odjeca, patike etc etc

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

samo_lijevo
Kontakt:

Re: odjeca, patike etc etc

Post Postao/la samo_lijevo » 11 jun 2016, 01:17

Bosniacum Lilium je napisao/la:Pa nosite krojacici, neka vam ih suzi
Ne ide. Nisu dzaba siroke.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 11 jun 2016, 01:25

Bosniacum Lilium je napisao/la:Pa nosite krojacici, neka vam ih suzi
Upravo.

Da ih ne nosim krojačici, nikada ne bih našao neke koje mi odgovaraju. Imam poveliku guzicu i butine, i svake koje nađem da mi odgovaraju u gornjem dijelu, dole mi budu široke. Mislim da kada bih našao neke koje mi u startu fino idu uz nogu, ne bi mogle ni prismrditi guzovima.

Hedg
Kontakt:

Post Postao/la Hedg » 11 jun 2016, 01:27

GUZATI FORUMASI!
4.10.2009

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 11 jun 2016, 01:29

Bas tako, ja sam to uvijek radio. Ali sada svakodnevno nosim regular fit pa nema potrebe
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 14 jun 2016, 18:08

Ovaj Buzz je samo za online shopping ili imaju i radnju u BL?
embrace the chaos

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 14 jun 2016, 18:21

Ima i u Sarajevu, BBI centar.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 14 jun 2016, 18:31

:thumbup:
embrace the chaos

Civa
Kontakt:

Post Postao/la Civa » 16 jun 2016, 18:53

Kad već ja ne mogu sebi uzeti nek drugi vide.
Gazelle u Juventi u Zenici a vjerovatno i u ostalim radnjama 120 maraka crne i plave, bordo su 130
Gazelle ZX 700 125 km
Gudlak :D
Tako blizu, a tako daleko.

High

Post Postao/la High » 16 jun 2016, 18:53

Civa je napisao/la:Kad već ja ne mogu sebi uzeti nek drugi vide.
Gazelle u Juventi u Zenici a vjerovatno i u ostalim radnjama 120 maraka crne i plave, bordo su 130
Gazelle ZX 700 125 km
Visoki datum? :mrgreen:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Civa
Kontakt:

Post Postao/la Civa » 16 jun 2016, 19:04

High je napisao/la:
Civa je napisao/la:Kad već ja ne mogu sebi uzeti nek drugi vide.
Gazelle ZX 700 125 km
Visoki datum? :mrgreen:
Ne znam do kad je to tako meni rođak sinoć poslo sliku iz radnje. A i u njih na stranici su te cijene patika. Pretežno bude 7 dana ili do isteka zaliha :thumbup:
Tako blizu, a tako daleko.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 16 jun 2016, 21:15

Ima li ijedna optika u Sarajevu da prodaje Polaroid sunčane naočale?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 16 jun 2016, 23:13

tuzlak1987 je napisao/la:Isti problem, slim fit svi nosaju pa i ja kada kupim ljepse stoji na osobama koje nisu dogurale do 30+ jednostavno. Kasnije puknu negdje ispod zadnjice, uzeo sam neke s elastinom u Modiani, kontam evo ih za duzi vijek trajanja imam sada prave pantole i jednom dodjem kuci, presvucem se i imam sta da vidim. Pucaju na mjestu tezeg jajeta :)

A da uzmem neke sire nerviraju siroke nogavice, kada dole pogledam u nogavice dok hodam ne svidja mi se, ne moraju biti preuske, vec nesto izmedju uske i normalne.
Tuzlak,imas na taj fazon u Amadeusu u Omegi.Hrvatska marka,pravo kvalitetna.Jesu malo skuplje tole,oko 100KM al vrijedi uzeti fakat. :thumbup:

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 16 jun 2016, 23:59

AshburtonG je napisao/la: Tuzlak,imas na taj fazon u Amadeusu u Omegi.Hrvatska marka,pravo kvalitetna.Jesu malo skuplje tole,oko 100KM al vrijedi uzeti fakat. :thumbup:
Ja sam jedno vrijeme samo u Amadeusu kupovao pantole, mozda 2 godine nigdje drugo nisam kupio. Bukvalno sve moguce modele kupio, da mi se jednom desilo kupim neke i kuci dodjem, pa barem u 90% stvari iste. Onda sam shvatio da je vrijeme promijeniti malo. :D

Zna kod njih biti dobrih i nekih drugih stvari, dzemperi, kosulje. Osoblje im je vrlo ljubazno. Tada je znalo biti nesto kupis 3 artikla, treci (najjeftiniji) dobijes, cini mi se, 50% jeftinije. S obzirom da sam ja kupovao uvijek pantole, sve je to u 5km gore-dole, isplatilo se itekako. Sada je nesto drugacije, zaboravio sam. Znaju na neke stvari staviti do 40% snizenje, koje su oznacene nekom oznakom. Ja dobre pantole bas nasao, tamno plavi k'o jeans, slim fit.
Kod mene su hvala Bogu noge tanje, jer i ja nikako ne volim siroke pantole, kada se po patikama dole rasire :facepalm:

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 17 jun 2016, 00:06

Federer17 je napisao/la:
AshburtonG je napisao/la: Tuzlak,imas na taj fazon u Amadeusu u Omegi.Hrvatska marka,pravo kvalitetna.Jesu malo skuplje tole,oko 100KM al vrijedi uzeti fakat. :thumbup:
Ja sam jedno vrijeme samo u Amadeusu kupovao pantole, mozda 2 godine nigdje drugo nisam kupio. Bukvalno sve moguce modele kupio, da mi se jednom desilo kupim neke i kuci dodjem, pa barem u 90% stvari iste. Onda sam shvatio da je vrijeme promijeniti malo. :D

Zna kod njih biti dobrih i nekih drugih stvari, dzemperi, kosulje ponekad. Osoblje im je vrlo ljubazno. Tada je znalo biti nesto kupis 3 artikla, treci (najjeftiniji) dobijes, cini mi se, 50% jeftinije. S obzirom da sam ja kupovao uvijek pantole, sve je to u 5km gore-dole, isplatilo se itekako.
Kod mene su hvala Bogu noge tanje, jer i ja nikako ne volim siroke pantole, kada se po patikama dole rasire :facepalm:
Ma ja imam problem,jer imam genetski listove jake i jos treniram od kako znam za sebe.Tako da sve ove obicne slim fit varijante,na meni izgledaju kao tajice bukvalno. :lol: Uzmem broj-dva vece,odmah gore veliko i smezurano.A Amadeus bas ima neki cut dobar.Meni kupila tetka prije 2-3 godine u Hrvatskoj,i tole i dan danas uredne,samo sto sam se nabio negdje i morao ih sivat na dupetu,al sam uzeo jos 2 para sad za NG i evo ko nove i sad. :tokralju:

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 17 jun 2016, 00:30

AshburtonG je napisao/la: Ma ja imam problem,jer imam genetski listove jake i jos treniram od kako znam za sebe.Tako da sve ove obicne slim fit varijante,na meni izgledaju kao tajice bukvalno. :lol: Uzmem broj-dva vece,odmah gore veliko i smezurano.A Amadeus bas ima neki cut dobar.Meni kupila tetka prije 2-3 godine u Hrvatskoj,i tole i dan danas uredne,samo sto sam se nabio negdje i morao ih sivat na dupetu,al sam uzeo jos 2 para sad za NG i evo ko nove i sad. :tokralju:
Jesi kupovao kad' u Sendyju? Meni ih je vise njih hvalilo, ali se meni eto nikad' ne da da odem i barem vidim svidja li mi se sta. Dva-tri puta dolazio do vrata, kad' zatvoreno, ne da se i gotovo :D

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 17 jun 2016, 11:07

Federer17 je napisao/la:
AshburtonG je napisao/la: Ma ja imam problem,jer imam genetski listove jake i jos treniram od kako znam za sebe.Tako da sve ove obicne slim fit varijante,na meni izgledaju kao tajice bukvalno. :lol: Uzmem broj-dva vece,odmah gore veliko i smezurano.A Amadeus bas ima neki cut dobar.Meni kupila tetka prije 2-3 godine u Hrvatskoj,i tole i dan danas uredne,samo sto sam se nabio negdje i morao ih sivat na dupetu,al sam uzeo jos 2 para sad za NG i evo ko nove i sad. :tokralju:
Jesi kupovao kad' u Sendyju? Meni ih je vise njih hvalilo, ali se meni eto nikad' ne da da odem i barem vidim svidja li mi se sta. Dva-tri puta dolazio do vrata, kad' zatvoreno, ne da se i gotovo :D
Nisam.O kakvom se brendu radi? Nase nesto domace ili :?:

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 17 jun 2016, 11:16

:kafa:

slika
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Federer17

Re: RE: Re: odjeca, patike etc etc

Post Postao/la Federer17 » 17 jun 2016, 11:56

AshburtonG je napisao/la: Nisam.O kakvom se brendu radi? Nase nesto domace ili :?:
Mislim da je nase, iako nisam siguran 100%, a iskljucivo jeans proizvode. Eh sad, nisam nikada ulazio u radnju, da bih mogao reci svidja li mi se sta :D Imaju stranicu ja mislim, i na fbu sam sad bas gledao, pantole nisu lose onako, dok jaknu nijednu dzaba ne bih uzeo. Mogu se kod njih ja mislim odnijeti i neke stare pantole, da ih k'o zakrpe :mrgreen:

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 17 jun 2016, 14:39

rob do bagro je napisao/la::kafa:

slika
Ja uzeo 565. Preudobne. :tokralju: Ko da po jastucima hodam. :ljepota:
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 18 jun 2016, 00:45

Koji je ovo model ? Ima li kod nas ? Cijena ?
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 14 gostiju.