Ma samo nek ide pa makar i mi morali platitiguber90 je napisao/la:Nije meni ovo najjasnije, jel mi placamo Liverpoolu 30 miliona da ga uzmu il Liverpool nama, ovo prvo mi je logicnijethulkazal je napisao/la:ama taj ne vrijedi ni 15 mil xD tako naći će se pare samo ga vi uzmite xDOTNYS_YNWA je napisao/la:Liverpool have made an enquiry about Bayern Munich’s £30 million-rated striker Mario Gomez, according to the Daily Mail.
Ne znam odakle nam pare ali eto, špekuliše se..
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: F.C. Bayern
- bayern4ever
- Kontakt:
I ko ce ti igrati u napadu vremesni klose i olic ?? ( cast obojici ali stvarno ) ..n0body je napisao/la:Ma samo nek ide pa makar i mi morali platiti
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
- moustapha
- Kontakt:
Platit ce Lufthansa.guber90 je napisao/la:Nije meni ovo najjasnije, jel mi placamo Liverpoolu 30 miliona da ga uzmu il Liverpool nama, ovo prvo mi je logicnijethulkazal je napisao/la:ama taj ne vrijedi ni 15 mil xD tako naći će se pare samo ga vi uzmite xDOTNYS_YNWA je napisao/la:Liverpool have made an enquiry about Bayern Munich’s £30 million-rated striker Mario Gomez, according to the Daily Mail.
Ne znam odakle nam pare ali eto, špekuliše se..
#divovi
- bavaraccccc
- Kontakt:
i opet nema pojacanja nema pojacanja nema pojacanja,nista mi nije jasno ja stvarno ne znam kako van gaal misli odbranu posloziti,nigdje mi necemo daleko sa onakvom odbranom,iz godine u godinu uprava radi iste gluposti i ponavlja iste greske,nismo konkurentni na trzistu katastrofa,dzabe nama sto smo mi vece ime od pola evrope,kad svi trose i ulazu a mi se gubamo za koji milion,katastrofa,by the way za koliko bih mogao prodati original dres reala,klasik dres na leđima quiqe sanchez flores onaj bek
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love
ovo za sefera si slafio, a za ovog golmana se sjecam...kroz maglugeronimo je napisao/la:Jakakosecer je napisao/la: mozda schefera, ili, druze geronimo![]()
smiješ se kladiti da sam prije tebe spominjao Schafera kao poželjno Bayino pojačanje.
![]()
Da, da, na ovom topicu. U isto vrijeme sam govorio da onal belgijski torvat iz gladbacha može biti dobar golman i zamjeniti ukislog Rensinga.
ako cemo tako onda ce prvog mene nabit nogomRjesenje je BAN svima koji spamaju, pa makar i ja isti dobio ako ga zasluzim
ali postoji li uopste idealan igrac koji moze zamijeniti ovog majstora?
postoji!
najblizi robenu je salkeov farfan, barem sto se tice moje malenkosti.
da se ja pitam, kao sto se ne pitam, ponudio bih salkeu dil: gomez für farfan.
mislim da je na toj poziciji daleko jaci od mulera, odnosno ivice. vjerujem da bi magat pristao na ovu ponudu.
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Uvijek sam preferirao Olica , najveci borac .bayern4ever je napisao/la:I ko ce ti igrati u napadu vremesni klose i olic ?? ( cast obojici ali stvarno ) ..n0body je napisao/la:Ma samo nek ide pa makar i mi morali platiti
Mislim kad bi neko ponudio 30m za Maria trebalo bi se prihvatiti , za 30m se moze naci puno bolje pojacanje
- roy_makaay
- Kontakt:
Kad bi Gomez za 30 miliona nas napustio,ja bi mu licno odnjeo kofere do minhenskog aerodroma.

Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
Super Mario ce ove sezone dokazati da vredi i vise od 30mil zapamtite............. : 
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
Nemeren0body je napisao/la: Mislim kad bi neko ponudio 30m za Maria trebalo bi se prihvatiti , za 30m se moze naci puno bolje pojacanje
Je li izvlačenje grupa sada u petak, i ko zna da mi kaže gdje se mogu pratiti koeficijienti liga
- bayern4ever
- Kontakt:
]Klare je napisao/la:Nemeren0body je napisao/la: Mislim kad bi neko ponudio 30m za Maria trebalo bi se prihvatiti , za 30m se moze naci puno bolje pojacanje![]()
Kako ovako ne cijenite nimalo naše igrače, a za njima se otima pola Evrope. Pa evo za Gomeza i Demichelisa se interesuju samo najveći klubovi. Gomez je vrhunski igrač koji nije dobi šansu, isto kao i Tymoschuk mada sam ja mišljenja da bi bili puno jači u sredini kada bi tu igrali Tymo-Schweinsteiger, nego ovako kako igramo.
Je li izvlačenje grupa sada u petak, i ko zna da mi kaže gdje se mogu pratiti koeficijienti liga
Mislim da je izvlacenje u cetvrtak 18:00 a za koeficijente znam da Njemacka ima 56000 a italija 51000
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Slazem se u potpunosti. Sad ne cijenite te igrace, a znam da Gomez i dalje igra u Sttutgartu svi bi govorili kako ga treba dovesti. Al' eto, takav je nas mentalitet...Klare je napisao/la: Nemere![]()
Kako ovako ne cijenite nimalo naše igrače, a za njima se otima pola Evrope. Pa evo za Gomeza i Demichelisa se interesuju samo najveći klubovi. Gomez je vrhunski igrač koji nije dobi šansu, isto kao i Tymoschuk mada sam ja mišljenja da bi bili puno jači u sredini kada bi tu igrali Tymo-Schweinsteiger, nego ovako kako igramo.
A evo ti koeficijenti: http://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_coeff ... oefficient
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
Treba zaslutiti postovanje svojim igramaKlare je napisao/la:Nemeren0body je napisao/la: Mislim kad bi neko ponudio 30m za Maria trebalo bi se prihvatiti , za 30m se moze naci puno bolje pojacanje![]()
- Omerbavarac
- Kontakt:
Pokusao sam da smirim strasti, a vidim da sam ocigledno u tome uspio. Dosadila su mi konstantna prebacivanja na relaciji Inter - Bayern.secer je napisao/la:ako cemo tako onda ce prvog mene nabit nogomprvo mene, pa geronima, tebe i onda sve redom dok ne ostane samo onaj drugi mod-riberi
ali i on ce imati 2-3 upozorenja.
nece biti harija, bezimenog, virtuala, admina..
![]()
Svi smo mi ovdje spameri, neko vise, neko manje.
Usput. Naletio sam na vrlo dobar tekst. Vrijedi procitati i prevesti.
http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern ... 92692.html
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
kakav ba naš mentalitet ... njemački navijači Bayern-a ga ne mogu smisliti očimaJetSet_Hantraga je napisao/la:Sad ne cijenite te igrace, a znam da Gomez i dalje igra u Sttutgartu svi bi govorili kako ga treba dovesti. Al' eto, takav je nas mentalitet...
- Omerbavarac
- Kontakt:
"Albi" proizvodjac sokova, novi sponzor Bayerna.
Haj Ž!!!
Haj Ž!!!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Pa svi su bili za to da Gomez ode u Bayern, a ne u neki strani klub (bilo je dosta zainteresiranih). Zna se da je cilj gotovo svakog Nijemca da zaigra u Bayernu, drugi klubovi sluze samo kao ''priprema'' i ''izlog'' za transfer u najveci njemacki klub. A on je bio (i ostao) najbolji njemacki napadac, a nijedan Nijemac ne zeli da im najbolji napadac igra u inozemstvu. Pogledaj samo statistiku Gomeza i bio kojeg drugog njemackog napdacau u zadnje 3-4 sezone. Jednostavno nema konkurenciju.thulkazal je napisao/la:kakav ba naš mentalitet ... njemački navijači Bayern-a ga ne mogu smisliti očimaJetSet_Hantraga je napisao/la:Sad ne cijenite te igrace, a znam da Gomez i dalje igra u Sttutgartu svi bi govorili kako ga treba dovesti. Al' eto, takav je nas mentalitet...
Jel prave mozda sok od jecmaOmerbavarac je napisao/la:"Albi" proizvodjac sokova, novi sponzor Bayerna.![]()
![]()
Haj Ž!!!
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
ama **** tu statistiku kada je postizao hattrikove protiv Cottbusa, Nurnberg, Hannover i ostali mali klubova uostalom tip je dokazao da se ne moze nositi sa pritiskom a i kada ga vidis kako igra samo se mozes smijati a Uli-u koji je dao 35 mil. za target napadača nadmašio je glupost SAF sa BerbatovomJetSet_Hantraga je napisao/la:Pa svi su bili za to da Gomez ode u Bayern, a ne u neki strani klub (bilo je dosta zainteresiranih). Zna se da je cilj gotovo svakog Nijemca da zaigra u Bayernu, drugi klubovi sluze samo kao ''priprema'' i ''izlog'' za transfer u najveci njemacki klub. A on je bio (i ostao) najbolji njemacki napadac, a nijedan Nijemac ne zeli da im najbolji napadac igra u inozemstvu. Pogledaj samo statistiku Gomeza i bio kojeg drugog njemackog napdacau u zadnje 3-4 sezone. Jednostavno nema konkurenciju.thulkazal je napisao/la:kakav ba naš mentalitet ... njemački navijači Bayern-a ga ne mogu smisliti očimaJetSet_Hantraga je napisao/la:Sad ne cijenite te igrace, a znam da Gomez i dalje igra u Sttutgartu svi bi govorili kako ga treba dovesti. Al' eto, takav je nas mentalitet...
- Omerbavarac
- Kontakt:
Na tvoju zalost, ne prave.guber90 je napisao/la:Jel prave mozda sok od jecmaOmerbavarac je napisao/la:"Albi" proizvodjac sokova, novi sponzor Bayerna.![]()
![]()
Haj Ž!!!.
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Sjecas li se 4 gola protiv onakvog Wolfsburga?thulkazal je napisao/la: ama **** tu statistiku kada je postizao hattrikove protiv Cottbusa, Nurnberg, Hannover i ostali mali klubova