Bjezi, znoj me probio u 3 ujutruDrustveniParazit je napisao/la:Ljiljanu je pao kamen sa srca.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Bjezi, znoj me probio u 3 ujutruDrustveniParazit je napisao/la:Ljiljanu je pao kamen sa srca.
ja sam sebi narucio Busenitz preko ebay-a i izaslo me s postarinom 165KMRajaz je napisao/la:Pa ja, bilo bi čudo da imatuzlak1987 je napisao/la:Nema vjerovatno Busenitza, kako sam primjetio u jednoj raspravi ovdje neko ih je trazio i u BG i Zagrebu pa nije bilo![]()
Preko koje stranice naručujete ?
isti slucaj, ne znam kad sam zadnji put kupio nesto kod njihBelmin6 je napisao/la:Yebo familiju udjem u onaj Azel, il je malo ili je veliko.
Da vam se i ja pridruzimmiki_92 je napisao/la:isti slucaj, ne znam kad sam zadnji put kupio nesto kod njihBelmin6 je napisao/la:Yebo familiju udjem u onaj Azel, il je malo ili je veliko.
Bruda ukucaj na google, mali milion varianti. Sad zavisi sta volis i koliko ti je dubok pdzebrzi21 je napisao/la:Momci jel ima kakav link gdje imaju ideje kako da se mladoženja obuče, odijela kravate mašnice i slične zayebancije? Ako nema link, ima li ko kakvu ideju?
Vrh.Bosniacum Lilium je napisao/la:Trebao bih i ja gore to fino obici![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Je li iko kupovao one reebok classic, mogu li izdrzati jedno ljeto
čuj jedno ljeto, pa to mogu i one s pijaceBosniacum Lilium je napisao/la:
http://www.sportvision.ba/najnovije/400 ... -lthr.htmlBosniacum Lilium je napisao/la:Ovo su neke Kendrick Lamar, ne vjerujem da ima kod nas. Trebao bih jedne samo bijele, takve jednostavno moram imati uvijek
Ma nista bez klasike. Danas se prave zanimljive šuze, postujem, ali klasika se mora imati. da njih hoce jos malo sniziti, sve snizavaju redomanonimni je napisao/la:http://www.sportvision.ba/najnovije/400 ... -lthr.htmlBosniacum Lilium je napisao/la:Ovo su neke Kendrick Lamar, ne vjerujem da ima kod nas. Trebao bih jedne samo bijele, takve jednostavno moram imati uvijek
Puca me dilema da ipak njih uzmem, svakako neću prije proljeća vjerovatno ništa uzeti, ali mi se sviđa što su klasične, a preudobne...
Hvala, vidjeću i ja da nešto slično uradim.semir01 je napisao/la:ja sam sebi narucio Busenitz preko ebay-a i izaslo me s postarinom 165KMRajaz je napisao/la:Pa ja, bilo bi čudo da imatuzlak1987 je napisao/la:Nema vjerovatno Busenitza, kako sam primjetio u jednoj raspravi ovdje neko ih je trazio i u BG i Zagrebu pa nije bilo![]()
Preko koje stranice naručujete ?carinu, pdv i ostale gluposti nisam platio
evo ove npr. nisu pretjerano skupe
http://www.ebay.it/itm/Adidas-Busenitz- ... Swys5WUBbe
Gdje ovo ima uzeti ?Bosniacum Lilium je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
same hereEvolution87 je napisao/la:Da vam se i ja pridruzimmiki_92 je napisao/la:isti slucaj, ne znam kad sam zadnji put kupio nesto kod njihBelmin6 je napisao/la:Yebo familiju udjem u onaj Azel, il je malo ili je veliko.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.