FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

likusa
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la likusa » 12 maj 2013, 00:02

Kolko bi samo zagrlila Osima,on nije svjestan koliku nam srecu poklanjaju svake godine :D

u subotu treba bit puno znaci da im se zahvalimo na svemu ! Presretna sam znaci,nema rijeci :D :D :D :D :D

Šampioni!!!!

hvala momci na cestitkama !
Željeznicar za život cijeli !

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 12 maj 2013, 00:03

jos kup
NO PYRO NO PARTY

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 12 maj 2013, 00:12

Cestitke Zelji na osvojenoj tituli i puno srece u europi.. i u izvlacenju protivnika, a i na terenu ;)

adillovic
Kontakt:

Post Postao/la adillovic » 12 maj 2013, 00:15

titula i ove godine,kup kako god zavrsio u subotu svi na grbavicu da se zahvalimo momcima i amaru za sve ove godine
MI SMO ZELJINI ZELJO JE NAS
THE MANIACS-ZAVIDOVICI

aammiirr
Kontakt:

Post Postao/la aammiirr » 12 maj 2013, 00:18

:) pozz svima , i cestitke naravno na TITULI ! presretan sam kao svi vi !!
ee sada , gdje ce mo igrati evropu ? jel opet moramo na Kosevu :( ???? da li je moguce da se Grbavica sredi makar neki minimum uslovi da se steknu , da li je moguce da se stolice stave na istok ? i na jug ( gdje nema ) da bi se ispunili neki uslovi !! JER TU JE NAS DOM TU SMO NAJJACI !!!!!

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 12 maj 2013, 00:30

pa jedva će se moći i na Koševu igrati, a ti bi sređiv'o u mjesec-dva Grbavicu :roll:

čestitke na tituli ;)
FORZA MARŠAL !!!

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 12 maj 2013, 00:35

Pojacanja za Evropu (nesto ozbiljnije) , sta vi mislite ocel biti sta ili sve iz PL???
>>No body likes us but we dont care<<

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 12 maj 2013, 00:39

D€LUX je napisao/la:Pojacanja za Evropu (nesto ozbiljnije) , sta vi mislite ocel biti sta ili sve iz PL???
Ma kakva PL, sigurno nece odavde..., a pojacanja ce biti to je neminovno!

aammiirr
Kontakt:

Post Postao/la aammiirr » 12 maj 2013, 00:41

hodža je napisao/la:pa jedva će se moći i na Koševu igrati, a ti bi sređiv'o u mjesec-dva Grbavicu :roll:

čestitke na tituli ;)
za 2-3 mjeseca se moze dosta posla uradit , treba se unaprejed razmisljat !! kao sto kazem to je nas DOM !!!
ima jedna poslovica " zrno do zrna pogaca , KAMEN NA KAMEN PALACA <<< e ovo bi nas trebalo zanimat !!!

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 12 maj 2013, 00:42

samo sabura ljudi ;)

od meca do meca, pa do priprema, nema zurbe ;)
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 12 maj 2013, 00:46

aammiirr je napisao/la:
hodža je napisao/la:pa jedva će se moći i na Koševu igrati, a ti bi sređiv'o u mjesec-dva Grbavicu :roll:

čestitke na tituli ;)
za 2-3 mjeseca se moze dosta posla uradit , treba se unaprejed razmisljat !! kao sto kazem to je nas DOM !!!

može, al kod nas ne može :D

a svake godine UEFA pooštri pravila vezana za stadione, tako da će se za koju godinu moći igrati samo u Zenici ukoliko se ne poduzme nešto na tom planu u gradu Sarajevu ;)
FORZA MARŠAL !!!

aammiirr
Kontakt:

Post Postao/la aammiirr » 12 maj 2013, 00:51

hodža je napisao/la:
aammiirr je napisao/la:

čestitke na tituli ;)

može, al kod nas ne može :D

a svake godine UEFA pooštri pravila vezana za stadione, tako da će se za koju godinu moći igrati samo u Zenici ukoliko se ne poduzme nešto na tom planu u gradu Sarajevu ;)
:D sta da ti pricam moj Efendija toga me najvise strah , jeer kod nas se bukvalno nista ne radi !! od reflektora stojimo .... pa ako ne mozes pravit stadin , daj da sredimo to sto imamo da bude ko "bombona"

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 12 maj 2013, 00:53

Nikakve koristi nemaš od tog "sređivanja" jer i da uradiš neke kozmetičke korekcije stadion opet neće zadovoljavati osnovne uslove.Nije to samo stolice i igramo evropu.Da je tako onda bi se evropske utakmice komotno igrale na Otoci.
DRUG NEBI TI PUNCA

aammiirr
Kontakt:

Post Postao/la aammiirr » 12 maj 2013, 01:01

bagrcavi je napisao/la:Nikakve koristi nemaš od tog "sređivanja" jer i da uradiš neke kozmetičke korekcije stadion opet neće zadovoljavati osnovne uslove.Nije to samo stolice i igramo evropu.Da je tako onda bi se evropske utakmice komotno igrale na Otoci.
Stadion mora imati najmanje 3 000 natkrivenih sjedećih mjesta, sobu za prvu pomoć, prikladne uslove za medije (kabine za prenose, opremu za prenose i sala za press konferencije). Teren sa prirodnim ili umjetnim travnjakom propisane veličine. Potvrdu o sigurnosti od lokalnih vlasti i plan za evakuaciju u slučaju nesreće. neznam koliko je ovo tacno :) ali ako je samo to , sta mi to imamo , sta nemamo ?

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 12 maj 2013, 01:06

VIdite nesto. Grad Sarajevo, kanton, federacije sigurno Zelji nece praviti stadion, ne samo jer nisu u mogucnosti, vec bi bila diskriminacija prema drugim. (naravno, znate prvenstveno na koga mislim) Dakle, sto se toga tice, sve pada u vodu.

Druga stvar, Zeljo apsolutno nema sredstava da ulaze bilo sta u stadion Grbavica. Tako je, kako je. Da nam je mozda posjeta svaki mec 10.000, pa bi se samo u tom slucaju dalo nesto razmisliti, ali ovako gdje imas 2.000 bolesnika, skoro pa nikako.

E sada, po meni postoje samo dvije opcije. Prva, da se grad Sarajevo vise trne prema sportskim okvirima i da se napravim ili renovira stadion Kosevo, pa da Zeljo i Sarajevo igraju utakmice na istom. Nesto slicno kao (Roma i Lazio, Inter i Milan). Mozda cak malo i nerealnija opcija bi bila, da Zeljo proda stadion Grbavica, pa ulozi taj novac u renoviranje stadiona Kosevo (naravno da Zeljo bude vecinski vlasnik, a da se grad odrekne istog). Dakle, nemojte sada ovo bukvalno svatati, jer su ovo sve neke zamisli, kako bi to zapravo moglo u teoriji, a sada da li to moze u praksi, ne znam iskreno...

Druga opcija bi bila, da Zeljo uspije privuci nekog veoma jakog sponzora, koji bi bio spreman uloziti novac u nas klub. Zasto da ne? Liga jeste, nula u pogledu na evropu, ali evo zadnje 4 godine haramo, sto znaci da bi neki, moguci, potencijalni sponzor imao koliko, toliko sigurnost u ovaj klub. Nasao sam price da Gredic pokusava "nekog" velikog sponzora privuci, a koliko cemo imati hajra od toga, vidjet cemo. Nadajmo se da ce uspijeti covjeku poci za rukom....

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 12 maj 2013, 01:17

Grbavica će se početi praviti tek kad joj i FSBiH oduzme licencu. To je moje mišljenje, jer ovako iz godine u godinu sve se nešto priča, obečava, a niko da uradi nešto konkretno.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

arbitar
Kontakt:

Post Postao/la arbitar » 12 maj 2013, 01:38

kad smo kod stadiona, da ima kod nas sposobnih ljudi i da se na vrijeme razmišljalo mogao je projekat novog stadiona biti predstavljen i na sarajevo business forumu koji se održava u petak, a za subotu su planirani obilasci lokacija i firmi koje su prezentirale projekte, i onda ih lijepo dovedemo na stadion, ponese ih atmosfera uz mogućnost zarade...

e sad naravno da šansa da na taj način nađemo nekog ko je spreman uložiti novac nije prevelika, možda je 2%, možda 10%, možda 30%, ali ovako je 0%, možda se još uvijek neka posjeta neformalna može izlobirati, ali to neko iz kluba mora pokrenuti

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 12 maj 2013, 01:48

DzoleZeljo je napisao/la:VIdite nesto. Grad Sarajevo, kanton, federacije sigurno Zelji nece praviti stadion, ne samo jer nisu u mogucnosti, vec bi bila diskriminacija prema drugim. (naravno, znate prvenstveno na koga mislim) Dakle, sto se toga tice, sve pada u vodu.

Druga stvar, Zeljo apsolutno nema sredstava da ulaze bilo sta u stadion Grbavica. Tako je, kako je. Da nam je mozda posjeta svaki mec 10.000, pa bi se samo u tom slucaju dalo nesto razmisliti, ali ovako gdje imas 2.000 bolesnika, skoro pa nikako.

E sada, po meni postoje samo dvije opcije. Prva, da se grad Sarajevo vise trne prema sportskim okvirima i da se napravim ili renovira stadion Kosevo, pa da Zeljo i Sarajevo igraju utakmice na istom. Nesto slicno kao (Roma i Lazio, Inter i Milan). Mozda cak malo i nerealnija opcija bi bila, da Zeljo proda stadion Grbavica, pa ulozi taj novac u renoviranje stadiona Kosevo (naravno da Zeljo bude vecinski vlasnik, a da se grad odrekne istog). Dakle, nemojte sada ovo bukvalno svatati, jer su ovo sve neke zamisli, kako bi to zapravo moglo u teoriji, a sada da li to moze u praksi, ne znam iskreno...

Druga opcija bi bila, da Zeljo uspije privuci nekog veoma jakog sponzora, koji bi bio spreman uloziti novac u nas klub. Zasto da ne? Liga jeste, nula u pogledu na evropu, ali evo zadnje 4 godine haramo, sto znaci da bi neki, moguci, potencijalni sponzor imao koliko, toliko sigurnost u ovaj klub. Nasao sam price da Gredic pokusava "nekog" velikog sponzora privuci, a koliko cemo imati hajra od toga, vidjet cemo. Nadajmo se da ce uspijeti covjeku poci za rukom....
dosad si imao dobre postove al si ovo bubnuo skroz....izbrisi post majke ti- da ti ne objasnjavam gdje si sve fulio...
ovo je klasican primjer kad se mahalci prave ekspertima u stvarima o kojim pojma nemaju... DOSTA JE DA MAHALA PRICA I PRAVI SE ZNALAC... dosad sam stvarno sutio kad se bubalo o marketingu i pravnim stvarima reko ajde skontace al ovaj post.... ovaj post ne mogu pustiti

Elki
Kontakt:

Post Postao/la Elki » 12 maj 2013, 02:37

Liga prekucana,ma ljepota šampioni!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D
I mrtvi žive za ŽELJU! 1921..TM87..

Forza Željo..forza Inter..!!!!WILD!!!!

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 12 maj 2013, 03:19

Ajde da se svako postavi u situacija multimilijardera, zasto bi ulkozio u Zelju i njegov stadion, koja je korist od toga? Iskreno po mom misljenu nikakva, sto dovodi do zakljucka da stadion treba da finansira vise nivoa vlasti, a ne komanije i neki privatnici, jer realno oni nemaju nikakve koriste. Sta ce neko ulagati u nesta gdje je prosjek 3 000 ljudi, a pri tome svaki put platis kaznu za njihovo navijanje ili bajklje, pa te dodje haman na 2000 hiljade ljude, kad pomnozis sa kartom, po tekmi zaradis "sicu". Malo realnosti, stadion se n ece napraviti dok klub ne ulozi 50% novca, a tek onda uz dobru srecu da ostali nivoi vlasti uloze ostatak, a i to je upitno. Ja bih volio da nije ovako, ali treba biti realan.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []