FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

nick
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la nick » 11 nov 2010, 15:28

Dejan, BL je napisao/la:
SrdjanBL je napisao/la:Ja mislim da to nema veze ni sa nazivom ekipe a ni nazivom lige, to je vise vezano za kulturu naseg naroda koji nije navikao da ide na utakmice. To je tako oduvijek, nikad na nasim prostorima ni jedna ekipa je uvijek i na svakoj utakmici imala pun stadion kao sto je slucaj u njemackoj i engleskoj. To kod nas nece nikad biti, tako je to, samo vece utakmice ce da se prate u vecem broju ostalo ce sve biti poluprazno i prazno.
Ne bi se baš složio ili da kažem djelimično tačno. U vrijeme kad možeš svaki dan na internetu, TV gledati koju hoćeš svjetsku utakmicu naravno da gube ljudi interes za doamći fudbal, pa ni u Belgiji, Rusiji, Holandiji nisu puni stadioni ali jednostavno i kad se neka veća bh utakmica u Banjaluci igra nema ni 1% euforije kakva je kod njih u federaciji. A npr. da dolaze neki evropski tim ili Zvezda ili Partizan ili Srbija pričalo bi se danima, i ulaznice bi planule za dan
nije velika razlika ni u sarajevu,samo ima malo veca ta masa sto redovno ide,sve je do marketinga ako se na tv nesto vrti reklama itd recimo prosle godine zeljo tv odma je posjeta duplo veca...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 11 nov 2010, 15:31

Stole iz Bora je napisao/la:
Dejan, BL je napisao/la:ali jednostavno i kad se neka veća utakmica u Banjaluci igra nema ni 1% euforije kakva je kod njih u federaciji. A npr. da dolaze neki evropski tim ili Zvezda ili Partizan ili Srbija pričalo bi se danima, i ulaznice bi planule za dan
Budes li ti "u Federaciji" kad je ta euforija pa vidis to svojim ocima ili ti je neko pricao?
Kad vec pricamo o euforiji, kakvi se trenutno plakati lijepe po BL i ko ih lijepi? Na kojim radio stanicama se vrti najava utakmice sa Zeljom? Nemoj mi samo reci da nema euforije pred subotnju utakmicu.
Bravo drago mi je da si i to pokrenuo. Ovako, to i jeste jedan pokušaj da se Banjaluka razdrma i da se poveća interes za ligu, pokušaj ljudi koji vole Borac... A da je veća eufoija kod vas govori npr. i tvoj post ti si pronašao taj podatak za plakate a recimo rijetko kojeg Banjalučanina zanima nešto slično odnosno obrnuto. U Federaciji ne budem samo kroz forum, medije (pratim sve a ne kao vi samo jedne i na osnovu tog donosite zaključke) i direktne prenose vidim šta se tamo dešava i ne kažem da možda nisam u krivu ali to je moj utisak

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 11 nov 2010, 15:39

Dejan, BL je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:Budes li ti "u Federaciji" kad je ta euforija pa vidis to svojim ocima ili ti je neko pricao?
Kad vec pricamo o euforiji, kakvi se trenutno plakati lijepe po BL i ko ih lijepi? Na kojim radio stanicama se vrti najava utakmice sa Zeljom? Nemoj mi samo reci da nema euforije pred subotnju utakmicu.
Bravo drago mi je da si i to pokrenuo. Ovako, to i jeste jedan pokušaj da se Banjaluka razdrma i da se poveća interes za ligu, pokušaj ljudi koji vole Borac... A da je veća eufoija kod vas govori npr. i tvoj post ti si pronašao taj podatak za plakate a recimo rijetko kojeg Banjalučanina zanima nešto slično odnosno obrnuto.
Prvo, nisi mi odgovorio, budes li u Federaciji kad je ta "euforija" i gledas svojim ocima ili ti je neko pricao?
Drugo, zasto ne postavljaju plakate kad dolazi Zvijezda, Celik, Velez, Rudar, Drina, Slavija (bez uvrede i za jedan nabrojani klub) ako nema euforije?
Trece, nisam se namucio da pronadjem te podatke o plakatima. Samo sam otisao na forum.banjaluka,com i tamo procitao sta ljudi pisu. Sad vezano za ovo. Kako sam ja odem i procitam tamo, tako isto ti, Srdjan, tatamata, Jovan bl, Borcev navijac, RBA 1987 i jos dosta njih dodju i citaju sta se ovde pise. Sto znaci da ti to i nije neki argument.

Pudi pozdravljen, ne mogu vise. Nemam obicaj a ni zivaca da se raspravljam na ovom forumu ...
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

mangupp
Kontakt:

Post Postao/la mangupp » 11 nov 2010, 15:44

kod vas je rekao bi slicna situacija kao i kod sokolova :" borac je vas drugi tim, kad ne igra zvezda, uvijek ste s njim" :D :D

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 11 nov 2010, 15:45

Apolutno nije tačno da se to radi samo za Željezničar i ne čitaš pomno. Hahahahahahaha vruće vruće

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 11 nov 2010, 15:50

nek u subotu pobijedi bolji... drugacije i ne moze biti, jer nakon ove utakmice nema price o kupovini i prodaji... bodovi zlata vrijedni i jednim i drugim
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 11 nov 2010, 16:01

Volio bi da u derbiju u subotu u Banja-Luci,Borac ne pobjedi radi sto vece neizvjesnosti na tabeli Premijer lige BiH,ali se bojim da je u ovom trenutku Borac daleko kvalitetnija ekipe odZelje,ta ce pobjedom Borac osigurati ne samo jesenju vec Titulu prvenstva! :cry: :oops: :idea:

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 11 nov 2010, 16:15

Dejan, BL je napisao/la:
SrdjanBL je napisao/la:Ja mislim da to nema veze ni sa nazivom ekipe a ni nazivom lige, to je vise vezano za kulturu naseg naroda koji nije navikao da ide na utakmice. To je tako oduvijek, nikad na nasim prostorima ni jedna ekipa je uvijek i na svakoj utakmici imala pun stadion kao sto je slucaj u njemackoj i engleskoj. To kod nas nece nikad biti, tako je to, samo vece utakmice ce da se prate u vecem broju ostalo ce sve biti poluprazno i prazno.
Ne bi se baš složio ili da kažem djelimično tačno. U vrijeme kad možeš svaki dan na internetu, TV gledati koju hoćeš svjetsku utakmicu naravno da gube ljudi interes za doamći fudbal, pa ni u Belgiji, Rusiji, Holandiji nisu puni stadioni ali jednostavno i kad se neka veća bh utakmica u Banjaluci igra nema ni 1% euforije kakva je kod njih u federaciji. A npr. da dolaze neki evropski tim ili Zvezda ili Partizan ili Srbija pričalo bi se danima, i ulaznice bi planule za dan
Što opet, s druge strane, najbolje govori kakvi ste vi navijaci ;)
Stara poslovica: " borac je vas drugi tim, kad ne igra zvezda, uvijek ste s njim" ;)

blrs
Kontakt:

Post Postao/la blrs » 11 nov 2010, 16:22

evo sad ce nama svima telac reći za koga mi navijamo :o
nego mandrače dolazis li u bl?
NAŠ KLUB,NAŠ GRAD,SAMO NAMA PRIPADA,SAMO BORAC U EVROPI,NEKA SRPSKOM ODZVANJA

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 11 nov 2010, 16:23

blrs je napisao/la:evo sad ce nama svima telac reći za koga mi navijamo :o
ne zavrsi ti meni jucer, gdje je to bolje izaci nego u krunu

blrs
Kontakt:

Post Postao/la blrs » 11 nov 2010, 16:26

rekao si da ne zelis raspravu u tom smjeru ;)
kruna ti je u dugm folu,bilo bi ti bolje u korneru :D

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 11 nov 2010, 16:28

To je tako, naprosto...borac vam je drugi tim u nedostatku partizana ili zvezde.
Šta cu dolaziti više u taj brlog :?: nema potrebe...bio, vidio divljinu i dosta.
Covjek bi i otišao da šta ima vidjeti osim nacionalistickog urlanja, dovikivanja Amar - sisaj i slicne bedastoce.

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 11 nov 2010, 16:28

blrs je napisao/la:rekao si da ne zelis raspravu u tom smjeru ;)
kruna ti je u dugm folu,bilo bi ti bolje u korneru :D
ma, to sam rekao zbog drugih forumasa... da ne bude kako bjezimo od teme, a u stvari se prica o svemu vise nego o temi koja je naslov :?

blrs
Kontakt:

Post Postao/la blrs » 11 nov 2010, 16:31

Mandrak je napisao/la:
To je tako, naprosto...borac vam je drugi tim u nedostatku partizana ili zvezde.
Šta cu dolaziti više u taj brlog :?: nema potrebe...bio, vidio divljinu i dosta.
Covjek bi i otišao da šta ima vidjeti osim nacionalistickog urlanja, dovikivanja Amar - sisaj i slicne bedastoce.
steta...puno propustas.nista onda ostani i uzivaj u carima vojenog ti grada.setaj obalama miljacke ;)

Bjorn Borg
Kontakt:

Post Postao/la Bjorn Borg » 11 nov 2010, 16:39

POSECUJE LI ADMIN OVU TEMU? Od 778 strana koliko ima, bar 500 su ispisali "navijaci" Zeljeznicara i Sarajeva, a 90% od tih postova su bili cisto da se neko isprovocira, ili da se neki bajo primi rasprave (a takvih ima dosta) :!:
Zamolicu bracu Banjalucane da ne nasjedaju vise na njihove gluposti..
PS nick pabizo je covjek (ocito udaren u glavu) iz Sarajeva koji se predstavlja kao Banjalucanin i satro navija za BL velikana, ignorisite ga.
Pozdrav 8-)

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 11 nov 2010, 16:43

Bjorn Borg je napisao/la:POSECUJE LI ADMIN OVU TEMU? Od 778 strana koliko ima, bar 500 su ispisali "navijaci" Zeljeznicara i Sarajeva, a 90% od tih postova su bili cisto da se neko isprovocira, ili da se neki bajo primi rasprave (a takvih ima dosta) :!:
Zamolicu bracu Banjalucane da ne nasjedaju vise na njihove gluposti..
PS nick pabizo je covjek (ocito udaren u glavu) iz Sarajeva koji se predstavlja kao Banjalucanin i satro navija za BL velikana, ignorisite ga.
Pozdrav 8-)
To brate banjalucanine, podvikni ti njima...neka znaju da je narod uz tebe 8-)

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 11 nov 2010, 16:55

blrs je napisao/la:mandrak dobio si tarabu na bordo temi :D
A svi me nešto tjeraju :roll: cime sam to zaslužio :? ...što rekli Atheist rap : Mene niko ovdje nece- kurate sam neke srece.

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 11 nov 2010, 16:56

Ja takvih problema nemam...pošto nemam "svoju" temu,svagdje sam dobrodošao :D :D

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 11 nov 2010, 17:02

ekii je napisao/la:Volio bi da u derbiju u subotu u Banja-Luci,Borac ne pobjedi radi sto vece neizvjesnosti na tabeli Premijer lige BiH,ali se bojim da je u ovom trenutku Borac daleko kvalitetnija ekipe odZelje,ta ce pobjedom Borac osigurati ne samo jesenju vec Titulu prvenstva! :cry: :oops: :idea:
bolje napisi molim vas pobijedite ih kako tako ,mi se ionako raspadomo nema nas nigdje tako da na nas i ne treba racunati ,kupite sudije radite bilo sta ali ih dobijte jer ako ne pobijedite oni ce na prolhjece opet uzeti titulu a mi cemo se pojesti gledajuci plavo bijelu armiju da slavi

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 11 nov 2010, 17:04

Cuspajz je napisao/la:
ekii je napisao/la:Volio bi da u derbiju u subotu u Banja-Luci,Borac ne pobjedi radi sto vece neizvjesnosti na tabeli Premijer lige BiH,ali se bojim da je u ovom trenutku Borac daleko kvalitetnija ekipe odZelje,ta ce pobjedom Borac osigurati ne samo jesenju vec Titulu prvenstva! :cry: :oops: :idea:
bolje napisi molim vas pobijedite ih kako tako ,mi se ionako raspadomo nema nas nigdje tako da na nas i ne treba racunati ,kupite sudije radite bilo sta ali ih dobijte jer ako ne pobijedite oni ce na prolhjece opet uzeti titulu a mi cemo se pojesti gledajuci plavo bijelu armiju da slavi
Bio bi ofiran sam sebi da je to napisao, ali citajuci između rijeci znamo da je mislio upravo to što si napisao.

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.