Premijer liga BiH - aktuelno

mosarajvosa83
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la mosarajvosa83 » 11 jan 2024, 09:55

TurkishAirlines je napisao/la:
11 jan 2024, 08:53
1981oldschool je napisao/la:
11 jan 2024, 08:39
Mostar od 100k stanovnika ima veći standard od glavnog grada. Upitate li se zašto? Radi tog vašeg poganog mentaliteta. Kradete od cijele države, pa je opet Mostar sportskiji grad od vas😎 Nije sport za vas, da ima svjetsko prvenstvo u pitama i ćevapima, bili bi prvi uvijek! Zaostali ste i primitivni. Sa kontom nek krepa komsiji krava, daleko ćete dogurati, a i mi sa vama!
:rol: Da li su Vrapcici u granicama grada Mostara? Da li su stanovcnici Vrapcica u tih 100k ?

Sarajevo kao grad je uvijek bio trn u oku nesretnicima koji do istog mogu doci samo autobusom i zeljezničkom prugom, jer parking je skup i gorivo skupo da bi se autom stiglo.
Racunaju valjda zapadni Mostar koji je evropa za oni njihovu varos,racunaju valjda i njihove titule posto nemaju svoje titule,zamisli ljudi bez ikakvog sporta i sportskih uspjeha kazu nije sport za nas hahah jel ovo neka skrivena kamera? Dobro si rekao,operisani ste od sporta.

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 11 jan 2024, 09:57

bagniadiluca je napisao/la:
11 jan 2024, 09:52
[
Koliko pojma nemaš pa to je strašno, a tek koliki kompleks imaš to je još strašnije :) Mijatović dobio ponudu, pitao ljude u Borcu hoćete li dati toliko love kolika mi je ponuda, ovi rekli nemamo toliko love samo za tebi i ćao zdravo, ode čovjek gdje ima više love....
Ugovor mu je bio takav da može otići kad god hoće jer je došao da zakrpi mjesto....
Ovo sve što si napisao je čisto Bošnjačko novinarstvo, skrojen tekst bez ikakvog osnova u svrhu da povjeruje masa i stvori sliku koja je naravno ni blizu istinite ! bravo legendo
Igrac pod ugovorom sa nekim klubom pitao taj klub mozete li mi dati para koliko imam ponudu ovi rekli ne mozemo i on uzeo papire i otisao :rol:

Pa stari ti si tako neuk. Jos je gore ako je to stvarno stanje u Borcu onda ste klub rang nekog iz federalne :rol:

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 11 jan 2024, 09:58

11 jan 2024, 08:23
Vidi sto su se sarajlijice upalile, cim neko dobije nešto a nisu oni…nemoj da se niko razvija osim njih. Klošari jedni nesposobni.
Držite se pita i ćevapa. Sjebali ste košarku i rukomet već, mali plavi miševi su na dobrom putu, a ako je vjerovati činjenicama sve ćete sjebati kao i u državi na svim aspektima. Da vam nije saveza, krađa i namještanja nebi vas nigdje bilo. Sjebali ste Tuzlu i Zenicu sa vašim pohlepnim mentalitetom ali nećete Mostar, mada ste probali vise puta. Drzite se kasebe nesposobnjakovići pohlepni samo daj daj dajjjj.Fuj
Kod vas se nema sta shebat,rodjeni ste shebani,taj ostali seljacki,dosljacki menatalitet Zrinjski rasturi i ubije vam to malo mozdanih celija koje imate. Vidi sto Slobodu i Celik stavlja u rang svoje politcke prcije,jesul Slobodi sta dali iz budzeta kad su pravili stadion? Najaca Sarajevo ih unistilo :rol: Sloboda dobika vise od grada nego i Zeljo i Sarajevo zajedno. Razumijem ja ove livadice,iz Juge vuku komplekse jos pa onda i sad,nakupi se to godinama. Nikad nista nisu osvojili i gledas Sarajevo koje je mladje sve osvaja,pa onda i kone a ti vjeciti luzer :rol:
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 11 jan 2024, 10:03, ukupno mijenjano 1 put.

bagniadiluca
Kontakt:

Post Postao/la bagniadiluca » 11 jan 2024, 10:00

CampobelloDiMazara je napisao/la:
11 jan 2024, 09:57
11 jan 2024, 09:52
[
Koliko pojma nemaš pa to je strašno, a tek koliki kompleks imaš to je još strašnije :) Mijatović dobio ponudu, pitao ljude u Borcu hoćete li dati toliko love kolika mi je ponuda, ovi rekli nemamo toliko love samo za tebi i ćao zdravo, ode čovjek gdje ima više love....
Ugovor mu je bio takav da može otići kad god hoće jer je došao da zakrpi mjesto....
Ovo sve što si napisao je čisto Bošnjačko novinarstvo, skrojen tekst bez ikakvog osnova u svrhu da povjeruje masa i stvori sliku koja je naravno ni blizu istinite ! bravo legendo
Igrac pod ugovorom sa nekim klubom pitao taj klub mozete li mi dati para koliko imam ponudu ovi rekli ne mozemo i on uzeo papire i otisao :rol:

Pa stari ti si tako neuk. Jos je gore ako je to stvarno stanje u Borcu onda ste klub rang nekog iz federalne :rol:
Ugovor ima u sebi kluzulu da može bukvalno kada god poželi otići iz kluba. Jer je došao preko noći, tako može i otići...
Naravno kao što je on nama uletio kada je najviše trebalo, tako je i Borac izašao njemu u susret i dao odmah papire i zahvalio se...
Nemoj više blamiraš se, jer ovo nije prvi put da igrač koji je bio prelazno rješenje ode posle polusezone iz kluba.
LETS GO FIGHTER

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 11 jan 2024, 10:03

11 jan 2024, 10:00
Ugovor ima u sebi kluzulu da može bukvalno kada god poželi otići iz kluba. Jer je došao preko noći, tako može i otići...
Naravno kao što je on nama uletio kada je najviše trebalo, tako je i Borac izašao njemu u susret i dao odmah papire i zahvalio se...
Nemoj više blamiraš se, jer ovo nije prvi put da igrač koji je bio prelazno rješenje ode posle polusezone iz kluba.
Pa samo potpisivanje takvih ugovora govori o tome kako ste klimav klub. Cuj ugovor da igrac moze otici kada pozeli. Pa igraci Stupcanice su pravno pokriveniji od tog smijesnog kluba. Najbolji igrac im samovoljno uze papire i ode :rol: :tokralju:

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 11 jan 2024, 10:04

Veeemooo je napisao/la:
11 jan 2024, 02:40
Anex je napisao/la:
11 jan 2024, 02:38
Veeemooo je napisao/la:
11 jan 2024, 02:33

Vjerovatno vodim mnogo lijepse i pristojnije od tebe i tvog prijatelja Anexa, cak i nakon svih psovki pretrpljenih od doticnog ja idalje nikome nista nisam opsovao. Ocaran jel' tako ?
Ipak si prvi koristio uvrede da je neko glup da je ruralac,ker,dresura,nema šta jako lijepo da nisi počeo nebi došlo ni do psovki ni glupe rasprave
Da si imalo pametan, znao bi da nije isto nekome reći "glup si" i "yebem ti majku", ali dobro shvatam idalje tvoj ruralitet.
Ostani u kamenjaru za bolje i nisi o ruralitetu bi tek mogli naglabati

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 11 jan 2024, 10:06

11 jan 2024, 09:44
nekoIzMostara je napisao/la:
11 jan 2024, 09:33
10 jan 2024, 22:11

Po tom osnovu sve i jedan klub može tražiti pare za stadion, gradnju ili renoviranje, nebitno !
Pare su iz budzeta Federacije, sta ti imas sa tim? Eto ti Dodika, Vice Rs pa trazi, malo je ovo, tek je godina pocela, bice jos money money, treba za Cat4 dobra cifra :bih:
Bravo, to si dobro rekao, šta ja imam sa parama iz budžeta FBIH, isto tako šta ti imaš sa parama iz budžeta RS !? Ponoviću kod nas se sve zna, i kada kapne lova odmah izađe u novinama, samo kod vas i kada izađe u novinama to nije istina :S i koji će nam cat4 kad možeme već igrati grupnu fazu na našem stadionu :tralala:
A gdje sam ja spomenuo pare RSa koje se daju vama?
Pa vama ako ne treba to je vas problem, ko ti je spomenuo vas stadion?

Pare su namjenska sredstva za izgradnju stadiona i kao takva se nmg koristiti u druge svrhe, i tu pocinje i zavrsava sva prica, nezz koji je dio nejasan?
All-Time First Yugoslav League table

6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 11 jan 2024, 10:07

Jos po milion od grada i kantona za 2024. taman da se pokriju sve tribine. :bih:
Gradite i vi divovi nesto nemojte samo iz supljeg u prazno i bit ce i vama sredstava, ako su vam potrebna?
Imate mirvica :kafa:
Zadnja izmjena: RodjeniiBrato, dana/u 11 jan 2024, 10:10, ukupno mijenjano 2 puta.
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

Radobolja
Kontakt:

Post Postao/la Radobolja » 11 jan 2024, 10:08

mosarajvosa83 je napisao/la:
11 jan 2024, 09:58
11 jan 2024, 08:23
Vidi sto su se sarajlijice upalile, cim neko dobije nešto a nisu oni…nemoj da se niko razvija osim njih. Klošari jedni nesposobni.
Držite se pita i ćevapa. Sjebali ste košarku i rukomet već, mali plavi miševi su na dobrom putu, a ako je vjerovati činjenicama sve ćete sjebati kao i u državi na svim aspektima. Da vam nije saveza, krađa i namještanja nebi vas nigdje bilo. Sjebali ste Tuzlu i Zenicu sa vašim pohlepnim mentalitetom ali nećete Mostar, mada ste probali vise puta. Drzite se kasebe nesposobnjakovići pohlepni samo daj daj dajjjj.Fuj
Kod vas se nema sta shebat,rodjeni ste shebani,taj ostali seljacki,dosljacki menatalitet Zrinjski rasturi i ubije vam to malo mozdanih celija koje imate.
Rece navijac sarajeva kojima focaci i sandzaklije drze tribinu,usuti se nelupaj vise sramotis normalne navijace pogotovo HZ,nikad niste bili niti ce te biti klub raje,koliko got nevolim zelju za vas je pojam i kako se voli klub i sta je klub raje,svaki put vas nalozimo na forumu i vi se primite ko bekani,ljudi kojima je titula mjerilo velicine kluba o cemu dalje pricati,sve ste sjebali sto ste mogli sjebati radi vaseg mentaliteta ali kao sto sam rekao ima nekoliko dana cuna me zaboli sta se desava poslije bradine.

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 11 jan 2024, 10:08

11 jan 2024, 09:55
11 jan 2024, 08:53
11 jan 2024, 08:39
Mostar od 100k stanovnika ima veći standard od glavnog grada. Upitate li se zašto? Radi tog vašeg poganog mentaliteta. Kradete od cijele države, pa je opet Mostar sportskiji grad od vas😎 Nije sport za vas, da ima svjetsko prvenstvo u pitama i ćevapima, bili bi prvi uvijek! Zaostali ste i primitivni. Sa kontom nek krepa komsiji krava, daleko ćete dogurati, a i mi sa vama!
:rol: Da li su Vrapcici u granicama grada Mostara? Da li su stanovcnici Vrapcica u tih 100k ?

Sarajevo kao grad je uvijek bio trn u oku nesretnicima koji do istog mogu doci samo autobusom i zeljezničkom prugom, jer parking je skup i gorivo skupo da bi se autom stiglo.
Racunaju valjda zapadni Mostar koji je evropa za oni njihovu varos,racunaju valjda i njihove titule posto nemaju svoje titule,zamisli ljudi bez ikakvog sporta i sportskih uspjeha kazu nije sport za nas hahah jel ovo neka skrivena kamera? Dobro si rekao,operisani ste od sporta.
Meni je drago da se slazu i prihvataju sta hrvati u Mostaru naprave da je kao i njihovo.
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 11 jan 2024, 10:09

RodjeniiBrato je napisao/la:
11 jan 2024, 10:07
Jos po milion od grada i kantona za 2024. taman da se i pokriju sve tribine. :bih:
Gradite i vi divovi nesto nemojte samo iz supljeg u prazno i bit ce i vama sredstava, ako su vam potrebna?
Mislim da su dobili i oni ali ulozili u par UN kontejnera u Butmiru i prozvali to akademijom

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 jan 2024, 10:14

Ne vjerujem da budući šampion ne može dati isto novca koliko i klub koji se bori za opstanak u Srbiji. Mijatović vrijedi koliko god da traži, samo ga ne trebati vezati sa dužim ugovorom jer je stariji. Spominjalo se da će ići van kontinenta (Saudijska Arabija ili Katar) i onda bi to bilo razumljivo jer tu odeš da uzmeš pare ali Železničar Pančevo?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

bagniadiluca
Kontakt:

Post Postao/la bagniadiluca » 11 jan 2024, 10:15

CampobelloDiMazara je napisao/la:
11 jan 2024, 10:03
11 jan 2024, 10:00
Pa samo potpisivanje takvih ugovora govori o tome kako ste klimav klub. Cuj ugovor da igrac moze otici kada pozeli. Pa igraci Stupcanice su pravno pokriveniji od tog smijesnog kluba. Najbolji igrac im samovoljno uze papire i ode :rol: :tokralju:
Au prijatelju koliko ti smaraš i nećeš da shvatiš suštinu priče...neda mi se više objašnjavati jer si očigledno ograničen kao balkon :salut:
LETS GO FIGHTER

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 11 jan 2024, 10:15

Jos po milion od grada i kantona za 2024. taman da se pokriju sve tribine. :bih:
Mi smo morali i teren da platimo,svlacionice, toalete gradi se u Butmiru al sigurno nece finansirat Federacija,znate vi odlicno zasto vam daju pare za igradnju,davali si vam uvijek jer vam je klub politicka stranka,beze se ovdje perete i furate neku ideologiju a to uopste niste. Za par godina ili kad nesto poguraju Sarajevo recimo za gradnju odma vi potencirate pricu ovo je politicki klub a mi smo radnicki bla bla

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 11 jan 2024, 10:17

11 jan 2024, 10:15
Mi smo morali i teren da platimo,svlacionice, toalete gradi se u Butmiru al sigurno nece finansirat Federacija,znate vi odlicno zasto vam daju pare za igradnju,davali si vam uvijek jer vam je klub politicka stranka,beze se ovdje perete i furate neku ideologiju a to uopste niste.
Opština i savez nisu učestovali u izgradnji terena na Koševu? Golemo.
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 11 jan 2024, 10:18

11 jan 2024, 09:48
nekoIzMostara je napisao/la:
11 jan 2024, 09:42
tutankamon1905 je napisao/la:
10 jan 2024, 22:54
Pare od drzave trebaju ici klubovima koji u lijepom svjetlu predstavljaju drzavu u Europi. Dakle tu u startu otpadaju sarajevo, zeljo i borac jer se ne sjecam kad su imali ozbiljan rezultat..zrinjskom bi trebalo dat jos, a cak i velez koliko ga god ne volim, kad izbori europu nakon 200 godina pokaze vise od navedenog trojca.
Dalje, jedni grade stadion, a i drugi se micu s mrtve tocke i zele pravit novu tribinu. Dakle pare idu onima koji rade, a ne onima koji pricaju u prazno iz godine u godinu
Sustina svega je upravo ovo :clap:
Pa ako je ovo tacno, zasto se onda zalite na ponder i da sve pare idu u glavni grad? :rol:
Zato sto vi mislite da ste samo vi bitni, samo daj vama, a druge ko ****. Izgradili ste citav grad dok su drugi zanemarivani.

Zasto je problem da se uloze pare u stadione ili dvorane ili nesto trece, a da to nije Sarajevo?
All-Time First Yugoslav League table

6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424

Espiritosanto
Kontakt:

Post Postao/la Espiritosanto » 11 jan 2024, 10:19

MortemHz je napisao/la:
11 jan 2024, 10:14
Ne vjerujem da budući šampion ne može dati isto novca koliko i klub koji se bori za opstanak u Srbiji. Mijatović vrijedi koliko god da traži, samo ga ne trebati vezati sa dužim ugovorom jer je stariji. Spominjalo se da će ići van kontinenta (Saudijska Arabija ili Katar) i onda bi to bilo razumljivo jer tu odeš da uzmeš pare ali Železničar Pančevo?
Pa jesu li i ovi iz Pančeva isto potpisali ugovor sa onim arapima,jel se negdje pisalo da su i oni nekog arapskog trenera doveli ili je neki drugi klub?
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara

bagniadiluca
Kontakt:

Post Postao/la bagniadiluca » 11 jan 2024, 10:19

MortemHz je napisao/la:
Upravu si, nevjerujem ni ja da može Pančevo dati više para od Borca ali izgleda da se njemu nešto izjalovilo u Arabiji jer je dobio ponudu koja se ne odbija...Problem je što u Borcu očigledno dolazi na naplatu preširoki roster i nemogućnost da se plati sve, i naravno koliko god da je tražio u ovom momentu Borcu je i to previše, a mislim da je tražio pozamašnu sumu...Mada, on je dobar golman a Pančevo će se jako boriti za opstanak, tako da, mislim da je i tamo dobio odličnu ponudu...
LETS GO FIGHTER

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 11 jan 2024, 10:21

11 jan 2024, 10:15

Au prijatelju koliko ti smaraš i nećeš da shvatiš suštinu priče...neda mi se više objašnjavati jer si očigledno ograničen kao balkon :salut:
Razumijem da ti je krivo sada jer si pokusao oprati jedno pa otkrio stvarno stanje u kojem se Borac nalazi i kakve ugovore potpisuje. Bolje bi ti bilo da si sutio kada sam prozvao onoga sto je napisao da je Mijatovic pokrenuo klauzulu zbog bolje ponude drugog kluba koja je direktno dosla na adresu Borca. A ovaj otisao u Zeleznicar Pancevo samo pokupio papire :kafa:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 jan 2024, 10:21

Espiritosanto je napisao/la:
11 jan 2024, 10:19
MortemHz je napisao/la:
Pa jesu li i ovi iz Pančeva isto potpisali ugovor sa onim arapima,jel se negdje pisalo da su i oni nekog arapskog trenera doveli ili je neki drugi klub?
Mislim da je to bio Voždovac
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.