Tottenham Hotspur F.C.
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Tottenham Hotspur F.C.
upravo sam vidio da,iako je to jos nesluzbeno, Luka Modric potpisao za Real 
Vertonghenov transfer se bliži kraju, nakon što je bio zastao određeni period. A City je navodno pristao prodati Adebayora za 5m funti dok će Togoanac imati najveća primanja na WHLu. Sve ide po planu. Samo se još čeka kraj situacije sa Modrićem.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Vertongen u Tottenhemu zvanicno
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
Presao za 12 miliona eura.
Mislim da su Spursi uradili odlican posao. On je igrac za jos vece timove i za vise para....
Sretno mu.
Mislim da su Spursi uradili odlican posao. On je igrac za jos vece timove i za vise para....
Sretno mu.
Eh gdje je sada onaj Vedofeelgood, trebao bi da promijeni avatar i stavi nekog Tottenhamovog igraca

- vedofeelgood
- Kontakt:
Tu sam. Promjenio sam. I ovo samo pokazuje kakve moralne vrijednosti posjeduje ovaj Vertonghen. Takvi igraci vama i trebaju. Kakav klub takvi igračibelefront je napisao/la:Eh gdje je sada onaj Vedofeelgood, trebao bi da promijeni avatar i stavi nekog Tottenhamovog igraca![]()
![]()
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Fin avatar, ponosno ga nosi mjesec danavedofeelgood je napisao/la:Tu sam. Promjenio sam. I ovo samo pokazuje kakve moralne vrijednosti posjeduje ovaj Vertonghen. Takvi igraci vama i trebaju. Kakav klub takvi igračibelefront je napisao/la:Eh gdje je sada onaj Vedofeelgood, trebao bi da promijeni avatar i stavi nekog Tottenhamovog igraca![]()
![]()
- Marsal
- Kontakt:
Ne, nego zna u kojem će timu biti standardan bez da se oznoji na treningu.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- frankqqqqq
- Kontakt:
sanjaj sanjajbelefront je napisao/la:Fin avatar, ponosno ga nosi mjesec danavedofeelgood je napisao/la:Tu sam. Promjenio sam. I ovo samo pokazuje kakve moralne vrijednosti posjeduje ovaj Vertonghen. Takvi igraci vama i trebaju. Kakav klub takvi igračibelefront je napisao/la:Eh gdje je sada onaj Vedofeelgood, trebao bi da promijeni avatar i stavi nekog Tottenhamovog igraca![]()
![]()
![]()
Samo ti trabunjaj, ali da je potpisao za Arsenal drugacije bi govorio, ocigledno Jan ima mozga i zna koji klub ce biti bolji iduce sezone
Tu sam. Promjenio sam. I ovo samo pokazuje kakve moralne vrijednosti posjeduje ovaj Vertonghen. Takvi igraci vama i trebaju. Kakav klub takvi igrači
Fin avatar, ponosno ga nosi mjesec dana![]()
Samo ti trabunjaj, ali da je potpisao za Arsenal drugacije bi govorio, ocigledno Jan ima mozga i zna koji klub ce biti bolji iduce sezone
Vrlo rado, nosit cu Avatar onog mutavca Kosciyelnog kako se vec pise, a u potpisu sta god hoces, mi cemo ove sezone ispred vas bitisanjaj sanjaju našoj ste sjeni, i ostat ćete tamo. Šta god da napravite, da Messija dovedete nećete biti ispred nas. Hoćeš opkladu da ćemo i ove sezone završiti ispred vas? 2 Mjeseca avatar i potpis?
Nema šanse da Tottenham završi ispred Arsenala. Čak ako im ode RVP opet će biti u TOP 4 ekipe, Tottenham po meni 5-6 na kraju. 
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
- M. Scofield
- Kontakt:
- frankqqqqq
- Kontakt:
Opklada prihvaćena. Koscienly je usput 
strasno ste odradili prelazni rok do sada, jos 2 pojacanja u rangu sa ovim LP sigurno obezbjedjena
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Iz tvojih usta u bozije usi,valjda cemo uspjeti iduce sezone, kad smo ove godine glupo izvisili iz LP.. I vjerovatno nas napusta JD za 8 mil. funti a destinacija je ReadingFCUM je napisao/la:strasno ste odradili prelazni rok do sada, jos 2 pojacanja u rangu sa ovim LP sigurno obezbjedjena
Lukica je trenutno na moru, a nema nigdje u blizini hemijsku olovku, tako da od potpisa, trenutno, nema ništa 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Veceras u 15 do 9 igramo protiv Stevenageam ne znam ni ko ce igrati, nadam se da ce biti prenos negdje, mozda ce Jan i Gylif igrati 
- M. Scofield
- Kontakt:
Izgleda da ćemo potpisati Julia Cesara, što je i realno jer dolaskom Handanovića postat će drugi golman, odličan golman bar je bio prije godinu dana kad sam ga zadnji put gledao
Audere est Facere
Mene je strah njega, on je kiks golman i jako glup kao i onaj Victor Valdes ( IQ mu je kao kod bambusa), a i sjecas se sta mu je Bale pocinio prije 2 godineM. Scofield je napisao/la:Izgleda da ćemo potpisati Julia Cesara, što je i realno jer dolaskom Handanovića postat će drugi golman, odličan golman bar je bio prije godinu dana kad sam ga zadnji put gledao
Samo nek' se ljudi sjete St. Gallena i Ibiševićevog zgoditka u rašlje po zemlji, preko Cesarove nogebelefront je napisao/la:
Mene je strah njega, on je kiks golman i jako glup kao i onaj Victor Valdes ( IQ mu je kao kod bambusa), a i sjecas se sta mu je Bale pocinio prije 2 godine![]()
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl, Google Adsense [Bot], Venom i 6 gostiju.