman nesrazmjer izmjedu stvarnosti i onoga sto je u njihovim glavama. Po sportskim uspjesima se ne mogu mjeriti sa Modricom i Olimpikom, a ponasaju se kao da su Real. Smijesno.![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Gdje ste bili svih ranijih godina? A čekaj...CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑04 jan 2024, 20:00Nemoj zaboraviti ni ono pisanje u kupu kada smo vas ostavili bez evrope i pokupovali vam karte u Sarajevu. Duplo pisanjeNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑04 jan 2024, 19:58
Bljesnuli jednom u Europi i kao da su LS osvojili. Nevjerovatno kurcenje i ogroman nesrazmjer izmjedu stvarnosti i onoga sto je u njihovim glavama. Po sportskim uspjesima se ne mogu mjeriti sa Modricom i Olimpikom, a ponasaju se kao da su Real. Smijesno.![]()
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
-
- Kontakt:
Otvorite se budite iskreniStroj1946 je napisao/la: ↑04 jan 2024, 20:01I vas su komšije ostavile bez stadiona.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑04 jan 2024, 20:00Nemoj zaboraviti ni ono pisanje u kupu kada smo vas ostavili bez evrope i pokupovali vam karte u Sarajevu. Duplo pisanjeNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑04 jan 2024, 19:58

-
- Kontakt:
Trolanje i zajebancije je ok ponekad ali iz dana u dan postane glupo i dosadno.Svaka čast svima kojima se da tako iz dana u dan.Antikloc je napisao/la: ↑04 jan 2024, 19:55Forum je danguba. Razbibriga,lagana zabava. Sega,sala sprdancija ( qaranje zeljane ) i tome slicno.MostarskiSin je napisao/la: ↑04 jan 2024, 19:48Ma druze ne isplati se ovdje ulaziti u bilo kakve rasprave, tesko se na ovom forumu moze ozbiljno diskutovati o bilo cemu.![]()
Forum nije katedra filozofskog fakulteta![]()
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Čuvajte barem ovaj, da ne ostanete bez njega. Opet.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑04 jan 2024, 20:02Otvorite se budite iskreniStroj1946 je napisao/la: ↑04 jan 2024, 20:01I vas su komšije ostavile bez stadiona.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑04 jan 2024, 20:00
Nemoj zaboraviti ni ono pisanje u kupu kada smo vas ostavili bez evrope i pokupovali vam karte u Sarajevu. Duplo pisanje![]()
![]()
- KONTRASVIH
- Kontakt:
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Ja se ne mogu s tobom na ovaj nacin prepucavati. Ovo je kao da navijac Wigana nesto pokusava da podjebava navijaca Uniteda. Vise tuzno nego smijesno. Dzaba vam, koliko god se pokusavali na silu trpati medju velikane bh. fudbala, stvarnost vas demantuje i niko vas ne shvata ozbiljno. Fali vam 4-5 titula da bi uopste mogli uci u konverzaciju s nama oko ove tematike. Vi treba da se prepucavate s navijacima Slobode, ugasenog Olimpika, Jedinstva, Bosne Visoko itd.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑04 jan 2024, 20:00Nemoj zaboraviti ni ono pisanje u kupu kada smo vas ostavili bez evrope i pokupovali vam karte u Sarajevu. Duplo pisanjeNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑04 jan 2024, 19:58
-
- Kontakt:
Covjek sve u zivotu treba posloziti.Espiritosanto je napisao/la: ↑04 jan 2024, 20:03Trolanje i zajebancije je ok ponekad ali iz dana u dan postane glupo i dosadno.Svaka čast svima kojima se da tako iz dana u dan.Antikloc je napisao/la: ↑04 jan 2024, 19:55Forum je danguba. Razbibriga,lagana zabava. Sega,sala sprdancija ( qaranje zeljane ) i tome slicno.MostarskiSin je napisao/la: ↑04 jan 2024, 19:48
Ma druze ne isplati se ovdje ulaziti u bilo kakve rasprave, tesko se na ovom forumu moze ozbiljno diskutovati o bilo cemu.![]()
Forum nije katedra filozofskog fakulteta![]()
Posao,novac - ozbiljnost.
Porodica- ljubav,odgovornost.
Kafana- druzenje,raspolozenje
Forum - sprdancija.
-
- Kontakt:
Prijatelju moj sa zdravstvenim tegobama dodjes mi pice kada budem u Sarajevu za ovo skretanje pitara koji vam dva dana sole rane

Tebe pratim ovdje često sa komentarima, vazda vrtiš jednu te istu priču pačeničku o Sarajevu. Pucaju te neki kompleksi opasno. Pa se vadiš kao neka zayebancija. A opet u krug tako. Kad naletiš na šamar kmečiš ko pizda. SikterCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑04 jan 2024, 20:07Isto kao da se raspravljam sa nekim Franjom iz Sirokog. Tuzno bar bi ti trebao skontati sta ti govorim![]()
-
- Kontakt:
Nikada tako nisko nisam vrijedjao Sarajevo a pogotovo da diram u neke vase rane. Skontat ces
-
- Kontakt:
Sad ide sakom i kapom na svim smo pozicijama. Polusezonu ispred nas sunce ti hebem,bili ste u 2 ligi kad smo titule dizali,kakve ublehe. Vazda se vadi na to jesu se upecali,niko se nije upecao koliko vidim osim tebe haha. Ispred nas polusezonu hahahah grohotom se smijem svega mi st aje njima uspjeh. Ajde sljedece godine ste napad na titulu najaviliCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑04 jan 2024, 19:33Pa tako reci da zivite od budzetamosarajvosa83 je napisao/la: ↑04 jan 2024, 19:27
Dobicemo jos vise od Konakovica,Muzira,Cengica,Magode,Mandica i ostalih Pitara kad moze jedan mal i neuspjesan klub kao Velez moze i gigant Sarajevo 10 puta vise ,idemo da trosimo novce gradjana![]()
Miizerne pozajmice koje idu preko Mirvica nisu bas neka velika sredstva tako da je bolje da prestenete od njega praviti hadziju jer se zna vas izvor finansiranja i funkcionisanja![]()
I opet ispod Veleza jeste sakati za one seljake sa stocne pijace da ne govorim![]()
I to je sve za ovaj vijek,što ste osvajali osvajali ste,premali ste da bi se kur.čili,ako se Nikšić izmakne mogli bi opet u cvajtuCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑04 jan 2024, 20:00Nemoj zaboraviti ni ono pisanje u kupu kada smo vas ostavili bez evrope i pokupovali vam karte u Sarajevu. Duplo pisanjeNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑04 jan 2024, 19:58
Nema druge nego sačekati da počnu utakmice, pa da se shizopitari vrate u rupice.
Kao i obično, najglasniji u vrijeme pauze.
Kao i obično, najglasniji u vrijeme pauze.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Ma dodju izvrijedjaju i onda se prave naivni. Doduse, nekad samo krenu s onim svojim hinjavim ulizivanjem, zavisi od momenta. Seljacka politika, ali mi smo krivi sto smo ih tetosili pa sad misle da se mogu s nama nesto mjeriti i prepucavati.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑04 jan 2024, 20:16Sad ide sakom i kapom na svim smo pozicijama. Polusezonu ispred nas sunce ti hebem,bili ste u 2 ligi kad smo titule dizali,kakve ublehe. Vazda se vadi na to jesu se upecali,niko se nije upecao koliko vidim osim tebe haha. Ispred nas polusezonu hahahah grohotom se smijem svega mi st aje njima uspjeh. Ajde sljedece godine ste napad na titulu najaviliCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑04 jan 2024, 19:33Pa tako reci da zivite od budzeta![]()
Miizerne pozajmice koje idu preko Mirvica nisu bas neka velika sredstva tako da je bolje da prestenete od njega praviti hadziju jer se zna vas izvor finansiranja i funkcionisanja![]()
I opet ispod Veleza jeste sakati za one seljake sa stocne pijace da ne govorim![]()
Ne smijes papku dati milimetra, vazda bilo. Strasno kako se to brzo osili, ali mi gradski momci slabo ucimo te lekcije, previse smo otvoreni i iskreni prema takvim ljudima. To treba na kratkom povodcu drzati jer je premazano svim bojama.
-
- Kontakt:
Hoce neko opkladu od ovih iz Veleža dajem vam 5,5 bodova marginu da će Sarajevo imati vise bodova od vas.
Ulog šta god želite
Edit ali da ispoštujete , već mi nekakav s foruma duguje pare zaboravio sam na to , mislim da je prestao pisati samo.
Ulog šta god želite

Edit ali da ispoštujete , već mi nekakav s foruma duguje pare zaboravio sam na to , mislim da je prestao pisati samo.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Osim što se utakmice ne igraju, jedan od razloga zašto su van rupica je i ovaj sunovrat Željezničara. Bio je to dodatni podstrek da budu češće na dnevnom svjetlu.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
A prijatelju to su ti večinom paćenici opsjednuti drugim i drugačijim u ovom slučaju ovde brojanjem tuđih para i nadajuči se nečijoj propasti a na svoje pribleme zabijaju glavu u pijesak ali šta češ to su bolesni umovi koji če za ve nači opravdanje i krivca u drugom a ne u sebi.MostarskiSin je napisao/la: ↑04 jan 2024, 19:48Ma druze ne isplati se ovdje ulaziti u bilo kakve rasprave, tesko se na ovom forumu moze ozbiljno diskutovati o bilo cemu.AVNOJ je napisao/la: ↑04 jan 2024, 19:44Vama je država i politika na pravdi Boga uzela stadion i zato ta ista je dužna da Vam napravi novi, svaki dinar koji ide Veležu za stadion je opravdan i treba tako da bude dok se ne završi. Ko god misli da to nije uredu ima ozbiljan moremečaj u glavi.MostarskiSin je napisao/la: ↑04 jan 2024, 19:33Neko dobije milion i po za izgradnju tribine a neko milion za smanjenje dugova i kazu mi na budzetu
Inace ovo ne pratim niti me zanima ali vjerovatno se jos moze iskopati da su dobili solidne inekcije
Prozivati Velež budžetskim klubom ili političkim prijektom pa to samo lobotomirani mozak može izjaviti, kroz šta je Velež prošao kao žrtva tih politika koje su tad njima upumpavale ogroman novac a Velež uništavale.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.