odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- IlFantasista
- Kontakt:
Re: odjeca, patike etc etc
Ma vidio u izlogu da imaju bordo gazelle, jedino da je nestalo u međuvremenu. Ja ću sebi uzeti ove adidas 350 SPZL aBd. 
Kun fejekun!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- alan_kardec
- Kontakt:
samo_lijevo je napisao/la:Kupujem air max. Zelim vaser vagu na nogama.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- theboss_RD07
- Kontakt:
Dobre za baustelesamo_lijevo je napisao/la:Kupujem air max. Zelim vaser vagu na nogama.
@alan
Hvala. Moracu bacit pogled. Tako sam i ja naisao na šal eintrachta. Pravi ultra sal za cenera ga lik prodaje a meni trebale pare za nesto drugo
⭐
Barem kada su patike u pitanju imas nekog ukusa.IlFantasista je napisao/la:Ma vidio u izlogu da imaju bordo gazelle, jedino da je nestalo u međuvremenu. Ja ću sebi uzeti ove adidas 350 SPZL aBd.
Gdje se ima kupit kod nas i koliko kostaju otprilike? Malo je reci da sam odlijepio na prvu, bas mi jedne ovakve trebaju.
- IlFantasista
- Kontakt:
Ma ja oduvijek nosam Adidas originals, samo različite modele.
A nema ovih kod nas, ja ću ove sebi nabaviti u inostranstvu ako nađem, a ako ne imam i rezervnu varijantu.
A nema ovih kod nas, ja ću ove sebi nabaviti u inostranstvu ako nađem, a ako ne imam i rezervnu varijantu.
Kun fejekun!
U Juventi do neki dan su bile bordo gazelle 129 km. Ne znam da li i dalje imaju
Ja sam sebi uzeo tamnoplave i ostale su u Zenici još bile sive, bordo i svijetlo plave sa par brojeva.
Ja sam sebi uzeo tamnoplave i ostale su u Zenici još bile sive, bordo i svijetlo plave sa par brojeva.
Tako blizu, a tako daleko.
Prošlog mjeseca vratih se na klasičnu frizuru, bez ikakvog osjetnog stepenovanja kose i sl. i evo čitav mjesec ne stavih ni trun gela jer nema potrebe. Srklet mi je bio deverati s njim čim je kosa bila nešto duža. Eto, probao sam i to čudo s nešto dužom kosom, i to mjesec-dva, ali jok više.
Baš se pitam kako izdrže ovi što se svaki dan lickaju i teroriziraju gelom. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
I ja sam pokusao s dugom kosom al kad ugrije ko da mi svasta nesta zapne u kosi.
Meni dvica sa strane i malo duza na vrhu da mogu malo friza napraviti, ne stavljam gela niti bilo cega sad, kad se okupam procesljam kosu u stranu i tako je osusim.
Sent from my E6653 using Tapatalk
Meni dvica sa strane i malo duza na vrhu da mogu malo friza napraviti, ne stavljam gela niti bilo cega sad, kad se okupam procesljam kosu u stranu i tako je osusim.
Sent from my E6653 using Tapatalk
Jašta.
Meni je kec okolo, a gore dvica. Niti trebam gel, niti ikakav vosak. Samo počešljam, a ionako imam zalizak na desnoj strani koji mi umnogome pomogne. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- IlFantasista
- Kontakt:
Ma formacija 2-4 najbolja na svijetu. 
Kun fejekun!
Kec, sve... 
Ljeti nekad i nula.
Ljeti nekad i nula.
Jes kec Tito ko ima glavu za toga.
Meni i ne čući baš najbolje, ali najrahatniji sam tada
Meni i ne čući baš najbolje, ali najrahatniji sam tada
Tako blizu, a tako daleko.
Ja već 2-3 puta pustim dužu kosu i onda opucam na keca sve 
rob do bagro je napisao/la:![]()
zaljubio sam se.
Pobjeda je bolja od orgazma!
Gledaj mode i omanjalih hlača.
Ovo su one muškarčine što eksera ne znaju zakucati.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
odjeca, patike etc etc
Treba to sve na Pester protjerati 
1-3 crew

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
1-3 crew
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- IlFantasista
- Kontakt:
Meni su vala i one **** odvratne. 
Kun fejekun!
Izbaci mi na fb kao sugestiju neku trgovinu iz Tuzle SportField prodaju replike dresova pa me zanima da li je neko imao iskustva s njima.. Kakav im je kvalitet tih replika i isplati li se to kupovati?
Gdje kupiti kvalitetni kaiš? Posljednja dva-tri dobra su mi iz Urban Republica, ali i oni, evo, broje posljednje dane. 
Zadnja izmjena: High, dana/u 18 jul 2016, 20:57, ukupno mijenjano 1 put.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Kratka posjeta frizideru pred spavanje i neces morat trosit pare na njih uopsteHigh je napisao/la:Gdje kupiti kvalitetni kaiš? Posljednja dva-tri dobra su mi iz Urban Republica, ali i oni, evo, broje posljednje dane.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Trenutno korisnika/ca: feniksptica, Google [Bot] i 42 gosta.