FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

costacurta08
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la costacurta08 » 24 jul 2017, 14:38

Idiotizam neviđeni da ti sezona počinje u sred ljeta. Ne daj Bože neko glavom da plati, pa u Ercegovini taman u 3 ujutro da igraš ima da umres do kraja prvog poluvremena.
Qrton od lige.
Nisam komentarisao ove prinove na Tušnju jer ne da nisam upoznat nego pojma nemam ko su ni šta su (Jahe, Husići, Tandari.....). Kaže "dok se uhodaju" :crazy: ! Kako crno uhodaju, a za šta inače pripreme služe?!
Ovo sa Lišticom je stvarnost. Mi samo mozemo dobiti nekog (Vitez, GOŠK možda, Doboj Kakanj) kod kuće. Uzeti bod u gostima će biti ko đŽek pot. 'Nači mrka kapa.
Upravu i sve to sto ide uz njih, ne bih da doram jer rade OUTSTANDING đob........... :urnebes: , sarkazam naraFno

Pasha_car_aga
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Pasha_car_aga » 24 jul 2017, 14:44

solinas je napisao/la:
SARS je napisao/la:Mramore opet spavas haman, do kad ces tolerisati ove preletace koji pisu na nasoj temi, vrijeme je da im das do znanja da im je ovdje zabranjeno pisati jer su se javno odrekli ovog dijela foruma i otisli kako oni kazu "tamo gdje ce se igrati fudbal i u isti ulagati"
Hej ba Sars nemoj mi ici na kur.ac bice cirkusa....
Obracas se momcima ovdje nekim koji su isli po gostovanjima i na Tusanj dok si ti lizo cupacups....yebo li te Sloga i Azmir u pakas te yebali,jesi cuo..
Ja prvi nikada se necu pomiriti sa situacijom u kojoj je klub,da su mu pojacanja iz KIKACA i polumrtvi Jaha i klocina Tandir i klub sa ovakvim statutom i nacinom finansiranja..i pod palicom crvenih kmera.......i sta ces mi...popusiti.....
Koji vam je kur.ac ba.....
Ne mjesajte ljubav prema klubu sa nezadovoljstvom nacinom na koji postoji.....i funkcionise......ne budite djeca
Neka si mu rekao Solinaš, koji ti je više ****. **** te Senad i Kikači, vidi se da si njihov igrač, vidiš da cjelokupna atmosfera u i oko kluba je lažna, paravan Senčo stavio, a u zraku se osjeti da smo u teskom kurcu.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 24 jul 2017, 14:44

SARS je napisao/la:
solinas je napisao/la:
SARS je napisao/la:Mramore opet spavas haman, do kad ces tolerisati ove preletace koji pisu na nasoj temi, vrijeme je da im das do znanja da im je ovdje zabranjeno pisati jer su se javno odrekli ovog dijela foruma i otisli kako oni kazu "tamo gdje ce se igrati fudbal i u isti ulagati"
Obracas se momcima ovdje nekim koji su isli po gostovanjima i na Tusanj dok si ti lizo cupacups....yebo li te Sloga i Azmir u pakas te yebali,jesi cuo..
Ja prvi nikada se necu pomiriti sa situacijom u kojoj je klub,da su mu pojacanja iz KIKACA i polumrtvi Jaha i klocina Tandir i klub sa ovakvim statutom i nacinom finansiranja..i pod palicom crvenih kmera.......i sta ces mi...popusiti.....
Ne mjesajte ljubav prema klubu sa nezadovoljstvom nacinom na koji postoji.....i funkcionise......ne budite djeca
hahahaha ja cu se obracati kome ja hocu i ovi azmiroljupci i slogasi koji su se ovdje sami prozvali neka idu gdje im je mjesto jer im ovdje sigurno nije, a eto kako pokazuju svoju ljubav prema klubu cim su mislili da ce krenuti naopako okrenuli su ledja, a na tvoju zalost crveni ce jos dugo da vladaju TZ a ne nacionalisti i mozete do sutra da kmecite zbog toga...Idi uzmi dozu za danas ocigledno ti je zafalilo, opusti se ;) ;)
Niko nije okrenuo ledja klubu,ti bi volio da je tako,ali na tvoju zalost nije......Zar je okretanje ledja klubu ako zelis da uzima trofeje,i bude neki faktor u drzavi,a ne da strahuje od,uz duzno postovanje,sela poput Sirokog,i da oni budu Barsa za nas jbt.....ili da nam Krupa na vrbasu,sa 1000 stanovnika,drzi fudbalske lekcije....ili da Olimpik ili Radnik,Leotar i td budu veci,i trofejniji od nas......Je li okretanje ledja klubu ako zelis barem 500 ljudi u kopu kao nekada,a ne da nam se smije drzava cijela........Ako je tako,onda smo stvarno neprijatelji kluba........
Sta je za tebe podrska klubu.....povinovati se bez pogovora,kako god bilo.....nije to ljubav stari moj,nego papanluk,to rade pic.ke,navijaci se bore za bolji klub.....i jaci.....Mi u Tuzli...Cast izuzetcima,i pojedinim momentima,nikada to nismo znali.....Neko vecinom tako kao i ti,pljuvali svakoga drugacijeg misljenja,ono...nisi sa nama,odma si protiv.....sramota...
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 24 jul 2017, 14:53

kuknjava kuknjava kuknjava ....klimoglave,sad sam se sa faraonom cuo....kae,od njega imas cvaju a senco Ce ti srediti mjesec dana neplaćenog rada kod njega u firmi....samo mi u pp javi hoces li na mjesalicu il' na zidanje
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

SARS
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SARS » 24 jul 2017, 15:29

Pasha_car_aga je napisao/la:
solinas je napisao/la:
Neka si mu rekao Solinaš, koji ti je više ****. **** te Senad i Kikači, vidi se da si njihov igrač, vidiš da cjelokupna atmosfera u i oko kluba je lažna, paravan Senčo stavio, a u zraku se osjeti da smo u teskom kurcu.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
auslenderi se sastali hahahahahaha

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 24 jul 2017, 15:31

staragarda je napisao/la:
kuknjava kuknjava kuknjava ....klimoglave,sad sam se sa faraonom cuo....kae,od njega imas cvaju a senco Ce ti srediti mjesec dana neplaćenog rada kod njega u firmi....samo mi u pp javi hoces li na mjesalicu il' na zidanje
Kaze Azmir nisi ga danas podojio i reko je da pozuris pocelo mu curiti mlijeko iz sisa

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 24 jul 2017, 15:35

Mramore opet sp
hahahaha ja cu se obracati kome ja hocu i ovi azmiroljupci i slogasi koji su se ovdje sami prozvali neka idu gdje im je mjesto jer im ovdje sigurno nije, a eto kako pokazuju svoju ljubav prema klubu cim su mislili da ce krenuti naopako okrenuli su ledja, a na tvoju zalost crveni ce jos dugo da vladaju TZ a ne nacionalisti i mozete do sutra da kmecite zbog toga...Idi uzmi dozu za danas ocigledno ti je zafalilo, opusti se ;) ;)[/quote]
Niko nije okrenuo ledja klubu,ti bi volio da je tako,ali na tvoju zalost nije......Zar je okretanje ledja klubu ako zelis da uzima trofeje,i bude neki faktor u drzavi,a ne da strahuje od,uz duzno postovanje,sela poput Sirokog,i da oni budu Barsa za nas jbt.....ili da nam Krupa na vrbasu,sa 1000 stanovnika,drzi fudbalske lekcije....ili da Olimpik ili Radnik,Leotar i td budu veci,i trofejniji od nas......Je li okretanje ledja klubu ako zelis barem 500 ljudi u kopu kao nekada,a ne da nam se smije drzava cijela........Ako je tako,onda smo stvarno neprijatelji kluba........
Sta je za tebe podrska klubu.....povinovati se bez pogovora,kako god bilo.....nije to ljubav stari moj,nego papanluk,to rade pic.ke,navijaci se bore za bolji klub.....i jaci.....Mi u Tuzli...Cast izuzetcima,i pojedinim momentima,nikada to nismo znali.....Neko vecinom tako kao i ti,pljuvali svakoga drugacijeg misljenja,ono...nisi sa nama,odma si protiv.....sramota...[/quote]
Ovako je pisao prije pocetka sezone taj isti sto ga branis i za mene je to zavrsena prica

"evo ljudi ja se shodno svom nekom razmisljanju odjavljujem sa ove teme.... stvarno nemam vise zivaca za ove lopove koji su mi unistili voljeni klub....previse se tu negative nakupilo kroz decenije muke i gutanja gorkih pilula....od sad idem pratit ovu Slogu jer volim fudbal ,Husic mi izgleda kao pos..."

TO JE PISAO STARAGARDA UCERAJ MU

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 24 jul 2017, 15:40

I to je pisao jedno 10 puta kako sam ja na Forumu evo 4 god.hahaha
Ode on. ...negdje haha
Ali je tu na tusnju. ...goodinamaa. ....
I ti koji se palis na te prepiske dokazujes kako si plitak.
A govori nesto i o tebi samom jbg. ..
Cuj pisati po forumu svasta. ..haha
Zadnja izmjena: solinas, dana/u 24 jul 2017, 15:42, ukupno mijenjano 1 put.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 24 jul 2017, 15:42

SARS je napisao/la:a eto kako pokazuju svoju ljubav prema klubu cim su mislili da ce krenuti naopako okrenuli su ledja, a na tvoju zalost crveni ce jos dugo da vladaju TZ a ne nacionalisti i mozete do sutra da kmecite zbog toga..
Dobar si ti, sta ti se mota u glavi jedan dan nakon poraza u prvom kolu, a niko o ovoj temi nista ne pise danima. Ljudi zele samo pobjede na zelenom terenu, a kada se pobune odmah se nadje neko kao ti da to poveze sa politikom. Ispade ako se neko zali odmah je nacionalista, eto tu je doslo.

Kako Kamenjakovic od Zivinica jel se rumeni? :oops:

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 24 jul 2017, 15:44

solinas je napisao/la:I to je pisao jedno 10 puta kako sam ja na Forumu evo 4 god.hahaha
Ode on. ...negdje haha
ovdje po forumu se znaju jasna pravila i svako pisanje pokazuje stav pojedinca...Prema tome za mene je ovo pokazatelj koliko on voli svoj klub, i sto se mene tice meni je ovo dovoljno da mu se ovdje ne dozvoli bilo sta komentarisati isto kao sto nije dopusteno Sarajlijama ili nekom drugom...Njegova tema je Sisoja i treba tamo da provodi vrijeme ili na opstim diskusijama nikako ovdje

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 24 jul 2017, 15:47

Jel dosta vise prepucavanja ? Dobro vas vise sa glupim pricama ko je za koga i sa namjernim podbadanjima ako imate mudo idite u grad pa raspavite licno lice u lice a ne ovdje smarate posten svijet koji dodji da procita nesto o svom klubu !!! Sram vas bilo :lolno:

Ps : Mramore reguj nemoj biti ko OHR u BiH
Zadnja izmjena: Slobodas, dana/u 24 jul 2017, 15:48, ukupno mijenjano 1 put.
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 24 jul 2017, 15:48

kaze atmosfera u i oko kluba lazna, a atmosfera od trenutka kada je otisao Asmir pa do danas, nikada gora
ne mogu prezalit sto se nismo raspali, da bi mogli reci: eto, bez Azmira nam spasa nema :urnebes: :urnebes:

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 24 jul 2017, 16:15

Evo mene opet malo. Gledajući sinoćnu utakmicu mogu vam reci da je dobro zapamtite jer ta utakmica ce bit jedna od boljih koji smo odigrali u ovoj polusezoni. Osim ignjatovića nevidim da smo ista vise dobili od pojacanja. Krpić ni blizu neće bit prosloj sezoni al će bolje odigrat od Tandira. Kao sto sam rekao prije mjesec u ovoj ekipi će najveći problem bit realizacija

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 24 jul 2017, 16:23

hahahahaha evo sexora evo ludila :urnebes: :urnebes:

pa naravno da ce bit jedna od boljih, inace dole u Sirokom Brijegu protivnici redovno stvaraju toliki broj sansi kao Sloboda, a ZNA da Krpa nece biti ni blizu kao prosle sezone, vjerovatno jer je kita od napadaca, a prosla sezona je bila "slucajnost", a napad nam je jos veca kita, daj boze da zabiju tri gola sveukupno ove sezone

kaze osim Ignjatovica niko nije pojacanje, a Culum i Osmanagic jos nisu ni zaigrali :urnebes: :urnebes:
Husic odigrao tek jednu tekmu, profulao par sansi i odmah nije pojacanje :urnebes: :urnebes: :tokralju:

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 24 jul 2017, 16:31

Chinaglia je napisao/la:hahahahaha evo sexora evo ludila :urnebes: :urnebes:

pa naravno da ce bit jedna od boljih, inace dole u Sirokom Brijegu protivnici redovno stvaraju toliki broj sansi kao Sloboda, a ZNA da Krpa nece biti ni blizu kao prosle sezone, vjerovatno jer je kita od napadaca, a prosla sezona je bila "slucajnost", a napad nam je jos veca kita, daj boze da zabiju tri gola sveukupno ove sezone

kaze osim Ignjatovica niko nije pojacanje, a Culum i Osmanagic jos nisu ni zaigrali, Husic odigrao tek jednu tekmu, profulao par sansi i odmah nije pojacanje :urnebes: :urnebes: :tokralju:
Fobar je Sexor, da je Joksimovic i prica o Borogovcu i nasoj djeci, to bi vec bilo ludilo na kvadrat :mrgreen:

Gledano protiv macve i sinoc i mene je jedino ignjatovic pozotiva iznenadio, ostalima dajem jos malo prilike prije nego se izjasnim pravo
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 24 jul 2017, 16:33

Mislim da ce Husic imati dobru sezonu, nekih 10 golova iako nije onaj cisti napadac. Ali Zilkica (koji pegla loptu svaki put kada dobije i koji ne zna podvaliti loptu vec nesto ulazi u sredinu sada jer po krilu je procitan), Kalezica (koji nema bezinu za ofanzivnog veznog tj iza spica, nema volju jednostavno nista da kazes odlicno), Jahica (kojeg je vrijeme pregazilo, nazad je previse spor kada ispadne da prati igraca, naprijed ne smije da krene jer je svjestan da onda ne bi mogao da se vrati pa tako bude ofanzivno igrac manje) i jednog od bekova koji lutaju naprijed pa uvijek ostavljaju rupe iza sebe iz kojih padaju golovi bih odmah poslao na klupu.

Ne treba od njih nista ocekivati i zavaravati se nesto, treba u prvu postavu staviti Hairlahovica i Culuma, a maksimalno isforsirati Hodzica, Smajica i Beganovica.
Kod Kalezica, Zilkica, Lazevkog/Todorovica i Jahica jednostavno nema napretka koliko god ih forsirao uvijek ce biti slabe karike na terenu sa mozda jednom dobrom utakmicom u 5 kola.

Ako proradi ovo sa Hodzicem, te Culumom i Hairlahovicem u prvoj onda se i imamo nadati, ali ako ostanu ovi iz proljeca u prvoj onda nece biti nikakvog napretka u odnosu na proljetni dio, a tada je bilo pobjeda, pa par poraza, pa par remija pa tek onda pobjeda. Znaci vise losih rezultata nego dobrih.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 24 jul 2017, 16:35, ukupno mijenjano 1 put.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 24 jul 2017, 16:34

me znam da je dobar, meni ovako pravo gotivan forumas, sega sto bi rekli :urnebes: :urnebes:
jeste Asmirovac, al je za razliku od ovih ostalih Asmirovaca raja, nasmije te, ne mozes ga ne voljeti

cak ga i ne gledam kao Asmirovca, toliko je umiljat :kafa:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 24 jul 2017, 16:53

SARS je napisao/la:
solinas je napisao/la:I to je pisao jedno 10 puta kako sam ja na Forumu evo 4 god.hahaha
Ode on. ...negdje haha
ovdje po forumu se znaju jasna pravila i svako pisanje pokazuje stav pojedinca...Prema tome za mene je ovo pokazatelj koliko on voli svoj klub, i sto se mene tice meni je ovo dovoljno da mu se ovdje ne dozvoli bilo sta komentarisati isto kao sto nije dopusteno Sarajlijama ili nekom drugom...Njegova tema je Sisoja i treba tamo da provodi vrijeme ili na opstim diskusijama nikako ovdje
Malo postovanja za covjeka koji je donio toliko radosti i pobjeda na Tusanj. Sta god mi mislili covjek je trosio svoje novce za nas klub pa na bilo koji nacin. ..Ima li kakav da nas pogura pa makar na pozajmicu milion dva. ..nema brate. ....bio jednom jedan. ...
I dobro svi znamo da ovaj curkus sa slogom nema veze sa fudbalom i sportom. ..cuj Tuzla Sity. ..hahaha
Sloga ce biti Slobodin b tim. ...nas Olimpicki. ..haha

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 24 jul 2017, 17:00

jbg svima osim Vladi je izgleda jasno da Tandir, Kalezic i Jaha ne mogu. Moze jedan, maksimalno dvojica na terenu pa da ovi ostali izvuku , ali kad je kao juces situacija da vec imas i loseg Lazevskog i indisponiranog Todorovica onda je belaj. Igras bez 3-4 igraca i opet stvaras prilike.

jednostavno trebaju nam Culum, Osmanagic i Krpic sto prije i sto spremniji i onda mislim da cemo imati dobar tim.

Zilkic je dobro igrao jucer. On radi, ima nekih desavanja za razliku od Kalezica. Opasnost je, ne smijes ga pustit.
ovaj drugi imam osjecaj bolje da ne izadje na teren, igraci bi znali da igraju sa 10 i malo bi se presabrali.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 24 jul 2017, 17:37

SARS je napisao/la: a na tvoju zalost crveni ce jos dugo da vladaju TZ a ne nacionalisti i mozete do sutra da kmecite zbog toga...Idi uzmi dozu za danas ocigledno ti je zafalilo, opusti se ;) ;)
Šta tebe iz Živinica boli q. ko će Tuzlom vladati?
I šta si se zalijepio za Mramora, a momak ti je jedno 50 postova izbris'o.
Zadnja izmjena: wobly92, dana/u 24 jul 2017, 17:40, ukupno mijenjano 1 put.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.