Ma samo Zara. Nista ovo sto ne mogu vidjeti i opitati i da cekam jos mjesec danaPuma je napisao/la:Ovaj factcool sto ste ga hvalili ovde. Trazim kakvu jaknu kad vidim sve po 20-30 Km.
odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: odjeca, patike etc etc
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Re: RE: Re: odjeca, patike etc etc
Ma ja dugo se dvoumim da uzmem parfem, inace ne mjenjam cesto parfeme, dugo sam.koristio onaj plavi bruno banani for men.enobarca je napisao/la:Meni je taj Ck one odlican.Kad sam ga imao skoro svi poznanici su ga pohvalili i pitali koji je parfem na meni![]()
Znaci ck one je sad way to go
Sent from my E6653 using Tapatalk
Imaš u DMu snižen Versace Eros koji je vrh sto se tiče parfema.
Koliko para?jasmin10 je napisao/la:Imaš u DMu snižen Versace Eros koji je vrh sto se tiče parfema.
Mislim da je 59, ali nisam baš 100 % siguran.Conte je napisao/la:Koliko para?jasmin10 je napisao/la:Imaš u DMu snižen Versace Eros koji je vrh sto se tiče parfema.
Je li ko narucivao sa factcool-a ? Sad pregledao kosulje izgledom dobrih ima po 30 KM.Moze li se vratiti ako ne pase ?
"Hard work beats talent,when talent fails to work hard "
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Gjde je najbolje kupit one new balanse šuze?
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Juventa čini mi se ima najveći izbor, a i obično su bar malo jeftiniji od ostalih
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
I je li neko uzimo preko ovog factcoola? Kako ide placanje? Je li dodje ono sto se naruci da beze ne izletim 2 joje za ovu jednu jaknu a ono mi dodje trenerka 
https://www.factcool.ba/donnay-panel-po ... 25303.htmlLakoste je napisao/la:I je li neko uzimo preko ovog factcoola? Kako ide placanje? Je li dodje ono sto se naruci da beze ne izletim 2 joje za ovu jednu jaknu a ono mi dodje trenerka
Ja sam naručio ovu jaknu, došla nakon 14 dana, plaćaš pouzećem. Kad donese brza pošta platiš artikal i 2-3KM poštarine.
Poprilično sam zadovoljan s njom, ono za 30KM ne može bolje
@Puma i @EdoMajka Evo i vama odgovor pošto nisam vidio post.
Može se vratiti ako ne paše samo što onda nećeš dobiti za 15ak dana nego za 30. Sreća pa nisam imao takvih problema.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

Cijena sitnica, jedan bubreg
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Zbog ove nazovikožne narukvice ne vrijedi ni 60, 00 KM. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Incognito87
- Kontakt:
Kako očistiti sat? Ušlo je prašine i prljavštine u one dijelove u narukvici, kao i u udubljenjima u satu? Četkicom za zube? Nema toga puno, ali me srkleti kad se zagledam u sat detaljnije.
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
- zamorano1plus8
- Kontakt:
odneses na ciscenje, za cenera sat bude k'o novIncognito87 je napisao/la:Kako očistiti sat? Ušlo je prašine i prljavštine u one dijelove u narukvici, kao i u udubljenjima u satu? Četkicom za zube? Nema toga puno, ali me srkleti kad se zagledam u sat detaljnije.
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
Samo puhni.Incognito87 je napisao/la:Kako očistiti sat? Ušlo je prašine i prljavštine u one dijelove u narukvici, kao i u udubljenjima u satu? Četkicom za zube? Nema toga puno, ali me srkleti kad se zagledam u sat detaljnije.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Incognito87
- Kontakt:
čime oni čiste znaš li otprilike?zamorano1plus8 je napisao/la:odneses na ciscenje, za cenera sat bude k'o novIncognito87 je napisao/la:Kako očistiti sat? Ušlo je prašine i prljavštine u one dijelove u narukvici, kao i u udubljenjima u satu? Četkicom za zube? Nema toga puno, ali me srkleti kad se zagledam u sat detaljnije.
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Razređivačem 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
http://www.howtocleanstuff.net/how-to-clean-a-watch/Incognito87 je napisao/la:Kako očistiti sat? Ušlo je prašine i prljavštine u one dijelove u narukvici, kao i u udubljenjima u satu? Četkicom za zube? Nema toga puno, ali me srkleti kad se zagledam u sat detaljnije.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
WD40
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
- zamorano1plus8
- Kontakt:
ultrazvucno ciscenjeIncognito87 je napisao/la:čime oni čiste znaš li otprilike?zamorano1plus8 je napisao/la:odneses na ciscenje, za cenera sat bude k'o novIncognito87 je napisao/la:Kako očistiti sat? Ušlo je prašine i prljavštine u one dijelove u narukvici, kao i u udubljenjima u satu? Četkicom za zube? Nema toga puno, ali me srkleti kad se zagledam u sat detaljnije.
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
Trenutno korisnika/ca: napoleon72, TefalTava i 30 gostiju.