Kad navijaci Slobode pisu, zasto nebi i oni ?
Premijer liga BiH - aktuelno
- TurkishAirlines
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
- bagniadiluca
- Kontakt:
Svi su nešto drugo samo je percepcija drugačija, ali nemoj misliti da i ovdje nema stare raje koja je ostalaNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑07 jan 2024, 22:32Kad se malo popije, zapocne starija raja price na ra razne teme, pa i tu, mada nisam ni ja nesto mlad, ali nisam tad mogao biti neki navijac... Lesinari spavali na Ciglanama, Kosevskom kad u goste dodju. Doduse, vecina tih ljudi je sad po bijelom svijetu razasuta. Nekad bilo, danas se spominjalo. Sad je Borac, nazalost, nesto drugo.bagniadiluca je napisao/la: ↑07 jan 2024, 22:26Vremena se mjenjaju, tako i prijateljstvaNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑07 jan 2024, 22:05Upravo tako. Kao navijac Sarajeva si dobrodosao na mnogim mjestima, od Bihaca, preko Tuzle, do Mostara. Dok Zeljkanovi mogu samo u Siroki i Zapadni Mostar, ali to je neka druga tema.![]()
https://balkanskinavijaci.com/prijatelj ... -lesinara/

LETS GO FIGHTER
-
- Kontakt:
Antipolitika3 je napisao/la: ↑07 jan 2024, 16:39Vi idete sa nama u HNL cim se zakuha ovo sa Dodikom,vidis da vas ovi iznad Konjica ne vole.![]()
Mamici su ionako tu kao i kolonija hrvata .
Iako su vas srbi osnovali uspjeli smo vas kroatizirati preko braće Mamic.![]()
ovo me nasmijalo primjer dobre nacionalne zaj.ebancije
Ma znam buraz, ali Sloboda nije Zeljkan, evo kad Sloboda zijani od SimmBaua, niko ne komentarise,dobro, osim par njihovih navijaca, ali da Zeljkan to uradi kako bi ih zayebavali...
Ne ide brate , da sad pisemo po temi 1 liga Federacije, nemamo mi iskustva za taj PDF...

Kada spomenes ove klubove realno vise se vi uklapate s njima jer tu ste negdje sa navijacima a i vala stadion vam krampa taman bi se uklopio uz one njivurine....
Crni Cerak 🐦⬛
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Ne sumnjam da ih ima jos. Mislim da sam stariji od tebe, pa dozvoli. Ne vazi ovo samo za tebe, nego za sve forumase koji ne kontaju ove nase lokalne toponime.bagniadiluca je napisao/la: ↑07 jan 2024, 22:43Svi su nešto drugo samo je percepcija drugačija, ali nemoj misliti da i ovdje nema stare raje koja je ostalaNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑07 jan 2024, 22:32Kad se malo popije, zapocne starija raja price na ra razne teme, pa i tu, mada nisam ni ja nesto mlad, ali nisam tad mogao biti neki navijac... Lesinari spavali na Ciglanama, Kosevskom kad u goste dodju. Doduse, vecina tih ljudi je sad po bijelom svijetu razasuta. Nekad bilo, danas se spominjalo. Sad je Borac, nazalost, nesto drugo.bagniadiluca je napisao/la: ↑07 jan 2024, 22:26
Vremena se mjenjaju, tako i prijateljstva![]()
https://balkanskinavijaci.com/prijatelj ... -lesinara/![]()
Kada govoris o Sarajevu, Sarajeva je vise, a klub i grad, malo to dvoje razdvoji. Sto se tice sarajevskih klubova, oba su otvorena za sve, jer ovo je jednostavno takav grad, ali stvarna situacija je takva da je Sarajevo klub raje, carsije, mahale. Ljudi koji vole zivot, cijene svoju privatnost i slobodu, zive na naslijedjenim privatnim posjedima, s pogledom na kotlinu. Bez da bilo sta romantiziram, to je tako.
Dok je Zeljeznicar oduvijek, pa i danas, klub radnika i nacionalnih manjina. Ovih sljakera sto came u smogu i jednoiposobnim stanovima raznih nebodera i orolunih kuca razasutih u kotlini. Zato su oni vazda namrsteni i ratoborni, a mi raspolozeni i galantni. Zato smo se mi, raja s carsije, uvijek dobro slagali s rajom iz banjalucke i mostarske carsije, dakle s ljudima koji znaju hodati po kaldrmi, dok su ovi iz Vase Miskine imali neke druge interese.
Ukrakto, mi na njih gledamo s visoka, i bukvalno i metaforicki. To je njih bolilo u ta davna vremena, boli ih i danas, ali nije nas problem

Ma dobro sto su arapi skontali, nego i braca Mamic se nisu usudila sa vama u kostac uhvatiti, arapi su sitna buranija za oveMocMahale444 je napisao/la: ↑07 jan 2024, 22:38Alejkumu Selam, sve pod kontrolom.Vanja8 je napisao/la: ↑07 jan 2024, 22:20Ooo. Sellam alejkum dobri moj Muhoni...MocMahale444 je napisao/la: ↑07 jan 2024, 22:17
Hihihi taj film neces gledati paša![]()
Esselamu alejkum ve rahmetullahi ve berekatuhu.
Kako burazer ?
Haj' sad mi je lakse, tacno bi mi nesto falilo da se to desi...
Evo ba, posudicemo vam Dzenu za trenera, on nemere ispasti iz lige...![]()
Deveramo sa arapima skontali valjda da smo veci lopovi i od njih samiH.

Je li ti to rekao Orden 44 ili si sam skontao?
Ako je ovaj post odraz tvog dubokoumlja onda me zaista cudi da je Zeljo u ovakvoj dubiozi pored tebe zivog...

-
- Kontakt:
Antipolitika3 je napisao/la: ↑07 jan 2024, 18:11Hajdemo sad momci ozbiljno.
Zar stvarno netko misli da je Velez veci klub od Sarajeva?

- Antipolitika3
- Kontakt:
Kad ti je vezni red Zlomislic,Canađija i Ramic (Balic i Bradaric vode se kao nestali)onda nam je Savic jackpot.

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Ne znam jesi li glup ili trolas jer ti je svaki post neko prozivanje.
Savic je strasan igrac za bh. ligu. On i Basic u tandemu su bili kljucni igraci kod Jakirovica, najzasluzniji za uspostavljanje one dominacije.
Momak odigrao 26 utakmica za sezonu i po u Rusiji i Belgiji. Jel to malo? A Peneranda 26 utakmica za 4 godine prije dolaska kod vas ti je ok?
Pa i vi ste po pdfu realno Savica prizeljkivali, upratio sam nekoliko puta. Savic je strasan igrac za ovu ligu i prava radilica na terenu, a pri tom svemu skroman momak koji je fokusiran samo na fudbal. Vidjao sam ga po teretani masu puta i znam sta pricam. Zrinjski ako dovede i Cavara i Savica napravit ce strasan posao. I na jednom i na drugom su vec zaradili cifru, vracaju ih u dobrim igrackim godinama, plus sto je Cavar u strasnoj formi ne moze se reci da ga moraju oni vracati tipa Bradarica i slicno. Sto se mene tice da Bog da se sutra ugasili, ali reci da Savic nije pojacanje i osporavati takav posao je smijesno.
19V22
-
- Kontakt:
Savic je fantastican igrac ne samo za ovu ligu. Mlad je otisao valja se adaptirat na ligu, zao mi je sto se vratio I zbog njeg jer je fantastican I momak. Najbolje pojacanje do sad u ligi sigurno.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
A jel to ti stvarno mislis da je zrinjski veci klub od Sarajeva ?Antipolitika3 je napisao/la: ↑07 jan 2024, 18:11Hajdemo sad momci ozbiljno.
Zar stvarno netko misli da je Velez veci klub od Sarajeva?
Sarajevo je klub raje, čaršije i mahale, pa su još oni raspoloženi i galantni. Da ne citiram dalje povratiću.
A onda jednom odeš na istok stadiona Koševo.

A onda jednom odeš na istok stadiona Koševo.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Au, evo porvratak otpisanog (ne smije da citira). Prvo pitanje: da li si bio blagajnik razreda? Drugo, trece, cetvrto: haj nam reci, koliko plivamo Mirvicu, koliko Tanu? Kad se gasimo?
Jedva cekamo analizu, dok Zeljkan dovodi pojacanja iz treceg HNL-a i vodi borbu za opstanak. Hajde molim te, nisi odavno.
Tačno sam znao da će sad neko postavljati klipove Manijaka, kako ste samo predvidive levatine to je nevjerovatno.
Naravno da je avnoj ponovo promašio čitav fudbal, jer tema nisu Manijaci nego romantizovanje navijača Sarajeva koje je ova dijabola iznad predstavila kao bečke dječake.
Nikad veći glupani nisu pisali na ovoj temi. Nikad.
Naravno da je avnoj ponovo promašio čitav fudbal, jer tema nisu Manijaci nego romantizovanje navijača Sarajeva koje je ova dijabola iznad predstavila kao bečke dječake.
Nikad veći glupani nisu pisali na ovoj temi. Nikad.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sve je to lijepo, ali i Borac je otvoren za sve, sto se vidi iz strukture igrackog kadra, kako ove sezone (gdje imamo najvise stranaca i igraca svih vjera i nacija koji nisu stranci), tako i prethodnih sezona, godinama unazad. Isto tako, navijaci i simpatizeri su iz svih drustvenih slojeva.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑07 jan 2024, 22:49Ne sumnjam da ih ima jos. Mislim da sam stariji od tebe, pa dozvoli. Ne vazi ovo samo za tebe, nego za sve forumase koji ne kontaju ove nase lokalne toponime.bagniadiluca je napisao/la: ↑07 jan 2024, 22:43Svi su nešto drugo samo je percepcija drugačija, ali nemoj misliti da i ovdje nema stare raje koja je ostalaNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑07 jan 2024, 22:32
Kad se malo popije, zapocne starija raja price na ra razne teme, pa i tu, mada nisam ni ja nesto mlad, ali nisam tad mogao biti neki navijac... Lesinari spavali na Ciglanama, Kosevskom kad u goste dodju. Doduse, vecina tih ljudi je sad po bijelom svijetu razasuta. Nekad bilo, danas se spominjalo. Sad je Borac, nazalost, nesto drugo.![]()
Kada govoris o Sarajevu, Sarajeva je vise, a klub i grad, malo to dvoje razdvoji. Sto se tice sarajevskih klubova, oba su otvorena za sve, jer ovo je jednostavno takav grad, ali stvarna situacija je takva da je Sarajevo klub raje, carsije, mahale. Ljudi koji vole zivot, cijene svoju privatnost i slobodu, zive na naslijedjenim privatnim posjedima, s pogledom na kotlinu. Bez da bilo sta romantiziram, to je tako.
Dok je Zeljeznicar oduvijek, pa i danas, klub radnika i nacionalnih manjina. Ovih sljakera sto came u smogu i jednoiposobnim stanovima raznih nebodera i orolunih kuca razasutih u kotlini. Zato su oni vazda namrsteni i ratoborni, a mi raspolozeni i galantni. Zato smo se mi, raja s carsije, uvijek dobro slagali s rajom iz banjalucke i mostarske carsije, dakle s ljudima koji znaju hodati po kaldrmi, dok su ovi iz Vase Miskine imali neke druge interese.
Ukrakto, mi na njih gledamo s visoka, i bukvalno i metaforicki. To je njih bolilo u ta davna vremena, boli ih i danas, ali nije nas problem![]()
Zadnja izmjena: Suvorov, dana/u 08 jan 2024, 00:32, ukupno mijenjano 1 put.
Da je tebi doziviti da na Grbavicu odes, lako cemo za Kosevo i Istok

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC